Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

To εχω διαβασει μερες και εχω στεναχωρηθει παρα μα παρα πολυ....

Ειρηνη μου, αν και δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα, μακαρι να ειχαμε, για να σου φερω την μπεμπουλα μου που την εκανα μετα απο τοσες προσπαθειες, να την δεις και να παρεις θαρρος... Η τυχη μερικες φορες μας παιζει βρωμικα παιχνιδια αλλα εμεις δεν πρεπει να το βαζουμε κατω...

Κλαψε Ειρηνη μου, λυγισε, αλλα σηκω μετα παλι στο αναστημα σου και συνεχισε να προσπαθεις. Το οφειλεις να χαμογελασεις γρηγορα, για το παιδακι που θα κρατησεις σε λιγο καιρο στα χερια σου.

Σε αγαπαμε και θα σε περιμενουμε παλι εδω στην παρεα μας. Κουραγιο ματακια μου....

κοριτσια καλησπερα μπηκα αλλα το κλιμα ειναι τοσο βαρυ κ τα λογια τοσο περιτα

ειρηνακι μου ο θεος ν σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αδριανή μου νομίζω ότι απλά είναι ήσυχο το κορτσούδι σου αλλά καλά θα κάνεις να πας στο γιατρό για να ηρεμήσεις κι εσύ..

Εμείς μάθαμε σήμερα ότι η αδερφούλα μου κυοφορεί αγοράκι και έχουμε χεστεί όλοι πάνω μας από τη χαρά μας! Δε λέω, τις ανηψούλες μας τις λατρεύουμε όλοι αλλά κι ένα αγοράκι θα δώσει άλλο τόνο!

Πολύ πιθανόν το άλλο σβκ να κατέβω Πάτρα πάλι οπότε κανονίστε με τη Τζένη για καφέ!

L2qIp2.png

δομνινακι με το καλο ο ανηψιος!

εμας παλι σιγουρα ειναι τσουπα μας καθοταν με ανοιχτα ποδια σημερα (προπονειται το παιδι μου χαχαχαχ)

τελικα ο λογος που δεν το ακουω ειναι οτι εχει τον πλακουντα απο πανω κ εχει πεσει σαν μαξιλαρακι καθως με εξεταζε εβγαλε κ ενα μηχανημα σαν κ αυτο που ειπε το βελβετακι κ ρωτησε τον αντρα μου αν θελουμε κ μεις ενα κ του ειπε ναι κ ετσι θα μας παραγγειλει κ θα χω το μηχανημα σε λιγες μερες χωρις καν να το ζητησω χιχιχιχιχι

οσο για τον καφε να κανονισουμε σιγουρα αλλα θαμου πεις μια μερα νωρητερα να κανονοσω να αφησω την μαρια στην πεθερα μου αλλιως οχι καφε δεν θα προλαβουμε να πιουμε ουτε νερο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δομνινακι με το καλο ο ανηψιος!

εμας παλι σιγουρα ειναι τσουπα μας καθοταν με ανοιχτα ποδια σημερα (προπονειται το παιδι μου χαχαχαχ)

τελικα ο λογος που δεν το ακουω ειναι οτι εχει τον πλακουντα απο πανω κ εχει πεσει σαν μαξιλαρακι καθως με εξεταζε εβγαλε κ ενα μηχανημα σαν κ αυτο που ειπε το βελβετακι κ ρωτησε τον αντρα μου αν θελουμε κ μεις ενα κ του ειπε ναι κ ετσι θα μας παραγγειλει κ θα χω το μηχανημα σε λιγες μερες χωρις καν να το ζητησω χιχιχιχιχι

οσο για τον καφε να κανονισουμε σιγουρα αλλα θαμου πεις μια μερα νωρητερα να κανονοσω να αφησω την μαρια στην πεθερα μου αλλιως οχι καφε δεν θα προλαβουμε να πιουμε ουτε νερο

Ειδες ρε Ανδριανη που ειναι μια χαρα το κοριτσακι σου!!!Εχει και μαξιλαρακι!χαχαχα!Θα παρεις και μηχανιμα!Θελω και εγω!!!χιχιχι!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα τσούπρες!!Τι κάνετε???

Μια χαρά Αδριαννή!!Να πω ότι δεν θέλω και εγώ ένα τέτοιο μηχανηματακι , ψέματα θα πω!!!ΧΙΧΙΧΙ

Χρυσάκι έκανε άλλη εμφάνιση το μικρό σου???

Σοσαντ τι κάνεις???Που είσαι??? Γεννάς σήμερα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!Τι κάνετε???

Μια χαρά Αδριαννή!!Να πω ότι δεν θέλω και εγώ ένα τέτοιο μηχανηματακι , ψέματα θα πω!!!ΧΙΧΙΧΙ

Χρυσάκι έκανε άλλη εμφάνιση το μικρό σου???

Σοσαντ τι κάνεις???Που είσαι??? Γεννάς σήμερα???

Γεια σου Κατερινακι!Το μικρο μου τωρα χτυπαει καθε μερα!Ειναι αισθητη η παρουσια του πια!Την Τριτη ηταν τοσο ζωηρο και οταν εβαζα το χερι μου καταλαβαινα που εκανε κινησεις και μετα μαζευτηκε στη δεξια μερια και η κοιλα μου ειχε ενα καρουμπαλο!Χθες ηταν λιγο ησυχο και μου κακοφανηκε!Αλλα δεν μπορει να ειναι καθε μερα το ιδιο!Ειναι και μικρο ακομη!Σημερα εδωσε το παρον πρωι πρωι!χαχαχα!

Εσυ τι κανεις;Το ζουζουνι σου;Χτυπησε καθολου;Ειναι μικρουλι βεβαια!

Η Σοσαντ μας γενναει ε;Αυριο το πολυ θα κραταει το μωρακι της αγκαλιτσα!Τι ομορφα!Με το καλο και με εναν πονο!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Εδώ είμαι ακόμα κορίτσια μου, αλλά όχι για πολύ;););)

πήγαμε στο γιατρό σήμερα και είδαμε τον ηλιοκαμένο να έχει πάρει σωστή θέση, ο τράχηλος έχει κοντύνει και έχει ξεκινήσει και η διαστολή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D:D:D:D:D

Αύριο πρωί πρωί στις 06:00 θα μπω να γεννήσω!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

έφτασε η ώρα μας!!!!!

Δομνινάκι με το καλό ο ανιψιός!΄Και εγώ είμαι ενθουσιασμένη με τα αγοράκια:rolleyes::rolleyes:γιατί άραγε???

Σας φιλώ κορίτσια, τελευταία ημέρα ξεκούρασης σήμερα,:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μόλις μπορέσω θα μπω να σας ενημερώσω!!!!!!!!

HDfQp3.png

Sosad κοριτσάκι μου τελικά ο ηλιοκαμμένος μας προγραμματίστηκε από μόνος του για γέννα αύριο; Με το καλό κοριτσάκι μου και με έναν πόνο.. Αύριο θα ζήσεις συγκλονιστικές στιγμές..

Να πάνε όλα καλά Παναγία μου.. Όταν με το καλό συνέλθεις και μπορέσεις εννοείται ότι θα περιμένουμε ενημέρωση.. Και αφού τον ρουφήξεις πρώτα εσύ μετά δώσε κι ένα φιλάκι στο κεφαλάκι του από τη θεία Δομνίνα!

Με το καλό!

L2qIp2.png

καλες μου φιλεναδες σας γνωρισα μεσα απο θλιψη και θα σας αποχαιρετησω παλι με θλιψη..

θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για οσα μου γραψατε και κυριως για οσα νιωσατε για μενα...

ελπιζω καποια μερα να επιστρεψω με καλα νεα και να συνεχισουμε το παρεακι μας μονο με καλες ειδησεις! μεχρι τοτε να σας ευχηθω τα καλυτερα!

οι εγκυουλες μας με το καλο και μ' εναν πονο!

οι υπολοιπες συντομα μανουλες με γερα μωρα!

καποια στιγμη σε αντιστοιχη ενοτητα θα περιγραψω την εμπειρια μου...

σας φιλω μια μια και ολες μαζι!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...