Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δεύτερο κοριτσάκι!!!Με το καλό Ανδριανή, είδες που όλα πάνε καλά??? όταν με το καλό πάω για το δεύτερο θα χρειαστώ τις συνταγές σας για κορίτσι, βλέπω ότι οι κοριτσομάνες αυξάνονται:P:p:p:p

Ρενιτάκι, πλησιάζει ο καιρός, ούτε και εγώ το πιστεύω, αν σου πω τι τρελές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου...

ας γεννηθεί με το καλό ο μπεμπούκος και πιστεύω πως μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...μόνο να είναι γερό παιδάκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]

καλε τι καθεσαι και σκεφτεσαι μερες που ειναι;; θα σε μαλωσω!!! :evil:

εσυ τωρα πετας στα συννεφα και σκεφτεσαι μονο ομορφα πραγματα και οχι τετοια δυσαρεστα!! σωπα, ολα καλα θα πανε και το παιδακι σου ειναι γερο! μπα σε καλο σου σημερα! ντα ντα κακο κοριτσι!!

Για πες μας εσυ τι ετοιμασιες εχεις κανει μεχρι τωρα για τον ηλιοκαμμενο σου; Το εχεις ετοιμασει το δωματιακι του; Καροτσακι πηρατε;;

Ελα πες μας λεπτομερειες να κανουμε χαρες και να παιρνουμε ιδεες!!

:D:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου σε ευχαριστω πολύ πολύ για την μωρουδόσκονη!!!!χμμμμμ μοιρίζει υπέροχα και ανοιξιάτικα!!!!! Ε δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα απροσδιοριστο το μωράκι σου!!! Έκπληξη θέλει να σας κάνει!!Ε τι στο καλό!! Δεν μπορεί να κρυβεται μέχρι να γεννηθει !!;)

σοσαντ μου έχει δίκιο το Ειρηνάκι!!! Βγάλε τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου!! Έφτασες μέχρι εδώ και τίποτα δεν θα πάει στραβα!!!Ακους????? Συντομα ο ηλιοκαμενος θα γεμίζει την αγκαλιά σου!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλησπέρα κι από μένα..

Αδριανή τέλεια.. δεύτερη κόρη.. είναι ότι καλύτερο για την Μαρία σου για να έχει παρεούλα να παίζει.. ελπίζω πραγματικά όσο υπερκινητικό είναι στην κοιλιά άλλο τόσο ήσυχο να είναι όταν με το καλό γεννηθεί!

Sosad όλα τέλεια θα πάνε..δεν θέλω μαύρες σκέψεις τέτοιες μέρες.. να χαϊδεύεις την κοιλίτσα σου, να σκέφτεσαι το καλοκαιράκι και τον ομορφάντρα σου και οι μέρες θα περάσουν σαν νερό.

Τουντσάκι τα πατατάκια στη βόλτα είναι απλά απόλαυση.. Run Forest run...

Αννούλα ελπίζω το καφέ να υποχώρησε και να είσαι πλέον καθαρότατη..

Λουλουδίρα πολλά φιλιά..

Τζενάκι αφού έφτιαξε ο κύκλος σου μην το συζητάς καθόλου.. έχεις κάνει το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα!

Ειρηνάκι μου γλυκό μήπως δεν έχει αποφασίσει το μωράκι σου ακόμη τι θέλει να είναι; (πλάκα σου κάνω).. μάλλον θέλει να κάνει την έκπληξη στη μαμά και στον μπαμπά..

Ρενιτάκι μου εμείς μαζί θα είμαστε σε όλα μου φαίνεται...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

έτσι είναι Δομνινάκι μου!!! εμείς θα κλείσουμε αυτό το καφέ ... γιατι δεν το συζητω θα το κλεισουμε !!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

αχχαχααχαχα κοριτσια να βλεπατε τα μουτρα του αντρα μου ειχε κοκαλωσει περιμενε γιο χαχαχαχαχαχα

τωρα ξερω οτι δεν το γλυτωνω το τριτο κ ελεγα οτι θα βαλω κλειδαρια αλλα δεν θα με αφησει ησυχη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεύτερο κοριτσάκι!!!Με το καλό Ανδριανή, είδες που όλα πάνε καλά??? όταν με το καλό πάω για το δεύτερο θα χρειαστώ τις συνταγές σας για κορίτσι, βλέπω ότι οι κοριτσομάνες αυξάνονται:P:p:p:p

Ρενιτάκι, πλησιάζει ο καιρός, ούτε και εγώ το πιστεύω, αν σου πω τι τρελές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου...

ας γεννηθεί με το καλό ο μπεμπούκος και πιστεύω πως μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...μόνο να είναι γερό παιδάκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ τι δεν θα δινα να ημουν στο μηνα σου σε 50 μερες γεννας εγω σε 6 μηνες θα φαω ολο το καλοκαιρι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειρηνακι 1,99 ηταν η μια μετρηση κ 1,93 η δευτερη που εκανε μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια κ γω αυτο κρατησα την παρασκευη θα χω κ τα τελικα απο την pap a

κουνιοταν παρα πολυ κ μας παιδεψε για να δει χερια ποδια δαχτυλα η αιματωση ειναι πολυ καλη το αμνιακο το ιδιο ο πλακουντας προσθιος κ οι χτυποι της καρδιας μας 155

μου ειπε επισης οτι το ταιζω πολυ καλα εγω βεβαια αδυνατον να φαω ενα τοστ το πρωι κ με το ζορι

α!!!ειμαστε πανω απο 6 εκ κ η ηλικια εμβρυου 12+5 ημερες οσο ακριβως ειμαι απο την τελευταια περιοδο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπερα κ απο εμενα..λοιπον πηγα στον γιατρο κ εννοειτε οτι δεν ειδαμε τιποτα στον υπερηχο γιατι ειναι πολυ μικρο ακομα μου ειπε να ξανα παω οταν η χοριακη παει πανω απο 2000.για την θρομβοφιλια μου ειπε να παω σε αιματολογο κ εχω κλεισει ραντεβου για αυριο το πρωι..την παρασκευη θα κανω αλλη μια χοριακη για να δω σε τη δρομο βρησκομαστε κ αναλογα θα παω στον γιατρο απο την αλλη βδομαδα πιστευω..το καλο ειναι οτι δεν εχω πλεον καφε υγρα τον ρωτησα τη μπορει να ειναι κ μου ειπε λογικα απο την εμφυτευση..αυτα κ απο εμενα..

σας ευχαριστω ολες για της ευχες σας κ για το ενδιαφερον σας..

σας φιλω.....

Αχ, σας ευχαριστώ κορίτσια μου για την υποστήριξη!από την πρώτη μέρα που έμαθα την εγκυμόσύνη εσάς ζαλίζω με τις τρέλες μου;););)

μία προς μία θα γίνετε υπέροχες μανούλες με τόση υπομονή που έχετε:D:D:D

λοιπόν, για να φύγουν οι περίεργες σκέψεις, να σας πω για το δωματιάκι μας, το βάψαμε απαλό κιτρινάκι με φυστικί, έβαλα μία λευκη κουρτίνα με πράσινο φυστικί δίχτυ από πάνω, η κούνια μας είναι έτοιμη, στρωμένη με τα προικιά μας, και απλωμένη από πάνω την κουνουπιέρα για να μη σκονίζεται, η κουνιστή καρέκλα είναι δίπλα στην αλλαξιέρα σε ετοιμότητα για ξενύχτια θηλασμού:) πήραμε πάμπερς, αφρόλουτρα και λαδάκια για μασάζ, χτενούλα για τα μαλλάκια μας, μωρομάντιλα και κρέμα για το πωπουδάκι, και φυσικά φορμάκια - φανελάκια - καλτσάκια μικροσκοπικά και τόσο όμορφα, τα χαζεύω και αναρωτιέμαι πως θα είναι φορεμένα από το δικό μου μωράκι...

κουβερτούλες, πάνες και πανάκια, έτοιμα, πλυμένα και σιδερωμένα στα συρτάρια τους, και φυσικά το καρότσι μας ...το έχουμε δίπλα στην πόρτα και ο μπαμπάς μας το ανοίγει και το κλείνει κάθε φορά που μπαινοβγαίνει στο σπίτι για να "μαθαίνει":D:D:DΤο πορτ μπεμπέ που θα μας κοιμίζει τον πρώτο μήνα έχει καινούριο στρωματάκι και περιμένει τον μπέμπηγια τους πρώτους ύπνους στο σπιτάκι μας!!!

Στις 17 απριλίου αφήνουμε το νησάκι μας και πάμε να μείνουμε στην Αθήνα μέχρι να μας κάνει την τιμή ο ηλιοκαμένος να βγει:-P:razz::-P

απίστευτο???

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Sosad που σε πολύ λίγο θα γίνεις Sohappy κίτρινο με φυστικί έχω κάνει κι εγώ το δικό μας παιδικό δωμάτιο.. το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα και το φυστικί με ηρεμεί τέλεια.. όμορφες, ήρεμες και ήσυχες στιγμές να ζήσετε εκεί μέσα όλοι μαζί..

Με το καλό να μας έρθεις στην Αθήνα και με το καλό να υποδεχθείς και τον μπέμπη σου.. Όταν έρθεις και αν θέλεις φυσικά κανονίζουμε κανένα καφεδάκι, έτσι για να χαϊδέψω την κοιλίτσα σου για γούρι!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε σημερα;Εγω καλα δοξα το Θεο!Πηγα πρωι εδωσα αιμα για τις εξετασεις που μου εβαλε ο γυναικολογος και τα αποτελεσματα την Δευτερα!Η εμμεσος Coopbs λιγο με τρομαζει ειναι εξεταση για το ρεζους γιατι το εχω και αρνητικο!!!Αλλα ελπιζω να ειναι αρνητικη αφου εχω κανει ενεσουλα και μετα την τελευταια αποβολη και τωρα που ειχα παθει αποκολληση!Αυτα!Ξεκινησαμε σημερα και σιδηρο ασβεστιο και μαγνησιο μιας και μπηκα πια στο δευτερο τριμηνο και επισημα σημερα!Εκλεισα τον τριτο μηναααααα!Φοβερο!!!!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλέ μια μέρα έλειψα και διάβασα τόσα πολλά μνμτ!!!Μέχρι και η tounts εμφανίστηκε!!!!Τέλειο το πάρκο και οι βόλτες αλλά να προσέξεις τα πατατάκια γιατί σε λίγο που θα βγαίνει από το καρότσι και θα τρέχει , θα πρέπει να τη κυνηγάς!!!Αμα γίνεις μπαλονάκι από τα πατατάκια θα σου βγαίνει η γλώσσα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Sosad μου με το καλό!!Πω πω συγκινήθηκα που διάβαζα για το δωματιάκι !!!Τι ωραίες εικόνες και σε λίγο πολύ λίγο θα ναι ο πρίγκηπας σου εκεί!!!!Τέλειοοοοοοο!!!!!

Ανδριανούλα μου τι καλά δευτερο κοριτσάκι!!!!!!Θα χει και παρεούλα το Μαράκι!!!Κατι μου λέει πως αυτές οι δυό θα σας τρέχουν κανονικότατα!!!!:tongue::tongue::tongue:Με το καλό λοίπόν και όλα θα πάνε τέλειαααα!!!!!

Αννα εμφυτεύτηκε γερά το σποράκι σου για αυτο είχες καφέ άρα τώρα μην ανησυχείς για τίποτα!!!!!Με τη κατάλληλη αγωγή είμαι πάρα πάρα πολύ σίγουρη για σένα, να σου πω δε σε φοβάμαι καθόλου!!!Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα τέλειαααααα!!!!!

Renitaki και Δομνινάκι και Τζενάκι έρχεται και η σειρά μας!!!!!Ετοιμες???????Μα ποιος είμαι ο Σακης??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρηνάκι μου θα το δεις και συ σύντομα το φύλο καλέ!!!!Μη βιάζεσαι!!!Οταν ξαναπας για υπέρηχο , μη μασήσεις !!!!Σκουντα το να ανοιξει τα ποδαράκια καλά!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Στην αυχενική δυσανασχέτησε μας είπες και σε κλωτσούσε αλλά τώρα μη μασήσεις!!!χαχαχαχαχα

Καλέ έχω κέφια γιατί τέλειωσα με τα εμβόλια !!!!!!!!Θα αρχίσω τα γουτσου -γούτσου!!!Ακόμα δεν αδιαθέτησα όμως μαλλον Σ/Κ , καλύτερα να περάσει και η Μ.Βδομαδα και μετά να κάνω το πασχαλινό μου αυγουλάκι !!!!!χαχαχαχα!!!!Ε τότε θα το σπάσουμε για τα καλά!!!!!!Σας φιλώ ολες μία μία!!!!!!

Δομνινάκι, πολύ θα χαρώ να πιούμε καφεδάκι τώρα που θα έρθω!

θα μένω στη Ν. Μάκρη, οπότε αν θέλετε κάνουμε και βολτίτσες στην παραλία!!!σαν εκδρομή θα είναι!!!:D:D:D

Η κοιλίτσα μου είναι στη διάθεσή σου;););)

Χρύσα δεύτερο τρίμηνο ε???

άντε με το καλό και στο τρίτο!!!Τώρα έρχονται τα ωραία!

πάντως για μένα η ωραιότερη φάση της εγκυμοσύνης ξεκίνησε την 20ή περίπου εβδομάδα που άρχισα να νιώθω τις κινήσεις του μικρού...ανεκτίμητες στιγμές...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Δομνινάκι, πολύ θα χαρώ να πιούμε καφεδάκι τώρα που θα έρθω!

θα μένω στη Ν. Μάκρη, οπότε αν θέλετε κάνουμε και βολτίτσες στην παραλία!!!σαν εκδρομή θα είναι!!!:D:D:D

Η κοιλίτσα μου είναι στη διάθεσή σου;););)

Χρύσα δεύτερο τρίμηνο ε???

άντε με το καλό και στο τρίτο!!!Τώρα έρχονται τα ωραία!

πάντως για μένα η ωραιότερη φάση της εγκυμοσύνης ξεκίνησε την 20ή περίπου εβδομάδα που άρχισα να νιώθω τις κινήσεις του μικρού...ανεκτίμητες στιγμές...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σε ευχαριστω πολυ sosad!Τι ομορφα μικροσκοπικα πραγματακια γεμισε το σπιτι σας και τι ομορφες στιγμες σας περιμενουν οταν θα ειναι φορεμενα απο το αγορακι σας!Εχεις ετοιμαστει και για ξενυχτια βλεπω!Κατι γλεντια που θα κανετε!!!χαχαχα!Με το καλο να περασει και αυτο που εμεινε και οχι ασχημες σκεψεις!Θα σε μαλωσουμε ολες εδω!Τελος τα ψεματα θα γινεις μανουλα!!!Το εχεις καταλαβει;Πως αισθανεσαι που σιγοφτανει η ωρα;:lol:

Εμεις εχουμε πολυ ακομα!Να αρχισει τουλαχιστων να χτυπαει το μαιμουνι να το καταλαβαινω!Αυριο μπαινω στην 15η!Εεε ειναι μικρουλι ακομα!:D

Τελικα θα παω στο γυναικολογο την Μ.Πεμπτη!Ειχα ραντεβου μετα το Πασχα την Τριτη αλλα το αλλαξα για πριν μηπως και κανω ηρεμη Ανασταση!χιχιχι!;)

Λουλουδιρα μου το αυγουλακι σου ετοιμαζεται!Ετοιμασου και εσυ για να το τσουκρισεις!;);)

Ειρηνη θα το δεις και εσυ το φυλο μη βιαζεσαι!Εμεις ετυχε και το ειδαμε!Ανοιγε τα ποδαρακια του ηθελε να το δειξει!Τωρα αν μας κανει καμια πλακα δεν ξερω!χαχαχα!:shock:

Adnihor μπραβο κοριτσακι μου!Μια χαρα το μπαρμπαδελι σου!Ζωηρουλικο!:-P

Φιλακια σε ολες!:D:D:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...