Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!Τι τέλεια μέρα σήμερα!!Παρασκευή!!!

Αδριαννή με το καλό και το δεύτερο κοριτσάκι!!!Γερό να ναι το παιδί!!!

σοσαντ τι ωραίο που θα ναι το δωμάτιο του μικρού !!Πολύ ωραία τα χρώματα που διαλέξατε!!!Και η κουνιστή πολυθρόνα όλα τα λεφτά!!!Την είχατε ή την αγοράσατε γι'αυτό τον σκοπό??

Αννα όλα καλά θα πάνε!!!Πότε θα ξαναπάς τώρα στον γιατρό??

Χρυσάκι !!πώπω δεύτερο τρίμηνο εε??Πως περνάει ο καιρός!!

Και εγώ πότε έφθασα 12 εβδομάδων ούτε που το καταλαβα!!

Εμείς κάναμε την αυχενική χθες!!όλα καλά μας είπαν!!Φύλο δεν είδαμε είχε κλειστά τα πόδια!!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!Τι τέλεια μέρα σήμερα!!Παρασκευή!!!

Αδριαννή με το καλό και το δεύτερο κοριτσάκι!!!Γερό να ναι το παιδί!!!

σοσαντ τι ωραίο που θα ναι το δωμάτιο του μικρού !!Πολύ ωραία τα χρώματα που διαλέξατε!!!Και η κουνιστή πολυθρόνα όλα τα λεφτά!!!Την είχατε ή την αγοράσατε γι'αυτό τον σκοπό??

Αννα όλα καλά θα πάνε!!!Πότε θα ξαναπάς τώρα στον γιατρό??

Χρυσάκι !!πώπω δεύτερο τρίμηνο εε??Πως περνάει ο καιρός!!

Και εγώ πότε έφθασα 12 εβδομάδων ούτε που το καταλαβα!!

Εμείς κάναμε την αυχενική χθες!!όλα καλά μας είπαν!!Φύλο δεν είδαμε είχε κλειστά τα πόδια!!!ΧΑΧΑ

Μπραβο Κατερινακι ολα καλα!Τελεια!και σενα δεν θελει να σας δειξει ακομα τιποτα ε;;;αντε να μην παραπονιεται η Ειρηνη που δεν ξερει ακομα!

Ειδες πως περασε ο καιρος;Τωρα το καλαβα και εγω!Μεχρι πριν κανα δυο βδομαδες ελεγα ποτε και ποτε και να τωρα που πατησα στο δευτερο δεν το πιστευω!Ελπιζω να περασει πιο ευκολα αυτο το τριμηνο βεβαια!για να δουμε!μονο να προχωραμε ησυχα Κατερινακι μου τιποτα αλλο!Φιλακια!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα κοριτσαρες.

εκανα εχθες χοριακη κ ηταν 1150 λογικα απο δευτερα θα ειναι πανω απο 2000 κ θα κλεισω ραντευου με τον γιατρο να παω να με δει εχω πολυ αγωνια μακαρι να μου πει καλα νεα..

αυτα φιλακια σε ολες..

καλησπερα κοριτσαρες.

εκανα εχθες χοριακη κ ηταν 1150 λογικα απο δευτερα θα ειναι πανω απο 2000 κ θα κλεισω ραντευου με τον γιατρο να παω να με δει εχω πολυ αγωνια μακαρι να μου πει καλα νεα..

αυτα φιλακια σε ολες..

Αννουλα πολυ καλη η χοριακη σου!!! Βρε μπας και ειναι διδυμακια? Μια χαρα ανεβαινει!!!

Τι κανετε κοριτσια μου? Καιρο εχω να γραψω, αλλα μη νομιζετε...μπαινω και σας διαβαζω!

Εχω παθει αυτο που εχει παθει η Τουντς. Δε βρισκω και πολυ χρονο, καθως δουλευω κιολας και οποτε ειμαι σπιτι, ειμαι συνεχεια με την μπεμπα.

Η μπεμπουλα μεγαλωνει και ομορφαινει. Καθε εβδομαδα θα κανει καινουργια πραγματα. Χθες ας πουμε επιασε την πατουσα της και ηθελε να την φερει στο στομα. Μας κανει πολλα γελακια και ναζακια. Το βραδυ κοιμομαστε σχετικα. Εχουμε ξεκινησει να κανουμε και καροτσαδες, αν και οχι πολλες, καθως λογω παλλινδρομισης βγαζει πολλα γαλατα και ειδικα οταν την κουναμε, η κατασταση χειροτερευει.

Σας φιλω ολες!!!

Διαφημίσεις

Που ειστε βρε κοριτσια!Που χαθηκατε ολες;;;Για να μαζευτητε γρηγορα!Δεν καλοκαιριασε ακομα!!!!!:tongue:

εγω ηρθα....:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αυριο εχω γιατρο..θα δουμε αν εχω κανει κανα αυγο της προκοπης...

την προηγουμενη φορα παντως,πονουσα δεξια κ αριστερα στις ωοθηκες..τωρα τπτ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα - καλημέρα!

Τι φανταστικό ΣΚ ήταν αυτό???

καλοκαιρινο - καλοκαιρινό!

με τον αντρούλη μου χτυπήσαμε παραλία το Σάββατο, δεν κάναμε μπάνιο, αλλά αράξαμε κάτω από ένα δέντρο στην αμμουδιά και αγναντεύαμε...

πάντως αν δεν ήμουν έγκυος, μια βουτιά θα την έκανα...ήταν πανέμορφη η θάλασσα..

άννα τέλεια η χοριακή σου!με το καλο να ακούσετε και την καρδούλα σας!

αυτός ο ήχος ακόμα και τώρα μου φέρνει δάκρυα στα μάτια...

Τζένη όλα καλά να πάνε και τα αυγουλάκια σου να θεριέυουν για να γίνουν στρουμπουλά μωράκια σύντομα:D:D:Dελπίζω αυτός να είναι ο καλός ο μήνας;)

βελβετάκι που είσαι εσύ??? Φουλ ταιμ σε έχει η μπεμπούλα έ?

πω-πω μεγάλωσε, σας κάνει και κολπάκια...βόλτες βγαίνετε? στο νησί δεν είσαι τώρα?

Χρύσα, φουσκώνει η κοιλίτσα?πως την βλέπεις?????θυμάμαι περίπου στις βδομάδες σου είχα αρχίσει να φαίνομαι σαν να έφαγα ένα αρνι και να ήπια και 5 μπύρες στο καπάκι...καμία σχέση με έγκυος:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθαμε κι εμεις!!

καλη εβδομάδα σε ολες μας, καλη ανασταση & καλο πασχα αν δεν ξαναμπω μεχρι τοτε!!

Κανονικά εχω ραντεβου με τον γιατρο στις 30/4 αλλα σημερα που πηγα να μου γραψει ενεσουλες εκανα κι εναν γρηγορο υπερηχο χιχιχιχιχι! (Χρυσααααααα ακουςςςςςς;;; δεν αντεξα τελικα πηγαααααααααα χαχαχαχαχα)

Ολα ειναι μια χαρα!! μεγαλωσαμε κιολας μωρε! απο 5,51 εκ που ηταν πριν 2 εβδομαδες, σημερα ειμαστε 8 ολοκληρα εκατοστα!

Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος και απο το εμβρυακι κι απο εμενα καθως ακομη δεν εχω παρει βαρος κι ας μπηκαμε επισημως πια στον 4ο! απο εδω και περα βεβαια δεν ξερω τι θα γινει!!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι τα καλυτερα!!! :D:D:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

τι κρίμα που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω και να γράψω.. Μου λείπετε πολύ! Τρέχοντας είδα ότι η Ανδριανή έχει κοριτσάκι, (έτσι είχα πει εγώ. Δεύτερο κοριτσάκι και τρίτο αγοράκι, αλλά όλο με αμφισβητείτε μερικές μερικές...) Η Σοσάντ ετοιμάζεται, η Δομνίνα απολαμβάνει το ανήψι, οι υπόλοιπες εγκυούλες πάνε καλά και οι μη εγκυούλες έχουν αισιοδοξία.. Πολύ καλά πάμε! Εγώ περιμένω τη Ραλλού να ξυπνήσει από στιγμή σε στιγμή για γάλα. Έχει ρουθούνισμα και την έχουμε τρελλάνει στους ορούς την ταλαίπωρη. Είμαστε οικογενειακώς σιναχωμένοι. Κανονίζουμε από τώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν πήγαμε πουθενά πέρυσι λόγω εγκυμοσύνης και φέτος αν δεν πάω κάπου θα σκάσω. Λέμε για Αίγινα που είναι και κοντά και έχει και ιατρικά κέντρα αχρείαστα να ναι. Βρήκαμε ένα συγκρότημα με πισίνα, κουζινάκι, ταβερνάκι.. Σούπερ! Στην Πέρδικα. Έχει πάει καμιά στην Πέρδικα; Είναι ωραία; Όπως και να ναι, καλοκαίρι, Ραλλού, Τούντσος και πισίνα.. Τι άλλο θέλω!!! Ανυπομονώ από τώρα!

Το Πάσχα θα είμαστε οι τρεις μας εδώ. Όλοι την κάνουν αλλά εμείς πού να πάμε; Πατατάκια και βόλτες. Γιατί όχι;

Ελπίζω να ξαναμπώ αύριο. Αύριο θα μας κόψουν και το ρεύμα οπότε, ούτε διάδρομο θα μπορώ να κάνω, ούτε πλυντήρια να βάλω, ούτε να μαγειρέψω.. Ουπς ξυπνάει.... Σας φιλώωωωωωω!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Το ξέρω, εξαφανίστηκα όμως από τη μια η μετακόμιση της αδερφούλας μου και από την άλλη η πολλή δουλειά στο γραφείο ούτε μια στιγμή ελεύθερη δεν βρήκα..

Επέστρεψα πίσω ανανεωμένη.. είδα την αδερφούλα μου, είδα το όμορφο σπιτάκι που βρήκανε στο Γλαύκο (οι Πατρινές σίγουρα θα ξέρουν το μέρος), πήρα τζούρα από θαλασσίτσα και βουναλάκι και χάιδεψα κοιλίτσα και φαντάστηκα το ανήψι μου να μπουσουλάει στο σαλόνι της αδερφής μου..

Τουντσάκι η Αίγινα μου αρέσει πολύ.. Πήγαμε πρόπερσι με τον Δομνίνο για να γιορτάσουμε τη 2η επέτειο του γάμου μας.. Μείναμε στην Αγ. Μαρίνα όπου μου άρεσε πολύ αλλά και για την Πέρδικα έχω ακούσει τα καλύτερα.. Είναι νομίζω θαυμάσιος προορισμός για τη μικρή Ραλλού..

Αννούλα το νουμεράκι σου τέλειο.. άντε με το καλό να το δείτε κιόλας και να ακούσετε και καρδούλα..

Εδώ τριγύρω θα είμαι κι εγώ..

L2qIp2.png

Καλημέρα - καλημέρα!

Τι φανταστικό ΣΚ ήταν αυτό???

καλοκαιρινο - καλοκαιρινό!

με τον αντρούλη μου χτυπήσαμε παραλία το Σάββατο, δεν κάναμε μπάνιο, αλλά αράξαμε κάτω από ένα δέντρο στην αμμουδιά και αγναντεύαμε...

πάντως αν δεν ήμουν έγκυος, μια βουτιά θα την έκανα...ήταν πανέμορφη η θάλασσα..

άννα τέλεια η χοριακή σου!με το καλο να ακούσετε και την καρδούλα σας!

αυτός ο ήχος ακόμα και τώρα μου φέρνει δάκρυα στα μάτια...

Τζένη όλα καλά να πάνε και τα αυγουλάκια σου να θεριέυουν για να γίνουν στρουμπουλά μωράκια σύντομα:D:D:Dελπίζω αυτός να είναι ο καλός ο μήνας;)

βελβετάκι που είσαι εσύ??? Φουλ ταιμ σε έχει η μπεμπούλα έ?

πω-πω μεγάλωσε, σας κάνει και κολπάκια...βόλτες βγαίνετε? στο νησί δεν είσαι τώρα?

Χρύσα, φουσκώνει η κοιλίτσα?πως την βλέπεις?????θυμάμαι περίπου στις βδομάδες σου είχα αρχίσει να φαίνομαι σαν να έφαγα ένα αρνι και να ήπια και 5 μπύρες στο καπάκι...καμία σχέση με έγκυος:D:D:D

χαχαχα!η αληθεια ειναι οτι η κοιλιτσα μου φουσκωσε αποτομα την τελευταια εβδομαδα!Φαινεται πια ξεκαθαρα οτι εμαι εγκυος!η μεσουλα εχει εξαφανηστει και ο αντρας μου με φωναζει μονοκοματη!!!ημουν και αρκετα αδυνατη πριν και τα 4 κιλα που εβαλα (μεχρι πριν δυο εβδομαδες που ζυγιστηκα στο γιατρο) ειναι λες και μπηκαν μονο εκει!!:shock:

Ηρθαμε κι εμεις!!

καλη εβδομάδα σε ολες μας, καλη ανασταση & καλο πασχα αν δεν ξαναμπω μεχρι τοτε!!

Κανονικά εχω ραντεβου με τον γιατρο στις 30/4 αλλα σημερα που πηγα να μου γραψει ενεσουλες εκανα κι εναν γρηγορο υπερηχο χιχιχιχιχι! (Χρυσααααααα ακουςςςςςς;;; δεν αντεξα τελικα πηγαααααααααα χαχαχαχαχα)

Ολα ειναι μια χαρα!! μεγαλωσαμε κιολας μωρε! απο 5,51 εκ που ηταν πριν 2 εβδομαδες, σημερα ειμαστε 8 ολοκληρα εκατοστα!

Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος και απο το εμβρυακι κι απο εμενα καθως ακομη δεν εχω παρει βαρος κι ας μπηκαμε επισημως πια στον 4ο! απο εδω και περα βεβαια δεν ξερω τι θα γινει!!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι τα καλυτερα!!! :D:D:D:D

Ειρηνη δεν αντεξες ε;;;Καλα εκανες!πολυ καλα εκανες!αντε τωρα μπορεις να περασεις το Πασχα ηρεμη!Μια χαρα το μωρακι σου τελειο!Μεγαλωσε κιολας θηριο εγινε!Ειδατε τιποτα αυτη τη φορα;;;μαλλον για κοριτσακι σε κοβω!:tongue:Εγω σου ειπα οτι ακυρωσα το ραντεβου που ειχα μετα το Πασχα την Τριτη και θα παω την Μ. Πεμπτη!Σε τρεις μερουλες δηλ!:D

Δεν πηρες ακομα ουτε ενα κιλο ρε Ειρηνη μπραβο!Απο αναγουλες πως πας;Εγω εχω ακομα!Ενταξει εχουν ελατωθει λιγο δεν ειναι οπως πριν αλλα ειναι ακομα αισθητη η παρουσια τους!Με το που μπηκα στον 4ο τις δυο πρωτες μερες δεν ειχα σχεδον καθολου!και αρχισα να ανχονομαι αν και ο γιατρος με προειδοποιησε οτι θα κοπουν αλλα ξερεις τωρα....!Μετα επανηλθαν!:tongue:

Σημερα βγηκαν και η εξετασεις μου ολα καλα δοξα το Θεο!Λιγο ο αιματοκριτης επεσε στο 34,7 αλλα εχω ηδη ξεκινησει σιδηρο!Το ζαχαρο που το ειχα λιγο ανχος ειναι οκ στο 75!και η εμμεσος coobps που την ειχα μεγαλυτερο ανχος επισης οκ!αρνητικοτατη!αρα παμε καλα!να παω τωρα και την Μ. Πεμπτη να το δω το μαϊμουνακι μου και μετα θα ησυχασω!(για λιγες μερες)χαχαχα!:oops:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα κοπελιες τουντσακι οπως το ειπες κοριτσακι αλλα για 3 δεν με κοβω ηδη τα χω παιξει με την μαρια θα ρθει κ η αδερφουλα της πολλα τα εξοδα να μην ειμαι κ αχαριστη δυο παιδια ποιος την χαρη μου εγω ουτε με ενα δεν με φανταζομουν

ειρηνακι κ γω ετσι ημουν στην μαρια 2 φορες την βδομαδα για υπερηχο μολις αρχισεις να το καταλαβαινεις τοτε θα παψουν κ οι επισκεψεις στο γιατρο ,φαντασου οτι εκανα να παω στο γιατρο 3 βδομαδες που στην μαρια ο στοχος ηταν 3 μερες

χρυσα κ γω χαλια ειμαι απο ναυτιες οοοοολη μερα αστα εχασα κ 1,5 κιλο

δομνινακι ηρθες πατρα βρε κ δεν πηρες τηλ ?ο γλαυκος κοντα μας ειναι δηλ στο πατρικο μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...