Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Αμαρίλλο καλωσήρθες στην παρέα!! Σύντομα θα μείνεις και εσύ εγκυούλα θα δεις!! όλα θα πάνε καλά!!

Δομνίνα εύχομαι να έχουμε θετική χοριακή σήμερα!!Που ξέρεις καμιά φορά έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!!

Αδριαννή μην τα σκέφτεσαι αυτά!!! (Κοίτα ποιος μιλάειι)!!! Αλλά αυτό με τα συμπτώματα δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει!! Αυτά έρχονται και φεύγουν!!

Τουντς ευχάριστα και τα δικά σου!!! Τελος καλό όλα καλά!! Καλά κάνουν οι γιατροί και τα ψάχνουν!!

Φιλάκια στις υπόλοιπες κοπέλες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Amarillo81 σου ευχομαι οτι και να επιλέξεις να επιτυχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη γρηγορα!!!Παντως από τη στιγμη που παιρνεις το γκλουκοφαζ για την αντισταση στην ινσουλινη καλυπτεις και την ωορρηξια σου ως προς τη ποιοτητα των ωαριων! Το σερπαφαρ και η πρεγκνυλ βοηθανε στο να γινουν περισσοτερα τα αυγουλάκια?Νομιζω η πρεγκνυλ δεν ειναι για να σπάσει το ωοθυλάκιο??Αμαν τα χω μπερδεψει τελικα!!!Τεςπα οπως να ναι ευχομαι το καλυτερο!!!

Δομνίνα περιμένουμε.....

Και ναι.. πήραμε ένα ωραιότατο μηδενικό.. για την ακρίβεια 0.1... αναμενόμενο οπότε δεν χαλάστηκα... πάμε για άλλα ωραιότερα κοριτσάκια μου..

Αδριανή συγνώμη για το άδικο ανεβοκατέβασμα των σκαλοπατιών...

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

διάβασα το "και ναι" και χάρηκα προς στιγμήν.. Κρίμα! Δεν πειράζει όμως. Θα ήταν περίεργο να έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο, να έχεις ξοδέψει τόσα και να έμενες έγκυος έτσι απλά.. Ουφ! Δεν πειράζει. Μαθημένο το βουνό απ τα χιόνια.. :-( Πάμε για άλλα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Δεν πειράζει Δομνίνα!!Θα το δεις το θετικό , γι'αυτό να είσαι σίγουρη!!

Εγώ σήμερα είχα κετόνες στα ούρα!!! Πρέπει να αυξήσω την ποσότητα του φαγητού!! Έχει τύχει σε καμία???Άλλο άγχος πάλι!!ΟΥΦ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

διάβασα το "και ναι" και χάρηκα προς στιγμήν.. Κρίμα! Δεν πειράζει όμως. Θα ήταν περίεργο να έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο, να έχεις ξοδέψει τόσα και να έμενες έγκυος έτσι απλά.. Ουφ! Δεν πειράζει. Μαθημένο το βουνό απ τα χιόνια.. :-( Πάμε για άλλα....

Μου αρέσουν τα περίεργα:lol:

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Δεν πειράζει Δομνίνα!!Θα το δεις το θετικό , γι'αυτό να είσαι σίγουρη!!

Εγώ σήμερα είχα κετόνες στα ούρα!!! Πρέπει να αυξήσω την ποσότητα του φαγητού!! Έχει τύχει σε καμία???Άλλο άγχος πάλι!!ΟΥΦ

Αυτό πρώτη φορά το ακούω ειλικρινά.. ενημέρωσέ μας.. ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

L2qIp2.png

Αυτό πρώτη φορά το ακούω ειλικρινά.. ενημέρωσέ μας.. ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

σημαινει πως ειναι αρυθμιστος ο διαβητης και υποσιτιζεται το εμβρυο αν θυμαμαι καλα οποτε οντως πρεπει ν' αυξησει την ποσοτητα του φαγητου!

Δομνινακι μου δεν εγραψα χθες, αλλα διαβασα για τη χοριακη σου. ηλπιζα σ' ενα μικρο Θαυμα! Δεν εγινε χθες, αλλα δεν χανω την Πιστη μου πως θα γινει συντομα! Ισως δεν εχει και τοση σημασια, αλλα να ξερεις απο καρδιας πως εισαι παντα στις προσευχες μου! Ευχομαι μεχρι το καλοκαιρακι να εισαι φουσκιτσα! Δεν ξερεις ποσο θα το χαρω κι εγω και τα υπολοιπα κοριτσια μας!!

Αννουλα, Τζενη και Λουλουδιρα πρεπει να ειστε στο γκρουπ του Απριλιου, δεν εξηγειται αλλιως!!:D:D:D

Κατρινακι οι κετονες φαινονται σε απλη εξεταση ουρων ή εκανες καμια εξειδικευμενη;

Ανδριαννη περιμενω με ανυπομονησια τα νεα σου! Ποτε περιπου θα ξερουμε να συντονιστω;;;;;;;

Σημερα πηγα κι εγω για υπερηχο μετα απο 15 ολοκληρες μερες!!

Ευτυχως ολα καλα! Μεγαλωσαμε κι ολα δειχνουν πως παμε πολυ καλα! Σιγα σιγα αρχιζουμε και κοβουμε καποια φαρμακα και ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον! ΠΗΤ 11/10/12 αν και η αυχενικη θα μας δειξει ακριβως.

Ε, για καμια εβδομαδα θα ειμαι ηρεμη μετα θ' αρχισουν παλι τα πανηγυρια χαχαχα!

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;

Τουντσακι χαρηκα που η εξεταση σου βγηκε καλη αν και ημουν σιγουρη!!! Να μου φιλησεις το φαγανο σου μωρο!!

Βελβετακι μου τι κανετε μανα και κορη;;;

Σο σαντ;;; ο ηλιοκαμμενος μας τι κανει;;

Φιλω και τα υπολοιπα κοριτσια!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Αννουλα, Τζενη και Λουλουδιρα πρεπει να ειστε στο γκρουπ του Απριλιου, δεν εξηγειται αλλιως!!:D:D:D

Κατρινακι οι κετονες φαινονται σε απλη εξεταση ουρων ή εκανες καμια εξειδικευμενη;

Σημερα πηγα κι εγω για υπερηχο μετα απο 15 ολοκληρες μερες!!

Ευτυχως ολα καλα! Μεγαλωσαμε κι ολα δειχνουν πως παμε πολυ καλα! Σιγα σιγα αρχιζουμε και κοβουμε καποια φαρμακα και ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον! ΠΗΤ 11/10/12 αν και η αυχενικη θα μας δειξει ακριβως.

Ε, για καμια εβδομαδα θα ειμαι ηρεμη μετα θ' αρχισουν παλι τα πανηγυρια χαχαχα!

Φιλω και τα υπολοιπα κοριτσια!

Ειρηνάκι μου μπράβο αντε βρε να ηρεμησεις λίγο τωρα!!!Οχι για μια βδομάδα μόνο αλλα μεχρι να γεννήσεις το μπεμπέ σου!!!Φιλιάαααα

Μου αρέσουν τα περίεργα:lol:

Δομνινάκι και μένα μου αρέσουν τα περίεργα!!Και πίστεψε με συμβαίνουν!!!!Αμα βρεθούμε από κοντά θα σου πω πολλές ιστορίες με αναπαντεχες εγκυμοσύνες και πολύ δυσκολότερες περιπτώσεις από μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Κατρινακι μου μην αγχώνεσαι βρε, καλά που το ανακαλύψατε τώρα ομως !! Με εβαλες σε σκεψεις και μενα επειδη εχασα 6 κιλά και πολύ λιπος την προηγουμενη φορά αλλα τετοια εξεταση δεν εκανα!!!Απο οτι διαβασα απλά τα κυταρρα δεν εχουν γλυκοζη αρκετη για ενεργεια και παιρνουν απο το λίπος του οργανισμου!!Διαταραχες μεταβολισμου δειχνουν στην ουσια οι κετονες δηλαδη!Ισως δεν υπάρχει αρκετη ινσουλινη για να παει η γλυκοζη στα κυταρρα σου , δεν τρως και αρκετους υδατανθρακες !!Αν δεν εχεις αρχισει ινσουλινη ακομη μηπως ειναι ασφαλεστερο να αρχισεις ωστε να τρως κανονικα αυτά που πρέπει???Ευχομαι οτι καλυτερο και πες μας αν θελεις τι σου λεει ο διαβητολογος σου!!!Ειμαι και γω γλυκο κορίτσι και γλυκαινω επικυνδινα στην εγκυμοσυνη!!!Αχ τι τραβαμε!!!Ο σκοπός ομως ειναι ιερός και με προσοχή ολα καλά πάνε!!!Μην ανυσηχεις !!!Σε φιλώ

Διαφημίσεις

Ωχ! Ειρήνη 11/10 είναι γεννημένος ο αδερφός μου.. Στραβόξυλο θα σου βγει το μπεμπέ.... :P

ο δικος μου αδερφος 7/10..το εχω αποδεχτει πλεον! τι να κανεις...η αγαπη της μανας ολα τα συγχωρει! χαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

my little angel 10/5/12

βρε ανδριαννη που εισαι και ξεροσταλιαζω πανω απ το pc;;;

εχει καμια νεα της;;; θα σκασω!

my little angel 10/5/12

να μαι κ γω σορυ κοριτσια τωρα γυρισα

ολα καλα με το μωρο αν κ δεν με αποζημιωσε ο υπερηχος ο νεος γιατρος δεν εχει καλο υπερηχο μονο μια μουτζουρα εβλεπα κ την καρδουλα ισα που την ακουγα μονο την εβλεπα να αναβοσβηνει πητ 2/10 στις 38 βδομαδες γιατι παω καισαρικη τωρα εχω βρει το μπελα μου με τις εξετασεις κ τις ενεσεις στο νοσοκομειο δεν γραφουν ηλεκτρονικα ακομα κ εξω δεν τις γραφουν γιατι εχω χαρτι νοσοκομειου τα νευρα μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι ειναι αυτο στα ουρα ρε κοριτσια που λετε?

ξεχασα να πω οτι μου ειπε οτι καπου δεν εχει κολλησει καλα κ θελει ξαπλα να μην περνω την μικρη αγκαλια να μην κανω σεξ(λες κ εκανα)κ να μην περπαταω πολυ μην εχω καμια αποκοληση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...