Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια και πάλι!!!Μπήκα για να μαλώσω την Αννα !!!Βρε Αννούλα μου μην απογοητεύεσαι!!!Οι καλύτερες εποχές είναι μπροστά μας!!Ανοιξη που οσο να ναι εχουμε ορέξεις πιο πολλες και καλοκαιράκι με τον ήλιο να ζεσταινει τις κοιλίτσες μας εεεε τι στο καλό θα μας κάτσει το μπεμπέ!!!Γιαυτό ανέβα ψυχολογικά γρήγοράαααα!!!!Μαγδάκι με το καλό να μας τα πεις και όποτε να ναι!!!Τι τώρα , τι τον άλλο μήνα!!!Οπως προείπα πλησιάζει ο καιρός!!!!Αυτά λοιπόν !!!!Καληνύχταααααααααα

βασικα δεν αγχωνομαι για το ποτε θα ερθει αλλα μηπως μετα την διακοπη που ειχα κανει πριν 6 μηνες μου αφησαν κανα κουσουρη αυτο φοβαμε...την πρωτη φορα βρε κοριτσα εμεινα αμεσως με το που το σκεφτηκα τσουπ ηρθε...κ τωρα τιποτα γι αυτο απογοητευομαι...

μακαρι να ηταν για ολες μας αυτος ο μηνας ο τυχερος...

εντομεταξυ κ στην πρωτη εγκυμοσηνη μαρτιο ειχα μεινει εγκυος..αχ μακαρι τι να πω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα.. αλλά όχι τελείως καλά.. τα αυτιά μου παραμένουν βουλωμένα αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω καλύτερα και ο βήχας ελαττώθηκε.. κάτι είναι κι αυτό..

Εγώ μετράω σήμερα 4 μέρες καθυστέρηση αλλά είναι σίγουρα από το κρυολόγημα.. μη με ρωτήσετε πως το ξέρω.. ξέρω τον οργανισμό μου.. αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή θα κάνω μια χοριακή έτσι για το γαμώτο και ύστερα θα πάρω το γιατρό να μου δώσει πριμολούτ.

Σας φιλώ όλες!

δομνινα μου σου ευχομε μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι απο την ιωση κ να κανεις μια χοριακη τεραστιαααααααααααααααααααααααααααααα.....φιλακια

Γεια σας κορίτσιααα!!!

Δομνινάκι ένα πράγμα κατάλαβα από όλα αυτά που έχω περάσει και έχω ακούσει γύρω μου , οτι τίποτα δεν είναι απίθανο και όλα μπορούν να συμβούν!! Αρκει να σου πω οτι μετα απο 2 εξωσωματικες και απο σχεδόν 4 χρονια ακαρπων φυσικών προσπαθειων, μετά από μια μεγάλη ίωση με 40 πυρετο και αφου εφτασα στις 45 μερες κυκλου για να κανω χοριακη ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος!!!!Δεν το πιστευα με τίποτα!!!!Μακάρι να συμβαίνει τώρα σε σένα αυτό!!!!;);)Ξερεις οι εγκυες συναχωνονται και πιο ευκολα!!! Ε ρε Δομνίνα ετσι και συμβαινει κατι τετοιο θα πάω να φαω και παστα φουρνου και παγωτο μοκα μαζί!!!!Θα το γιορτάσω!!!!

Βρε Αννα μη κανεις κακες σκεψεις για τη προηγουμενη διακοπη!!Να σου πω κατι?Παντα στην αρχη ειμαστε πιο χαλαρες και μετά ερχονται οι κατραπακιες και μας παιρνουν αυτο τον αυθορμητισμο!!Για να ανησυχησεις πρεπει να κανεις πολλες προσπαθειες και να μην υπαρχει αποτελεσμα!!

Κατρινδμ μπράβο κοριτσι μου πολύ χαιρομαι!!Αντε με το καλο και η αυχενικη !!

Φιλάκια σε όλες !!Ειρηνάκι , Χρυσακι, Τουντσακι , βελβετακι, Μαγδακι, Ρενιτακι, sosadaki, Τζενακι, Ανδριαννακι ματς μουτς!!!Καλέ η Ανδριαννη τι κανει??Θα τρεχει και με τη μικρη φανταζομαι!!Να μας πει κανα νέο!!!Φιλάκιααα

γεια σασ κοριτσια να γραψω κ γω στην παρεα σασ???ειχα κ γω μια παλληνδρομη κ θελω πολυ ενα παιδακι αλλα δεν εχει ερθει ακομα....το σαββ περιμενω περιοδο κ δε θελω ναχω ελπιδεσ για να μη φαω καμια κατραπακια παλι...ποτε θα δω αυτο το +++++++++++++++++++++??????????:(((

Αmarillo81 καλως ήρθες στο club των παλλίνδρομων που σε λίγο θα γίνει το club των επιτυχημένων εγκυμοσύνων μετά τις παλλίνδρομες!!!

Ελπίζω να σου φέρουμε γούρι και κυρίως την αισιοδοξία που πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες, ότι κι αν μας έχει συμβεί, γιατί πρώτον το αξίζουν όλες οι γυναίκες και δεύτερον γιατί πλέον υπάρχουν τα μέσα και η ιατρική εξέλιξη που βοηθούν να το πετύχουμε!!!

Σχετικά με την παλίνδρομη που είχες, έχεις κάνει εξετάσεις?θα ακολουθήσετε κάποια αγωγή όταν ξαναμείνεις με το καλό έγκυος?Τι σου έχει πει ο γιατρός σου?

louloudiraki φιλάκια!!!!!!!!!!μ΄αρέσει να σε ΄βλέπω χαρούμενη και αισιόδοξη!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

κατριν συγχαρητηρια κουκλα μου..οι ανακατωσουρες δεν ειναι τπτ.σε κανα μηνα θα σου περασει.

αννα,μην σε περνει απο κατω λεμεεεεεε.προσπαθησε να εισαι ηρεμη,τα κους;

το πρωι σε επερνα τηλ αλλα δεν το σηκωνες..γιατιιιιιιιιι;;;;;;

λουλουδιρα η αντριανη ειναι μια χαρα.εδω ηταν.η μικρη ειναι γυρω γυρω συνεχεια.δεν στεκεται πουθενα,η αντριανη βεβαια,δεν μπορει να τρεχει συνεχεια πισω της..

δομνινα εισαι στην αναρρωση τωρα ε;καλα θα κανεις να πας για χοριακη.

φιλια στα υπολοιπα κοριτσια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσια δομνινακι λες?μακαρι σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου !

λουλουδιρα εγω απο νεα τπτ αυριο παω για υπερηχο εχω 2 βδομαδες να κανω δεν νιωθω ομως καλα μου κοπηκαν ολα τα συμπτωματα ουτε εμετους ουτε πρησμενο στηθος τπτ μονο πονακια κ κραμπες χαμηλα στην κοιλια κ σκεφτομαι το χειροτερο τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει αυριο το μεσημερι εχω υπερηχο

κατα τα αλλα ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη εδω μεσα, ολη μερα καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια ολη μερα η τηλεοραση να παιζει μλκιες κ γω να καθομαι να τις βλεπω αφου τις παρακολουθουν εδω η δικη μου τηλεοραση θελει καρτα για να παιξει με ψηφιακο κ δεν πιανει καναλια κανενα αυριο θα παω να παρω

ολο το βραδι εβλεπα εφιαλτες κ ειμαι ολιγον σκατα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα σας..

Καλύτερα είμαι σήμερα ευτυχώς... το κρύωμα φαίνεται να με έχει αφήσει αλλά το μπούκωμα παραμένει..

Πήγα για χοριακή σήμερα αν και δε νομίζω ότι έχει γίνει κάτι.. πήγα για την τιμή των όπλων!

Αποτελέσματα το βράδυ!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσια δομνινακι λες?μακαρι σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου !

λουλουδιρα εγω απο νεα τπτ αυριο παω για υπερηχο εχω 2 βδομαδες να κανω δεν νιωθω ομως καλα μου κοπηκαν ολα τα συμπτωματα ουτε εμετους ουτε πρησμενο στηθος τπτ μονο πονακια κ κραμπες χαμηλα στην κοιλια κ σκεφτομαι το χειροτερο τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει αυριο το μεσημερι εχω υπερηχο

κατα τα αλλα ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη εδω μεσα, ολη μερα καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια ολη μερα η τηλεοραση να παιζει μλκιες κ γω να καθομαι να τις βλεπω αφου τις παρακολουθουν εδω η δικη μου τηλεοραση θελει καρτα για να παιξει με ψηφιακο κ δεν πιανει καναλια κανενα αυριο θα παω να παρω

ολο το βραδι εβλεπα εφιαλτες κ ειμαι ολιγον σκατα

Αδριανή μου λογικό είναι να αισθάνεσαι χάλια.. δεν είσαι πλέον στο σπίτι σου, η περίοδος προσαρμογής είναι δύσκολη και επιπλέον οι ορμόνες της εγκυμοσύνης έχουν στήσει χορό!

Μην ακούω χαζά για το ότι σταμάτησαν τα συμπτώματα και δεν εξελίσσεται καλά η εγκυμοσύνη.. είμαι σίγουρη ότι εξελίσσεται τέλεια και ο αυριανός υπέρηχος θα το αποδείξει περίτρανα..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

πάνω στο καλό μπήκα!!! Αναμονή για τη χοριακή της Δομνίνας!!!! Κι αν βγει θετική, θα φάω κι εγώ γλυκά να το γιορτάσω!!!! :P

Πήγα χθες κι έκανα τρίπλεξ.. Ο ηλίθιος στο ΜΗΤΕΡΑ τα είχε μετρήσει όλα λάθος. Δόξα τω Θεώ! Είμαι μια χαρά!

Ανδριανή, ασχολήσου με τίποτα δημιουργικό. Μη βλέπεις τηλεόραση. Μαγείρεψε, ράψε (φτιάξε κοσμήματα με κουρελάκια ή ό,τι άλλα υλικά βρεις), κάνε συνδυασμούς στα ρούχα σου ή στης κόρης σου, ζωγράφισε πίνακες πιτσιλωτούς για ότανθα πάτε στο νέο σας σπίτι... ουουου ένα σωρό ιδέες έχω αν θέλεις.. Η τηλεόραση ε΄ναι πράγματι χάλια..

Αμαρίγιο81 καλώς ήρθες! Με το καλό να ακούσουμε κι από σένα ευχάριστα (ευκαιρίες να τρώμε γλυκά ψάχνουμε :wink: )

Σας φιλώ κορίτσια γιατί η Ραλλού πεινάει πάλι.. Η μπεμπούλα φαταούλα!

Διαφημίσεις

Γλυκό μου Τουντσάκι..

όντως πάντα στην πιο κατάλληλη στιγμή μπαίνεις πάντα..

Χαίρομαι που το τρίπλεξ δεν έδειξε τίποτε.. μα τόσο άχρηστοι είναι ορισμένοι και τρομοκρατούν τον κόσμο;

Αν είναι θετική η χοριακή αυτοπροσώπως θα σου φέρω πάστα σοκολάτα.. Αν πάλι δεν είναι.. θα σου στείλω ένα σακούλι καραμέλες για να μη μείνεις με τη γλύκα!

Φιλάκια στη μπεμποραλλού - φαταούλα!

L2qIp2.png

να στε καλα βρε κοριτσια μου φιαξατε λιγο την διαθεση

δομνινα θα μπεις να πεις ετσι?θα περιμενω πως κ πως θα αναιβω πολλα σκαλια για να διαβασω μη με ξεχασεις χαχαχαχ

τουντσακι πραγματα να ασχοληθω εχω διαθεση δεν εχω κ αυτο ειναι το χειροτερο πιαστα κ βραστα ελπιζω να ναι φαση που θα περασει γρηγορα

ολα καλα τελικα με την εξεταση του ειπες να παει να να να να του βλαμενου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπράβο τουντσάκι !!!!! Πολύ χάρηκα με τα καλά νέα σου!!!Αντε να ακούσουμε και άλλα πολύ καλά νέα από τη Δομνίνα μας σήμερα!!!!

Ανδριαννούλα καταλαβαίνω οτι η ψυχολογία σου είναι χαλια ( άτιμες ορμόνες)αλλά μη σκέφτεσαι αρνητικά μωρέ!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει , το ζήτημα ειναι να χαιρόμαστε τη καθε στιγμή!!!Να βλέπουμε μόνο τα καλά και να παραμερίζουμε λιγάκι αυτά που μας θλίβουν!!!Οσο μπορούμε , λίγο λίγο , βήμα βήμα!!!!Μιλάω εκ πειρας μη νομίζεις οτι λεω αερολογιες και θεωρίες!!!

Σας φλώ όλες!!!!

κοροτσακια μου ευχαριστω για τοσ ευχεσ σασ!!!ευχομαι συντομα να χουμε καλα νεα!!!ολεσ μασ!!εκανα εξετασεισ μετα την παλληνδρομη,κ ολα σχεδον οκ..προλακτινη ανεβασμενη ειχα κ παιρνω χαπι και ειναι ρυθμισμενη ...κ παιρνω κ γλουκοφαζ γιατι μου βρηκαν αντισταση στην ινσουλινη..δεν εχω πολυκυστικεσ ομωσ...ολα τα αλλα οκ!!1τον επομενο μηνα σκεφτομαι να αρχισω υπερηχο ισωσ κ να κανω κ πρεγκνιλ...κ αν αποτυχει κ αυτο σκεφτομαι να παρω τα σερπαφαρ...ενασ γιατροσ μου τα χε προτεινει ηδη...αλλα ακομα πιστευω να κανω μια προσπαθεια με υπερηχο χωρισ φαρμακα κ βλεπουμε..ο μονοσ ενδυασμοσ για τα σερπαφαρ ειναι οτι εχω κανονικα ωορηξια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...