Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Χαίρομαι που τα μπεμπίνια σας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και γίνονται γερά παιδιά! Έχετε πολύ λίγες μέρες διαφορά μεταξύ σας και όταν έρθει ο καιρός δεν θα σας προλαβαίνουμε στα μαιευτήρια..

Εννοείται ότι προηγείται ο ηλιοκαμμένος κατά πολύ βέβαια!

Εγώ εδώ, χαλαρή μέχρι την Τρίτη.. Σήμερα θα πάει και η αδερφούλα μου στο γιατρό και υπάρχει περίπτωση να ακούσει καρδούλα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι εννοειται οτι δεν μας νοιαζει γερα παιδια αλλα αν βγει κ αυτο φωτοτυπια της πεθερας μου δεν θα το αντεξω χαχαχαχχα

γιανα δουμε με τα πονακια τι θα γινει περιμενω πως κ πως την αλλη τεταρτη

δομνινακι με το καλο να ακουσει καρδουλα η αδερφη σου αληθεια σε ποιον γιατρο παει?εγω θα σου ευχηθω κ στα δικα σου συντομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειρηνακι εννοειται οτι δεν μας νοιαζει γερα παιδια αλλα αν βγει κ αυτο φωτοτυπια της πεθερας μου δεν θα το αντεξω χαχαχαχχα

γιανα δουμε με τα πονακια τι θα γινει περιμενω πως κ πως την αλλη τεταρτη

δομνινακι με το καλο να ακουσει καρδουλα η αδερφη σου αληθεια σε ποιον γιατρο παει?εγω θα σου ευχηθω κ στα δικα σου συντομα

Είμαι εν αναμονή του τηλεφωνήματος της αδερφής μου για να μου πει εάν άκουσαν καρδούλα.. Αδριανή μου σε κάποιον Βασιλόπουλο πηγαίνει.. τον ξέρεις;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!Μπορω και εγω να πω οτι εχω χαλαρωσει λιγο και νομιζω οτι απο δω και περα θα ειναι καλυτερη περιοδος!Θα ανοιξει και ο καιρος θα κανουμε καμια βολτιτσα!Θα περασει ο καιρος που θα παει!

Αφου ειδαμε οτι ολα ειναι οκ προχθες και δεν μας ταλαιπωρησε πολυ το ζουζουνι μου μονο στο τελος νευριασε και αρχισε τις κλωτσιες αφου ταλαιπωρησαμε εμεις τοτε λεω στον γιατρο "το φυλο φαινεται;" (αν και ρε κοριτσια το ειχα καταλαβει αφου κατι κρεμοταν αναμεσα στα ποδαρακια του) και μου λεει "ααα ουτε στην Αμερικη δεν το λενε απο τωρα" του λεω "εμεις εδω δεν το λεμε" και αρχισε να γελαει και μου λεει μετα απο λιγο "να εδω σαν να φαινετε ενα τσουτσουνακι αλλα δεν το λεμε πουθενα ακομα".Εγω φυσικα το ειπα παντου!χαχαχα!Τωρα αν εχουμε καμια εκπληξηηηηη ε δεν πειραζει δεν ειναι αυτο που με απασχολει απλα κουβεντα να γινεται!

Ευχομαι κοριτσια σε ολες τα καλυτερα!!!!!Φιλακια!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Είμαι εν αναμονή του τηλεφωνήματος της αδερφής μου για να μου πει εάν άκουσαν καρδούλα.. Αδριανή μου σε κάποιον Βασιλόπουλο πηγαίνει.. τον ξέρεις;

καλημερα δομνινακη τον ξερω τον βασιλοπουλο ειναι καλος γιατρος..σαν ιδιοτης γιατρος κ εγω σε αυτον παω..αλλα απο οσο ξερω παιρνει πολλα.ξεγεναει στο ολυμπιο κ ειναι πολυ ακριβα..τωρα με την κριση ισως να εχουν ριξη την τιμουλα..αντε με το καλο ευχομε τα καλητερα για εσενα κ την αδερφουλα σου..

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τελικά η αδερφή μου άκουσε καρδούλα χθες και ο γιατρός της είπε ότι όλα είναι τέλεια! Τώρα θα ανέβει Αθήνα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πάμε και στο δικό μας γιατρό όπου ευελπιστώ να ακούσω κι εγώ την καρδιά του ανηψιού μου (διότι απ' ότι βλέπετε το έχω δέσει ότι θα είναι αγοράκι)!

Αφού λέτε ότι τον γνωρίζετε τον Βασιλόπουλο και ότι είναι καλός έχω έναν λόγο παραπάνω για να είμαι ήσυχη..

Ο γάμος το πιθανότερο είναι να γίνει στις 4 Μαϊού οπότε τώρα είμαστε σε οργασμό προετοιμασιών!

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο για την αδερφούλα Δομνίνα!

γάμος και γεννητούρια...ποιός την χάρη σας..θα είσαστε απασχολημένοι για πολύ καιρό!!!!

άντε να την ακούσεις και εσύ την καρδούλα να μας πεις αν σου ακούστηκε αρσενική ή θηλυκή!!!!!!!χαχαχα!!!

με το καλό ένα γερό μωράκι!!!

HDfQp3.png

γιουχου κοριτσιαααααα

αδιαθετησα τελικα σημερα..

τη δευτερα γιατρο κ αν ολα ειναι οκ θα μου αλλαξει τα σερπαφαρ με κλομιφαινη κ θα μου αυξησει τη δοση.

δομνινα μπραβω της αδελφουλας.ο γαμος που θα γινει;πες μου πατρα να χαρω..

γιατι αν γινει πατρα θα ερθεις κ θα ειδωθουμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσακια..

εκανα σημερα ενα τεστακι δεν κρατηθηκα....κ τελικα.....

ναι ειμαι κ εγω επιτελους εγκυουλα..βγηκε θετικο εκανα κ μια χοριακη κ μου βγηκε 41,6 εσεις τι λετε ειναι καλη??να σας πω βεβαια οτι δεν εχω καθηστερηση σε 4 μερες ειναι κανονικα να αδιαθετησω..τι εχετε να πειτε??

δεν θελω να πολυ πανηγηρησω ακομα φοβαμε λιγο..

καλησπερα κοριτσακια..

ναι ειμαι κ εγω επιτελους εγκυουλα..βγηκε θετικο εκανα κ μια χοριακη κ μου βγηκε 41,6 εσεις τι λετε ειναι καλη??να σας πω βεβαια οτι δεν εχω καθηστερηση σε 4 μερες ειναι κανονικα να αδιαθετησω..τι εχετε να πειτε??

Εγω λεω να πανηγυρησεις!Εισαι εγκυουλα!Και η χοριακη μια χαρα μου φαινεται για 4 πριν την καθυστερηση!Συγχαρητηρια λοιπον!Με το καλο!Να εχεις μια τελεια και ηρεμη εγκυμοσυνη!Φιλακια!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα κοριτσακια..

Αννουλα!!! Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Να μη σε ανησυχει η χοριακη σου, ειναι μια χαρα τοσες μερες πριν την καθυστερηση. Εγω ειχα 45 μοναδες και κατι στη 2η μερα καθυστερησης!

Μπραβο κοριτσακι μου! Ποτε θα πας για επαναληπτικη;;;

Τζενουλα, ετοιμασου τον Απριλιο ειναι η σειρα σου!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...