Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αννούλα συγχαρητήρια!!!!!!!!Με το καλό να χεις μια τελειόμηνη και υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!Η χοριακή σου είναι τέλειαααα!!!!

Τζενάκι την επόμενη φορά θα ναι η τυχερή σου !!!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!Τώρα που πήραμε φόρα θα κολλήσουμε και μεις γκαστριά!!!!Εγώ υπολογίζω να αδιαθετήσω λιγο πριν τη Μ.Βδομαδα οποτε αμεσως μετά το Πασχα να ρίξουμε και μεις τα πυροτεχνηματα μας!!!!χαχαχαχα Βεβαια εχω κατι πονιδια τωρα σα να ειμαι να αδιαθετησω και ανησυχω γιατι αν γινει αυτο και πεσει η γονιμη μεσα στην Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ θα ταφησω για τον α΄λλο μηνα!!!Ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλα θεού θέλοντος βεβαια!!!Αυτός ο κυκλος δεν ηταν καλος γιατι στο μεσο ειχα κατι λίγα απο αιματακι για 2-3 μερες και μαλλον απο ορμονικες διαταραχες δεν παχυνε καλά το ενδομητριο!!Η γυναικολογος μου ειπε να αδιαθετησω και να παω μετα να με δει!!!!Ελεγα και γω πως και πως να ρθει το τελευταιο εμβολιο και τωρα παλι ψιλοεγνοιες θα χω !!!Ας το καλο , ειπα να μαι χαλαρη και ο διαολος δε μαφηνει!!!!Λεω φανταζεσαι να μεινω αλλά να μην ειναι καλο το ενδομητριο και να χω καμμια βιοχημική??Από αλλού να το περιμένω και από αλλού να μου ρθει???Καλέ βρίστε με , χτυπήστε με, τι μ@#ακ@ες λέω????Αφού είμαι αισιόδοξη και είπα δε θα ξαναανησυχήσω τι λέω????Οτι ειναι να γινει θα γίνει στο κατω κατω!!!!!Λοιπόν υπόσχομαι οτι θα μαι καλύτερα από ποτέ αυτο το διαστημα ΟΤΙ και να συμβαίνει!!!!!!

Δομνινάκι μπράβο για την αδερφούλα σου με το καλό όλα να πάνε!!!!Και να κολλήσεις και συ γκαστριούλα!!!!!

Σας φιλώ όλες ματς μουτς

Διαφημίσεις

Αννούλα συγχαρητήρια!!!!!!!!Με το καλό να χεις μια τελειόμηνη και υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!Η χοριακή σου είναι τέλειαααα!!!!

Τζενάκι την επόμενη φορά θα ναι η τυχερή σου !!!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!Τώρα που πήραμε φόρα θα κολλήσουμε και μεις γκαστριά!!!!Εγώ υπολογίζω να αδιαθετήσω λιγο πριν τη Μ.Βδομαδα οποτε αμεσως μετά το Πασχα να ρίξουμε και μεις τα πυροτεχνηματα μας!!!!χαχαχαχα Βεβαια εχω κατι πονιδια τωρα σα να ειμαι να αδιαθετησω και ανησυχω γιατι αν γινει αυτο και πεσει η γονιμη μεσα στην Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ θα ταφησω για τον α΄λλο μηνα!!!Ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλα θεού θέλοντος βεβαια!!!Αυτός ο κυκλος δεν ηταν καλος γιατι στο μεσο ειχα κατι λίγα απο αιματακι για 2-3 μερες και μαλλον απο ορμονικες διαταραχες δεν παχυνε καλά το ενδομητριο!!Η γυναικολογος μου ειπε να αδιαθετησω και να παω μετα να με δει!!!!Ελεγα και γω πως και πως να ρθει το τελευταιο εμβολιο και τωρα παλι ψιλοεγνοιες θα χω !!!Ας το καλο , ειπα να μαι χαλαρη και ο διαολος δε μαφηνει!!!!Λεω φανταζεσαι να μεινω αλλά να μην ειναι καλο το ενδομητριο και να χω καμμια βιοχημική??Από αλλού να το περιμένω και από αλλού να μου ρθει???Καλέ βρίστε με , χτυπήστε με, τι μ@#ακ@ες λέω????Αφού είμαι αισιόδοξη και είπα δε θα ξαναανησυχήσω τι λέω????Οτι ειναι να γινει θα γίνει στο κατω κατω!!!!!Λοιπόν υπόσχομαι οτι θα μαι καλύτερα από ποτέ αυτο το διαστημα ΟΤΙ και να συμβαίνει!!!!!!

Δομνινάκι μπράβο για την αδερφούλα σου με το καλό όλα να πάνε!!!!Και να κολλήσεις και συ γκαστριούλα!!!!!

Σας φιλώ όλες ματς μουτς

Λουλουδιρα μου μαλλον θελεις μαλωμα!Ειπαμε οταν με το καλο τελειωσεις τα εμβολια ολα θα ειναι τελεια και η ψυχολογια μαζι!Δεν βαζουμε κακο στο μυαλο μας!Θα που πεις ποια μιλαει τωρα ε;;;Εγω μιλαω κυρια μου!Και σου λεω οτι απλα θα πανε τελεια!Λοιπον μεχρι το τελευταιο εμβολιο να εχουν φυγει ολα αυτα απο το μυαλο σου!Ενταξει;;;Αντε!!!

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα κοριτσακια..

εκανα σημερα ενα τεστακι δεν κρατηθηκα....κ τελικα.....

ναι ειμαι κ εγω επιτελους εγκυουλα..βγηκε θετικο εκανα κ μια χοριακη κ μου βγηκε 41,6 εσεις τι λετε ειναι καλη??να σας πω βεβαια οτι δεν εχω καθηστερηση σε 4 μερες ειναι κανονικα να αδιαθετησω..τι εχετε να πειτε??

δεν θελω να πολυ πανηγηρησω ακομα φοβαμε λιγο..

Καλέ τι φοβάσαι???Πανηγύρισε!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

καλά είπα εγώ, το 2012 εν μέσω κρίσης το πρώην λυπημένο θεματάκι του φόρουμ, θα γίνει το πιο χαρούμενο!!!

πολύ καλή η χοριακή σου χωρίς καθυστέρηση κιόλας!!!

πότε κάνεις την επόμενη????

HDfQp3.png

Καλέ τι φοβάσαι???Πανηγύρισε!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

καλά είπα εγώ, το 2012 εν μέσω κρίσης το πρώην λυπημένο θεματάκι του φόρουμ, θα γίνει το πιο χαρούμενο!!!

πολύ καλή η χοριακή σου χωρίς καθυστέρηση κιόλας!!!

πότε κάνεις την επόμενη????

σε ευχαριστω πολυ sosad μου..την δευτερα το πρωι θα την κανω την επομενη..

Εγω λεω να πανηγυρησεις!Εισαι εγκυουλα!Και η χοριακη μια χαρα μου φαινεται για 4 πριν την καθυστερηση!Συγχαρητηρια λοιπον!Με το καλο!Να εχεις μια τελεια και ηρεμη εγκυμοσυνη!Φιλακια!:D

σε ευχαριστω πολυ χρυσα μου..κ ανταποδιδω της ευχες σου..:D:D

Διαφημίσεις

Αννουλα!!! Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Να μη σε ανησυχει η χοριακη σου, ειναι μια χαρα τοσες μερες πριν την καθυστερηση. Εγω ειχα 45 μοναδες και κατι στη 2η μερα καθυστερησης!

Μπραβο κοριτσακι μου! Ποτε θα πας για επαναληπτικη;;;

Τζενουλα, ετοιμασου τον Απριλιο ειναι η σειρα σου!

σε ευχαριστω ειρηνακι μου να σε καλα..την δευτερα θα κανω την επομενη..

ναιιιιιιιιιιιι....τωρα ειναι η σειρα της τζενης...

Σας φιλώ όλες ματς μουτς

σε ευχαριστω λουλουδιρα μου..

κ ευχομε ολοψυχα σε εσενα την δομνινα κ την τζενη κ σε οποιο κοριτσι εχω ξεχασει συντομα να μεινετε εγκυουλες κ να μας πειτε κ εσεις τα ευχαριστα..

Σας φιλώ όλες ματς μουτς

θα σου βαλω πιπερι στο στομα...μια τετοια βλακεια αν πεις ακομα..

ειδες;το αλλαξα το τραγουδακι κ το εφερα στα μετρα μου..:rolleyes:

επισης ηθελα να σου πω οτι κ μενα η ωορηξια πευτει κατα 99 τοις εκατο μεγαλη πεμπτη,κ δεν προκειται να το αφησω για τον επομενο μηνα.ο σκοπος ειναι ιερος κουκλα.ειναι αυτο που λενε οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα;).κ οχι μονο θα προσπαθησω,θα του αλλαξω τα φωτα.

ειπαμε οτι με την αννα θα μετραμε τοις κοιλιες μας..δεν θελω να το χασω αυτο αυτο.βεβαια η αννα θα με τρωει εννοειται..ετσι κ με σενα θα μετραμε τοις κοιλιες με τη μεζουρα..χαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πόσο χαίρομαι που σε ένα τόσο πονεμένο τόπικ βλέπω τόσες κοιλίτσες να φουσκωνουν !!!Αννούλα συγχαρητηρια κοπέλα μου!!Η χοριακή σου είναι σούπερ !!!! Μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσύνη να χεις !!! Δομνινάκι συγχαρητηρια για την αδερφή σου!!!Όλα να πάνε κατ'ευχήν κ σύντομα κ στα δικά σου!!! Μανούλες που είστε? Μας λείπει η δόση μας μωρουδίλας!!

Με κάνετε πολύ χαρούμενη με τα τόσο ευχαριστα νέα σας!!! Εδω είμαι κ σας διαβαζω τακτικα απλά δεν έχω κάτι να πω!!! Τα φιλια μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα και κάλο μήνα!!!

Άννα συγχαρητήρια να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!

Δομνίνα και σε σένα συγχαρητήρια για την αδερφή να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τελικά η αδερφή μου άκουσε καρδούλα χθες και ο γιατρός της είπε ότι όλα είναι τέλεια! Τώρα θα ανέβει Αθήνα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πάμε και στο δικό μας γιατρό όπου ευελπιστώ να ακούσω κι εγώ την καρδιά του ανηψιού μου (διότι απ' ότι βλέπετε το έχω δέσει ότι θα είναι αγοράκι)!

Αφού λέτε ότι τον γνωρίζετε τον Βασιλόπουλο και ότι είναι καλός έχω έναν λόγο παραπάνω για να είμαι ήσυχη..

Ο γάμος το πιθανότερο είναι να γίνει στις 4 Μαϊού οπότε τώρα είμαστε σε οργασμό προετοιμασιών!

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

με το καλο τα γαμοβαφτισια!!

ο αδερφος μου παντρευτηκε 4/5/2003 και η νυφη μου ηταν εγκυος!!

Δομνινακι μου με το καλο και στα δικα σου κοριτσι μου, συντομα γκαστρουλα!!!

θα σου βαλω πιπερι στο στομα...μια τετοια βλακεια αν πεις ακομα..

ειδες;το αλλαξα το τραγουδακι κ το εφερα στα μετρα μου..:rolleyes:

επισης ηθελα να σου πω οτι κ μενα η ωορηξια πευτει κατα 99 τοις εκατο μεγαλη πεμπτη,κ δεν προκειται να το αφησω για τον επομενο μηνα.ο σκοπος ειναι ιερος κουκλα.ειναι αυτο που λενε οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα;).κ οχι μονο θα προσπαθησω,θα του αλλαξω τα φωτα.

ειπαμε οτι με την αννα θα μετραμε τοις κοιλιες μας..δεν θελω να το χασω αυτο αυτο.βεβαια η αννα θα με τρωει εννοειται..ετσι κ με σενα θα μετραμε τοις κοιλιες με τη μεζουρα..χαχαχαχαχαχαχαχ

πες τα βρε τζενακι εχει μαλλιασει η γλωσσα μου!! λουλουδιρα κανονισε ειμαστε 2 που θα δερνουμε!!!!

εννοειται θα εκμεταλλευτεις τις γονιμες, οπως λες ο σκοπος ειναι ιερος!

ελα, ελα και με την αννουλα κοντα θα ειστε! ολες μαζι θα μετρατε τις κοιλιες σας! οπως ειδα το τοπικ μας δουλευει με γκρουπ! αρα εκανε την αρχη η αννα και μεχρι τελος Απριλη ειμαι σιγουρη πως θα εχουμε κι αλλες εγκυμονουσες!!! τζενουλα-λουλουδιρα-δομνινα συμπληρωνουν το γκρουπ για την γκαστροχωρα!!!;););)

πόσο χαίρομαι που σε ένα τόσο πονεμένο τόπικ βλέπω τόσες κοιλίτσες να φουσκωνουν !!!Αννούλα συγχαρητηρια κοπέλα μου!!Η χοριακή σου είναι σούπερ !!!! Μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσύνη να χεις !!! Δομνινάκι συγχαρητηρια για την αδερφή σου!!!Όλα να πάνε κατ'ευχήν κ σύντομα κ στα δικά σου!!! Μανούλες που είστε? Μας λείπει η δόση μας μωρουδίλας!!

Με κάνετε πολύ χαρούμενη με τα τόσο ευχαριστα νέα σας!!! Εδω είμαι κ σας διαβαζω τακτικα απλά δεν έχω κάτι να πω!!! Τα φιλια μου σε όλες!

που εισαι εσυ βρε ψυχη; μας εγκατελειψες!! πες μας τα νεα σου ρενιτακιιιιιιιιι!!!

Καλημέρα καλημέρα και κάλο μήνα!!!

Άννα συγχαρητήρια να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!

Δομνίνα και σε σένα συγχαρητήρια για την αδερφή να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

κατρινακι ποτε ειπαμε εχεις την αυχενικη;;;

να σου πω, καμπυλη εκανες καθολου αυτο το διαστημα;;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

καλησπερα..καλο μηνα..λιγο αργα μπηκα ε;

σημερα ειχαμε καθαριοτητα στο σπιτι του παππου του θοδωρη.

μπορειτε να φανταστειτε πως ηταν..

ο παππους ψευτοκαθαριζει μονος του,αλλα επειδη ειναι κ λιγο τσιγγουνακος δεν χαλαει απορρυπαντικα για να καθαρισει.τα κανει με νερο...

μου εφυγε ο τσαμπουκας.απο το πρωι ,τελειωσαμε στις 6.ηρθα σπιτι,ξαπλωσα στον καναπε κ σηκωθηκα τωρα.κ σε λιγο παω να ξαναπεσω..

ουτε τα πλκτρα δεν μπορω να πατησω καλα.με πονανε τα δαχτυλα μου.

ο παππους δεν εφυγε,εκατσε εκει για να μας βοηθησει...ειπε..

εμεις ομως ξερουμε οτι εκατσε εκει για να δει μην πεταξουμε τη σαβουρα που μαζευει.κ ολο ερχοταν εκει που επλενα να δει τι εχω πεταξει στα σκουπιδια.

αυτα ..σας αφηνω θα τα πουμε αυριο..καληνυχτα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που εισαι εσυ βρε ψυχη; μας εγκατελειψες!! πες μας τα νεα σου ρενιτακιιιιιιιιι!!!

εδω ειμαι ειρηνάκι μου δεν σας εγκατέλειψα απλά σας παρακολουθω σιωπηλά μιας κ δεν εχω κάτι να πω!! έχω σταματήσει την δουλεια εδω κ ένα μήνα και προσπαθω να ανασυγκροτηθω και να δω τι θα κάνω! Μην με ξεχνάτε - να βάζετε κ εμένα στην λίστα με τις μέλλουσες μανούλες to be μπας κ ακούσει το σύμπαν κ γίνει το θαυμα!!!

Καλό μήνα!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημέρα κοριτσάκια, καλό μήνα και καλή βδομάδα!

Ο μήνας βλέπω ότι μας μπήκε ήδη πολύ καλά με μια ολοκαίνουργια εγκυμοσύνη.. Αννούλα συγχαρητήρια.. Για 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο η χοριακή σου είναι τέλεια! Περιμένουμε εναγωνίως και σήμερα το αποτέλεσμα.

Τζενάκι ναι, στην Πάτρα θα γίνει ο γάμος.. πολιτικός θα είναι αλλά το αν θα με δείτε ή όχι θα εξαρτηθεί από το πότε θα είναι οι εκλογές.. Διότι αν οι εκλογές γίνουν 6 Μαϊού θα έρθω για το γάμο και θα φύγω σφαίρα να πάω να ψηφίσω.. Μην ανησυχείτε όμως.. σίγουρα τώρα θα αρχίσω να πηγαινοέρχομαι πολύ πιο συχνά στην Πάτρα..

Για μένα να μην περιμένετε να ακούσετε εγκυμοσύνη.. τουλάχιστον σύντομα.. βλέπετε οι επαφές με το σύζυγο είναι με το σταγονόμετρο μιας και δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε εγώ ούτε αυτός... ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό... με την ευκαιρία βέβαια θα ρωτήσω και τον γιατρό αύριο μήπως είναι και ορμονικό το θέμα..

Χαίρομαι που οι κοιλίτσες γεμίζουν, φουσκώνουν και μεγαλώνουν..

Λουλουδίρα μου τελικά που θα είσαι το Πάσχα; εκεί ή εδώ;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...