Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τι ειναι αυτο στα ουρα ρε κοριτσια που λετε?

ξεχασα να πω οτι μου ειπε οτι καπου δεν εχει κολλησει καλα κ θελει ξαπλα να μην περνω την μικρη αγκαλια να μην κανω σεξ(λες κ εκανα)κ να μην περπαταω πολυ μην εχω καμια αποκοληση

αντε ολα καλα λοιπον δεν θελω να ξανα ακουσω για αγχος τωρα..σε ποιον γιατρο πηγες??

Διαφημίσεις

να μαι κ γω σορυ κοριτσια τωρα γυρισα

ολα καλα με το μωρο αν κ δεν με αποζημιωσε ο υπερηχος ο νεος γιατρος δεν εχει καλο υπερηχο μονο μια μουτζουρα εβλεπα κ την καρδουλα ισα που την ακουγα μονο την εβλεπα να αναβοσβηνει πητ 2/10 στις 38 βδομαδες γιατι παω καισαρικη τωρα εχω βρει το μπελα μου με τις εξετασεις κ τις ενεσεις στο νοσοκομειο δεν γραφουν ηλεκτρονικα ακομα κ εξω δεν τις γραφουν γιατι εχω χαρτι νοσοκομειου τα νευρα μου

τι ειναι αυτο στα ουρα ρε κοριτσια που λετε?

ξεχασα να πω οτι μου ειπε οτι καπου δεν εχει κολλησει καλα κ θελει ξαπλα να μην περνω την μικρη αγκαλια να μην κανω σεξ(λες κ εκανα)κ να μην περπαταω πολυ μην εχω καμια αποκοληση

αλλαξες γιατρο λογω μετακομισης ή βλακειες λεω;; ολα καλα λοιπον με το μπεμπεκι μονο που θες λιγη προσοχη! μη μου στενοχωριεσαι μωρε!! οσο για τον υπερηχο οκ σε καταλαβαινω απολυτα αν και να σου πω την αληθεια σημερα δεν προσεξα τπτ στον υπερηχο! κοιτουσα μοναχα αν η καρδια χτυπαει!! ο αντρας μου, μου ειπε πως μοιαζει πια με εμβρυακι! εγω στην κοσμαρα μου!! αυτο το αγχος θα μας φαει!

γενικη ουρων δεν εκανες στον προγεννητικο; μην αγχωνεσαι αδικα ειναι για οσες εχουν θεμα με το σακχαρο! κι εγω που εχω θεμα καθαρη βγηκε η εξεταση. το κατρινακι εχει ζοριστει λιγο απ οτι καταλαβαινω αλλα ολα καλα θα της πανε μολις ρυθμισει διατροφη-σακχαρο.

καλα το θεμα με την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση μου εχει σπασει κι εμενα τα νευρα! σημερα το συστημα ηταν συνεχως down και δεν μπορουσαν να μου γραψουν φαρμακα!! ευτυχως εχω γνωστη φαρμακοποιο και με εξυπηρετησε, μου τα εδωσε και θα παω τη συνταγη απο εβδομαδα!

το καλο ειναι πως ειναι συμβεβλημενος πια και ο μικροβιολογος και γλυτωνω καποια χρηματα απο τις εξετασεις εκτος απο την αντι χα που δεν την καλυπτει το ικα! ουφ! υπομονη!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

χθες ημουν στην 9 μερα μετα την αποξεση σημειωτεο οτι εχω μεγαλο κυκλο απο 30-37 ειχα ακομα καφε κ οπως ειχε δει ο γιατρος προχθες ειχα κ λιγο αιμα που δυσκολευοταν να βγει χθες ολη μερα δεν ειχα καθολου αιμα κ ο αντρουλης μου ειχε ορεξεις κ λεω μια κ τον ειχα 1,5 μηνα στο περιμενε ας του κανω την χαρη αλλα στο τελος της πραξης ολοκληρωσε κνονικα υπαρχει περιπτωση μετα την αποξεση να γινει πιο νωρις ωορηξια φοβαμαι πολυ

Κοριτσια εχω κ εγω περιπου το ιδιο προβλημα.. εκανα αποξεση 10 Φεβρουαριου στην 10η εβδομαδα κυησης κ την Τεταρτη που μας περασε δηλαδη 7 Μαρτιου ηρθαμε σε επαφη με τον αντρα μου μετα απο σχεδον 1 μηνα.. υποψιν πως η αιμοραγια μου σταματησε μετα την αποξεση στις 26 Φεβρουαριου.. ολο αυτο το διαστημα επαιρνα χαπια για την αιμοραγια.. τεσπα το κακο ειναι οτι ο χαζουλης ξεχαστηκε κ δεν τραβηχτηκε!! την επομενη μερα οταν ξυπνησα κ πηγα στο μπανιο ειδα στο βρακακι μου λιγο αιμα.. υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα ? μηπως το αιμα δεν αφησε το σπερμα να κανει την δουλεια του ? διαβασα επισης πως μερικες γυναικες βλεπουν λιγο αιμα λογο εμφυτευσης του ωαριου.. γνωριζει καποια περι τινος προκειτε ?

βρε σοφια μου με κοψοχολιασες αυτο το μνμ το ειχα γραψει τον γεναρη του 2010 ειπα κ γω εκανα αποξεση τωρα κ δεν το θυμαμαι?τοτε δεν εμεινα εγκυος εμεινα μετα απο λιγους μηνες

οντως μπορει να μεινεις εγκυος πολυ ευκολα τωρα το αιματακι μπορει να συμενει κ αυτο

μακαρι να εισαι εγκυουλα κ να πανε ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειρηνη μου γιατρο αλλαξα γιατι αυτος δεν ξεγενναει κ αυτη που με ξεγεννησε στην μαρια ουτε να την βλεπω προγεννετικο δεν εχω κανει ακομα την δευτερα στην μαρια παλι την ιδια εβδ

δομνινακι μου λυπαμαι πολυ πηγα να γραψω χθες αλλα αρχισε την γκρινια η μαρια κ μετα δεν ξαναμπηκα

αννα μου στον οικονομοπουλο πηγα εντυπωση δεν μου εκανε ιδιαιτερη αλλα σε κλινικη δεν ξαναπαω κ ειναι ο μονος που δεν εχει κομενη ταριφα 1500 κ ξεγεννησε κ τις αλλες κ φαγωθηκαν να παω εκει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

βρε σοφια μου με κοψοχολιασες αυτο το μνμ το ειχα γραψει τον γεναρη του 2010 ειπα κ γω εκανα αποξεση τωρα κ δεν το θυμαμαι?τοτε δεν εμεινα εγκυος εμεινα μετα απο λιγους μηνες

οντως μπορει να μεινεις εγκυος πολυ ευκολα τωρα το αιματακι μπορει να συμενει κ αυτο

μακαρι να εισαι εγκυουλα κ να πανε ολα καλα

Δηλαδη κουκλα μου τι πιθανοτητες εχουμε αυτη την στιγμη που μιλαμε να εχει γονιμοποιηθει ενα ωαριο ?

Καλημέρα!!!

Συγχαρητηρια για τα νεακια στις εγκυούλες!!!!

Σοφια εγω τον πρωτο μηνα και τον δευτερο μετα την αποξεση δεν έκανα ωορηξια!!!!

Απο την Δευτερα ειχα καποια περιεργα συμπτωματα και ελεγα μπας.... τελικα την Πεμπτη σταματησαν και παραξενευτικα ετσι αποφασισα σημερα να παω για χοριακη πηρα τηλ και μου ειπαν αρνητικο κατω απο 2!!! Και θυμιθηκα τα 2 χρονια που προσπαθουσα μετα την 1η παλλιδρομη και ειλικρινα δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια!!! Σκεφτηκα να τα παρατησω γιατι ποναει παρα πολυ γμτ μου!!! Αλλα λεω να μην δηλιασω.... θα προσπαθησω αλλες δυο φορες (οχι τρεις που ειχα πει) και μετα θα τα παρατησω - να αλλαξω λιγο παραστασεις!!! Κουραστηκα.... μπορει να μην ειναι όλες οι γυναικες για να γινουν μανες!!! Μπορει να ειμαι πολύ δηλη!!!!

Να ξερεται οτι σας σκεφτομαι όλες και ευχομαι ότι καλύτερο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Συγχαρητηρια για τα νεακια στις εγκυούλες!!!!

Σοφια εγω τον πρωτο μηνα και τον δευτερο μετα την αποξεση δεν έκανα ωορηξια!!!!

Απο την Δευτερα ειχα καποια περιεργα συμπτωματα και ελεγα μπας.... τελικα την Πεμπτη σταματησαν και παραξενευτικα ετσι αποφασισα σημερα να παω για χοριακη πηρα τηλ και μου ειπαν αρνητικο κατω απο 2!!! Και θυμιθηκα τα 2 χρονια που προσπαθουσα μετα την 1η παλλιδρομη και ειλικρινα δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια!!! Σκεφτηκα να τα παρατησω γιατι ποναει παρα πολυ γμτ μου!!! Αλλα λεω να μην δηλιασω.... θα προσπαθησω αλλες δυο φορες (οχι τρεις που ειχα πει) και μετα θα τα παρατησω - να αλλαξω λιγο παραστασεις!!! Κουραστηκα.... μπορει να μην ειναι όλες οι γυναικες για να γινουν μανες!!! Μπορει να ειμαι πολύ δηλη!!!!

Να ξερεται οτι σας σκεφτομαι όλες και ευχομαι ότι καλύτερο!!!!

μαγδουλα δεν θελω να διαβαζω τετοια! ακου δεν ειναι ολες οι γυναικες για να γινουν μανες!

δεν επιτρεπεται να τα παρατησεις, επιτρεπεται να παρεις το χρονο σου ν' ανασυνταξεις δυναμεις, αλλα μεχρι εκει! ηττοπαθειες δεν θελουμε!

εκανες χοριακη με καθυστερηση ή οχι; την ωορηξια σου την παρακολουθεις;

σοφια λυπαμαι για την απωλεια σου..ολες μπορουμε να σε καταλαβουμε μιας και ειχαμε παρομοια εμπειρια! οσο γι αυτο που ρωτας περιμενε να περασουν οι μερες κι αν εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη, αλλιως τοσο νωρις πως να ξερουμε αν εγινε ή οχι συλληψη;

ο γιατρος ποσο καιρο σας ειπε να περιμενετε πριν την επομενη προσπαθεια; 1 μηνας λιγος δεν ειναι;; επισης το αιματακι που ειδες την επομενη της επαφης δεν μπορει να ειναι εμφυτευση εφοσον αυτη κανει απο 5 μεχρι 12 μερες να γινει! μαλλον καποιος μικροτραυματισμος ηταν!

ο γυναικολογος μου παντως ειχε απαγορευσει επαφες για 1 μηνα (καθολου σεξ δλδ), και μετα για 2 μηνες σεξ μονο με προφυλαξη. απο τον 3ο μηνα και μετα μας εδωσε το ελευθερο.

my little angel 10/5/12

ειρηνη μου γιατρο αλλαξα γιατι αυτος δεν ξεγενναει κ αυτη που με ξεγεννησε στην μαρια ουτε να την βλεπω προγεννετικο δεν εχω κανει ακομα την δευτερα στην μαρια παλι την ιδια εβδ

δομνινακι μου λυπαμαι πολυ πηγα να γραψω χθες αλλα αρχισε την γκρινια η μαρια κ μετα δεν ξαναμπηκα

αννα μου στον οικονομοπουλο πηγα εντυπωση δεν μου εκανε ιδιαιτερη αλλα σε κλινικη δεν ξαναπαω κ ειναι ο μονος που δεν εχει κομενη ταριφα 1500 κ ξεγεννησε κ τις αλλες κ φαγωθηκαν να παω εκει

μπερδεμα η υποθεση δλδ! το λεω γιατι δεν σε βλεπω και τοσο "θερμη" με τον νεο γιατρο!

αλλες επιλογες δεν εχεις; οχι τπτ αλλο απλα για να νιωθεις κι εσυ μεγαλυτερη ασφαλεια!

με το καλο κι ο προγεννητικος! εγω επειδη τον ειχα ξανακανει τον σεπτεμβριο λιγο πριν παλλινδρομησει το εμβρυακι τωρα επανελαβα μονο τα κλασσικα που ουτως ή αλλως κανουμε καθε μηνα στην εγκυμοσυνη πχ τοξοπλασμα κτλ κτλ

ποτε ξαναπας για υπερηχο;;;

my little angel 10/5/12

Αχ βρε Μαγδάκι μου είσαι επηρεασμένη από τη χοριακή τώρα και σκέφτεσαι έτσι!!!!Οτι δυνάμεις έχει κάθε γυναίκα είναι αποδεκτές χωρίς συγκρίσεις!!!Και γω το πιστευω οτι δεν ειναι όλες οι γυναίκες για μάνες αλλα σίγουρα όλες που γράφουμε εδω μέσα ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!Εχουμε ζήσει τη λαχτάρα για ένα μωρό και επιμένουμε!!!Σίγουρα υπάρχουν και όρια , δεν πρέπει να γίνομαστε υστερικές στη προσπάθεια αυτή άλλωστε δεν είμαστε μόνες μας αλλα ως ζευγάρι πρέπει να τα βλέπουμε όλα !!!Ομως βρε Μαγδάκι μου τουλάχιστον προσπαθείς φυσιολογικά οπότε προσπάθησε να μη τα σκέφτεσαι τόσο και τα όρια που εθεσες γιατί σε μπλοκάρουν κιόλας!!Ρε κορίτσια σκέφτομαι πολλές φορές οτι υπάρχουν τόσα προβλήματα στο κόσμο πχ αλλος περιμένει απάντηση αν εχει καρκίνο ή πχ το τουντσακι μας πριν λιγες μερες αγχωθηκε αν εχει κατι καρδιολογικο και δε δει τη μπέμπα να μεγαλώνει !!Θέλω να πω πως μία χοριακή δε θα καθοριζει και τη ζωη μας πια!!!Αυτο το τρόπο εχω βρει εγω να το ξορκίσω καπως !!Μήπως να χαλαρωσουμε λίγο και να προσπαθούμε πάνω από ολα να μαστε καλά??Και Μαγδάκι μου ξέρεις οτι εχω περάσει και γω πολλά και δε τα λέω αυτά εκ του ασφαλούς!!Τεςπα το καλύτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μαστε λίγο χαλαρές και οτι βρέξει ας κατεβάσει!!!!!Φιλάκια σε όλες!!!

Sofia τα ίδια ισχύουν και για σενα κορίτσι μου!!Λυπάμαι πραγματικά που είχες αυτη την οδυνηρη εμπειρία!!Από κει και περα κανένας δε ξερει πως θα αντιδράσει το δίκο σου σώμα!!!Ουτε πιθανότητες μπορει να σου δώσει καποιος , μπορει το ίδιο ανετα να ναι και ο% και 100% που λέει ο λογος!!!Μακάρι να πέτυχες και να σαι εγκυούλα αλλά και αν όχι ασε το σώμα και κυρίως τη ψυχή σου να ηρεμήσει και θα ρθει πιο κατάλληλη στιγμή!!!!

Φιλάκιααααα

Διαφημίσεις

μαγδουλα δεν θελω να διαβαζω τετοια! ακου δεν ειναι ολες οι γυναικες για να γινουν μανες!

δεν επιτρεπεται να τα παρατησεις, επιτρεπεται να παρεις το χρονο σου ν' ανασυνταξεις δυναμεις, αλλα μεχρι εκει! ηττοπαθειες δεν θελουμε!

εκανες χοριακη με καθυστερηση ή οχι; την ωορηξια σου την παρακολουθεις;

σοφια λυπαμαι για την απωλεια σου..ολες μπορουμε να σε καταλαβουμε μιας και ειχαμε παρομοια εμπειρια! οσο γι αυτο που ρωτας περιμενε να περασουν οι μερες κι αν εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη, αλλιως τοσο νωρις πως να ξερουμε αν εγινε ή οχι συλληψη;

ο γιατρος ποσο καιρο σας ειπε να περιμενετε πριν την επομενη προσπαθεια; 1 μηνας λιγος δεν ειναι;; επισης το αιματακι που ειδες την επομενη της επαφης δεν μπορει να ειναι εμφυτευση εφοσον αυτη κανει απο 5 μεχρι 12 μερες να γινει! μαλλον καποιος μικροτραυματισμος ηταν!

ο γυναικολογος μου παντως ειχε απαγορευσει επαφες για 1 μηνα (καθολου σεξ δλδ), και μετα για 2 μηνες σεξ μονο με προφυλαξη. απο τον 3ο μηνα και μετα μας εδωσε το ελευθερο.

Βασικα δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος μετα την αποξεση.. ο γιατρος μετα την αποξεση μας ειχε δωσει προθεσμια 2 εβδομαδες αποχη.. μολις σταματησε το αιμα στις 25 Φεβρουαριου τον πηρα τηλ κ ειπε μετα τις 5 Μαρτιου μπορουμε να ερθουμε σε επαφη.. δεν ξερω βρε κοριτσια.. τωρα οτι εγινε εγινε.. απλα θελω να πιστευω πως το αποτελεσμα θα ειναι για καλο!! εσεις βαση της εμπειριας σας τι πιθανοτητες δινετε να εχω μεινει εγκυος μετα την προχθεσινη επαφη????????

ανδριανη μου ειναι επιλογη σου σε ποιο γιατρο θα πας αν εσυ νιωθεις καλα με τον οικονομοπουλο οκ...ξερεις οτι σε εμενα δεν φερθηκε καλα καταρχας κοιταει τον υπερηχο κ σου λεει ολα καλα κ δεν ξερει να δει αν εχει κατι το παιδι σου η οχι εμενα μου ελεγε ειναι πολυ καλα το παιδακι σου κ ολα ειναι οκ κ μετα απο 2 μερες επρεπε να το ριξω...επισης ξερεις οτι ειναι λιγο στα @ρχιδι@ του δεν σηκωνει τηλεφωνα κ ουτε σε περνει μετα ειναι πολυ αδιαφορος...κ επισεις μετα το χειρουργειο αφαντος κ τα τσεπωσε κιολας πηρα εξιτηριο απο ασχετο γιατρο κ δεν με κοιταξε κανενας αν ειμαι καλα η οχι μετα το χειρουργειο κ οταν τον πηρα τηλ.για το ποτε θα με δει κ οτι περνω εξιτιριο αυτος δεν ηξερε τιποτα κ μου λεει καλα αφου σε διωχνουν φυγε κ ελα την δευτερα να σε δω δηλαδη 6 μερες μετα το χειρουργειο με ειδε ο κυριος...ελεος νιωθω μεγαλη αγανακτηση γι αυτον τον ανθρωπο δεν μπορω μου αναβουν τα λαμπακια οταν ακουω το ονομα του..τελος παντων η επιλογη ειναι δικη σου.

παντως εγω δεν θα πηγενα σε ενα γιατρο μονο κ μονο επειδη μου το επιβαλει καποιος η επειδη δεν κοβει ταριφα...ας πουμε κ ο δερβιτας δεν κοβει ταριφα κ ειναι κ καλως γιατρος κ το ξερω γιατι εκει πηγαν κ οι ξαδερφες του ακη αλλα κ μια κοπελα που ξερω οσα θελανε του δωσανε γυρω στα 300ευρω...

αυτα στα λεω επειδη ξερεις οτι σε αγαπαω κ οτι θελω το οτι καλυτερο για εσενα κ το μπεμπε σου...κ μακαρι να εχεις επιλεξη το σωστο...

φιλακια πολλα κ να προσεχεις το μπεμπε σου..

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χαίρομαι που όλα τα μωράκια εντός και εκτός κοιλίτσας μεγαλώνουν μια χαρά και κάνουν τις μανούλες τους ευτυχισμένες..

Αδριανή μη ξεθαρρεύεις.. εντάξει και η Μαρία μωράκι είναι αλλά το εμβρυάκι σου ζητά λίγη περισσότερη προσοχή..

Μάγδα μου κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό που γράφεις.. ότι ίσως να μην είναι γραφτό να γίνω μητέρα.. όμως έτσι όπως μου έρχεται στο μυαλό στο καπάκι μου φεύγει κιόλας.. δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το παλέψω απεριόριστες φορές μιας και το δικό μας πρόβλημα δυστυχώς δεν ξεπερνιέται.. και καλώς ή κακώς ποτέ δεν ήμουν τυχερή στη ζωή μου... ελπίζω βέβαια και δεν το κρύβω ότι ίσως ξημερώσει κάποια μέρα και ξυπνήσω έγκυος, έτσι απλά αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας αν δεν συμβεί αυτό.. Εγώ κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και αν θέλει να έρθει καλώς.. αν πάλι δεν θέλει να έρθει.. δεν μπορώ να το κάνω να συμβεί με το ζόρι..

Αδριανή το θέμα του γιατρού είναι το σημαντικότερο νομίζω. Νομίζω πως πρέπει να πας σε έναν γιατρό ο οποίος να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και να μη σε βλέπει σαν πορτοφόλι.. όλο και κάποιος τέτοιος γιατρός θα υπάρχει εκεί που μένεις..

Ειρηνάκι μεγαλώνει το μπεμπέ.. τι καλά!

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ!

L2qIp2.png

Άντε καλέ, τι βλέπω...απαισιοδοξία???

είπαμε θα γίνει αισιόδοξο το παρεάκι εδώ!

Δομνίνα, όλα καλά, δεν έγινε τίποτα, εσύ καλά κάνεις και το προσπαθείς και φυσιολογικά, εξάλλου εκεί είναι και όλη η απόλαυση:P;), ποτέ δεν ξέρεις, αλλά όπως και να έχει, έχεις κανονίσει και την εναλλακτική σου!

Μαγδάκι, επίσης, καλέ γιατί τόση απογοητευση ακόμα δεν ξεκίνησες???

Έχεις και 2 φυσιολογικές συλλήψεις στο ιστορικό σου, είναι δυνατόν να απογοητεύεσαι έτσι εύκολα?Όλα θα γίνουν, ο επιμένων νικά κορίτσια!!!

Σοφία λυπάμαι που είχες και εσύ την εμπειρία της παλλίνδρομης, να σου πω την αλήθεια και τις 2 φορές που έκανα απόξεση μετά νόμιζα ότι ήμουν έγκυος χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει κανονικά με τον άντρα μου...μάλλον το ήθελα πολύ...τελικά και τις 2 φορές έμεινα έγκυος στο 3μηνο που μας είχε βάλει όριο ο γιατρός, δηλαδή όταν αρχίσαμε εντατικές προσπάθειες...

Σου εύχομαι το καλύτερο, να έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις...

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν?φουσκώνουν οι κοιλίτσες?

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...