Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αρχαιολογία σπούδασα αφεντικό!!:oops: Τη φιλοσοφία και γω το καλοκαίρι στην παραλία τη διαβάζω! ;)

Ααααα εγώ δεν τη διαβάζω απλώς.. Αγορεύω!! Πίνω και κανένα ποτάκι κι εκεί να δεις φιλοσοφία!!! :lol:

Να σας κάνω καμιά μέρα καμιά δάλεξη! Τώρα που θα πάμε στο φεγγάρι και θα μου έρθει ο οίστρος! :wink:

Διαφημίσεις

Η τέχνη μου έχει να κάνει με πολτοποιημένο χαρτί. Γι αυτό δεν μαγειρεύω.. Χρησιμοποιώ τα σκεύη για να μουλιάζει το χαρτί :D

Μμμμμμμμ Ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

IchNp3.png

Ααααα εγώ δεν τη διαβάζω απλώς.. Αγορεύω!! Πίνω και κανένα ποτάκι κι εκεί να δεις φιλοσοφία!!! :lol:

Να σας κάνω καμιά μέρα καμιά δάλεξη! Τώρα που θα πάμε στο φεγγάρι και θα μου έρθει ο οίστρος! :wink:

Αμέεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

γιασεμη μου,μου τον συστησε η γυναικολογος μου,οτανμου εδωσε την συνταγη μου ειπε να τις κανω μερσω ικα,λοιπον αρχιζω:πηγα σε παθολογο γνωστο αλλα με εστειλε σε γυναικολογο,ο γυναικολογος με εστειλε στο γυναικολογο του κεντρικου ικα,εκει δεν ειχε ραντεβου,με βισμα βρεθηκα στον παθολογο του κεντρικου,και εκεινος με εστειλε σε ρευματολογο του κεντρικου.εκεινη με εγραψε καποιες που μπορουσε να δικαιολογησει.και μετα πηγα σε ιδιωτικο.κανονικα επρεπε να τις γραψω να κλεισω ραντεβου στο νοσοκομειο,να πληρωσω τις εξετασεις στο νοσοκομειο,να περιμενω 40 μερες,και να παω τα χαρτια στο τοπικο ικα,να περασουν επιτροπη απο το κεντρικο το ικα,και να με ειδοποιησουν μετα απο 1 μηνα να εισπραξω τα χρηματα,και αμα δεν σου τα εδιναν ολα κανω ενσταση και να τα παρω μετα απο 3 μηνες.:rolleyes::rolleyes: καταλαβες:?::?::?:,εγω δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.τισ εκανα εξω και πηγα τον δεκεμβριο την συνταγη (της ρευματολογου) με την αποδειξη και περιμενω ακομα να με ειδοποιησουν.

η θρομβοφιλια δεν εχει συμπτωματα,(εκτος αν εχεις σοβαρο προβλημα),εγω δεν ειμαι θρομβοφιλικη,δεν πηρα ποτε μου ενεσεις αλλα εχω προδιαθεση.γι΄αυτο κανω και επαναληπτικες.

Αυτό το "κατάλαβες" με πέθανε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα! Το παραδέχομαι!:-P

Διαφημίσεις

πολύ θετική είσαι σήμερα... Πού πήγε ο κάβουρας; :rolleyes:

Πήγε με την κυρία καβουρίνα στη Ραφήνα;

Είπα να αρχίσω να σου φέρομαι πιο γλυκά αφεντικό!:rolleyes: Περίοδο κρίσης περνάμε.:confused: Να μου ρίξεις καμία απόλυση να τρέχω???:-P Ε! ....φανταστικό αφεντικούλι????:tongue:

IchNp3.png

Είπα να αρχίσω να σου φέρομαι πιο γλυκά αφεντικό!:rolleyes: Περίοδο κρίσης περνάμε.:confused: Να μου ρίξεις καμία απόλυση να τρέχω???:-P Ε! ....φανταστικό αφεντικούλι????:tongue:

μούμπλε μούμπλε......:?::?::?::?::confused::?::?:

Καλησπέρα και από μένα!! Καλά, μιλάμε για εργατοώρες μέχρι να σας διαβάσω!!:tongue: Πρώτον, fly me to the moon, συμφωνώ για τα διαστημικά ταξίδια αλλά οριστικά παραιτούμαι από το λογιστήριο, εδώ υπάρχουν τόσες του αντικειμένου, εμένα την άσχετη θα εμπιστευτείτε; Δεύτερον, η patousitsas ας αναλάβει τον Όμηρο που λέγαμε, ως πιο αρμόδια. (η αρχαιολογία ήταν πάντα ο κρυφός μου πόθος!) Και τρίτον, ξηγημένα, εγώ αναλαμβάνω μόνο cyber ενέσεις. Τις άλλες τις τρέμω και εγώ (αφού αιμοληψία βάζω και μου κάνουν με την πεταλουδίτσα, σαν τα μωρά)

ytBLp2.png

Εγώ στο φεγγάρι θέλω να πάω. Αφού θα γνωρίσουμε και το Μίστερ Σποκ!! :tongue:Με τη στολή έχω ένα θέμα! Πολύ χοντροκομμένη βρε παιδί μου!!

Αφεντικούλι μπορώ να βάλω το μίνι που είναι και πιο σέξι??:tongue:

Γεια σου amaryllis!!:P

IchNp3.png

Καλησπέρα και από μένα!! Καλά, μιλάμε για εργατοώρες μέχρι να σας διαβάσω!!:tongue:

Ναι ζήτα μας και μισθό τώρα.... :confused:

Πρώτον, fly me to the moon, συμφωνώ για τα διαστημικά ταξίδια αλλά οριστικά παραιτούμαι από το λογιστήριο, εδώ υπάρχουν τόσες του αντικειμένου, εμένα την άσχετη θα εμπιστευτείτε;

Στο διάστημα τα λογιστικά παίρνουν άλλο "χαρακτήρα" Θα μετράς τ'αστέρια!! Δεν σ'αρέσει;:-(

Δεύτερον, η patousitsas ας αναλάβει τον Όμηρο που λέγαμε, ως πιο αρμόδια. (η αρχαιολογία ήταν πάντα ο κρυφός μου πόθος!)

Κρυφός πόθος η αρχαιολογία; Ήμαρτον! Εγώ για κρυφό πόθο έχω τον Τζωρτζ Κλούνεϋ!:D

Και τρίτον, ξηγημένα, εγώ αναλαμβάνω μόνο cyber ενέσεις. Τις άλλες τις τρέμω και εγώ (αφού αιμοληψία βάζω και μου κάνουν με την πεταλουδίτσα, σαν τα μωρά)

Cyber; Cyber!!! Ό,τι πεις! Τις προτιμάμε άλλωστε από τις κανονικές. Αλλά τις πεταλουδίτσες, κράτα τες! Μας αρέσουν κι αυτές!!...:P

Διαφημίσεις

Εγώ στο φεγγάρι θέλω να πάω. Αφού θα γνωρίσουμε και το Μίστερ Σποκ!! :tongue:Με τη στολή έχω ένα θέμα! Πολύ χοντροκομμένη βρε παιδί μου!!

:P

βάλτο! Αλλά άμα σε κυνηγάει ο Μίστερ Σποκ δεν ξέρω τίποτα!!:rolleyes:

Γεια σου amaryllis!!:P

Μίνι ναι!! Είναι και η έλλειψη βαρύτητας, super!! O Μίστερ Σποκ θα κάνει πάρτυ!!

Ναι ζήτα μας και μισθό τώρα.... :confused:

Στο διάστημα τα λογιστικά παίρνουν άλλο "χαρακτήρα" Θα μετράς τ'αστέρια!! Δεν σ'αρέσει;:-(

Αυτό μάλιστα:tongue:

Κρυφός πόθος η αρχαιολογία; Ήμαρτον! Εγώ για κρυφό πόθο έχω τον Τζωρτζ Κλούνεϋ!:D

Το Λούβρο είχα δει μικρή, αρχαιολόγος έλεγα θα γίνω όταν μεγαλώσω. Με πρότυπο τον Κλούνεϋ, τί να γινόμουν;;

ytBLp2.png

Όσες πιθανότητες έχω τώρα να γίνω αρχαιολόγος, τόσες πιθανότητες θα είχα να γίνω και η γυναίκα του:tongue: Εξάλλου, όλη αυτή τη δημοσιότητα, κόκκινα χαλιά, δεν τα ζηλεύω εγώ παιδί μου. Μόνο το σπίτι στη λίμνη του Κόμο, ακόμα και χωρίς τον Κλούνεϋ!! (μη σου πώ και καλύτερα χωρίς αυτόν!)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...