Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα γκερλς!!

θελουμε φωτοοοοο απο δωματιο ραλλους!!!!!

λουλουδιρακι μου τι κανεις?

κατριν καλα θα κανεις να παρεις τηλ να κλεισεις εγω θα την κανω 4/4 κ τη εκλεισα πριν 10 μερες εδω βρισκεις δυσκολα

εγω εχω καιρο να το δω το σπορακι κ ενα αγχος το εχω θα ναι καλα?γιατι με την μαρια πολυ κουραση κοριτσια κ αςεχω κ τοση βοηθεια αυτη κλαιει για μενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χαίρομαι που τα μωράκια στις κοιλίτσες μεγαλώνουν και θεριεύουν... χαίρομαι επίσης που το δωμάτιο της μικρής Ραλλού ετοιμάζεται και είμαι σίγουρο ότι θα είναι ονειρεμένο..

Εμείς θα φύγουμε αύριο το πρωί για Εύβοια.. μας έχουν καλέσει κάτι φίλοι στο εξοχικό τους και θα πάμε να αλλάξουμε παραστάσεις...

Η πεθερά επιστρέφει το Σάββατο και θα κάτσει μέχρι το Πάσχα αλλά όχι σε μένα.. Στην κουνιάδα μου!!! Γιούπι!!!!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

κατριν εχω 9 μερες να το δω κ θα το δω σε 12 μερες περιπου που θα μαι 12+5 εβδ.

δομινακι να ερθω μαζι σου εχω κ γω αναγκη να αλλαξω παραστασεις βαρεθηκαααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κατριν εχω 9 μερες να το δω κ θα το δω σε 12 μερες περιπου που θα μαι 12+5 εβδ.

δομινακι να ερθω μαζι σου εχω κ γω αναγκη να αλλαξω παραστασεις βαρεθηκαααααααααααα

το σαββατο θα ειμαι πατρα κ την τριτη θα φυγω για αθηνα ελα μαζι μου..:tongue::tongue:

Καλημέρα και από μας κορίτσια!

Δομνίνα συγχαρητήρια για την αδερφούλα σου, με το καλό να γίνεις θεία και μετά με το καλό και μαμά;););)

Τουνσάκι 6 κιλά!!!τέλεια! η μικρή ραλλού που έγινε μεγάλη! με το καλό και το δωματιακι της, να το χαρει!

katrindm και Ανδριανή έφτασε ο καιρός για την αυχενική:D:D:Dμεγαλώνουν τα σπορίδια!ολόκληρα μωράκια θα έχουν γίνει!καλά αποτελέσματα να έχετε!

louloudira τι νέα?πως τα περνάτε με τον αντρούλη?ξεκίνησαν οι βόλτες στην λιακάδα?:cool::cool::cool:Αχ. τρελαίνομαι για την άνοιξη!

Τα δικά μας νέα, ο ηλιοκαμένος έχει γίνει ολόκληρο αντράκι, κάνει τις σβούρες του αργά αργά μέσα στην κοιλιά μου...για βαρύμαγκα τον κόβω;)...έκλεισα ραντεβου για βιοφυσικό έλεγχο στις 18 απριλίου που θα είμαι 35 εβδομάδων και από εκεί και πέρα θα μείνω στην αθήνα περιμένοντας την άφιξη του κυρίου!!!

ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!

HDfQp3.png

Γεια σου sosadaki με το βαρύμαγκα σου!!!χαχαχα!!!! Αντε με το καλο να γεννηθεί να κάψει καρδιές!!!Εγω δεν άρχισα ακόμα τις βόλτες με τον λουλουδίρο μου αλλά κοντεύωωωω!!!!Τελευταίο εμβόλιο αυτή τη βδομ'αδα οπότε .......... αμα με χάσετε να καταλάβετε !!!!!χαχαχαχα Μπα η κρίσιμη περίοδος θα ναι μετά τη Μ.Βδομάδα ευτυχώς , οπότε θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστούλη και μετά τη δική μας!!!χαχαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Βρε Δομνινάκι να σου ευχηθώ και γω για την αδελφούλα σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με την ευκαιρία να σου ξαναπώ οτι στο ευχομαι και σε σενα να χεις ανελπιστα καλά νεα γρήγοραααα!!!!!Φιλιάααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Sosad ο καιρός περνάει απίστευτα γρήγορα.. Πότε έγινες κιόλας 32 βδομάδων; Κοντεύει η ώρα που θα κρατήσεις το αντράκι σου στην αγκαλιά σου... συγκινούμαι βρε κορίτσι πάρα πολύ..

Λουλουδίρα μου θα έρθει και για μας η δική μας Ανάσταση.. το πιστεύω ακράδαντα αυτό...

Εμείς το Σαββατοκύριακο πήγαμε εκδρομούλα στην Εύβοια.. στο χωριουδάκι ενός φίλου του άνδρα μου.. κορίτσια... τι ηρεμία, τι χαλάρωση ήταν αυτή.. είχε απίστευτες μέρες και το μόνο που ήθελα ήταν να κάθομαι στη βεράντα και να κοιτάω τα καταπράσινα χωράφια.. πήγαμε και στην παραλία της Κύμης για καφέ και είδαμε και θάλασσα.. η χώρα μας είναι πανέμορφη.. Δεν ήθελα να γυρίσω με τίποτε..

Τώρα περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία το Πάσχα...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλή βδομάδα κορίτσια!!!!

Δομνίνακι μου σε περιμένωωωω το Πάσχααα!!!!Εγώ πάλι τη προσωπική μου Ανάσταση την έχω δει όχι με το να γίνω μάνα αλλά να είμαι καλύτερος ανθρωπος και ήρεμος!!!Δεν είμαι απαισιόδοξη απλά έφτασα στα όρια μου με την υπερπροσπάθεια να αποκτήσω μωρο και πραγματικά νομίζω έχασα τη ζωή μου λίγο!!!Ετσι θα συνεχίσω φυσιολογικα τη ζωή μου πια και αν θέλει ο Θεός θα μου το δώσει !!!Αν όχι , πάει να πει οτι έτσι πρέπει να γίνει!!!Ουτε στενοχώριες , ούτε γιατί κτλ!!!!Ετσι σας είπα τις σκέψεις που κάνω εδώ και λίγες μέρες και χωρίς να το καταλάβω πως , νοιώθω πως είναι μια μεγάλη αλήθεια που βγαίνει από μεσα μου !!!Τεςπα πολλά είπα Σας φιλώωωωω όλες

Καλημέρα κοριτσια!!

sosadaki έχεις μπει στην τελική ευθεία!!!Τι τέλεια!!Έχεις αγοράσει όλα τα πραγματάκια του αγοριού σου??

Δομνινάκι καλά έκανες και πήγες εκδρομούλα!!Ο καιρός το επιβάλλει!!!Θέλω κ εγωωωωωωωωωω!!!

λουλουδίρα όντως όταν συμβαίνουν τόσες ατυχίες σε έναν άνθρωπο λογικό είναι για λίγο να χάνει την ουσία!! ΑΛλά μερικές φορες συμβαίνουν κ αυτά για να μας δείξουν το πραγματικό νόημα της ζωής!!

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνουν τόσες ατυχίες σε έναν άνθρωπο και σε άλλους τα δίνει η ζωή απλόχερα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

katrindm έτοιμα τα έχω τα πραγματάκια του μπέμπη μου:tongue:έχω πλύνει και σιδερώσει όλα τα μωρουδιακά, έχουν μπει στη θέση τους, μέχρι και την κούνια έχω στρώσει με την προίκα του και έχω και την κουνουπιέρα από πάνω να μη σκονίζονται!!!

το μονο που μένει είναι η βαλίτσα του μαιευτηρίου...περιμένω να πληρωθώ για να την γεμίσω, γιατί όπως καταλαβαίνεις έχω μείνει ταπί και ψύχραιμη!!!

Πάντως κορίτσια αυτό με τις δυσκολίες της ζωής που παρουσιάζονται σε κάποιους ανθρώπους ...νομίζω όλοι οι άνθρωποι τραβάνε τον προσωπικό τους γολγοθά, είτε αυτό αφορά στην μη απόκτηση παιδιών, είτε σε πολλά άλλα θέματα που κυρίως έχουν να κάνουν με την υγεία...

έχω καταλήξει στο ότι όσο είμαστε υγειείς εμείς και οι αγαπημένοι μας, όλοι μπορούμε να είμαστε και ευτυχισμένοι με απλά πράγματα π.χ. να ξυπνήσεις το πρωί και να κάτσεις με τον άνθρωπό σου στον ήλιο απλά να ακούς τα πουλιά να κελαηδούν...

αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, δηλ. πόσο σημαντικά είναι τα απλά πράγματα, πιστεύω πως θα βρούμε την ευτυχία!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...