Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ!!Κ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!:tongue:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ?:confused:

μετα απο 2 σπερματεγχυσεις και 1 εξωσωματικη που επαιρνα ενεσεις με τα τσουβαλια,τωρα τις συνηθισα,αφου κρατησα και τις συριγγες που περισσεψαν.αστα να πανε.

Διαφημίσεις

εγώ έχω σπουδάσει γυμναστική ακαδημία, δούλευα κάποια χρόνια ως γυμνάστρια, βαρέθηκα και τώρα δουλεύω σε μια εταιρία ως γραμματέας και ασχολούμαι και με μια τέχνη.. :rolleyes:

Μπραβο tounts!! μηπως ζωγραφίζεις , μ' αρεσει πολυ η ζωγραφική! Εσένα τι σου συνέβη? Ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να μοιραστουμε τις περιπετειες μας για να μπορω να μιλαω και πιο ανετα μαζι σας

Καλημερα κουκλες!

Μια απορια... όσες εχετε ξεκινησει εκδρομες στην Καβαλα, εισαστε καθε κατα φαντασιαν εγκυες ή εγω ειμαι μονο η τρελη???

ΤΡΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!:lol:

ιπποκαμπακι τις εξετασεις για θρομβοφιλια σε ποιο νοσοκομειο τις έκανες?

ο/η γιατρος που σε παρακολυθει σου τις συνέστησε? Εμενα μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να τις κανω σε κρατικο νοσοκομειο. Ελενα. Αλεξανδρας κλπ Δεν εχω ρωτησει βεβαια ακομα γιατι περιμενω την ιστολογικη σε ενα μηνα και μετα βλεπουμε. Ηθελα να ηξερα αυτη η θρομβοφιλια δεν εχει καποια συμπτωματολογια , πρεπει να μεινεις εγκυος και να χασεις το μωρακι σου για να καταλαβεις οτι εχεις , εγω δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοια παθηση, ασε που δεν ξερω ακομη αν την εχω , στην οικογενεια μου κανεις δεν ειχε τετοιο πραγμα... ελεος!!! τι τραβαμε?????

γιασεμη μου,αμα δεν θελεις να μπλεξεις με το δημοσιο,πανε εξω.εμπλεξα πολυ ασχημα με το ικα,και ακρη δεν βρηκα.θελει να εχεις γνωστο γυναικολογο για να σου γραψει 3-4 καθ'έξιν αποβολες,επειδη ειναι ακριβες και δεν συμφερει να τις κανουν στην οποιαδηποτε που εχει 1 αποβολη.και κανουν 40 μερες για να βγουν,εγω πηγα σε ιδιωτικο πληρωσα 540 ευρω και μου τις ετοιμασε σε 10 μερες.και τωρα κανω 2 εξετασεις επαναληπτικες 110 ευρω.

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι τις εξετασεις για θρομβοφιλια σε ποιο νοσοκομειο τις έκανες?

ο/η γιατρος που σε παρακολυθει σου τις συνέστησε? Εμενα μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να τις κανω σε κρατικο νοσοκομειο. Ελενα. Αλεξανδρας κλπ Δεν εχω ρωτησει βεβαια ακομα γιατι περιμενω την ιστολογικη σε ενα μηνα και μετα βλεπουμε. Ηθελα να ηξερα αυτη η θρομβοφιλια δεν εχει καποια συμπτωματολογια , πρεπει να μεινεις εγκυος και να χασεις το μωρακι σου για να καταλαβεις οτι εχεις , εγω δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοια παθηση, ασε που δεν ξερω ακομη αν την εχω , στην οικογενεια μου κανεις δεν ειχε τετοιο πραγμα... ελεος!!! τι τραβαμε?????

Έχει να κάνει με τα γονίδια (γεννιέσαι έτσι δηλαδή) και είναι κληρονομική. Αν κανείς από τους συγγενείς σου δεν έχει, πολύ πιθανόν να μην έχεις ούτε εσύ (ό,τι μου είπε ο γιατρός λέω)

IchNp3.png

Μπραβο tounts!! μηπως ζωγραφίζεις , μ' αρεσει πολυ η ζωγραφική! Εσένα τι σου συνέβη? Ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να μοιραστουμε τις περιπετειες μας για να μπορω να μιλαω και πιο ανετα μαζι σας

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα ...

Καλά έλειψα μισή ωρίτσα και σας έπιασε λογοδιάρροια:confused:???

Αφεντικούλι συνάδερφοι είμαστε όσον αφορά στην παρούσα δουλειά. Από σπουδές εγω είμαι της Φιλοσοφικής:rolleyes:

IchNp3.png

γιασεμη μου,αμα δεν θελεις να μπλεξεις με το δημοσιο,πανε εξω.εμπλεξα πολυ ασχημα με το ικα,και ακρη δεν βρηκα.θελει να εχεις γνωστο γυναικολογο για να σου γραψει 3-4 καθ'έξιν αποβολες,επειδη ειναι ακριβες και δεν συμφερει να τις κανουν στην οποιαδηποτε που εχει 1 αποβολη.και κανουν 40 μερες για να βγουν,εγω πηγα σε ιδιωτικο πληρωσα 540 ευρω και μου τις ετοιμασε σε 10 μερες.και τωρα κανω 2 εξετασεις επαναληπτικες 110 ευρω.

ιπποκαμπακι εμενα η γιατρος μου μου ειπε οτι στα ιδιωτικα σου βρισκουν παντα οτι εχεις ακομη κι αν δεν εχεις , βεβαια εμενα μου ακουστηκε λιγακι περιεργο αλλα τι να πω? δεν εχω ρωτησει σε κανενα δημοσιο νοσοκομειο, οταν ρωτησω θα σου πω τα απαοτελεσματα ετσι πληροφοριακα , εσυ βεβαια αφου το προσπαθησες μεσω ικα κατι παραπανω ξερεις

Καλά έλειψα μισή ωρίτσα και σας έπιασε λογοδιάρροια:confused:???

Αφεντικούλι συνάδερφοι είμαστε όσον αφορά στην παρούσα δουλειά. Από σπουδές εγω είμαι της Φιλοσοφικής:rolleyes:

Συνάδελφε!!!!!!!

Μου αρέσει η φιλοσοφία... Το καλοκαίρι όμως... Στην παραλία! :D

Αλλιώς μου φαίνεται δύσκολη!! :-(

Διαφημίσεις

Συνάδελφε!!!!!!!

Μου αρέσει η φιλοσοφία... Το καλοκαίρι όμως... Στην παραλία! :D

Αλλιώς μου φαίνεται δύσκολη!! :-(

Αρχαιολογία σπούδασα αφεντικό!!:oops: Τη φιλοσοφία και γω το καλοκαίρι στην παραλία τη διαβάζω! ;)

IchNp3.png

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΟΙΜΑΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ....Η΄ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ?:confused::rolleyes:

Οι παραιτήσεις δεν γίνονται δεκτές! Στο φεγγάρι θα πάμε! Παρ'το απόφαση!!!!!!!!! ...Αμά πια μ'έσκασες!

ΚΟΡΜΑΡΑ ΗΣΟΥΝΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ!!!!!!!!;)

ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ?:lol:

Χθες ο διαιτολόγος μόλις με (ξανα)είδε (είχε να με δει από πριν την εγκυμοσύνη) άρχισε να τραγουδά κάτι που έλεγε για μια γουρουνίτσα :-(.. Το πήρα σαν τυχαίο γεγονός... Καλά δεν έκανα;:)

Η τέχνη μου έχει να κάνει με πολτοποιημένο χαρτί. Γι αυτό δεν μαγειρεύω.. Χρησιμοποιώ τα σκεύη για να μουλιάζει το χαρτί :D

γιασεμη μου,μου τον συστησε η γυναικολογος μου,οτανμου εδωσε την συνταγη μου ειπε να τις κανω μερσω ικα,λοιπον αρχιζω:πηγα σε παθολογο γνωστο αλλα με εστειλε σε γυναικολογο,ο γυναικολογος με εστειλε στο γυναικολογο του κεντρικου ικα,εκει δεν ειχε ραντεβου,με βισμα βρεθηκα στον παθολογο του κεντρικου,και εκεινος με εστειλε σε ρευματολογο του κεντρικου.εκεινη με εγραψε καποιες που μπορουσε να δικαιολογησει.και μετα πηγα σε ιδιωτικο.κανονικα επρεπε να τις γραψω να κλεισω ραντεβου στο νοσοκομειο,να πληρωσω τις εξετασεις στο νοσοκομειο,να περιμενω 40 μερες,και να παω τα χαρτια στο τοπικο ικα,να περασουν επιτροπη απο το κεντρικο το ικα,και να με ειδοποιησουν μετα απο 1 μηνα να εισπραξω τα χρηματα,και αμα δεν σου τα εδιναν ολα κανω ενσταση και να τα παρω μετα απο 3 μηνες.:rolleyes::rolleyes: καταλαβες:?::?::?:,εγω δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.τισ εκανα εξω και πηγα τον δεκεμβριο την συνταγη (της ρευματολογου) με την αποδειξη και περιμενω ακομα να με ειδοποιησουν.

η θρομβοφιλια δεν εχει συμπτωματα,(εκτος αν εχεις σοβαρο προβλημα),εγω δεν ειμαι θρομβοφιλικη,δεν πηρα ποτε μου ενεσεις αλλα εχω προδιαθεση.γι΄αυτο κανω και επαναληπτικες.

Καλημερα κουκλες!

Μια απορια... όσες εχετε ξεκινησει εκδρομες στην Καβαλα, εισαστε καθε κατα φαντασιαν εγκυες ή εγω ειμαι μονο η τρελη???

έτσι παθαίνουμε όλες στην αρχή.. Ντοντ γόρυ!!! ;)

γιασεμη μου,μου τον συστησε η γυναικολογος μου,οτανμου εδωσε την συνταγη μου ειπε να τις κανω μερσω ικα,λοιπον αρχιζω:πηγα σε παθολογο γνωστο αλλα με εστειλε σε γυναικολογο,ο γυναικολογος με εστειλε στο γυναικολογο του κεντρικου ικα,εκει δεν ειχε ραντεβου,με βισμα βρεθηκα στον παθολογο του κεντρικου,και εκεινος με εστειλε σε ρευματολογο του κεντρικου.εκεινη με εγραψε καποιες που μπορουσε να δικαιολογησει.και μετα πηγα σε ιδιωτικο.κανονικα επρεπε να τις γραψω να κλεισω ραντεβου στο νοσοκομειο,να πληρωσω τις εξετασεις στο νοσοκομειο,να περιμενω 40 μερες,και να παω τα χαρτια στο τοπικο ικα,να περασουν επιτροπη απο το κεντρικο το ικα,και να με ειδοποιησουν μετα απο 1 μηνα να εισπραξω τα χρηματα,και αμα δεν σου τα εδιναν ολα κανω ενσταση και να τα παρω μετα απο 3 μηνες.:rolleyes::rolleyes: καταλαβες:?::?::?:,εγω δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.τισ εκανα εξω και πηγα τον δεκεμβριο την συνταγη (της ρευματολογου) με την αποδειξη και περιμενω ακομα να με ειδοποιησουν.

η θρομβοφιλια δεν εχει συμπτωματα,(εκτος αν εχεις σοβαρο προβλημα),εγω δεν ειμαι θρομβοφιλικη,δεν πηρα ποτε μου ενεσεις αλλα εχω προδιαθεση.γι΄αυτο κανω και επαναληπτικες.

Ουφ! καλέ κουράστηκαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...