Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πεστα βρε χρυσα εγω δεν το πα καν ασε τωρα που μενω εδω προσεχω κ τι λεω γιατι το καλο μου αγαπακι εχει την ταση οταν τσακωνομαστε να το κανει μπροστα στους δικους του ξεχνοντας οτι εγω ειμαι νυφη κ οχι κορη τεσπα σε λιγες μερες θα το ακους ολη μερα κ ετσι δεν θα αγχωνεσε αν ειναι καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια του καφε μας!! Δεν σας εχω διαβασει- ελπιζω να ειστε όλες καλά!!! Θα σας μελετησω αργότερα καθοτι τρεχω!!

Μπήκα να πω χρόνια πολλά στην Ειρήνη μας να είναι πολύχρονη με υγεια κ με το καλό να κρατησει στην αγκαλιά της το μωράκι της!!!

χρόνια πολλά σε όλες τις εορταζουσες σημερα!!!

φιλια σε όλες !

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Ρενιτάκι γιορτάζεις και συ σήμερα??Αν ναι χρόνια πολλά και γρήγορα να πραγματοποιηθεί μια σου επιθυμία!!!Αυτή που μας καίει όλες εδώ μεσα!!!!Φιλιά!!!

Φιλάκια κοριτια μου!!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!

εμείς πήγαμε στον γιατρό χθες, ο μικρός μας είναι 2900 περίπου, ο τράχηλός μου έχει μειωθεί σε λιγότερο από 1 εκατοστό αλλά ο μπεμπούλης δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, είναι εκτός λεκάνης αλλά σε καλό δρόμο όπως λέει ο γιατρός...

θα ρίξω πολύ περπάτημα αυτή την εβδομάδα και αν δεν γεννήσω μέχρι την παρασκευή που έχω ραντεβού στον γιατρό, θα πάμε το Σάββατο με πρόκληση:D:D:D

Έφτασε η ώρα κορίτσια, τέλειωσαν τα ψέμματα;););)!!!!!!!!!!1

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!

εμείς πήγαμε στον γιατρό χθες, ο μικρός μας είναι 2900 περίπου, ο τράχηλός μου έχει μειωθεί σε λιγότερο από 1 εκατοστό αλλά ο μπεμπούλης δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, είναι εκτός λεκάνης αλλά σε καλό δρόμο όπως λέει ο γιατρός...

θα ρίξω πολύ περπάτημα αυτή την εβδομάδα και αν δεν γεννήσω μέχρι την παρασκευή που έχω ραντεβού στον γιατρό, θα πάμε το Σάββατο με πρόκληση:D:D:D

Έφτασε η ώρα κορίτσια, τέλειωσαν τα ψέμματα;););)!!!!!!!!!!1

Αχ σοσαντ μου!Μια εβδομαδα το πολυ δηλ!Τι ωραια!Θα κρατησεις το αγορακι σου αγκαλιτσα!Θα δεις το προσωπακι του!Με καλο κοπελιτσα μου και με εναν πονο!Φιλακια!!!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρόνια Πολλά και από εμένα !!!!

Εύχομαι ότι καλύτερο και υγεία πάνω απ'όλα στα κορίτσια και όλα τα άλλα έρχονται κάποια στιγμή!!

Σοσαντ με το καλό!!Με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Σκεφτηκα πολλές φορες αν πρεπει να μπω να γραψω ή οχι...μετα ειπα πως εχω αναγκη να το βγαλω απο μεσα μου σε σας, που ολες θα με καταλαβετε. Δεν ηθελα απλα να εξαφανιστω χωρις μια λεξη.

Συγνωμη για τη στενοχωρια που θα δωσω ειδικα στις εγκυουλες..

Δυστυχως το αγορακι μου εχει ενα σπανιο συνδρομο που ηδη του κατεστρεψε τα νεφρα και παει στους πνευμονες. ειναι ανατομικο καθαρα με στατιστικες 1 προς 3000 να σου τυχει..ετυχε σε μας...

στις 9 μαιου αναγκαστικα θα το αποχωριστω με προκληση τοκετου.

δεν μπορω να πω πολλα, πιστευω ολες μπορειτε να καταλαβετε τι γινεται μεσα μου...

σας φιλω ολες, να ειστε καλα κ ευχομαι ολα σας τα ονειρα να πραγματοποιηθουν..

αντιο

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

βρε ειρηνακι τι βομβα μεγατονων ειναι αυτη?δεν εχω λογια να πω ειληκρινα εχω παγωσει λυπαμαι πολυ, οχι ρε γμτ δεν μπορω να γραψω τπτ αλο αυτη τη στιγμη τρεμουν τα χερια μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δεν έχω λόγια....δεν υπάρχουν νομίζω αυτή τη στιγμή λόγια παρηγοριας, έχω σοκαριστεί....

λυπάμαι τόσο πολύ Ειρηνάκι μου, κουράγιο σου εύχομαι κοριτσάκι μου και να σου δώσει δύναμη ο θεός να το αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή και να ορθοποδήσεις...

απλά αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν...ποτέ...:cry::cry::cry::cry::cry:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

:cry::cry:.....δεν έχω λόγια ρηνάκι μου......μόνο ένα τεράστιο "γιατί?".....

Έχω σοκαριστεί,δεν θέλω να σου πω λόγια παρηγοριάς γιατί ξέρω πως τίποτα δεν μπορεί ν'απαλύνει αυτό που αισθάνεσαι τώρα....

Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς κ να παλέψεις γι'αυτό που τόσο επιθυμούμε όλες μας,ένα γερό μωράκι!Ένα γλυκό φιλάκι από μένα κ μια τεράστια αγκαλιά (((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))).....

vfn8p3.png

JFrtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...