Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε καλημερα κ καλο μηνα

ρε κοριτσια την μαρια την ειχα ακουσει 16+3 βδομαδες τωρα δεν το χω ακουσει ακομα κ ανυσηχω!!!!!!πριν μια εβδομαδα εκανα κ σεχ κ φοβαμαι μην το στραπατσαρισε με την κοιλια του ο αντρουλης μου απο την αλλη δεν τολμαω να παω στο γιατρο πηγα την περασμενη παρασκευη κ ολα ηταν καλα θα με βρισει αν με δει

για πειτε ρε κοριτσια υπαρχει πιθανοτητα να επαθε τπτ?να σημειωσω οτι ο καλος μου εχει μεγαλυτερη κοιλια απο μενα οταν ημουν εγκυος στην μαρια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βρε Αδριανή το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς.. αφού πήγες την Παρασκευή και ήταν όλα καλά μην αγχώνεσαι..

Εγώ πάντως αν μείνω ποτέ έγκυος σεξ δεν πρόκειται να κάνω.... δεν μου πάει...

L2qIp2.png

κοριτσακια τι κανετε καλημερα κ καλο μηνα

ρε κοριτσια την μαρια την ειχα ακουσει 16+3 βδομαδες τωρα δεν το χω ακουσει ακομα κ ανυσηχω!!!!!!πριν μια εβδομαδα εκανα κ σεχ κ φοβαμαι μην το στραπατσαρισε με την κοιλια του ο αντρουλης μου απο την αλλη δεν τολμαω να παω στο γιατρο πηγα την περασμενη παρασκευη κ ολα ηταν καλα θα με βρισει αν με δει

για πειτε ρε κοριτσια υπαρχει πιθανοτητα να επαθε τπτ?να σημειωσω οτι ο καλος μου εχει μεγαλυτερη κοιλια απο μενα οταν ημουν εγκυος στην μαρια

Eγω παντως ειχα παρει μια συσκευουλα και ακουγα τους χτυπους της καρδιας της οποτε αισθανομουν οτι το ειχα αναγκη. Ετσι την ακουγα και ηρεμουσα. Το προτεινω σε ολες μας, καθως εχει τρομερο αγχολυτικο χαρακτηρα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. Το κοστος δεν ηταν μεγαλο και ηρθε σε 3 μερες με κουριερ στο σπιτι μου.

Ανδριανή νομίζω πως άδικα αγχώνεσαι...ειδικά με το σεχ δεν παθαίνει τίποτα το σποράκι, εμένα ο γιατρός είναι πολύ υπερ αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα φυσικα..

αλλά είναι και νωρίς για να το ακούσεις, εγώ από την 20 εβδομάδα και μετά καταλάβαινα ξεκάθαρα το μωράκι μου, πιο πριν, μια φορά μόνο τον είχα ακούσει:rolleyes::rolleyes: είναι μικρουλι ακόμα οπότε μην αγχώνεσαι!

Εμείς αύριο το βράδυ έχουμε ραντεβού στον γιατρό, αλλά στο μεταξύ ο ηλιοκαμμένος με έχει ταράξει στις καούρες, αφού άρχισα πάλι τους εμετούς και έχασα και 2 κιλά τις τελευταίες μέρες...έχω λιώσει και από τη ζέστη...

για να δούμε που το πάει ο μάγκας μου:D:D:Dτι σκοπούς έχει...πάντως μου κάνει κάτι σχέδια στη κοιλιά...άλλο πράγμα..πολύ γέλιο!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Αδριανή το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς.. αφού πήγες την Παρασκευή και ήταν όλα καλά μην αγχώνεσαι..

Εγώ πάντως αν μείνω ποτέ έγκυος σεξ δεν πρόκειται να κάνω.... δεν μου πάει...

δομνινακι κ γω στην μαρια δεν εκανα κ τωρα ηταν η πρωτη φορα μετα απο 3 μηνες στο πρωτο τα φοβασαι ολα κ δεν σηκωνεις ουτε ποτηρι στο δευτερο σηκωνεις κ το πρωτο κ κανεις ολες τις δουλειες κ κανεις κ σεξ χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Eγω παντως ειχα παρει μια συσκευουλα και ακουγα τους χτυπους της καρδιας της οποτε αισθανομουν οτι το ειχα αναγκη. Ετσι την ακουγα και ηρεμουσα. Το προτεινω σε ολες μας, καθως εχει τρομερο αγχολυτικο χαρακτηρα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. Το κοστος δεν ηταν μεγαλο και ηρθε σε 3 μερες με κουριερ στο σπιτι μου.

ποσο κοστησε?αλλα αν δει ο αντρας μου συσκευη τετοια στο σπιτι θα με πεταξει εξω μετα αποτι περασε με τη μαρια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ανδριανή νομίζω πως άδικα αγχώνεσαι...ειδικά με το σεχ δεν παθαίνει τίποτα το σποράκι, εμένα ο γιατρός είναι πολύ υπερ αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα φυσικα..

αλλά είναι και νωρίς για να το ακούσεις, εγώ από την 20 εβδομάδα και μετά καταλάβαινα ξεκάθαρα το μωράκι μου, πιο πριν, μια φορά μόνο τον είχα ακούσει:rolleyes::rolleyes: είναι μικρουλι ακόμα οπότε μην αγχώνεσαι!

Εμείς αύριο το βράδυ έχουμε ραντεβού στον γιατρό, αλλά στο μεταξύ ο ηλιοκαμμένος με έχει ταράξει στις καούρες, αφού άρχισα πάλι τους εμετούς και έχασα και 2 κιλά τις τελευταίες μέρες...έχω λιώσει και από τη ζέστη...

για να δούμε που το πάει ο μάγκας μου:D:D:Dτι σκοπούς έχει...πάντως μου κάνει κάτι σχέδια στη κοιλιά...άλλο πράγμα..πολύ γέλιο!!!

προβλημα δεν εχω κανενα κ ουτε με την πραξη σαν πραξη ενοχληθηκα αλλα μου ζουπηξε πολυ την κοιλια την μαρια παντως εγω 16+3 την ακουσα κ απο την 18 την ακουγα σχεδον καθε μερα τα κοριτσια τα ακους πιο νωρις καθοτι ημαστε ζωηρα οντα απο την κοιλια της μανας μας χαχαχααχ

αντε να ελευθερωθεις να ηρεμησεις εγω θα φαω ολο το καλοκαιρι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να σημειιωσω δομνινακι οτι παρασκευη μεσημερι το ειδαμε το μωρο κ παρασκευη βραδι εγινε οτι εγινε τεσπα θα ηρεμησω κ ποιος ξερει ισως λυπηθει την μανουλα της κ κλωτσησει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σας και από μένα!!!!!Βρε Ανδριαννή μην αγχώνεσαι!!!Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, δε σημαίνει οτι επειδή άκουσες το Μαρακι στη 16η εβδομαδα πρέπει και σε αυτή τη κύηση 16η νταν να το ακούσεις!!! Το ζήτημα είναι να προχωράει καλά το μωράκι και όποτε θέλει με το καλό να κλωτσήσει!!!Μπορεί να ναι ήρεμο το γλυκούλι μοιυ!!!Μπορεί και υπναρούλης!!!

Δομνίνα εσύ και εγώ μακάρι να μεινουμε γρήγορα έγκυες και να είσαι σίγουρη έτσι και αλλλως και να θέλουμε να κανουμε σεχ θα μας κυνηγάνε δια ροπάλου οι γιατροί μας!!!Πάντως εγώ πάντα στις εγκυμοσυνες μου έχω κατι ορέξεις αλλο πράγμα!!!Περνάω δράμα πάνω σε αυτο το θεμα!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

ποσο κοστησε?αλλα αν δει ο αντρας μου συσκευη τετοια στο σπιτι θα με πεταξει εξω μετα αποτι περασε με τη μαρια

Ειναι τελειως ακίνδυνο. Ειναι σαν αυτό που σου βάζουν στην κοιλιτσα στη γεννα, για να ακουν το μωρό. Πρεπει να εκανε γυρω στα 30 με 40 ευρώ. Απο ebay το ειχα παρει.

Καλημέρα Κορίτσια!!

Χρυσάκι μπήκες στον 5ο μήνα ε???Πωπω περνάει ο καιρός δεν λες τίποτα!!!Έχεις φουσκώσει καθόλου??

Περναει τελικα!Περναει!Αυριο κλεινουμε τον 4ο!!!

Λοιπον κοριτσακια μου σημερα πηγα στο γιατρο!Ειχα να δω το ζουζουνι μου 3 εβδομαδες!Ολα να ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!Μεγαλωσαμε και γιναμε 18 εκ και 170 γρμ!Ολα ειναι φυσιολογικα η καρδουλα χτυπα 151 παλμους ο εγκεφαλος ο πλακουντας το στομαχακι η κυστουλα ο λωρος ολα ειναι οπως πρεπει!Δεν ξερουμε ομως αν ειναι οντως αγορακι!!!Δεν μπορει να πει λεει με σιγουρια ο γιατρος!χαχαχα!Λετε να ειναι κοριτσακι η ψυχουλα μου;;;Οτι θελει το ζουζουνι μου μονο να ειναι γερο!Σε τρεις εβδομαδες θα παω παλι να κανουμε τον β επιδεδου!Να ειναι ολα καλα Παναγιτσα μου!Το γραψαμε παλι σε DVD!κουναει τα χερακια του τα ποδαρακια του τεντωνωταν κλωτσουσε εβαζε το δαχτυλακι στο στομα ετριβε το ματακι του!!!Μας τρελανε παλι το ατιμο!Αυτα!:tongue:

Τα λεμε κοριτσακια μου!Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρααα!!!

Αδριαννή συμφωνώ με τα κορίτσια!!Κάθε μωρό είναι διαφορετικό , μην τα συγκρίνεις!!! Μπορεί αυτό το μωράκι να είναι πιο ήρεμο από το άλλο!!!

Χρυσάκι μπράβο!!!Τι ώραια!!!Να ναι καλά το μωράκι και μην σκέφτεσαι τιποτα άλλο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

μακαρι να ναι απλα ηρεμο σημερα νομιζω οτι το ακουσα κ λεω νομιζω γιατι ημουν μεταξυ υπνου κ ξυπνιου .

χρυσακι γερο μωρακι να ειναι εγω παω για το δευτερο κοριτσακι κ ειμαι πολυ χαρουμενη δυο γυναικες που θα τις εχω δημιουργησει εγω,ε!κ με λιγη βοηθεια απο τον μπαμπα χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρααα!!!

Αδριαννή συμφωνώ με τα κορίτσια!!Κάθε μωρό είναι διαφορετικό , μην τα συγκρίνεις!!! Μπορεί αυτό το μωράκι να είναι πιο ήρεμο από το άλλο!!!

Χρυσάκι μπράβο!!!Τι ώραια!!!Να ναι καλά το μωράκι και μην σκέφτεσαι τιποτα άλλο!!

μακαρι να ναι απλα ηρεμο σημερα νομιζω οτι το ακουσα κ λεω νομιζω γιατι ημουν μεταξυ υπνου κ ξυπνιου .

χρυσακι γερο μωρακι να ειναι εγω παω για το δευτερο κοριτσακι κ ειμαι πολυ χαρουμενη δυο γυναικες που θα τις εχω δημιουργησει εγω,ε!κ με λιγη βοηθεια απο τον μπαμπα χαχαχα

Δεν το συζητω βρε κοριτσια!Οτι να ειναι!Μονο να ειναι γερο!Καμια επιθυμια αλλη δεν εχουμε!Και το αγορακι και τα κοριτσακι εχει το καθενα τη χαρη του!Μονο να ειναι γερα τιποτα αλλο και δοξα το Θεο ολα καλα!

adnihor μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου μην ανχονεσαι!και εγω λεω στον αντρα μου παρει αυτο υπερηχακι αλλα μου λεει οτι ειμαι τρελη και δεν το παιρνει με τιποτα!μα γιατι κακο να το ακουω που και που και στο σπιτι;τελος παντων!

Αντε φιλακια!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...