Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

καλέ τι έγινε? ακόμα διακοπές μου είσαστε?

Χρυσάκι πως πάει ο μπεμπούλης? φουσκώνει η κοιλίτσα?

λουλουδίρα χρόνια πολλά!πως πέρασες το Πάσχα?΄

εγώ άφησα πλέον τη βάση μου και είμαι σε αναμονή εμφάνισης του μεμπάκου μου στην Αθήνα!

ο μικρός μας έχει πάρει θέση, είναι 2,5 κιλά και εγώ έχω πάρει τους δρόμους για περπάτημα!

μετά τις εκλογές και μόλις κλείσουμε την 38η εβδομάδα, αν δεν έχει έρθει μόνος του θα πάω να γεννήσω με πρόκληση!!!

τρεις εβδομάδες έμειναν...απλά δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Sosadaki με το καλό κοριτσάκι μου!!!!Περιμένουμε με αγωνία τα χαρμόσυνα νέα για να το γιορτάσουμε!!!Οι 3 βδομάδες θα περάσουνε νεράκι!!!Μια χαρά το περπατηματάκι είναι τώρα που έχει και καλό καιρό, θα περνάει και η ώρα αμα χαζεύεις και καμμιά βιτρινούλα!!!Φιλάκια πολλά και στο δικό σου μαγουλάκι αλλά δώσε και ένα χαδάκι στη κοιλίτσα σου από μένα!!!!

Εγώ πέρασα ήσυχα πολύ αλλά όμορφα και τώρα είμαι εν αναμονή θετικού τεστ, λέμε τώρα δηλαδη!!!!!Πραγματικά το λέω είμαι πολύ χαλαρη και δε θέλω με τίποτα να αρχίσω να αγχωνομαι !!!!Εκεινες οι αναμονες περιόδου και ωχ ηρθε η ακατανόμαστη ή αμαν εχω πονάκια λες να ειμαι εγκυος κτλ τα μισωωωωωωωω!!!!!Οτι είναι να γίνει θα γινει!!!!Μου αρκεί προς το παρων οτι ειμαστε πολυ καλα με τον αντρούλη μου και αγαπημένοι!!!!

Αυτα απο μενα και αντεεεεεε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!Γιατί θέλω να μαλώσω και μία από σας!!!!Φιλάκιαααααααα

Sosadaki με το καλό κοριτσάκι μου!!!!Περιμένουμε με αγωνία τα χαρμόσυνα νέα για να το γιορτάσουμε!!!Οι 3 βδομάδες θα περάσουνε νεράκι!!!Μια χαρά το περπατηματάκι είναι τώρα που έχει και καλό καιρό, θα περνάει και η ώρα αμα χαζεύεις και καμμιά βιτρινούλα!!!Φιλάκια πολλά και στο δικό σου μαγουλάκι αλλά δώσε και ένα χαδάκι στη κοιλίτσα σου από μένα!!!!

Εγώ πέρασα ήσυχα πολύ αλλά όμορφα και τώρα είμαι εν αναμονή θετικού τεστ, λέμε τώρα δηλαδη!!!!!Πραγματικά το λέω είμαι πολύ χαλαρη και δε θέλω με τίποτα να αρχίσω να αγχωνομαι !!!!Εκεινες οι αναμονες περιόδου και ωχ ηρθε η ακατανόμαστη ή αμαν εχω πονάκια λες να ειμαι εγκυος κτλ τα μισωωωωωωωω!!!!!Οτι είναι να γίνει θα γινει!!!!Μου αρκεί προς το παρων οτι ειμαστε πολυ καλα με τον αντρούλη μου και αγαπημένοι!!!!

Αυτα απο μενα και αντεεεεεε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!Γιατί θέλω να μαλώσω και μία από σας!!!!Φιλάκιαααααααα

Αχ, αυτό το ήσυχα αλλά όμορφα και η αναμονή θετικού τεστ μου ακούγεται τέλειο!!!

πραγματικά απόλαυσέ το λουλουδιράκι μου!Αυτή η φάση είναι πολύ γλυκιά για το ζευγάρι, εχμ...έρχεσαι πολύ κοντά βρε παιδί μου;);):P

ρώτα κ εμάς που το βλέπουμε μόνο στον ύπνο μας:oops::oops::oops:

Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι, με το καλό εύχομαι να μη χρειαστεί να περιμένεις πολύ:D:D:D

εμείς εδώ θα είμαστε για να ανοίξουμε τις σαμπάνιες;);)

HDfQp3.png

Λουλουδιράκι μου ξέρω πολύ καλά ότι αυτή που θες να μαλώσεις είμαι εγώ.. και έχεις απόλυτο δίκιο.. είμαι ασυγχώρητη.. Σου είχα πει ότι θα βρισκόμασταν οπωσδήποτε αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα.. Βλέπεις αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς μου ήρθανε.. Είχαμε παρέα μαζί μας και τελικά κάτσανε μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.. έτσι δεν μπορούσα να τους αφήσω καθόλου..

Είχαμε κι ένα δυσάρεστο ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.. ένας γείτονας ξεψύχησε ακριβώς έξω από την αυλή του σπιτιού μας έξι το απόγευμα και έγινε ένας πανικός.. Ότι και να πεις έχεις δίκιο... και σου ζητώ ταπεινά για μια ακόμη φορά συγνώμη.. Θα επανορθώσω όμως..

Εγώ κορίτσια μου γλυκά δεν ξέρω τι θέλω να κάνω.. βασικά ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω.. θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ και το άλλο πρωι να ξυπνήσω έγκυος.. αλλά φυσικά αποκλείεται..

Τη Δευτέρα που μας έρχεται έχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό μου για να βάλουμε τις σκέψεις μου σε μια τάξη.. νιώθω έτοιμη να προχωρήσω παρακάτω αλλά με σταματάει το καλοκαίρι.. ίσως προχωρήσω σε λήψη κλομιφαίνης να δούμε πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου και προχωρήσουμε σε γονιμοποίηση και κατάψυξη και μεταφορά τον Σεπτέμβρη..

Όλα είναι τόσο μπερδεμένα στο μυαλό μου..

Sosad κοριτσάρα μου γιατί να πας με πρόκληση και να μην αφήσετε τον μπεμπούλη να έρθει όποτε το αποφασίσει αυτός; γιατί να βιαστείτε;

Σας φιλώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Πω, πω Δομνίνα τι σας έτυχε πασχαλιάτικα...:(

φαντάζομαι σοκ που θα πάθατε...

τι να πω..ζωή σε σας..

καταλαβαίνω βρε κορίτσι ότι έχεις κουραστεί, πραγματικά μακάρι να ξυπνούσες αύριο με σποράκι στην κοιλίτσα, αλλά μη το βάλεις κάτω, είπαμε στη σημερινή εποχή όλοι μπορούν να κάνουν παιδιά, ίσως να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις:rolleyes:

Εμείς θα πάμε για πρόκληση, αρχικά λόγω των ηπαρίνων που κάνω και πρέπει να τις σταματήσω 2 μέρες νωρίτερα από τον τοκετό, αλλά και επειδή είναι πεποιθηση του γιατρού μου ότι παραπάνω αναμονή μετά την 39η εβδομάδα συνήθως επιφέρει και περισσότερες επιπλοκές στον τοκετό και θέλει να το αποφεύγει εφόσον συντρέχουν οι κατάλληλες συνθήκες φυσικά!πριν τις εκλογές θα με δει και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Δομνινάκι εσένα ήθελα να μαλώσω!!!!Αλλά για αστείο περισσότερο το είπα βρε , αλοίμονο !!! Φαντάστηκα οτι δε θα μπορούσες λόγω γιορτής , λέω ή θα χεις κόσμο ή θα πας βολτίτσες με τον αντρούλη σου!!Θα θελα να τα πούμε από κοντά , δε πειράζει την επόμενη φορα !!!Πω πω πολύ δυσάρεστο αυτό που έτυχε με το γείτονα , φαντάζομαι το σοκ!!¨Ολα μεσα στη ζωή είναι ρε γμτ!!!

Τώρα που το σκέφτομαι θα μαλώσω και το Ειρηνάκι λίγο!!!Που χάθηκες καλέ ????Εεεεεεε????

Eμεις ειχαμε μπει σε ενα δωματιακι απενταντι απο τον Ωριλα και καποια στιγμη μπαινει ο ωριλας και λεει... εσεις ειστε για τον ωριλα? Βρε λες να ηταν για εσενα? Και εμεις θεμα με το σακουλακι. Μας ειπαν να επαναλαβουμε την καλλιεργεια αλλα δεν θα ερθουμε τοσο συντομα. Λογικα στις 16 του Μαη, εκτος αν προκυψει κατι εκτακτο.

απίστευτο. Για μας ήταν ο ΩΡΛ. Ψάξαμε και τα αυτιά της μην τυχόν την πονούσαν αυτά. Απίστευτο πόσο κοντά ήρθαμε..

εμένα δεν θα με μαλώσεις Λουλουδίρα; Έχω τη μπέμπα αγκαλιά και κοιμάται, της έβαλα νανουρίσματα, οπότε αποκλείεται να με μαλώσεις.. Θα λυγίσεις! :wink: Την πάω στο κρεβάτι και πάω να την πέσω κι εγώ.. πτώμα είμαι πάλι σήμερα. Έκανε κι εμβόλιο η μπεμπού..Σε 10 μέρες ξεκινάμε κρεμούλες.. Για να δούμε τι θα δούμε..

απίστευτο. Για μας ήταν ο ΩΡΛ. Ψάξαμε και τα αυτιά της μην τυχόν την πονούσαν αυτά. Απίστευτο πόσο κοντά ήρθαμε..

Απιστευτο δε λες τιποτα. Καθοσασταν μηπως στα καναπεδακια εξω απο τον ωρλ? Εκει εκοβα βολτες με την μπουμπου αγκαλια. Παιζει να κατσαμε και διπλα διπλα .... χαχα.

Με το καλο Λια μας το μωρακι σου. Εισαι στο σταδιο της γλυκιας αναμονης τωρα.

Λουλουδιρα, Δομνινα και υπολοιπα κοριτσια, πολλα φιλακια σε ολες!!

Καλημέρα κορίτσια!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

σοσαντάκι με το καλό ο μπέμπης!!!

Δομνινάκι πραγματικά αυτό που λέει η σοσαντ το πιστεύω!!Στην σημερινή εποχή πιστεύω όλες μπορούμε να κάνουμε παιδί!!ΑΠλά για κάποιες είναι λιγο πιο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε κοριτσάκια μου.. κι εγώ αυτό πιστεύω.. ότι στη σημερινή εποχή καμία γυναίκα δεν μένει χωρίς παιδί.. αλλά όταν όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.. και εμείς δυστυχώς εξαρτώμαστε αρκετά από τον χρηματικό παράγοντα μιας και κάθε προσπάθειά μας κοστίζει κοντά στα 3.000 Ευρώ.. πόση αντοχή να έχω πια;

Βλέπω όμως τα μπιζουδάκια της παρέας μας και λιώνω... η ραλλού είναι όλα τα λεφτά κορίτσια.. σαν κουφέτο...

Χαίρομαι που οι κοιλίτσες μεγαλώνουν και τα μωράκια αναπτύσσονται.. είμαστε τώρα εν αναμονή του ηλιοκαμμένου... Λία μου μ' έναν πόνο κοριτσάκι και μακάρι ο μπέμπης να έρθει στην ώρα του..

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια..

δεν πολυ μπαινω μεσα γιατι δεν εχω και κατι καινουριο να πω..

ειμαι εν αναμονη περιοδου.

το κακο ειναι οτι μαλλον εχω ξανα μυκητες.

μιλησα σημερα με το γιατρο.μολις τελειωσει η περιοδος παω για καλλιεργεια.

αυτα..φιλια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλέ τουντσάκι εσένα δε σε μαλώνω με τίποτα!!!Μας έστειλες φωτό με δωματιακι και ραλλουδακι γλυκό οπότε σε καλοπιάνω για να βάζεις πολλές φωτο!!!

Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...