Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εμείς εδώ στο νησί, τα δυό μας θα είμαστε για πρώτη φορά...θα βγούμε έξω να φάμε μάλλον...δυστυχώς για φέτος δεν έχει κοκορέτσι για μένα αλλά μικρό το κακό...θα φάω διπλή μερίδα αρνί:wink:;-):wink::lol::lol::lol:

φιλάκια!!!

Να χαλαρώσετε τώρα που μπορείτε γιατί του χρόνου θα τον κυνηγάτε τον Δημητράκη μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Eγω τωρα πειραζει που εχω ξεχασει ποτε αδιαθετησα τελευταια φορα, που εγινε ενα ατυχηματακι πριν δυο εβδομαδες και που δυο μερες ανακατευεται λιγο το στομαχι μου?

Βρε λες???

Θα περιμενω λιγες μερες και αν δεν ερθει η ακατανομαστη, θα παρω ενα τεστακι εγκυμοσυνης.

Καλέ!!!!! Τι κοριτσάκι γελαστό είναι αυτό???Η ευτυχία προσωποποιημένη!!!Η μικρή Ραλλού είναι ένα κουκλάκι και φυσικά το δωμάτιο της είναι κουκλίστικο!!!!Μπράβο βρε τουντσάκι!!!!!

Ειρηνάκι και Χρυσάκι μη μαλώνετε ποια είναι πιο τρελλούλα με τους υπέρηχους γιατί είστε πάρε τη μία και χτύπα την άλλη!!!χαχαχα Χαλάλι σας όμως έτσι και αλλιώς σε λίγο θα νοιωθετε τις κινήσεις τους και θα ηρεμήσετε!!αντι καθε βδομαδα θα θελετε καθε 2 βδομαδες υπέρηχο!!!χαχαχα Φιλάκιαααααααα

Δομνινάκι η πατρίδα σε περιμένει, να χαλαρώσεις ρε παιδί μου κιόλας!!!Εκτός αν αλλαξες σχέδια και σε τραβάει το μελλον ανηψάκι σου χαζοθεία!!!!χαχαχα Παντως αν ερθεις προς τα δω , ξερεις εσύ!!!!!!!

Τζενακι μια χαρα τα 4 αυγουλάκια !!!!Α>πό οτι κατάλαβα θα τα...... σπάσεις και συ σε λίγες μέρες σαν και μενα!!!!Ω ρε γλέντια!!!!χαχαχα

σας φιλώ όλεςςςςςςςςς!!!!!

λουλουδιρακι καλα ειναι τα 4 αυγουλακια αλλα το ενδομητριο ειναι μικρο.5αρι.σε λιγο θα παω να δουμε αν μεγαλωσε και αν μεγαλωσανε κ τα αυγα γιατι δεν ειμαι σιγουρη.δεν ποναω καθολου.τεσπα..

εσυ σε τι φαση βρισκεσαι ακριβως;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Eγω τωρα πειραζει που εχω ξεχασει ποτε αδιαθετησα τελευταια φορα, που εγινε ενα ατυχηματακι πριν δυο εβδομαδες και που δυο μερες ανακατευεται λιγο το στομαχι μου?

Βρε λες???

Θα περιμενω λιγες μερες και αν δεν ερθει η ακατανομαστη, θα παρω ενα τεστακι εγκυμοσυνης.

Εμάς προσωπικά δεν μας πειράζει καθόλου!:-D Λες να γίνει η έκπληξη;:rolleyes:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

λες βέλβετ να είσαι έγκυος πάλι; Πλάκα θα χει! Με τη δουλειά τι έκανες;Ξεκίνησες μετά από 40 μέρες που έλεγες; Εγώ θα ξαναπάω το 2013 καιτο σκέφτομαι από τώρα.. :-(

Την κουρτίνα και τη μοκέτα της Ραλλούς τα πήρα από το ίντερνετ όσο ήμουν ξαπλωμένη. Ακόμα δεν την κοιμίζω τα βράδια μόνη της στο δωμάτιο της. Την έχω στο λίκνο δίπλα μας, αλλά λέω να στρώνω κανένα πάπλωμα κάτω δίπλα της να κοιμηθώ κανένα μήνα εκεί στο δωμάτιό της και μετά την αφήνω. Τώρα πια ξυπνάμε το πρωί για φαγητό, αλλά θέλω να την έχω κοντά μου. Φοβάμαι ακόμα..

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.. Πραγματικά δεν τη χορταίνω τη μπεμπού μου!! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα.. Πρέπει να πάω στο σούπερ και να γυρίσω πριν το επόμενο τάισμα.. Τρεχάτε ποδαράκια μου....

Α δεν σας είπα..64 κιλά πήγα. Ξεκίνησα 61,5 την εγκυμοσύνη, έφτασα 75 και τώρα είμαι 64. Στόχος είναι τα 58. Μόλις μπορέσω θα βάλω τίκερ για να μου δώσει ώθηση.

λες βέλβετ να είσαι έγκυος πάλι; Πλάκα θα χει! Με τη δουλειά τι έκανες;Ξεκίνησες μετά από 40 μέρες που έλεγες; Εγώ θα ξαναπάω το 2013 καιτο σκέφτομαι από τώρα.. :-(

Την κουρτίνα και τη μοκέτα της Ραλλούς τα πήρα από το ίντερνετ όσο ήμουν ξαπλωμένη. Ακόμα δεν την κοιμίζω τα βράδια μόνη της στο δωμάτιο της. Την έχω στο λίκνο δίπλα μας, αλλά λέω να στρώνω κανένα πάπλωμα κάτω δίπλα της να κοιμηθώ κανένα μήνα εκεί στο δωμάτιό της και μετά την αφήνω. Τώρα πια ξυπνάμε το πρωί για φαγητό, αλλά θέλω να την έχω κοντά μου. Φοβάμαι ακόμα..

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.. Πραγματικά δεν τη χορταίνω τη μπεμπού μου!! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα.. Πρέπει να πάω στο σούπερ και να γυρίσω πριν το επόμενο τάισμα.. Τρεχάτε ποδαράκια μου....

Α δεν σας είπα..64 κιλά πήγα. Ξεκίνησα 61,5 την εγκυμοσύνη, έφτασα 75 και τώρα είμαι 64. Στόχος είναι τα 58. Μόλις μπορέσω θα βάλω τίκερ για να μου δώσει ώθηση.

Mε τη δουλεια ξεκινησα στις 35 μερες... αστα να πανε... Αυτα εχει αμα εισαι ελευθερος επαγγελματιας. Εχουμε μια πολυ καλη κυρια που κραταει την μπεμπα μας και ετσι βολευεται το πραγμα, ομως κουραζομαι παρα μα παρα πολυ.

Τωρα που σας γραφω σιδερωνω και εχω και την μπεμπα διπλα στο καροτσι και ειπα να μπω ενα λεπτακι να κανω διαλλειματακι. Αυριο θα ερθει και η πεθερα να κατσει καμια εβδομαδα. Θα κραταει λιγο το μωρο να κανω και εγω καμια δουλεια εδω μεσα. Αυτες τις μερες δε θα δουλευω λογω Πασχα και ετσι θα μαζεψω λιγο και το σπιτι. Μπορει να ξεκινησουμε να φτιαχνουμε και το δωματιο της.

blue_velvet τι διαβάζω??Λες να αποκτήσει αδερφάκι η μπεμπούλα???Αχχ τι ταλαιπωρία τραβάς ??? Είναι δυσκολο να ξεκινάς κατευθείαν δουλειά χωρίς να έχεις ευχαριστηθεί λίγο το μωράκι!!!

Τουντσακι μια χαρα πας με τα κιλα !!!

Σοσαντάκι και εμείς μοναχούλια μας θα ήμαστε φέτος!!Εντάξει δεν παραπονιέμαι πολύ!!!!ίσα ίσα να γκρινιάξω λίγο!!!ΧΙΧΙ!!!

Ειρήνη και χρύσα μην νομίζετε δεν είσαστε μόνες σας... κ εγώ μια από τα ίδια είμαι !! Έχω μια ανασφάλεια άλλο πράγμα!!!Εμένα ευτυχώς ο γιατρός έχει τα ραντεβού κάθε 15 μέρες μέχρι στιγμής , γι'αυτό δεν σας γκρινιάζω!!!ΧΙΧΙ!!Τι να κάνουμε , αν έχεις καεί φυσάς και το γιαούρτι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα τσουπες..

τα νεα μου ειναι ντεμι..

μονο ενα μεγαλωσε δυστηχως..ειναι 19 χιλλιοστα.δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρεθηκα...

το ενδομητριο ειναι 7,5.ο γιατρος μου ειπε καλο αλλα οχι ικανοποιητικο.μεχρι αυριο ομως μου ειπε θα μεγαλωσει κ αλλο.

κανονισα να κανω και huner test.αυριο.θα παω το απογευμα και θα κανουμε στα καπακια την pregnyl.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι μη στενοχωριέσαι! Κανε προσευχή να ναι το ένα το καλό αυτό το αυγουλάκι σου και να μεγαλώσει και η φωλίτσα του καλά και όλα καλά θα πάνε!!!!Θα δεις!!!

Εγώ τελειώσα τα εμβόλια για τα αντιπατρικά και έχω το οκ για σύλληψη πλέον!!!Μιας και τωρα ειμαι αδιαθετη την αλλη βδομαδα που θα ναι οι γονιμες θα αρχίσω προσπάθεια!!!αλλα χαλαρα όμως συχάθηκα το οργανωμένο !!!!Αυτά!!!

Βελβετακι λες να είσαι έγκυος???Αντε να ακουσουμε και άλλα ευχάριστα!!!Ανυπομονούμε!!!

Ρενιτάκι ευχαριστώ πολύ για την ευχή!!!Ελπίζω να δεχτώ καλό βόλι!!!χαχαχχα Εσύ τι κάνεις??

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Διαφημίσεις

βέλβετ πάρε στεγνωτήριο. Θα σωθείς! Εγώ απορώ πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό. Τώρα ειδικά με τη μπέμπα, δεν το συζητώ!! Δεν σιδερώνω τίποτα εκτός από τα πουκάμισα του Τούντσου (που τα δίνω στη μαμά μου) και είναι όλα τα ρούχα καθαρά και μυρωδάτα. Η Ραλλού έχει οισοφαγική παλλινδρόμηση και γεμίζει συνέχεια τον κόσμο γάλατα. Τα ριχτάρια του καναπέ, τις σαλιάρες, τα ρούχα μας και τα δικά της, τα σεντόνια της.. Πλυντήριο, στεγνωτήριο έτοιμα!!! Κι επειδή όσο να ναι οι ώρες μας είναι περίεργες, προσπαθώ τα περισσότερα πλυντήρια να τα βάζω τις ώρες του νυχτερινού ρεύματος και ο λογαριασμός ήρθε ίδιος με παλιά. Έχω καταντήσει να βαριέμαι να τα διπλώσω και να τα βάλω στη θέση τους, ενώ παλιά έπρεπε να τα απλώσω, να τα σιδερώσω, να τα διπλώσω και να τα βάλω στη θέση τους... Όλο και κάποιο μηχάνημα θα βγει που να τα τακτοποιεί έτσι δεν είναι;

Μπράβο σου όμως. Πώς άντεξες και πήγες τόσο γρήγορα στη δουλειά.. Είσαι ήρωας!!

Τζενάκι μη στενοχωριέσαι! Κανε προσευχή να ναι το ένα το καλό αυτό το αυγουλάκι σου και να μεγαλώσει και η φωλίτσα του καλά και όλα καλά θα πάνε!!!!Θα δεις!!!

Εγώ τελειώσα τα εμβόλια για τα αντιπατρικά και έχω το οκ για σύλληψη πλέον!!!Μιας και τωρα ειμαι αδιαθετη την αλλη βδομαδα που θα ναι οι γονιμες θα αρχίσω προσπάθεια!!!αλλα χαλαρα όμως συχάθηκα το οργανωμένο !!!!Αυτά!!!

Βελβετακι λες να είσαι έγκυος???Αντε να ακουσουμε και άλλα ευχάριστα!!!Ανυπομονούμε!!!

Ρενιτάκι ευχαριστώ πολύ για την ευχή!!!Ελπίζω να δεχτώ καλό βόλι!!!χαχαχχα Εσύ τι κάνεις??

Φιλάκια σε όλες!!!!!

ποσες προσευχες να κανω;καναμε το τεστ.δεν κουνιοταν ουτε ενα..ουτε ενα..μεχρι κ ο γιατρος κατεβασε το κεφαλι.

κλαιω απο την ωρα που φυγαμε απο το γιατρο.δεν με χωραει ο τοπος..

σταματαμε τα σερπαφαρ,αφηνουμε εναν φυσικο κυκλο κ ξανακανουμε το τεστ.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι, τζενάκι, δεν υπάρχει πιό φυσιολογική αντίδραση από την απογοήτευση και τη στενοχώρια που νιώθεις...

μη το αφήνεις όμως να σε πάρει από κάτω και να σου κόψει τα φτερά,

Μη ξεχνάς ότι γι΄αυτό το λόγο έχουμε κάθε μήνα κύκλο ωορηξίας, γιατί απλά δε σημαίνει ότι όλους τους μήνες της ζωής μας είμαστε γόνιμες..αρκετοί από αυτούς τυχαίνει να μην είναι παραγωγικοί, αρκετοί όμως είναι...πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να πετύχεις τον σωστό κύκλο με το σωστό αυγουλάκι;););)

κράτα ψηλά το κεφάλι και προσπάθησε να χαλαρώσεις...

αν και δεν ειμαι θρησκόληπτη θα σου πρότεινα αν έχεις πνευματικό να του μιλήσεις, είναι ψυχοθεραπευτικό αν πας στον σωστό άνθρωπο!Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ!

HDfQp3.png

Γεια σας τσουπριτσες μου!Τι κανετε;Ολα καλα;;;

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Χθες πηγα στο γιατρο και ολα δοξα το Θεο ειναι μια χαρουλα!!!Το μπεμπεδακι μου μεγαλωσε 5 ολοκληρα εκ!Ειναι 13,2 εκ τωρα και εχει 60 γρμ βαρος!Ολοκληρος ανθρωπος ε;;;Η καρδουλα μας ειναι οκ και μας εκανε και μερικα κολπακια ο μπομπιρας!Στο τελος ειχε πλακα που εβαλε το δαχτυλακι του στο στομακι του και το πιπιλιζε!Σαν μωρακι!

Μου ειπε ο γιατρος να παιρνω 2 χαπακια σιδηρου γιατι εκτος που επεσε ο αιματοκριτης μου αρχισαν να αδειαζουν και οι αποθηκες μου!

Τωρα θα παω σε τρεις εβδομαδες (Κατριντιμ τυχερουλα ανα δυο εβδομαδες εσυ) και λεω οτι θα αντεξω (ορκο δεν παινω βεβαια) γιατι στο ενδιαμεσο εχω να παω και στον ανοσολογο και ισως ξεγελαστω!χιχιχι!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

ποσες προσευχες να κανω;καναμε το τεστ.δεν κουνιοταν ουτε ενα..ουτε ενα..μεχρι κ ο γιατρος κατεβασε το κεφαλι.

κλαιω απο την ωρα που φυγαμε απο το γιατρο.δεν με χωραει ο τοπος..

σταματαμε τα σερπαφαρ,αφηνουμε εναν φυσικο κυκλο κ ξανακανουμε το τεστ.

Ρε Τζενακι μου μην στεναχωριεσαι!Ολα θα γινουν!Που ξερεις μπορει και αυτη τη φορα!Αν οχι θα ερθει η καλη στγμη που θα ειναι ολα τελεια!Δεν θα αργησει πολυ να εισαι αισιοδοξη!Και μην κλαις!Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...