Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια καλη εβδομαδα κ καλο μηνα να εχουμε...

δομνινακη μου σε ευχαριστω πολυ κ ευχομε κ στα δικα σου κ συντομα..

λοιπον εκανα σημερα μια χοριακη κ απο 41,6 πηγε 186,6..πως σας φενετε ειναι καλη??

να σας ρωτησω βρε κοριτσα εχω απο εχθες που βγαζω καφε υγρα μονο στο σκουπισμα φυσικα..τι μπορει να ειναι τωρα αυτο εχω αγχωθει πολυ..βασικα εκλεισα ραντεβου στο γιατρο αυριο να παω να με δει αν κ ειναι λιγο νωρις για να παω αλλα εχω ενα θεμα με την θρομβοφιλια κ πρεπει να δω τι θα κανω αυτα απο εμενα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα και κάλο μήνα!!!

Άννα συγχαρητήρια να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!

Δομνίνα και σε σένα συγχαρητήρια για την αδερφή να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα..κ σε εσενα σου ευχομε μια τελεια εγκυμοσηνη..

xello κοριτσακια.πηγα γιατρο.ολα καλα.αυξησαμε τη δοση .δεν μου αλλαξε χαπια.για να δουμε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ GENIS KAI ANNAS11 ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ.....[ενω ηταν ακομα Πατρα]...

αννα τι ειναι αυτο που κρατας κοπελα μου;

τεστ ειναι ,δεν το βλεπεις;

βρε χριστιανη μου 7 μερες πρι την περιοδο τι νομιζεις οτι θα δεις;

αν ειμαι θα το δειξει..

αννουλα μου κ χοριακη να κανεις,τοσο νωρις δεν προκειται να δειξει.μην το κανεις κ χαλαστεις αδικα..

οχι εγω θα το κανω..

μετα απο 10 λεπτα....

τι δειχνει αννα;

τι θες να δειξει ρε ευγενια;αρνητικο..αφου δεν ειμαι..

ρε βουρλο εισαι 7 μερες πριν την περιοδο..αν εισαι εγκυος η εμφυτευση τωρα γινεται.τι περιμενες να σου δειξει ενα τεστ κ μαλιστα no name;

τουλαχιστον τωρα ξερω ευγενια κ δεν θα κοροιδευω τον εαυτο μου..

μωρη καμπια[αννα]αν εισαι εγκυος κ κατεβεις πατρα ,θα σου σπασω τα μουτρα,που καθεσαι κ σκας για το τιποτα..

ναι καλα ..ενταξει..[το δακρυ ειχε φτασει ως το γονατο..]

τωρα για πειτε μου ρε κοριτσια..σημερα που ηρθε κατω το κοριτσακι μου...τι να του κανω..να του τα σπασω τα μουτρακια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

άργησα λίγο αλλά θα ευχηθώ Καλό μήνα κορίτσια και Πολλά καλά νέα από γκαστρούλες και μη!!!!

Τζενάκι δως της ένα φιλάκι μωρέ μη της τα σπας τα μουτράκια, δε κανει στη κατάσταση της!!Ενα τσιμπιματακι αρκεί προς 'ωρας!!!!χαχαχα

Καλή επιτυχία με τη κλομιφαινη Τζενακι!!!

Δομνινακι στη πατριδα σου θα μαι , μετά το Πασχα το αλλο Σ/Κ θα κατεβω Αθήνα!!

Αυτά από μενα φιλακια σας καληνυχτώωωωωώ!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια καλη εβδομαδα κ καλο μηνα να εχουμε...

δομνινακη μου σε ευχαριστω πολυ κ ευχομε κ στα δικα σου κ συντομα..

λοιπον εκανα σημερα μια χοριακη κ απο 41,6 πηγε 186,6..πως σας φενετε ειναι καλη??

να σας ρωτησω βρε κοριτσα εχω απο εχθες που βγαζω καφε υγρα μονο στο σκουπισμα φυσικα..τι μπορει να ειναι τωρα αυτο εχω αγχωθει πολυ..βασικα εκλεισα ραντεβου στο γιατρο αυριο να παω να με δει αν κ ειναι λιγο νωρις για να παω αλλα εχω ενα θεμα με την θρομβοφιλια κ πρεπει να δω τι θα κανω αυτα απο εμενα..

η χοριακή σου είναι σούπερ αννούλα κ αν άνηκες στο κλαμπ εξωσωματικής θα πιθανολογουσαμε για διδυμάκια ;) Όσο για τα καφέ σίγουρα δεν θα είναι τίποτα ανησυχητικό και αφου αύριο θα πας στον γιατρό θα σε καθησυχάσει!!!

καλό βράδυ κυριες μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Πολύ καλή η χοριακή σου Άννα όντως, παραδιπλασιάστηκε ή μου φαίνεται???:D:D:D

καλά κάνεις και πας στον γιατρό σου και ας είναι νωρίς, να δείτε τι θα κάνετε με τη θρομβοφιλία, για τα καφέ μάλλον θα σε μπουκώσει με προγεστερόνη (μπλιαχ)!!!

ρενιτάκι, που είσαι, αλήθεια, χάθηκες βρε ψυχή!

έλα τώρα που πήρε φόρα η ομάδα:P:p:p

HDfQp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα σας!

Πήγα σήμερα στον γιατρό με την αδερφούλα μου και είδαμε το φασολάκι μας.. Είναι ένα ολόκληρο εκατοστό! όλα πάνε πολύ καλά και η καρδούλα του ακούστηκε πολύ πολύ πολύ δυνατά!

Είμαι μια εν δυνάμει θεία (για τρίτη φορά)!

Αννούλα τέλεια η χοριακή σου.. το μπεμπέκι έχει πάρει φόρα μου φαίνεται!

Τζενάκι απολαυστικότατος ο διάλογος... και όχι να μη της σπάσεις τα μουτράκια.. να γεμίσεις τα μαγουλάκια φιλάκια και την αννούλα αγκαλιές!

L2qIp2.png

άργησα λίγο αλλά θα ευχηθώ Καλό μήνα κορίτσια και Πολλά καλά νέα από γκαστρούλες και μη!!!!

Τζενάκι δως της ένα φιλάκι μωρέ μη της τα σπας τα μουτράκια, δε κανει στη κατάσταση της!!Ενα τσιμπιματακι αρκεί προς 'ωρας!!!!χαχαχα

Καλή επιτυχία με τη κλομιφαινη Τζενακι!!!

Δομνινακι στη πατριδα σου θα μαι , μετά το Πασχα το αλλο Σ/Κ θα κατεβω Αθήνα!!

Αυτά από μενα φιλακια σας καληνυχτώωωωωώ!

τι να την κανω που ειναι κ αιμα μου...

λουλουδιρακι σευχαριστω..αν κ δεν νομιζω να κανω κατι με τα χαπια.

εδω κ 3 μηνες παρατηρησα οτι δεν εχω καθολου υγρα ωορηξιας.τωρα ειδα στις παρενεργειες οτι δυαλυει την βλεννη της ωορηξιας.τοτε τι σκ@τ@ βοηθεια ειναι τα χαπια ρε γμτ..

το αλλο που το πας;τους τελευταιους 2 μηνες εχω παρει 3 κιλα.κ δεν τρωω..κοιταζω ξανα στις παρενεργειες ,λεει για αυξηση του βαρους κ της ορεξης...:confused: τι να πω..

το μονο καλο ειναι οτι εφτιαξε ο κυκλος μου.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δομνινάκι τι όμορφη στιγμή να ακους τη καρδούλα από το ανηψάκι σου!!!!Σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις και τη καρδούλα του δικού σου μωρού!!!!

Τζενακι έχω ακούσει παρολαυτα που λες πολλές εγκυμοσυνες μετά απο κλομιφαινη !!!Για τα κιλά δε ξέρω αλλά για τη ξηρότητα έχω ακούσει για κατι τζελ που βοηθανε και τη συλληψη , προφανως κανουν το τραχηλικο υγρο λίγο πιο αλκαλικο που βοηθάει!!!Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα !Πάντως μην ανησυχείς μωρέ αφού εφτιαξε ο κυκλος ειναι το σημαντικοτερο και το μπεμπέ ερχεταιαιαιαιαιιαιαιαι!!!!!!!!!!!σας φιλώώώώώώ!!!!!

Διαφημίσεις

καλά εγώ έχω χαθεί τελείως. Ούτε να σας διαβάσω δεν προλαβαίνω πια. Θα οργανωθώ όμως και θα μπαίνω συχνότερα. Άννα συγχαρητήρια!!! (διάβασα μόνο αυτή τη σελίδα) Τζένη κρατήσου.. :-) Λουλουδίρα καλώς να μας έρθεις.Δομνινοθεία και στα δικά σου! Sosad κοντεύει ο ηλιοκαμένος!! Με το καλό!!!

Εμείς αρχίσαμε τις καροτσοβόλτες κι έχει πολύ πλάκα. Παίρνουμε πατατάκιαα με τον Τούντσο και την αράζουμε στο πάρκο. Πρέπει τώρα να αποστειρώσω τα μπιμπερό και να ετοιμάσω το γάλα της μπέμπας. Την έχω στην αγκαλιά κι έχει εκνευριστεί από την πείνα.. Πολύ μπήκα πάλι. Αφού ούτε τα σπαμς από το μέιλ μου δεν προλαβαίνω να σβήσω.. Καληνύχτες!!!! Ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα!

γεια σας κοριτσακια καναμε κ μεις την αυχενικη μας που ηταν πολυ καλη ολα λειτουργουσαν αψογα μονο που μας βγηκε πολυ ζορικο το μωρο κ οπως θα δειτε απο το τικερ παμε για το δευτερο κοριτσακι μιλαμε δεν στεκοταν καθολου η γιατρος με ρωτουσε συνεχεια αν εφαγα γλυκο πρωινιατικα που να της ελεγα οτι ξερναγα ολο το πρωινο μας εριξε κ μια μουτζα χαχαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημέρα κυρίες μου!!!

ανδριαννή μου όλα τέλεια λοιπόν! Π'οσο χαίρομαι που οι φόβοι σου διαψεύδονται!!! Τι ομορφη μουτζα ήταν αυτή?αχουυυυυ!Σκέτη τρέλλα!! Ζόρικη η μπουμπου ε? ακολουθει τα χναρια της αδερφούλας της :D:D η αποκολησούλα απορροφηθηκε? Η συγκατοικιση με την πεθερα πώς πάει?

sosad μου εδώ είμαι και καμαρώνω τις κοιλίτσες σας που φουσκώνουν!!!! Πώς πέρασε ο καιρός κ πλησιάζει ο καιρός να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

αννούλα πήγες στον γιατρό??? Όλα καλά???

geni μου μην αγχωνεσαι γιατί δεν βοηθάει την κατάσταση! Αφού έφτιαξε ο κύκλος σου το μωράκι σου είναι στον δρόμο!!!!Ειπαμε φυσάει αέρας εγκυμοσύνης στο καφέ μας!!

τα φιλιά μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Δεύτερο κοριτσάκι!!!Με το καλό Ανδριανή, είδες που όλα πάνε καλά??? όταν με το καλό πάω για το δεύτερο θα χρειαστώ τις συνταγές σας για κορίτσι, βλέπω ότι οι κοριτσομάνες αυξάνονται:P:p:p:p

Ρενιτάκι, πλησιάζει ο καιρός, ούτε και εγώ το πιστεύω, αν σου πω τι τρελές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου...

ας γεννηθεί με το καλό ο μπεμπούκος και πιστεύω πως μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...μόνο να είναι γερό παιδάκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

μπραβο ανδριαννη!!! με το καλο λοιπον και με λιγοτερο φοβο απο εδω και περα!!!

τι ποσοστο σου εδωσε για την αυχενικη; επισης ποσα εκατοστα ειναι τωρα η μπεμπουλα;

μονο το δικο μου το ξεροκεφαλο δεν ξερουμε τι ειναι;;;;;:rolleyes::rolleyes:

ολες ειδατε φυλο, εμενα λεει απροσδιοριστο χαχαχαχα!!

γιατι καλε το δικο μου δεν φαινεται ακομη;

εσενα μουτζωσε, εμενα κλωτσαγε απο νευρα, καλα παμε!!:tongue::tongue::tongue:

ρενιτακι φυσαω κατα πανω σου τωρα μπεμπεδοσκονη φουυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυυ και ξανα φουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!

Δομνινακι τελεια τα νεα της αδερφουλας! Να δεις που θα ειστε 2 οι γκαστρουλες στην οικογενεια! Μεχρι να γεννησει θα εχεις φουσκωσει κι εσυ!;);)

Αννουλα να πας το συντομοτερο σε αιματολογο να ρυθμισεις τα της θρομβοφιλιας σου! Ολα καλα θα πανε μη μου ανησυχεις!!

Τουντσακι σε φανταζομαι με τα πατατακια να σπρωχνεις καροτσι και τρελαινομαι!!! καμια φωτο δεν εχει;; στην ξεραϊλα μας εχεις κι εσυ και η μπλου βελβετ (αληθεια που ειναι αυτο το κοριτσι;). Μας χρωστας και το βρεφικο δωματιο, μη ξεχνιομαστε!!!

Τζενουλα τωρα που εστρωσε ο κυκλος εισαι επισημως ετοιμοπολεμη! Ο Απριλης ειναι τυχερος μηνας!

Λουλουδιρακι συντονισου!!!! Πλησιαζουν οι μερες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...