Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Λουλουδίρα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.. Κι εγώ έτσι το έχω φιλοσοφήσει.. απλά να, κάπου μέσα μου υπάρχει ακόμη ένα αγκαθάκι το οποίο με τσιγκλάει και δεν με αφήνει να ησυχάσω.. θέλω να πω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μια προσπάθεια ακόμη, απλώς δεν έχω καταλήξει στον τρόπο.. γι' αυτό περιμένω το ραντεβού της ερχόμενης Τρίτης με τον γυναικολόγο μου στο οποίο θα δοθούν λύσεις θέλω να πιστεύω..

Σας φιλώ όλες!hi-ya-.gif

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!Sosadaki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!!΄Ολοι οι ανθρωποι περνάνε τα δικά τους προβλήματα, άλλοτε μικρα , άλλοτε μεγάλα !!!Το ζήτημα είναι να τα βλέπουμε στη σωστή τους διάσταση χωρίς να τα μεγενθύνουμε και να προσπαθούμε να χαιρόμαστε τα απλά πράγματα!!!Και Κatrindmaki συμφωνώ επισης οτι οι δυσκολιες μας κανουν τελικα να δούμε το νόημα της ζωής , να εκτιμήσουμε κάποια πραγματα κτλ!!Εσύ πως είσαι???Πάχυνες καθόλου??Πως πας με το σάκχαρο??Εγώ είχα κατι κουφα 170αρια μετα απο τοστ , κατι 40 υπογλυκαιμίες αφού λεω αμαν εγκυος ειμαι??Αυτα τα χα στην εγκυμοσυνη!!!!Και μετα λέω αμα εχω τωρα τετοια στην εγκυμοσυνη θα πρεπει να κανω ινσουλινη απο τη χοριακη σίγουρα!!!!

Δομνινάκι μου φυσικά θα κάνεις τη προσπάθεια σου !!!Ειπα οτι προχωράμε , δε σταματαμε να κανουμε τα ονειρα μας και το αν θα πετύχουμε ή οχι δε το ξέρουμε και δε το απαιτούμε κιόλας !!!Πιστεύω οτι πρέπει να χουμε εμπιστοσύνη στο Θεό !!!!Τεςπα είναι μεγάλο θέμα αυτό που πάω να ανοίξω και ας το αφήσουμε καλύτερα!!!!Εγώ προσωπικά πάντως με αυτά που έχω περάσει (όλα δηλαδή!!!) και περισσότερο αναφέρομαι στις αποβολές αν λέω αν -φτου φτου φτου- μεινω εγκυος και εχω παλι ατυχία δεν θα κανω τίποτα άλλο ουτε εξετάσεις άλλες ουτε τιποτα απολυτως!!Και αν ξαναμεινω ουτε εμβολια θα κανω ουτε τιποτα!!Και αν δε μπορώ πλεον να μεινω εγκυος θα το αφήσω έτσι !!!!Και νομίζω θα μαι και μια χαρά να σας πω την αλήθεια!!!!Θα μου πεις γιατί να προλέγω ??Ετσι πιστευω τώρα πάντως και νοιώθω κάποια λύτρωση οταν το σκέφτομαι αυτό γιατι πιστευω οτι τα χω κανει όλα και πραγματικα αν δε πετυχει και τωρα παει να πει οτι δεν ειναι θελημα θεού!!!Μη φανταστείτε οτι αυτα που λεω με αγχωνουν και προδικάζω καταστάσεις κτλ!!!Ισα ,ισα τα είπα και ξελάφρωσα!!!!

Φιλάκια σε όλες και μανούλες μας ξεχάσατε!!Απαιτούμε φωτο από τις μπέμπες τώρααααααα!!!!!

αχ κοριτσακια μου δεν ξερετε ποσο θα συμφωνησω μαζι σας ολοι νομιζουν οτι εχοντας ενα παιδι κ ειμαι εγκυος στο αλο κ δεν δουλευω οτι θα θελαν να χαν την τυχη μου η καρδουλα μου το ξερει τι εχω τραβηξει ως ωρας κ τι με περιμενει δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι 1 χρονο τωρα με παει γ@μ@@ντας δεν θα αναφερθω καθολου στις δυσκολιες που ειχα στο να κανω παιδι γιατι οπως λεει κ μια παροιμια ''το σημερα νικαει το χθες ''κ γω νιωθω οτι αυτα που περασα τον τελευταιο χρονο ηταν οτι χειροτερο μου εχει τυχει ακομα κ απο τις αποβολες

στα αλλα μας τωρα δεν αντεχω αλο φευγω 2 μερουλες παω στην μανα μου αφου η πεθερα μου δεν θελει να παει αυτη στην δικη της χαχχαχαχα χουμορ!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσια καλημερα!πηγαμε χθες στο γιατρο για αυχενικη!Ολα ειναι μια χαρα!Η αυχενικη μας ειναι 1,2 ειδαμε ρινικο οστο ομ. λωρο ο πλακουντας οκ η καρδουλα μας οκ!Μετρησαμε χερακια ποδαρακια εχουμε και πατουσες!Και μαλλον ειναι αγορακι!ναι εχουμε τσουτσουνακι!χαχαχα!

Τωρα περιμενω και την Papp-a και θα ξαναπαω σε τρεις εβδομαδες!Υπομονη μεχρι τοτε!

Φιλακια πολλα σε ολες!Τα λεμε!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσια καλημερα!πηγαμε χθες στο γιατρο για αυχενικη!Ολα ειναι μια χαρα!Η αυχενικη μας ειναι 1,2 ειδαμε ρινικο οστο ομ. λωρο ο πλακουντας οκ η καρδουλα μας οκ!Μετρησαμε χερακια ποδαρακια εχουμε και πατουσες!Και μαλλον ειναι αγορακι!ναι εχουμε τσουτσουνακι!χαχαχα!

Τωρα περιμενω και την Papp-a και θα ξαναπαω σε τρεις εβδομαδες!Υπομονη μεχρι τοτε!

Φιλακια πολλα σε ολες!Τα λεμε!;)

xrysaki μπραβω κουκλα μου.χαιρομαι που ολα ειναι οκ.αγορακι ε;:P

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια!!

Δομνινακι μου με το καλο η αδερφουλα σου κι ευχομαι να σε κολλησει γκαστριτιδα συντομα και να γεννατε κοντα κοντα!!:D:D:D:D

Τουντσακι τελεια τα νεα της μικρης Ραλλους που τωρα πια δεν ειναι μικρη, ειναι κοτζαμ κοπελα!!

Σο σαντ ο ηλιοκαμμενος ε-ε-ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

με το καλο να τον υποδεχθεις κοριτσακι μου!!

Ανδριαννη ποτε με το καλο πας για αυχενικη;

Χρυσακι και κατρινακι εμεις τα ειπαμε και ιδιαιτερως! Τα φιλια μου!

Αγαπημενο μου Λουλουδιρακι ο,τι και να λες το μωρο σου ειναι στο δρομο κι απλα δεν το ξερεις ακομη!! Ειπαμε θα σκασει μυτη σαν πασχαλινο αυγουλακι!:D:D:D:D

Τζενουλα και Αννα το ιδιο ισχυει και για σας! Πιστευω πως το φετινο Πασχα θα ειναι και πολυ καρπερο!!!

Εμεις χθες καναμε αυχενικη κι ολα μια χαρα! Ειδαμε κι εμεις ρινικο οστο, τελειο πλακουντα, ομφαλιο λωρο, στομαχακι, ουροδοχο κυστη, χερακια, ποδαρακια κτλ κτλ! Η αυχενικη ειναι 1,7 και περιμενουμε αποτελεσματα papp A για να μας δωσει ο γιατρος τους συνδυασμους, αλλα δεν ανησυχω ιδιαιτερα!

Φυλο απροσδιοριστο! Δεν φαινοταν το σκατουλι! Δεν ηταν και ιδιαιτερα συνεργασιμο! Μιαμιση ωρα με ζουλαγε ο γιατρος για να καταφερει να το μετρησει! Το μικρουλι εδειχνε να δυσανασχετει που το ενοχλουσαμε και καποια στιγμη φαινεται νευριασε κι αρχισε να κλωτσαει!! χαχαχαχα! ειχε πολυ πλακα!!

Ο αντρας μου λεει κιολας πως μου μοιαζει! μπουχαχαα, τα εχουμε χασει εντελως!!!

επομενο ραντεβου 30/4!

Ομολογω πως ειμαι πιο ηρεμη και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος! Αντε να δουμε!

Α, αλλαξαμε και ΠΗΤ παμε για 8/10!

Παντως ο γιατρος ειναι παααααααρα πολυ ευχαριστημενος με την αναπτυξη του εμβρυου και τη συνολικη εικονα της εγκυμοσυνης! Τον βλεπω κι εγω πια πιο χαλαρο και εντελως αισιοδοξο!

Ομως βρε κοριτσια να σας πω, οσο περιμενα στο σαλονακι σκεφτομουν τι περιεργα παιχνιδια παιζει η μοιρα..διπλα μου καθοταν μια κοπελα που στον 8ο μηνα ειχε ενδομητριο θανατο απο συστροφη (ετσι νομιζω λεγεται) λωρου και το γεννησε με καισαρικη νεκρο..:cry::cry::cry::cry::cry:

ηρθε να τσεκαρει ο γιατρος τα ραμματα της καισαρικης..τοσο προσφατο ηταν..

παραδιπλα ενα ζευγαρι γνωστων μου μετα απο κανα 2 χρονια εξωσωματικων επιτελους ειχαν θετικο αποτελεσμα!!!!:D:D:D

τι να πεις..απο τη μια μαυρισε η ψυχη μου κι απο την αλλη χαρηκα για το αλλο ζευγαρι!

αμεσως μετα σκεφτηκα πως οσα εχω περασει ειναι λιγα μπροστα σε οσα περασαν η κοπελα και το ζευγαρι κι ευχαριστω τον Θεο καθε μερα γι αυτο που ζω!

Να ξερετε σας σκεφτομαι ολες και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα ολα σας τα ονειρα να πραγματοποιηθουν!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

ειρηνακι ποτε εφτασες στην αυχενικη ουτε που σε καταλαβα.ολα καλα ε;αντε μπραβω να ακουμε ευχαριστα..

σε ευχαριστω για τις ευχες.απο δευτερα θα ξερω κ γω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειρηνακι ποτε εφτασες στην αυχενικη ουτε που σε καταλαβα.ολα καλα ε;αντε μπραβω να ακουμε ευχαριστα..

σε ευχαριστω για τις ευχες.απο δευτερα θα ξερω κ γω..

αχ, Τζενουλα η καρδια μου το ξερει!! μετρουσα τις μερες μεχρι να φτασω να κλεισω επιτελους το ρημαδι το α' τριμηνο, να κανω και την αυχενικη να ηρεμησω λιγακι! 8 απριλιου επιτελους μπαινω στον 4ο κι ευχομαι απο εδω και περα να περασει γρηγορα ο καιρος κι ολα να πανε καλα!

ειλικρινα χθες συνειδητοποιησα για 1η φορα πως ειμαι εγκυος και θα γεννησω! πριν μου φαινοταν εντελως απιστευτο απο τον φοβο μου!

ευχομαι αυτη η δευτερα να ειναι η τυχερη σου!!!

my little angel 10/5/12

Χρύσα και Ειρήνη πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Τώρα κοριτσάκια μου χαλαρώστε και απολαύστε τις εγκυμοσύνες σας!!!

από τη στιγμή που φεύγει το πρώτο τρίμηνο, ο καιρός περνάει νεράκι και μέχρι να το καταλάβετε θα έχει έρθει η ώρα να γεννήσετε!!!!!!!!!!:D:D:D

αχ, είναι τόσο υπέροχη αυτή η περίοδος, που στη σκέψη πως θα τελειώσει μελαγχολώ...βέβαια μετά σκέφτομαι τον μπέμπη στην αγκαλιά μου και με πέρνουν τα ζουμιά!!!

Με το καλό κορίτσια μου, όλα να είναι τέλεια-ονειρικά από εδώ και πέρα!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Χρύσα και Ειρήνη πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Τώρα κοριτσάκια μου χαλαρώστε και απολαύστε τις εγκυμοσύνες σας!!!

από τη στιγμή που φεύγει το πρώτο τρίμηνο, ο καιρός περνάει νεράκι και μέχρι να το καταλάβετε θα έχει έρθει η ώρα να γεννήσετε!!!!!!!!!!:D:D:D

αχ, είναι τόσο υπέροχη αυτή η περίοδος, που στη σκέψη πως θα τελειώσει μελαγχολώ...βέβαια μετά σκέφτομαι τον μπέμπη στην αγκαλιά μου και με πέρνουν τα ζουμιά!!!

Με το καλό κορίτσια μου, όλα να είναι τέλεια-ονειρικά από εδώ και πέρα!!!!!!!!!!

μακαρι να περασει και για μας νερακι ο χρονος! παντως τωρα που το λες σαν χθες θυμαμαι οταν ανακαλυψες την εγκυμοσυνη σου και ησουν γεματη φοβιες και ανασφαλειες!! περασε τελικα οντως γρηγορα ο καιρος!!!:D:D:D

ζηλεψα το τικερακι σου κι εβαλα κι εγω ενα τετοιο χιχιχι!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

μακαρι να περασει και για μας νερακι ο χρονος! παντως τωρα που το λες σαν χθες θυμαμαι οταν ανακαλυψες την εγκυμοσυνη σου και ησουν γεματη φοβιες και ανασφαλειες!! περασε τελικα οντως γρηγορα ο καιρος!!!:D:D:D

ζηλεψα το τικερακι σου κι εβαλα κι εγω ενα τετοιο χιχιχι!

Ωραίο δεν είναι???να δεις όταν θα φουσκώνει και η κοιλίτσα!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Ωραίο δεν είναι???να δεις όταν θα φουσκώνει και η κοιλίτσα!!!:D:D:D

Ειναι οντως πολυ ωραιο! αφου κι ο αντρας μου το ειδε και γελουσαν τα μουστακια του χαχαχα!

Χρυσάκι και ΕΙρηνάκι Συγχαρητήρια!!Πολύ ευχάριστα νέα!!

Αντέ να πάμε και εμείς για αυχενική να μας φύγει ένα άγχος!!!

ποτε με το καλο πας κατριν μου;

πριν λιγο με πηρε η μαια του γιατρου και μου ειπε πως το papp a βγηκε παρα πολυ καλο!

τα ποσοστα αυριο θα τα δω γιατι δεν τα ειχε μπροστα της, αλλα ειπε να μην ανησυχω καθολου, ειναι αψογα τ' αποτελεσματα!

:D:D:D:D

my little angel 10/5/12

κοριτσια καλημερα ειρηνακι κ χρυσα τελεια τα νεα σας εμεις αυχενικη την τεταρτη δεν θελετε να σας πω τι αγωνια εχω γιατι συν της αλλης εχω 3 μερες που ποναω χαμηλα στην κοιλια λες κ ερχεται περιοδος κουραστηκα λιγο η αληθεια ειναι κ ισως γιαυτο οτι ειναι να γινει θα γινει χρυσακι ειδατε κιολας φυλλο?εμας δεν μας ελεγε την 15 βδομαδα μου το ειπε επιφυλακτικα ο γιατρος αν εχω κοριτσακι τουλαχιστον δεν θα αγορασω τπτ αν εχω αγορακι θα ξηλωθει ο συζηξ μακαρι να ναι καλα παναγια μου κ να μου μοιαζει τπτ αλο χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια καλημερα ειρηνακι κ χρυσα τελεια τα νεα σας εμεις αυχενικη την τεταρτη δεν θελετε να σας πω τι αγωνια εχω γιατι συν της αλλης εχω 3 μερες που ποναω χαμηλα στην κοιλια λες κ ερχεται περιοδος κουραστηκα λιγο η αληθεια ειναι κ ισως γιαυτο οτι ειναι να γινει θα γινει χρυσακι ειδατε κιολας φυλλο?εμας δεν μας ελεγε την 15 βδομαδα μου το ειπε επιφυλακτικα ο γιατρος αν εχω κοριτσακι τουλαχιστον δεν θα αγορασω τπτ αν εχω αγορακι θα ξηλωθει ο συζηξ μακαρι να ναι καλα παναγια μου κ να μου μοιαζει τπτ αλο χαχαχαχ

καλως το κοριτσι μας!

να μην ανησυχεις για τα πονακια, στο λεω γιατι ημουν καμια εβδομαδα με τρομερα τραβηγματα χαμηλα αριστερα και δεξια και λες και μου ερχοταν περιοδος! αφου καθε τρεις και λιγο κοιτουσα το εσωρουχο! παρανοια με επιασε! μια μερα πριν την αυχενικη ξαφνικα σταματησαν κι οπως διαβασες ολα ειναι μια χαρα οπως θα ειναι και σε σενα!!!!!:D:D:D

θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου κι ελπιζω να σου μοιαζει χιχιχιχιχιχιχιχι!!

παντως εμας το φυλο δεν φαινοταν και δεν μπηκαμε καν στον κοπο να ρωτησουμε! τοσο που τον κουρασε τον γιατρο φοβηθηκα πως θα μας εφερνε τον υπερηχο στο κεφαλι αν ρωτουσαμε χαχα! παντως οταν μας εδειξε την ουροδοχο κυστη δεν φαινοταν να προεξεχει τπτ και ουτε σχολιασε σχετικα. στο χαρτι που μου εδωσε παντως γραφει φυλο: απροσδιοριστο.

να σας πω την αληθεια δεν με ενοιαξε καθολου! εγω ηθελα να μου πει πως ολα ειναι καλα, ετσι κι αλλιως το φυλο θα το δουμε καποια στιγμη δεν θα μεινει απροσδιοριστο για παντα!!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...