Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τα νεα μου,αργοτερα.εχω επισκεψεις τωρα..μπαααααιιιι

ελα ρε κοπελια γιατι μας το κανεις αυτο???

κ μπηκα η καψερη ολο χαρα για να δω τα νεα σου...

τελος παντων μαλλον τωρα θα τα μαθω αυριο απο κοντα...φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..............

Καλή Μ.Βδομάδα !!!!! Με το καλό να ρθει η Ανάσταση και οτι σημαίνει αυτό για τη κάθε μια μας!!!Το απόγευμα μπήκα και έγραψα ένα κατεβατό για τη καθε μια ξεχωριστά και μετά μπερδέυτηκε το πράγμα και σβήστηκαν δεν ολοκληρωθηκε η αποστολή!!!!Γκρρρρρρρρ!!!Δεν εχω το κουράγιο να τα ξαναγράψω!!!!Οπότε σας στελνω από ενα σβουρηχτό φιλί !!!Σμουτς!!!!!

Καλημέρα !!!

Ειρηνάκι μια χαρά το μωράκι σου μεγάλωσε πολύ!!Συμφωνώ με την Χρύσα και εγώ για κοριτσάκι σε κόβω!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!

τουντσάκι μια χαρά η Αίγινα!!1Αχ τι ωραία διακοπούλες!!!!Μια χαρά θα περάσετε ότι πρέπει για την μικρή!!!

Τζενάκι για πες μας τα νέα σου!!!!

Τι θα κάνετε Πάσχα???Θα φύγετε???Για πείτε μου να χαίρομαι, γιατί εμείς θα κάτσουμε σπιτάκι μοναχούλια μας!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλή Μ.Βδομάδα !!!!! Με το καλό να ρθει η Ανάσταση και οτι σημαίνει αυτό για τη κάθε μια μας!!!Το απόγευμα μπήκα και έγραψα ένα κατεβατό για τη καθε μια ξεχωριστά και μετά μπερδέυτηκε το πράγμα και σβήστηκαν δεν ολοκληρωθηκε η αποστολή!!!!Γκρρρρρρρρ!!!Δεν εχω το κουράγιο να τα ξαναγράψω!!!!Οπότε σας στελνω από ενα σβουρηχτό φιλί !!!Σμουτς!!!!!

ααααααααα, δεν ξερω τιποτα! εγω περιμενω το κατεβατο μου! εχεις προθεσμια μεχρι αυριο βραδυ γιατι μετα αναχωρω για τα πεθερικα!!

μεχρι τοτε ανταποδιδω το σβουρηχτο φιλι!! σμουατςςςς!!

Καλημέρα !!!

Ειρηνάκι μια χαρά το μωράκι σου μεγάλωσε πολύ!!Συμφωνώ με την Χρύσα και εγώ για κοριτσάκι σε κόβω!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!

μεγαλωσε το καμαρι μου, ναι!!! ευτυχως που πηγα για να κανουμε ολοι χαρουμενο Πασχα χαχα! θα τους επρηζα ολους με τις ανασφαλειες μου!!

Λετε για κοριτσακι; Λιγο με νοιαζει, αλλα ειμαι περιεργη!! Παντως οσοι με βλεπουν με κανουν για αγορι!! Αντε να δουμε!

Ε, οχι και μοναχουλια σας βρε κατριν! φετος εχετε την πιο ομορφη παρεα μαζι σας!!!

αληθεια με το σακχαρο τι γινεται;;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτ'ο..

Το δωμάτιό της

dsc0412550.jpgκαι....

η Ραλλού

dsc0410150.jpg

θα τρελλαθω!!!!! τουντσακι μου γλυκο τι τελειο δωματιακι ειναι αυτο;;

καλα η ραλλου με ξετρελανε εντελως!!μα τι κοριτσαρος που ειναι;;; πω πω!!!! εχω μεινει και χαζογελαω σαν χανος χαχαχαχαχα!

να την χαιρεσαι κοριτσι μου!! να μου την φιλησεις!!!

my little angel 10/5/12

χαχαχα!η αληθεια ειναι οτι η κοιλιτσα μου φουσκωσε αποτομα την τελευταια εβδομαδα!Φαινεται πια ξεκαθαρα οτι εμαι εγκυος!η μεσουλα εχει εξαφανηστει και ο αντρας μου με φωναζει μονοκοματη!!!ημουν και αρκετα αδυνατη πριν και τα 4 κιλα που εβαλα (μεχρι πριν δυο εβδομαδες που ζυγιστηκα στο γιατρο) ειναι λες και μπηκαν μονο εκει!!:shock:

Ειρηνη δεν αντεξες ε;;;Καλα εκανες!πολυ καλα εκανες!αντε τωρα μπορεις να περασεις το Πασχα ηρεμη!Μια χαρα το μωρακι σου τελειο!Μεγαλωσε κιολας θηριο εγινε!Ειδατε τιποτα αυτη τη φορα;;;μαλλον για κοριτσακι σε κοβω!:tongue:Εγω σου ειπα οτι ακυρωσα το ραντεβου που ειχα μετα το Πασχα την Τριτη και θα παω την Μ. Πεμπτη!Σε τρεις μερουλες δηλ!:D

Δεν πηρες ακομα ουτε ενα κιλο ρε Ειρηνη μπραβο!Απο αναγουλες πως πας;Εγω εχω ακομα!Ενταξει εχουν ελατωθει λιγο δεν ειναι οπως πριν αλλα ειναι ακομα αισθητη η παρουσια τους!Με το που μπηκα στον 4ο τις δυο πρωτες μερες δεν ειχα σχεδον καθολου!και αρχισα να ανχονομαι αν και ο γιατρος με προειδοποιησε οτι θα κοπουν αλλα ξερεις τωρα....!Μετα επανηλθαν!:tongue:

Σημερα βγηκαν και η εξετασεις μου ολα καλα δοξα το Θεο!Λιγο ο αιματοκριτης επεσε στο 34,7 αλλα εχω ηδη ξεκινησει σιδηρο!Το ζαχαρο που το ειχα λιγο ανχος ειναι οκ στο 75!και η εμμεσος coobps που την ειχα μεγαλυτερο ανχος επισης οκ!αρνητικοτατη!αρα παμε καλα!να παω τωρα και την Μ. Πεμπτη να το δω το μαϊμουνακι μου και μετα θα ησυχασω!(για λιγες μερες)χαχαχα!:oops:

χρυσακι να σου πω την αμαρτια μου χθες που πηγα στον γιατρο σε σκεφτομουν και γελουσα χαχαχαχα! ξερεις επειδη εχουμε πει τα σχετικα για την ανυπομονησια κτλ κτλ!

το αλλαξες τελικα το ραντεβου ε;; χαχα οχι που θα κρατιοσουν! καλα εγω ειμαι χειροτερη :tongue::tongue::tongue:

οσο για τα κιλα οντως μια χαρα μεχρι τωρα! εμ, εγω τα πηρα τα κιλα πριν μεινω εγκυος, τωρα στη πεινα!

βεβαια δεν περιμενω απο εδω και περα θαυματα, το ξερω πως θα παρω, αλλα τουλαχιστον εχασα 6 κιλα, ας παρω αυτα να ερθω παλι στα προηγουμενα μου και μετα τη γεννα θα μπω σε προγραμμα.

αναγουλες εχω ακομη!! οχι καθε μερα ομως! υπαρχουν μερες που ειμαι χαλια ολη μερα κι αλλες που δεν νιωθω τιποτα! επισης βαρυστομαχιαζω πολυ ευκολα και μετα αστα να πανε!!

μπραβο για τις εξετασεις σου! ο αιματοκριτης θα ανεβει μην ανησυχεις! ποιον σιδηρο σου εδωσε; ξεκινησα κι εγω αν και ειχα αιματοκριτη 39,5.

αντε με το καλο!!!!:D:D:D

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Βρε Τουντς εχετε και πολυ μαλλι εσεις. Εμεις ειχαμε σχετικο μαλλι στην αρχη, αλλα το πιο πολυ μας επεσε και τωρα εχουμε μονο μια τσουλουφα σαν κοκορικο. Σας μεγαλωσε πολυ!!!

Αχ αυτο το χαμογελο..... δεν ειναι υπεροχο οταν τα μωρακια γελανε? Εμενα οποτε μου κανει γλυκα ναζακια, βουρκωνω μερικες φορες απο χαρα και απο την τοση αγαπη που της εχω...

Βρε Τουντς εχετε και πολυ μαλλι εσεις. Εμεις ειχαμε σχετικο μαλλι στην αρχη, αλλα το πιο πολυ μας επεσε και τωρα εχουμε μονο μια τσουλουφα σαν κοκορικο. Σας μεγαλωσε πολυ!!!

Αχ αυτο το χαμογελο..... δεν ειναι υπεροχο οταν τα μωρακια γελανε? Εμενα οποτε μου κανει γλυκα ναζακια, βουρκωνω μερικες φορες απο χαρα και απο την τοση αγαπη που της εχω...

εσυ κυρια μου ετοιμασου! μας χρωστας φωτογραφικα ντοκουμεντα!! θελουμε να θαυμασουμε και το δικο σας δωματιακι και φυσικα τη μικρη μπεμπα!! αληθεια πως θα την πειτε;;;;φιλακια!

my little angel 10/5/12

εσυ κυρια μου ετοιμασου! μας χρωστας φωτογραφικα ντοκουμεντα!! θελουμε να θαυμασουμε και το δικο σας δωματιακι και φυσικα τη μικρη μπεμπα!! αληθεια πως θα την πειτε;;;;φιλακια!

Δωματιακι δεν της εχουμε φτιαξει ακομα. Την εχουμε ακομα στο πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι μας. Ειναι πολυ ομορφα που κοιμομαστε ολοι μαζι...

Θα ξεκινησουμε μετα το Πασχα να φτιαχνουμε το δωματιο της, μιας και θα πρεπει να την μεταφερουμε στο κρεβατι της, αφου δεν θα χωραει για πολυ καιρο ακομα στο πορτ μπεμπε. Ο καλος μου θελει να την κρατησουμε στο δωματιο μας μεχρι να κλεισει τον πρωτο χρονο, εγω παλι σκεφτομαι να την μεταφερουμε στους 6 μηνες...

Θα την βγαλουμε Παρασκευη Αννα και θα την φωναζουμε Εβιαννα. Ειναι τα ονοματα απο τις δυο γιαγιαδες.

Αχου τι όμορφη και γλυκιά η μικρή Ραλλού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουνσάκι να την χαίρεσαι, είναι υπέροχο να βλέπεις αυτά τα πλασματάκια να γελάνε!!! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη να είναι στη ζωή της!!!:D:D:D

και το δωματιάκι σας είναι καταπληκτικό!!!!

αλήθεια πως βάζετε τις φωτογραφίες έτσι ολόκληρες στην απάντηση σας?

θέλω και εγώ να βάλω:lol::lol::lol:

Βελβετάκι χωράει ακόμα η μικρή στο πορτ μπεμπέ?

και εμείς έτσι λέμε να τον έχουμε στην αρχή τον μπεμπουλίνο..έχεις πάρει βάση και το βάζεις επάνω ή με το καρότσι???

HDfQp3.png

βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτ'ο..

Το δωμάτιό της

dsc0412550.jpgκαι....

η Ραλλού

dsc0410150.jpg

Το δωμάτιο δεν είναι απλά τέλειο.. είναι ονειρεμένο.. παραμυθένιο.. Και η μικρή Ραλλού η πριγκήπισσά μας.... σαν κουφετάκι είναι...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...