Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Ολα καλα; Εγω χθες πηγα Θεσ/νικη για το τελευταιο εμβολιο!Μου εδωσε και οδηγιες πως να κοψω την κορtiζονη σιγα σιγα τις ινοχεπ θα τις σταματησω οταν μου πει ο γυναικολογος μαλλον μεχρι τελος και τωρα δεν φοβομαστε λεει τιποτα!Μου ειπε καλη λευτερια!Συγκινηθηκα βρε κοριτσια!Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα!Να τον αγκαλιασω και να κλαω!Ειμαι πολυ πιο ηρεμη απο χθες!Κατι σαν αλλαξε μεσα μου και αισθανομαι πια οτι ειμαι εγκυος!Ναι τωρα το συνειδητοποιησα!Ο φοβος και το ανχος με αφηναν!Παλι φοβαμαι δεν λεω αλλα τωρα κατι αλλαξε!Δεν μπορω να το εξηγησω!Να παω και την αλλη Πεμπτη στο γυναικολογο να ναι ολα καλα!Αυτα!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Ολα καλα; Εγω χθες πηγα Θεσ/νικη για το τελευταιο εμβολιο!Μου εδωσε και οδηγιες πως να κοψω την κορtiζονη σιγα σιγα τις ινοχεπ θα τις σταματησω οταν μου πει ο γυναικολογος μαλλον μεχρι τελος και τωρα δεν φοβομαστε λεει τιποτα!Μου ειπε καλη λευτερια!Συγκινηθηκα βρε κοριτσια!Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα!Να τον αγκαλιασω και να κλαω!Ειμαι πολυ πιο ηρεμη απο χθες!Κατι σαν αλλαξε μεσα μου και αισθανομαι πια οτι ειμαι εγκυος!Ναι τωρα το συνειδητοποιησα!Ο φοβος και το ανχος με αφηναν!Παλι φοβαμαι δεν λεω αλλα τωρα κατι αλλαξε!Δεν μπορω να το εξηγησω!Να παω και την αλλη Πεμπτη στο γυναικολογο να ναι ολα καλα!Αυτα!

Φιλακια πολλα!

Ετσι μπραβο Χρυσα. Κοιτα να το χαρεις τωρα, γιατι θα περασει ο καιρος και δεν θα εχεις καταλαβει ποτε ησουν εγκυουλα και ποτε 8α κρατας το μωρακι σου αγκαλια.

Χρυσάκι μπράβο τι ωραία νέα !!!!Και γω συγκινήθηκα!!Καλή λευτεριά λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενακι χθες δε σε είδα οτι ήσουν online!!!Μπήκα λίγο βιαστικά!!!!Καλά είμαι μωρέ τρέχω!!!!

Φιλιάααααα πολλά

Καλέ το Ειρηνακι μας που ναι??

Διαφημίσεις

http://i1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/DSC00105.jpg

ΚΑλημερα κοριτσια. Μια χθεσινη φωτο. Της επεσε το σεντονακι στο κεφαλι και αυτο ηταν το αποτελεσμα.

Είναι απλά μια ζωγραφιά!!! Μήπως έχουμε τα ωραιότερα μπεμπάκια εδώ μέσα;:tongue:

L2qIp2.png

Και τι δε θα δινα να φιλήσω αυτά τα μαγουλάκιαααααα!!!!!Ειναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό βελβετακι να σου ζήσει!!!!Με το μαντηλάκι στο κεφάλι σα να την εχεις ετοιμη για φασίνα!!!:tongue::tongue:χαχαχα

Χαιρετώ και όλες τις φιλενάδες μου , φιλιά πολλάαα:):):)

ΚΑλημερα κοριτσια. Μια χθεσινη φωτο. Της επεσε το σεντονακι στο κεφαλι και αυτο ηταν το αποτελεσμα.

τι ομορφια ειναι αυτη μωρε;τι μαγουλακια για φιλημα!φτου φτου!ψυχουλα μου!

xDoop3.png

pcDup3.png

Ετσι μπραβο Χρυσα. Κοιτα να το χαρεις τωρα, γιατι θα περασει ο καιρος και δεν θα εχεις καταλαβει ποτε ησουν εγκυουλα και ποτε 8α κρατας το μωρακι σου αγκαλια.
Χρυσάκι μπράβο τι ωραία νέα !!!!Και γω συγκινήθηκα!!Καλή λευτεριά λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενακι χθες δε σε είδα οτι ήσουν online!!!Μπήκα λίγο βιαστικά!!!!Καλά είμαι μωρέ τρέχω!!!!

Φιλιάααααα πολλά

Καλέ το Ειρηνακι μας που ναι??

Μπράβο Χρυσάκι τέλεια τα νέα σου!!!Πλέον έφθασε 17 εβδομάδων!!!Τώρα θα αρχίσεις να το νιώθεις σιγά σιγά!!!ΑΝ και ο γιατρός λέει 19η-22η το ακούνε συνήθως !!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτισια!Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!;)

Ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα που ακουσα και απο στομα του γιατρου οτι δεν φοβομαστε τιποτα!Οταν μου ειπε και καλη λευτερια τοτε το καταλαβα οτι ειμαι εγκυος!Μεχρι τωρα ελεγα αντε ακομα μια μερα ακομα μια εβδομαδα να φτασουμε ως εδω να περασουμε και αυτο και στην ουσια αισθανομουν μονο ενα φοβο και δεν καταλαβα την ουσια!Εχω ενα μωρακι μεσα μου πρεπει να ειναι ηρεμο και χαρουμενο!Αυτο θα κανω απο δω και περα!Θα ειμαι χαρουμενη και θα απολαυσω καθε στιγμη!:lol:

Σας ειπα οτι μαλλον αρχισε να χτυπαει;Αισθανομαι εδω και 2-3 μερες ενα απαλο χτυπηματακι διαφορετικο ενα γαργαλιτο και μετα τουκ!Αυτο πρεπει να ειναι!Τα πιο εμπειρα κοριτσια ας μου πουν!:tongue:

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Χρυσάκι μου ναι αυτό είναι το μωράκι σου!!!!Το γαργαλητό αυτό που μοιάζει με φτερούγισμα!!!Απολαυσε το τώρα γιατί μετά θα κλωτσάει σα ποδοσφαιριστής !!!χαχαχα Μπράβο βρε Χρυσάκι πολύ χαιρομαι!!!

Απιστευτο δε λες τιποτα. Καθοσασταν μηπως στα καναπεδακια εξω απο τον ωρλ? Εκει εκοβα βολτες με την μπουμπου αγκαλια. Παιζει να κατσαμε και διπλα διπλα .... χαχα.

..

όχι μπήκαμε κατευθείαν μέσα στον ΩΡΛ δεν κάτσαμε στο σαλονάκι..Αν είμασταν και δίπλα δίπλα θα μιλάγαμε δεν θα μιλάγαμε; Με μπέμπες ίδιας ηλικίας πάνω κάτω, θα μιλάγαμε και θα γέλαγε το παρδαλό κατσίκι μόλις αρχίζαμε τις λεπτομέρειες.. Καλέ η μπλου βέλβετ.. Αμάν η τουντς.. χα χα χα...

Τουντσάκι θα στο πω άλλη μια φορά!!Τι κουκλιτσα είναι αυτή!!!Για ζούληγμα!!

Ζούλα όσο θες και φτύνε μαζί ! :-)

....Βλέπω όμως τα μπιζουδάκια της παρέας μας και λιώνω... η ραλλού είναι όλα τα λεφτά κορίτσια.. σαν κουφέτο...

..

κι εσύ φτύνεις εεε; :D

Καλέ τουντσάκι εσένα δε σε μαλώνω με τίποτα!!!Μας έστειλες φωτό με δωματιακι και ραλλουδακι γλυκό οπότε σε καλοπιάνω για να βάζεις πολλές φωτο!!!

Φιλάκια σε όλες

και μια για σένα..

http://img444.imageshack.us/img444/984/dsc04186n.jpg

χα χα απίστευτη!!! Μαγουλήθρες!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτισια!Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!;)

Ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα που ακουσα και απο στομα του γιατρου οτι δεν φοβομαστε τιποτα!Οταν μου ειπε και καλη λευτερια τοτε το καταλαβα οτι ειμαι εγκυος!Μεχρι τωρα ελεγα αντε ακομα μια μερα ακομα μια εβδομαδα να φτασουμε ως εδω να περασουμε και αυτο και στην ουσια αισθανομουν μονο ενα φοβο και δεν καταλαβα την ουσια!Εχω ενα μωρακι μεσα μου πρεπει να ειναι ηρεμο και χαρουμενο!Αυτο θα κανω απο δω και περα!Θα ειμαι χαρουμενη και θα απολαυσω καθε στιγμη!:lol:

Σας ειπα οτι μαλλον αρχισε να χτυπαει;Αισθανομαι εδω και 2-3 μερες ενα απαλο χτυπηματακι διαφορετικο ενα γαργαλιτο και μετα τουκ!Αυτο πρεπει να ειναι!Τα πιο εμπειρα κοριτσια ας μου πουν!:tongue:

αυτό είναι! Το μπεμπάκι!!! Καλές κλωτσιές εύχομαι!!!! Έρχονται!!! ;)

τελικά τίκερ για τα κιλά μου δεν βάζω.. Έφτασα τα 63 και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 61,5.. Να βάλω τίκερ για 1μιση κιλό δε λέει.. Θέλω να φτάσω 58 βέβαια, αλλά δεν με πιάνει και αμόκ.. Ακόμα έχω τη γραμμή της εγκυμοσύνης στην κοιλιά οπότε ούτως ή άλλως, για μπικίνι δεν είμαι .. :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...