Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι το διαβασα εισουν καλη κοτουλα αυτη την φορα...πιστευω οτι αυτος ο μηνας ειναι ο τυχερος σου..

εγω θελω να πιστευω οτι αυτος ο μηνας θα ειναι τυχερος για πολλες κοπελες εδω μεσα.κ πανω απολα για σενα.

οταν ερθεις θα τα πουμε καλυτερα.καληνυχτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια!Τι μου κανετε;Εγω ειμαι πολυ καλα!Χθες πηγαμε στον γιατρο και το μωρακι μας ειναι μια χαρα!Δοξα το Θεο!Μεγαλωσε ειναι 5,6 εκ και εχει χερακια και ποδαρακια και δαχτυλακια και στομαχακι!Η καρδουλα του χτυπαει 175 παλμους!Κουνιεται κιολας!Και τεντωνε και τα χερακια του η ψυχη μου!!!Εχω τρελαθει απο χθες!Αχ Χριστουλη μου Σε ευχαριστω πολυ!:lol:

Σε δυο εβδομαδες θα παω για αυχενικη!Αλλα προς το παρον δεν το σκεφτομαι!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Μπράβο μπράβο Χρυσούλα!!!!!!!!!!!

Καλά το μωράκι σου έχει σούπερ καρδούλα!

Με το καλό να συνεχίσεις να έχεις τέλειες εξετάσεις και μια πολύ πολύ καλή αυχενική!!!

ξέρεις οι παλιοί γιατροί λένε ότι αν έχει υψηλούς χτύπους καρδιάς συνήθως είναι κοριτσάκι;););)

Γερό να είναι και θα μας πεις στην αυχενική αν είδατε κάτι;););)

Φιλιά πολλά!

HDfQp3.png

Bonjour πολυαγαπημένες μου φιλενάδες..

Εδώ κι εγώ.. το μόνο μου νέο είναι ότι έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο μου στις 3 Απριλίου.. να κάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και το καθορισμένο τεστ-παπ και να μιλήσουμε λιγάκι για το τι μέλλει γενέσθαι.. Θέλω πολύ να ακούσω και τη δική του άποψη διότι τον εμπιστεύομαι απόλυτα..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο μπράβο Χρυσούλα!!!!!!!!!!!

Καλά το μωράκι σου έχει σούπερ καρδούλα!

Με το καλό να συνεχίσεις να έχεις τέλειες εξετάσεις και μια πολύ πολύ καλή αυχενική!!!

ξέρεις οι παλιοί γιατροί λένε ότι αν έχει υψηλούς χτύπους καρδιάς συνήθως είναι κοριτσάκι;););)

Γερό να είναι και θα μας πεις στην αυχενική αν είδατε κάτι;););)

Φιλιά πολλά!

Σε ευχαριστω πολυ sosad μου!Και σε σενα ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!

Λες να ειναι κοριτσακι η ψυχουλα μου;Ισως το δουμε την αλλη φορα αλλα αυτο πραγματικα ειναι το τελευταιο που με αποσχολει!Να ειναι γερο μονο και να πανε ολα καλα!

Εσενα τι ειναι το ζουζουνι σου;:lol:

Μπράβο Χρυσα μου!!!Τα παμε βέβαια αλλά και πάλι με συγκίνησες!!!!!Χαίρομαι πολύ για σένα!!!!

Φιλιά σε όλες από μένααααααα

Αχ Λουλουδιρα μου τα ειπαμε εμεις!Σε ευχαριστω πολυ!Αντε με το καλο να τελειωνεις και εσυ και μετα βρουρ για αγκαλιτσες και ολα θα πανε τελεια!Φιλακια!:wink:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Τζένηηηηη εδώ είμαι!!!Τι έκανες σήμερα με τον υπέρηχο???Πάντως δε ξερω γιατί όλο το χάνω και γω το'' Θέλουμε να γίνουμε γονείς '' για να μπω στις Παλλινδρομες κυήσεις!!!Πρέεπι να συνδεθω για να το δω !!Λες γιαυτό να ψιλοχαθήκανε όλες???Τεςπα για να ξαναμαζευόμαστε περικαλώ!!!!!!

λουλουδιρα μου το λεει απο κατω αν συνδεθεις οτι αυτη η ενοτητα ειναι ορατη μονο στα συνδεδεμενα μελοι του φορουμ δεν την χανεις εδω ηταν παντα κ γω στην αρχη μπερδευτηκα σημερα παει για υπερηχο η τζενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γιουχου...τι κανετε;πηγα γιατρο.τελικα μονο το ενα μεγαλωσε.ηταν 26 χιλλιοστα.οταν μου το ειπε τρομαξα γιατι ξερω οτι πανω απο 23 δεν ειναι καλο.αλλα μου ειπε οτι ειναι τοσο μεγαλο γιατι εχει διογκοθει κ ηταν ετοιμο να σπασει.δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρηθηκα.αλλα απο το ολοτελα....

μου ειπε οτι αν αδιαθετησω θα αλλαξει χαπια.θα μου δωσει κλομιφαινη κ θα μου αυξησει τη δοση σε 3 την ημερα..

φευγω.παω να εκτελεσω τα συζηγικα μου καθηκοντα...καληνυχτα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

είχαμε τρεχάματα αυτές τις μέρες και δεν μπήκα καθόλου.. Και ούτε τώρα έχω χρόνο, αλλά μου λείψατε!

Τη φάγαμε την πεθερά κι έπεσε από τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ είχε πάει σε μια κηδεία και πώς δεν σκοτώθηκε. Γέμισε ράμματα η μούρη της. Στεναχωρήθηκα για κείνη αλλά δεν πήρα τηλέφωνο για περαστικά γιατί αν αρχίσουμε τα τηλέφωνα, τη βάψαμε...

Επίσης η Ραλλού μας δεν έτρωγε πολύ καλά και την πήγαμε για εξετάσεις. Ουρολοίμοξη δεν έχει ευτυχώς, αλλά έχει μια ελαφριά παλλινδρόμηση και από αύριο θα αλλά ξουμε γάλα. Μας είπαν μετά το φαγητό να την κρατάμε όρθια για 20 λεπτά και τώρα την έχω στον ένα ώμο και την πήρε ο ύπνος. Έχω στραβολαιμιάσει! Της υψώσαμε και το κρεβάτιτης με βιβλία και το πρωί τη βρίσκω κάτω.. Γλυστράει κι έχει πολύ πλάκα.

Σε αυτή τη στάση λοιπόν δεν μπορώ να γράψω άλλο και ολυτε να σας διαβάσω καλά καλά.. Μια ματιά έριξα μόνο για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά..

Αααα και γέμισε μυρμήγκια η κουζίνα μου.. Άαααλλο τρέξιμο από κει. Καθαρίσαμε με τη μαμά μου, βάλαμε ξύδια, μυρμηγκοπαγίδες και ακόμα εμφανίζονται τα άτιμα..

Τέλος πάντων..

Σας φιλώ.

Εδώ είμαι κι εγώ..

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Θα γίνω θεία! Η αδερφούλα μου είναι έγκυος και αν όλα πάνε καλά μέσα στο Νοέμβρη θα προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας.. χαίρομαι πολύ γι' αυτήν και εύχομαι όλα να της πάνε καλά!

Τουντσάκι λυπάμαι για την πεθερά.. ευτυχώς που δεν χτύπησε πιο σοβαρά.. λυπάμαι και για τη μικρή Ραλλού.. τι κακό είναι αυτό βρε κορίτσια.. όλα τα μωρά υποφέρουν από παλινδρόμηση και από αλλεργίες και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό.. τα καημένα ταλαιπωρούνται απίστευτα..

Μια φορά είχαν μπει μυρμήγκια στο σπίτι μου και ήταν γλάστρα που μου είχαν φέρει δώρο.. τα εξόντωσα με teza ειδικό για μυρμήγκια...- το χειρότερό μου μιλάμε..

Τζενάκι ελπίζω να έφερες είς πέρας τα συζυγικά σου καθήκοντα με επιτυχία!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Εδώ είμαι κι εγώ..

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Θα γίνω θεία! Η αδερφούλα μου είναι έγκυος και αν όλα πάνε καλά μέσα στο Νοέμβρη θα προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας.. χαίρομαι πολύ γι' αυτήν και εύχομαι όλα να της πάνε καλά!

Τουντσάκι λυπάμαι για την πεθερά.. ευτυχώς που δεν χτύπησε πιο σοβαρά.. λυπάμαι και για τη μικρή Ραλλού.. τι κακό είναι αυτό βρε κορίτσια.. όλα τα μωρά υποφέρουν από παλινδρόμηση και από αλλεργίες και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό.. τα καημένα ταλαιπωρούνται απίστευτα..

Μια φορά είχαν μπει μυρμήγκια στο σπίτι μου και ήταν γλάστρα που μου είχαν φέρει δώρο.. τα εξόντωσα με teza ειδικό για μυρμήγκια...- το χειρότερό μου μιλάμε..

Τζενάκι ελπίζω να έφερες είς πέρας τα συζυγικά σου καθήκοντα με επιτυχία!

Φιλιά πολλά!

καλημερα κ καλη εβδομαδα δομνινακη μου...συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου της ευχομε ολοψηχα να εχει μια τελεια εγκυμοσηνη..

αντε κ στα δικα μας τωρα..

φιλια..

Χελοου γκερλς!Τι κανετε?

Τζενακι,Ανδριανουλα ολα καλα?

Δομνινα τι κανεις κοπελα μου?

Θελω τα φωτα σας!

Δυστυχως το εμβρυακι μου παλλινδρομησε.Το ειδαμε την προηγουμενη Πεμπτη και μου το εβγαζε 5 μερες μικροτερο οποτε εκανα χοριακη την επομενη μερα και ηταν 65(μια εβδομαδα νωριτερα ηταν 550).Εκοψα τα φαρμακα και περιμενω περιοδο.Επισης απο την προηγουμενη Κυριακη ειχα καφε υγρα τα οποια συνεχιζουν και δεν μου εχει ερθει περιοδος κανονικα.Ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου ερθει και μολις τελειωσει το αιμα να παω να με δει.Το ερωτημα μου ειναι αφου δεν μου ηρθε το αιμα τοσες μερες κι αφου εχω πονο,ζαλαδες,ατονια,ασταθεια μηπως κινδυνευω απο κατι αλλο?Κανονικα δεν πρεπει να βγει το εμβρυο απο τη μητρα?Μηπως μου κανει καμια σηψαιμια?

Σας βομβαρδισα αλλα εχω ψιλοφρικαρει.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...