Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι γλυκο νινακι που ειναι το μωρο σου Τουντσακι μου. Το μαλλακι ειναι ολα τα λεφτα και σε συνδιασμο με τα αξεσουαρ, ειναι μια σκετη ζωγραφια. Τον μπαμπα παλι εγω δεν τον εχω δει, αλλα εχω δει βιντεακι με σενα και μπορω να πω οτι εχει πολλα στοιχεια απο εσενα. Μου θυμιζει πολυ μαμακα. Ειναι τοσο γλυκουλα.... μεγαλωσε και σιγα σιγα απο μωρακι γινεται παιδακι...

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?τουντσακι κ γω νομιζω οτι στον μπαμπα μοιαζει δεν το εχω δει αλλα εχω δει εσενα κ νομιζω οτι μονο τα μαλλια σου πηρε!χαχαχαχα

ρε κοριτσια θελω κ γω να βαλω φωτο αλλα πως?βεβαια εμεις ειμαστε μεγαλες αλλα αν μου πειτε πως θα σας βαλω κ φωτο απο βαφτησια που ειμαστε 6 μηνων

βελβετακι στα μαγουλα μας ξεπερνατε πολυ σε λιγη ωρα εχω γιατρο για να δουμε τι θα δουμε

χρυσα οντως αυτο ειναι το μωρακι κ ειναι μονο η αρχη αργοτερα απο τις κλωτσιες κ τις κωλοτουμπες θα αλλαζει σχηματα η κοιλια σου

πολλα φιλια σε ολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ τουντσάκι μου για τη φωτό!!!Με έχει τρελλάνει το Ραλλουδάκι!!!Τι να πρωτοπώ για το μαλλάκι ?Τα κοκκαλάκια τα φοβερά??Το μουτράκι το γλυκό???Το τζην φόρεμα το υπερμοντέρνο??Το καλσονάκι??Μοντελάκι η γλυκούλα μου!!!!!Φτου φτου φτου φτου!!!!!

Γειά σας κορίτσια μου!

Μπλού βέλβετ η μικρή σου έχει τα τέλεια ζουμερά μαγουλάκια και χειλάκια για τρελό ζούλιγμα και φίλημα!είανι μια τρέλα!

τουνς στα έχω ξαναπεί για την κουκλίτσα σου, με τρελαίνουν και τα ρουχαλάκια που της φοράς!

έχουμε τα τέλεια μωράκια στο καφέ μας!!!

Χρύσα συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα, και εγώ την πρώτη κλωτσιά την ένιωσα σαν ένα χτυπηματάκι από μέσα προς τα έξω όταν ήμουν ακριβώς 17 εβδομάδων...μετά βέβαια δεν τον ξανακατάλαβα μέχρι τις 20 εβδομάδες, οπότε μην ανησυχείς αν άργει μερικές φορές να δώσει σημείο, είναι μικρούλης ακόμα!

Εμείς έχουμε ραντεβού την Παρασκευή, θα κάνω και εξέταση από κάτω να δούμε αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος...

Αυτά!Φιλάκια τσούπρες!

HDfQp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Μπλού βέλβετ η μικρή σου έχει τα τέλεια ζουμερά μαγουλάκια και χειλάκια για τρελό ζούλιγμα και φίλημα!είανι μια τρέλα!

τουνς στα έχω ξαναπεί για την κουκλίτσα σου, με τρελαίνουν και τα ρουχαλάκια που της φοράς!

έχουμε τα τέλεια μωράκια στο καφέ μας!!!

Χρύσα συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα, και εγώ την πρώτη κλωτσιά την ένιωσα σαν ένα χτυπηματάκι από μέσα προς τα έξω όταν ήμουν ακριβώς 17 εβδομάδων...μετά βέβαια δεν τον ξανακατάλαβα μέχρι τις 20 εβδομάδες, οπότε μην ανησυχείς αν άργει μερικές φορές να δώσει σημείο, είναι μικρούλης ακόμα!

Εμείς έχουμε ραντεβού την Παρασκευή, θα κάνω και εξέταση από κάτω να δούμε αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος...

Αυτά!Φιλάκια τσούπρες!

Σε ευχαριστω πολυ Σοσαντ μου!Η αληθεια ειναι οτι την Τεταρτη και την Πεμπτη μου χτυπησε αλλα χθες και σημερα οχι ακομα!Αισθανομαι κατι να κουνιεται σαν κυματακια οταν βαζω το χερι μου μερικες φορες!Ειναι μικρουλης ακομα ε;;;Ειναι φυσιολογικο δηλ!Την Πεμπτη θα παω στο γιατρο να το δω επιτελους το νινι μου!Θα εχουν περασει 3 εβδομαδες απο την τελευταια φορα και ειναι πρωτη φορα που θα κανω τοσο πολυ καιρο!Τρεις ολοκληρες εβδομαδες!Εχω ξεπερασει το εαυτο μου!Μπραβο μου!χαχαχα!:tongue:

Αντε ακομα λιγο εχεις εσυ!Τι καλα!Ετοιμαστηκες ε;Πηρατα κρεβατακια καροτσακια κτλ!!!Αντε ερχεται το αντρακι σου!Με το καλο!

Φιλακια!!!!!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Πήγα σήμερα στο γιατρό και καταλήξαμε.. Θα προχωρήσουμε με δανεικά ωάρια.. πιστεύει ότι έτσι έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες και εφόσον εμένα αυτό που με κουράζει και με επιβαρύνει ψυχολογικά είναι οι παντού είδους ενέσεις, με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουμε και την ψυχολογία μου ψηλά..

Έτσι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να βρει δότρια.. του είπα ότι δεν βιάζομαι και ότι έχει όσο χρόνο θέλει φτάνει να βρει την κατάλληλη..

Μου έφυγε ένα βάρος κορίτσια.. αλήθεια σας λέω..

Οπότε απλά περιμένουμε!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλή επιτυχία λοιπόν Δομνινάκι μου και αυτή τη φορά να έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις τα πράγματα!!!!!Τελικά την ΑΜΗ την έκανες?Η δείχνει μόνο ποσοτικό απόθεμα και όχι ποιοτικό και δε χρειάζεται?

Καλή επιτυχία λοιπόν Δομνινάκι μου και αυτή τη φορά να έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις τα πράγματα!!!!!Τελικά την ΑΜΗ την έκανες?Η δείχνει μόνο ποσοτικό απόθεμα και όχι ποιοτικό και δε χρειάζεται?

Κοριτσάρα μου τελικά την ΑΜΗ δεν την έκανα.. Δείχνει καθαρά ποσοτικό απόθεμα αλλά και πάλι το αποτέλεσμά της είναι ενδεικτικό και μόνο.. Και αφού θα προχωρήσουμε με δότρια δεν μας χρειάζεται καθόλου..

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές.. εσύ πως είσαι;

L2qIp2.png

Δομνίνα καλή επιτυχία!

Είδες που λέγαμε πως για όλα υπάρχει λύση?

Με το καλό να ξεκινήσετε τη διαδικασία και σύντομα να έχουμε και θετικά αποτελέσματα!

Να μου είσαι αισιόδοξη, όλα θα πάνε καλά!!!

Η αδερφούλα πως τα πάει? θα είναι και κοντινά τα μωράκια σας όταν με το καλό έρθει και η σειρά σου;););)

HDfQp3.png

Sosad μου σ' ευχαριστώ!

Ναι, είμαι πολύ αισιόδοξη αλλά τη φρίκη (με την καλή έννοια) νομίζω ότι θα την πάθω όταν με πάρουν τηλέφωνο από το κέντρο για να μου πουν ότι ξεκινάω...

Ο ηλιοκαμμένος τι κάνει; ξεκουράζεται ή κάνει γυμναστική;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια !!!!! Να μας φέρει πολλά ευχάριστα νέα και να μαστε καλά!!!!!

Δομνινάκι εγώ καλά είμαι , εν αναμονή περιόδου ή θετικού τεστ!!!Ειμαι χαλαρή πάντως !!!Αν θα αδιαθετήσω η απογοήτευση θα ναι του δίλεπτου το πολύ!!!Αν κανω και κανένα μπανάκι το καλοκαίρι δε θα μου κακοπέσει!!!Οχι σα πέρσι που την έβγαλα ξαπλα και αποτέλεσμα δεν είχα!!!Οπως θέλει ο Θεός !!!Αν δε μεινω μεσα στο καλοκαιρι θα χαρώ τα μπανάκια μου!!Αν μείνω εγκυος και πάλι ευλογία θα ναι οπότε οτι και να γίνει , μια χαρά!!!Μαρεσει αυτη η εποχη όπως και να ναι!!!!

Τώρα περιμένω το σύζυγο να ρθει να με πάρει να πάμε βολτίτσα για τσιπουράκι και γλυκάκι με καφεδάκι μετά!!!!

Καλό μήνα λοιπόν και καλό πιάσιμο του Μαη!!!!!χαχα

Καλό μήνα κορίτσια!!!

Δομνίνα καλή επιτυχία να έχεις!!Όλα καλά θα πάνε από δω και πέρα!!

Λουλουδίρα μου και εσύ να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!:):)

σοσαντ πως είσαι τωρα στο τέλος??

Φιλάκια σε όλες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλο μηνα κοριτσαρες..

δομνινα και λουλουδιρακι καλη επιτυχια.

εγω αδιαθετησα εχτες..

οταν τελειωσω παω για καλλιεργεια κολπικου υγρου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Χθες πήγαμε βόλτα με τις μηχανές και τους κουμπάρους μας στη Σαλαμίνα στο εξοχικό τους.. Ήπιαμε καφεδάκι, μαζέψαμε ήλιο, ψήσαμε, φάγαμε σαν βόδια και μετά γυρίσαμε σπίτι..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να είστε σίγουρες πως τα καλύτερα έρχονται!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!Καλο μηνα και ευχαριστα αποτελεσματα να εχουμε!;)

Λουλουδιρα μου ετσι να εισαι χαλαρη!Το καλοκαιρακι εφτασε σιγα σιγα και η διαθεση ανεβαινει!Εγω σου ευχομαι και πιστευω οτι δεν θα κανεις μπανακια!Περσι και εγω ημουν εγκυος και ξαπλα και τιποτα δεν εγινε τελικα!Οποιος βιαζεται σκονταφτει βλεπεις!Φετος τη θαλασσα με τα κυαλια θα τη δω αλλα ουτε που με νοιαζει δεν θα φυγει απο κει και του χρονου θα της παω και το μωρακι μου!Το θεμα ειναι οτι τωρα εισαι σωστα προετοιμασμανη και οταν μεινεις με το καλο ολα θα πανε τελεια!:lol:

Δομινα ευχομαι πολυ συντομα να χτυπησει το τηλ σου και να ξεκινησεις με το καλο!Ευχοαμαι τα καλυτερα!;)

Τζενακι μου καλη επιτυχια και σενα!Ολα θα πανε καλα!;)

Κατερινακι μου τσουκουτσουκου περναει ο καιρος ε;Τωρα ελπιζω να περασει πιο γρηγορα φυσικα!:tongue:

Βρε κοριτσια η Ειρηνη που χαθηκε;Μηπως εχετε κανενα νεο;:confused:

Φιλακια!:P

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...