Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!

Τζενάκι λογικό είναι να στεναχωριέσαι, αλλά να είσαι αισιόδοξη, τον επόμενο μήνα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα !!

Χρυσάκι μπράβο για τα υπέροχα νέα σου!!13,5 εκ... μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης ε?? Τα χαπάκια σιδήρου από ποια βδομάδα τα ξεκίνησες??

Κοριτσάκια Καλή Ανάσταση να έχουμε , καλό Πάσχα και καλά να περάσουμε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τζένη μη το βάζεις κάτω!!!!!Μετά τη Σταύρωση ήρθε η Ανάσταση!!!Συνέχισε τη προσευχή, δε πρέπει να σταματας!!Λογική η πρώτη αντίδραση να ναι απογοήτευση όμως συνεχίζεις !!!Οπως λέει και η sosad κάθε κύκλος είναι διαφορετικός!!!Και θα το ξαναπω όσο και να έχω βαρεθεί και γω η ίδια να το ακούω : Το κωλοάγχος επηρεάζει το κύκλο και την ωορρηξία οπότε ας το παραμερίσουμε όσο μπορούμε ρε γμτ!!!!Στο κάτω κάτω δε θα πεθάνουμε κιόλας!!!!!Ααααααααα!!!!!Πέρνα καλά τώρα και όλα θα γίνουν Τζενάκι!!!Οκ?

Καλή Ανάσταση κορίτσια με Υγεία

Φιλιά πολλάαααα

sosaaaaaad;;;Εισαι εδω;;;τι κανειςςςςς;;;;:tongue:

εδώ είμαι Χρυσούλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι αγορομάνες του φόρουμ χαχαχα!!!!!!!!:D:D:D

τέλειος ο μπεμπάκος σου!!!κοντεύει 14 εκατοστά!!!!!!!!!Σωστός άντρας!!!!

παίρνεις και εσύ τον χάρακα και μετράς?εγώ το έκανα πάντως όσο ακόμα μπορούσαμε να μετράμε το ύψος του μωρού μου!!!

Είδες πως περνάει καλύτερα ο καιρός στο 2ο τρίμηνο?

Εγώ τώρα είμαι στη φάση να συνηδειτοποιήσω ότι ο συγκάτοικός μου σύντομα θα φύγει από την κοιλίτσα:|:| Έχει γίνει τόσο οικείος που δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Καλησπέραααα!!!

Τζενάκι λογικό είναι να στεναχωριέσαι, αλλά να είσαι αισιόδοξη, τον επόμενο μήνα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα !!

Χρυσάκι μπράβο για τα υπέροχα νέα σου!!13,5 εκ... μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης ε?? Τα χαπάκια σιδήρου από ποια βδομάδα τα ξεκίνησες??

Κοριτσάκια Καλή Ανάσταση να έχουμε , καλό Πάσχα και καλά να περάσουμε!!!

Katridm τα ξεκινησα απο την πρωτη μερα του 2ο τριμηνου δηλ πριν 9 ημερες ημουν ακριβως 14 εβδομαδων!

εδώ είμαι Χρυσούλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι αγορομάνες του φόρουμ χαχαχα!!!!!!!!:D:D:D

τέλειος ο μπεμπάκος σου!!!κοντεύει 14 εκατοστά!!!!!!!!!Σωστός άντρας!!!!

παίρνεις και εσύ τον χάρακα και μετράς?εγώ το έκανα πάντως όσο ακόμα μπορούσαμε να μετράμε το ύψος του μωρού μου!!!

Είδες πως περνάει καλύτερα ο καιρός στο 2ο τρίμηνο?

Εγώ τώρα είμαι στη φάση να συνηδειτοποιήσω ότι ο συγκάτοικός μου σύντομα θα φύγει από την κοιλίτσα:|:| Έχει γίνει τόσο οικείος που δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!

χαχαχα!Και εγω μετραω με το χαρακα!και απορω ποσο μικρο ανθρωπακι ειναι!Ποσο μικρα χερακια και ποδαρακια!

Παντως ναι το 2ο τριμηνο φαινεται να ειναι πολυ καλυτερο!

Αντε σε λιγο θα φυγει ο συγκατηκος απο τη κοιλιτσα αλλα εγκατασταθει στο σπιτι και τοτε θα ειναι πιο αισθητη η παρουσια του!Θα μπορεις να τον φιλησεις να ζουλιξεις!Αχ τι ωραια!!!

Κοριτσια καλα να περασετε καλο Πασχα!Τα λεμε!Φιλακια σε ολες!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια καλη ανασταση να εχουμε αποτι διαβαζω τα μικρακια σας ολα καλα κ μενα το ζουζουνακι φανταζομαι καλα ειναι γιατι με εχει ταραξει στους εμετους ειμαι χαλια θελω να φαω κ το σκεφτομαι

μας την χαλαει φετος ο καιρος θα εχουμε βροχες εδω αλλα αρνακι θα φαμε χιχιχιχιχι

να περασετε ολες καλα!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κυρίες μου καλή ανάσταση να χουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας!!!

Τζενάκι το κεφάλι ψηλά!!! Είπαμε μανούλες θα γίνουμε το 2012 πάει κ τελείωσε!!!

Μανούλες να χαίρεστε τα μωράκια σας κ εγκυούλες μια ανέφελη τελειομηνη εγκυμοσύνη να χετε!!!

και στις λοιπές κορασίδες πολύ σύντομα το όνειρο της μητρότητας να γίνει πραγματικότητα!!!

Να περάσετε όμορφα ότι κ αν κάνετε!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλησπερα.

σημερα οντας πιο ηρεμη μπορω να γραψω κ λεπτομερειες..

απο τοτε που αρχισα να περνω τα σερπαφαρ,η τραχηλικη μου βλεννη χαλασε τελειως.βγαινανε σαν ξυνισμενο τυρογαλο.οταν ρωτησα το γιατρο αν μπορει να φταιει αυτο μου ειπε ναι.κοβουμε τα χαπια και θα ξανακανω huner test σε φυσικο κυκλο.θα κανω κ καλλιεργεια κολπικου υγρου.ο γιατρος ειπε οτι παιζει να εχω μικροβιο στον τραχηλο που να σκοτωνει το σπερμα.αν ειναι αυτο θα κανω αγωγη με αντιβιωση για ενα μηνα.θα κανει κ ο θοδωρης ενα σπερμοδιαγραμμα.

ακομα ειμαι πελαγωμενη ,αλλα μετα απο ωρες με κλαμματα κ απογοητευση συνειδητοποιησα οτι μεμψιμοιρω και αυτο ειναι οτι χειροτερο.σηκωνω το κεφαλι ψηλα..ευτηχως εχω διπλα μου ανθρωπους που με νοιαζονται και προσπαθουν να με βοηθησουν με οποιοδηποτε τροπο.

εχω κ εσας βεβαια..θελω να πω και σε σας ενα μεγαλο ευχαριστω..

ευχομαι καλη Ανασταση και καλο πασχα με υγεια.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη θα περάσουν τα δύσκολα, θα έχεις πολύ σύντομα κι εσύ ένα μωρό αγκαλίτσα όπως όλες μας και δεν θα θυμάσαι τίποτα απ αυτά.. Στο εγγυώμαι! Οπότε τσάμπα στεναχωριέσαι. Ας περνάμε καλά κάθε στιγμή, γιατί οι όμορφες στιγμές μένουν στη μνήμη και γεμίζουν τη ζωή μας..

Εμείς περάσαμε το πιο όμορφο Πάσχα μας. Εκεί που λέγαμε πως θα πήξουμε οι τρεις μας, τελικά ήταν πολύ όμορφα.. Αν εξαιρέσουμε τη Μ. Πέμπτη που κάτι έπαθε η μπεμπού μας και ούρλιαζε επί 20λεπτά. Όταν λέμε ούρλιαζε, δεν μπορώ να σας περιγράψω το κλάμα της. Το σκέφτομαι και με πιάνει κόμπος. Δεν ηρεμούσε με τίποτα. Τη βουτήξαμε και πήγαμε κατευθείαν στο ΜΗΤΕΡΑ. Κάναμε ένα σωρό εξετάσεις και δεν βρήκαμε τίποτα. Ο Τούντσος λέει ότι ήταν μάτι. Τι να πω; Εγώ νόμιζα ότι έχει κάτι σοβαρό έτσι που έκανε. Ή χέρι έσπασε λέω, ή το αυτί την πονάει, ή μέσα στην κοιλιά της κάτι γίνεται.. Στο ταξί ηρέμησε πηγαίνοντας (Ούτε εγώ ούτε ο Τούντσος μπορούσαμε να οδηγήσουμε από την ταραχή μας) και μετά ξαναέκλαψε όταν της κάναμε τυμπανόγραμμα. Από τότε είναι η μπεμπού που ξέραμε. Την ξεμάτιασαν βέβαια και εξήντα νοματαίοι.

Και σήμερα ήταν κάπως πεσμένη και την ξεμάτιασα και δάκρυσα.. Τσουπ μετά άρχισε τα γέλια. Η κυρά μας η μαμή θα καταντήσουμε με τα ματάκια στο χέρι..

Το Μ.Σάββατο την πήγαμε σε πολυκατάστημα παιχνιδιών. Έπρεπε να βλέπατε πώς κοιτούσε γύρω γύρω τις κούκλες και τα παιχνίδια. Απόλαυση ήταν. Φτου φτου το κοριτσάκι μας. Φτύστε κι εσείς κορίτσια :tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.

Βρε Τουντσακι και εμεις στο Μητερα ημασταν την Μ.Πεμπτη. Εμεις καναμε το πρωι μια εξεταση ουρων εδω στο νησι και εδειξε ουρολοιμοξη. Πηραμε το επομενο πλοιο και τσουπ μητερα... Της πηραν εκει ουρα αλλα δεν εδειξε κατι στην γενικη. Πηραμε και την καλλιεργεια η οποια κατι εδειξε, αλλα αυτοι θελουν επαναληψη γιατι μαλλον το δειγμα ειναι επιμολυσμενο. Ο παιδιατρος μας ειπε να την παρακολουθουμε και αν δουμε κατι περιεργο να την ξαναπαμε για εξετασεις. Στην αρχη βρε κοριτσια προσπαθησαν να της παρουν ουρα απο την κοιλιτσα με βελονα και καθετηρα, αλλα δεν ειχε ουρα. Το τι κλαμα εριξε... δε σας λεω. Εκλαιγε η μπεμπα, εκλαιγα και εγω.... Τελικα της βαλανε σακουλακι μετα και μετα απο μια ωρα ειχε κανει τσισακια της.

Τι ωρα ησουν Τουντσακι στο Μητερα? Εμεις απο τις 5 μεχρι τις 8.

Kαλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.

Βρε Τουντσακι και εμεις στο Μητερα ημασταν την Μ.Πεμπτη. Εμεις καναμε το πρωι μια εξεταση ουρων εδω στο νησι και εδειξε ουρολοιμοξη. Πηραμε το επομενο πλοιο και τσουπ μητερα... Της πηραν εκει ουρα αλλα δεν εδειξε κατι στην γενικη. Πηραμε και την καλλιεργεια η οποια κατι εδειξε, αλλα αυτοι θελουν επαναληψη γιατι μαλλον το δειγμα ειναι επιμολυσμενο. Ο παιδιατρος μας ειπε να την παρακολουθουμε και αν δουμε κατι περιεργο να την ξαναπαμε για εξετασεις. Στην αρχη βρε κοριτσια προσπαθησαν να της παρουν ουρα απο την κοιλιτσα με βελονα και καθετηρα, αλλα δεν ειχε ουρα. Το τι κλαμα εριξε... δε σας λεω. Εκλαιγε η μπεμπα, εκλαιγα και εγω.... Τελικα της βαλανε σακουλακι μετα και μετα απο μια ωρα ειχε κανει τσισακια της.

Τι ωρα ησουν Τουντσακι στο Μητερα? Εμεις απο τις 5 μεχρι τις 8.

εκείνη την ώρα κι εμείς. Απίστευτο!! Αλλά ούτε πρόσεχα γύρω μου. Ήμουν πολύ ταραγμένη εκείνη τη μέρα..

Κι εμεις κάναμε καλλιέργεια ούρων για τρίτη φορά. Τη μία βγάζει κάτι, την άλλη όχι.. Στο τέλος η γιατρός μας έδωσε αντιβίωση για να μαστε καλυμμένοι. Μάλλον το χουν σύστημα να μας στέλνουν όλη την ώρα για καλλιέργειες να ζήσουν κι αυτοί..Θα ξαναπάμε αύριο για καλλιέργεια και μετά από 5 μέρες πάλι..

Μπας και σας πετύχω;

Ανέβασε καμιά πρόσφατη φωτό της μπέμπας κι εσύ, να γνωριστούμε από τις μπέμπες αν είναι! :-)

εκείνη την ώρα κι εμείς. Απίστευτο!! Αλλά ούτε πρόσεχα γύρω μου. Ήμουν πολύ ταραγμένη εκείνη τη μέρα..

Κι εμεις κάναμε καλλιέργεια ούρων για τρίτη φορά. Τη μία βγάζει κάτι, την άλλη όχι.. Στο τέλος η γιατρός μας έδωσε αντιβίωση για να μαστε καλυμμένοι. Μάλλον το χουν σύστημα να μας στέλνουν όλη την ώρα για καλλιέργειες να ζήσουν κι αυτοί..Θα ξαναπάμε αύριο για καλλιέργεια και μετά από 5 μέρες πάλι..

Μπας και σας πετύχω;

Ανέβασε καμιά πρόσφατη φωτό της μπέμπας κι εσύ, να γνωριστούμε από τις μπέμπες αν είναι! :-)

Eμεις ειχαμε μπει σε ενα δωματιακι απενταντι απο τον Ωριλα και καποια στιγμη μπαινει ο ωριλας και λεει... εσεις ειστε για τον ωριλα? Βρε λες να ηταν για εσενα? Και εμεις θεμα με το σακουλακι. Μας ειπαν να επαναλαβουμε την καλλιεργεια αλλα δεν θα ερθουμε τοσο συντομα. Λογικα στις 16 του Μαη, εκτος αν προκυψει κατι εκτακτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...