Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δομνινακι ηρθες πατρα βρε κ δεν πηρες τηλ ?ο γλαυκος κοντα μας ειναι δηλ στο πατρικο μου

Αδριανή ήμουν συνεχώς στο τρέξιμο.. ούτε λεπτό δεν είχα ελεύθερο.. όμως θα επανορθώσω την επόμενη φορά που θα' ρθω.. το υπόσχομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δωματιακι δεν της εχουμε φτιαξει ακομα. Την εχουμε ακομα στο πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι μας. Ειναι πολυ ομορφα που κοιμομαστε ολοι μαζι...

Θα ξεκινησουμε μετα το Πασχα να φτιαχνουμε το δωματιο της, μιας και θα πρεπει να την μεταφερουμε στο κρεβατι της, αφου δεν θα χωραει για πολυ καιρο ακομα στο πορτ μπεμπε. Ο καλος μου θελει να την κρατησουμε στο δωματιο μας μεχρι να κλεισει τον πρωτο χρονο, εγω παλι σκεφτομαι να την μεταφερουμε στους 6 μηνες...

Θα την βγαλουμε Παρασκευη Αννα και θα την φωναζουμε Εβιαννα. Ειναι τα ονοματα απο τις δυο γιαγιαδες.

ενταξει, θα περιμενω λιγο ακομη μεχρι να ολοκληρωσετε το δωματιακι της χιχιχιχι! μετα περιμενω φωτο!!

νομιζω 6 μηνων ειναι μια χαρα αν και η καθε μανουλα οριζει το διαστημα οπως πιστευει καλυτερα! εγω σκεφτομαι να ειναι απο την αρχη στο δωματιακι του και να φιλοξενει κι εμενα! η κρεβατοκαμαρα μας ειναι κομματακι μικρη ενω το παιδικο ειναι μεγαλο! ισως ομως στην αρχη χρησιμοποιησω κι εγω το πορτ μπεμπε στην κρεβατοκαμαρα και μετα θα μεταφερθουμε! θα δουμε..ας γεννηθει με το καλο!

οσο για το ονομα σουπερ!! καλα αυτο το τοπικ εχει τα πιο ομορφα ονοματα!!! (και τα πιο ομορφα κοριτσια βεβαιως βεβαιως :D:D:D)

Αχου τι όμορφη και γλυκιά η μικρή Ραλλού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουνσάκι να την χαίρεσαι, είναι υπέροχο να βλέπεις αυτά τα πλασματάκια να γελάνε!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη να είναι στη ζωή της!!!:D:D:D

και το δωματιάκι σας είναι καταπληκτικό!!!!

αλήθεια πως βάζετε τις φωτογραφίες έτσι ολόκληρες στην απάντηση σας?

θέλω και εγώ να βάλω:lol::lol::lol:

Βελβετάκι χωράει ακόμα η μικρή στο πορτ μπεμπέ?

και εμείς έτσι λέμε να τον έχουμε στην αρχή τον μπεμπουλίνο..έχεις πάρει βάση και το βάζεις επάνω ή με το καρότσι???

κοριτσακι καθυστερησα να απαντησω στην περιγραφη σου, αλλα να ξερεις οταν διαβαζα για το παιδικο μονο που δεν δακρυσα!! θυμαμαι ηταν λιγες μερες μετα την αποξεση μου οταν μας ανακοινωσες την εγκυμοσυνη σου και δεν ξερω περασαν ολες οι στιγμες απο το μυαλο μου και συγκινηθηκα που τωρα πια περιμενεις να αγκαλιασεις τον ηλιοκαμμενο σου!!!!!

με το καλο να τον υποδεχτειτε και να χαρει το υπεροχο δωματιακι που του ετοιμασατε! οι συνδυασμοι χρωματων ειναι και του δικου μου γουστου και εννοειται θα περιμενουμε κι απο εσενα φωτο τοσο του δωματιου οσο και του κατοικου :tongue::tongue::tongue::tongue: εσεις πως θα τον πειτε;;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

καλησπερα..

απο χτες προσπαθω να μπω κ με πεταει εξω.

λοιπον..τα αυγουλακια ειναι 4.

3 απο την αριστερη κ ενα απο τη δεξια.το μεγαλυτερο ειναι 14 χιλλιοστα.αυριο θα ξαναπαω να δουμε πως μεγαλωνουν.αυτα.

βρε τουντσακι τι ομορφιες ειναι αυτες;μου θυμιζει λιγο τη μαρια της αντριανης.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αδριανή ήμουν συνεχώς στο τρέξιμο.. ούτε λεπτό δεν είχα ελεύθερο.. όμως θα επανορθώσω την επόμενη φορά που θα' ρθω.. το υπόσχομαι!

καλα σου ειπε η αντριανη.δεν ντρεπεσαι;ο γλαυκος ειναι ενα τεταρτο απο το σπιτι μου.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενη?Τζεεεενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη πυ σαι μαρη?σε βρηκα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Τζενη?Τζεεεενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη πυ σαι μαρη?σε βρηκα?

ο γες..πλενω πιατα κ μαγειρευω..εσυ τι κανεις;:-)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χρυσακι να σου πω την αμαρτια μου χθες που πηγα στον γιατρο σε σκεφτομουν και γελουσα χαχαχαχα! ξερεις επειδη εχουμε πει τα σχετικα για την ανυπομονησια κτλ κτλ!

το αλλαξες τελικα το ραντεβου ε;; χαχα οχι που θα κρατιοσουν! καλα εγω ειμαι χειροτερη :tongue::tongue::tongue:

οσο για τα κιλα οντως μια χαρα μεχρι τωρα! εμ, εγω τα πηρα τα κιλα πριν μεινω εγκυος, τωρα στη πεινα!

βεβαια δεν περιμενω απο εδω και περα θαυματα, το ξερω πως θα παρω, αλλα τουλαχιστον εχασα 6 κιλα, ας παρω αυτα να ερθω παλι στα προηγουμενα μου και μετα τη γεννα θα μπω σε προγραμμα.

αναγουλες εχω ακομη!! οχι καθε μερα ομως! υπαρχουν μερες που ειμαι χαλια ολη μερα κι αλλες που δεν νιωθω τιποτα! επισης βαρυστομαχιαζω πολυ ευκολα και μετα αστα να πανε!!

μπραβο για τις εξετασεις σου! ο αιματοκριτης θα ανεβει μην ανησυχεις! ποιον σιδηρο σου εδωσε; ξεκινησα κι εγω αν και ειχα αιματοκριτη 39,5.

αντε με το καλο!!!!:D:D:D

αφου δεν ειμαστε καλα ρε Ειρηνη!Αλλα πρεπει να μαθουμε να κανουμε υπομονη!δεν γινετε να ειμαστε εκει ανα δυο βδομαδες!καλα τα λεω εγω τωρα αλλα δεν τα εννοω και πολυ!χαχαχα!τα ιδια θα κανω το εχω παρει αποφαση!:shock:

τωρα για τα κιλα δεν πειραζει ρε Ειρηνη οσα παρουμε θα τα χασουμε μετα με το τρεξιμο που θα μας κανουνε τα ατιμουτσικα!χιχιχι!δεν φοβαμαι!:tongue:

και εγω εχω πολυ φουσκωμα και οταν τρωω μετα ειμαι χαλια!:confused:

Τον Φεβρουαριο που ειχα ξανακανει γ.αιματος ηταν 38,9 τωρα επεσε αλλα με τον σιδηρο θα ανεβει πιστευω!

Αυτα!Αντε θα σας πω νεα την Πεμπτη!πολυ ανχος!!!!!ειμαι τρελη το παραδεχομαι μην βαρατε!χαχαχα!:-D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλέ!!!!! Τι κοριτσάκι γελαστό είναι αυτό???Η ευτυχία προσωποποιημένη!!!Η μικρή Ραλλού είναι ένα κουκλάκι και φυσικά το δωμάτιο της είναι κουκλίστικο!!!!Μπράβο βρε τουντσάκι!!!!!

Ειρηνάκι και Χρυσάκι μη μαλώνετε ποια είναι πιο τρελλούλα με τους υπέρηχους γιατί είστε πάρε τη μία και χτύπα την άλλη!!!χαχαχα Χαλάλι σας όμως έτσι και αλλιώς σε λίγο θα νοιωθετε τις κινήσεις τους και θα ηρεμήσετε!!αντι καθε βδομαδα θα θελετε καθε 2 βδομαδες υπέρηχο!!!χαχαχα Φιλάκιαααααααα

Δομνινάκι η πατρίδα σε περιμένει, να χαλαρώσεις ρε παιδί μου κιόλας!!!Εκτός αν αλλαξες σχέδια και σε τραβάει το μελλον ανηψάκι σου χαζοθεία!!!!χαχαχα Παντως αν ερθεις προς τα δω , ξερεις εσύ!!!!!!!

Τζενακι μια χαρα τα 4 αυγουλάκια !!!!Α>πό οτι κατάλαβα θα τα...... σπάσεις και συ σε λίγες μέρες σαν και μενα!!!!Ω ρε γλέντια!!!!χαχαχα

σας φιλώ όλεςςςςςςςςς!!!!!

Καλημέρα !!!!

Τουντσάκι τι τέλειο δωματιακι είναι αυτό!!!Αλλά πιο τέλεια είναι η Ραλλού!!Μια κουκλίτσα ζωγραφιστή!!Και πάλι να την χαίρεσαι!!!

Ειρηνάκι με το σάκχαρο μια χαρά πάει μέχρι στιγμής!!ΔΙατροφή και οι τιμές εντός των ορίων!!Θα δείξει αργότερα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες και από εδώ!!!

Ειρήνη και Χρύσα, σας διαβάζω και μου θυμίζετε τα δικά μου!!!

μέχρι 23 εβδομάδων πήγαινα κάθε 15 μέρες για υπέρηχο...και μιλαμε για 8 ώρες πηγαινέλα με το καράβι :o:o:o γιατί κάθε φορά φοβόμουν μήπως συμβαίνει κάτι:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σε μια εγκυμοσύνη που ήταν καθ΄όλα τέλεια σύμφωνα πάντα με τον γιατρό μου....!

κάναμε υπέρηχο, ηρεμούσα για 3ημέρες και μετά πάλι άγχος:roll::roll::roll:

εεε, μετά άρχισε τις κλωτσομπουνιές ο ποντικομικρούλης και χαλάρωσα...!!!:D:D:D

υπομονή θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός και θα θέλετε κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!

πάντως οι υπέρηχοι στις εβδομάδες σας είναι οι καλύτεροι γιατί το βλέπετε ολόκληρο το ζουζουνάκι να κολυμπάει!!!μετά μεγαλώνει πολύ και θα το βλέπετε τμηματικά:-D

Λουλουδίρα και Τζένη άντε βρε!!!καλή Ανάσταση σας εύχομαι και να τα σπάσετε τα αυγουλάκια σας με το καλό και με τις ευλογίες όλων!!!!!!!!!;););)

Πως θα περάσετε το Πάσχα σας τα υπόλοιπα κορίτσια???

Εμείς εδώ στο νησί, τα δυό μας θα είμαστε για πρώτη φορά...θα βγούμε έξω να φάμε μάλλον...δυστυχώς για φέτος δεν έχει κοκορέτσι για μένα αλλά μικρό το κακό...θα φάω διπλή μερίδα αρνί:wink:;-):wink::lol::lol::lol:

φιλάκια!!!

HDfQp3.png

καλημέρα κυρίες μου!!!!

Τουντσινάκι δεν μπορούσα να πάρω τα ματια μου από την ραλλού!!! Πώς μεγάλωσε!!!Εχει δίκιο η Δομνίνα!! Σαν κουφετάκι είναι!!Πανέμορφη!!! Απίστευτο μαλλί κ φυσικά το αξεσουάρ απερίγραπτο :D:D φτου φτου να είναι πάντα γερή και να την χαίρεστε!!! Όσο για το δωματιακι μοναδικό!!!! Πανέμορφο κ αντάξιο της μικρής σας πριγκιπεσας!! Η πεθερά σου είναι καλύτερα?

Τα φιλιά μου σε όλες τις ανήσυχες αλλά κ μέλλουες μανούλες to be !! Geni και λουλουντιράκι καλό βόλι :D

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλα σου ειπε η αντριανη.δεν ντρεπεσαι;ο γλαυκος ειναι ενα τεταρτο απο το σπιτι μου.

Το υποσχέθηκα στην Ανδριανή, το υπόσχομαι και σε σένα.. την επόμενη φορά θα βρεθούμε οπωσδήποτε!:-D

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...