Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σε όλες τις κοριτσάρες της παρέας!!!!!Tountsaki είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά με την εξέταση σου και μη σκέφτεσαι αρνητικά σε παρακαλώ!!!Τι χαζομάρες σκέφτεσαι καλέ??Δε θα ναι τίποτα θα δεις!!!Ειπαμε το καφε μας έγινε αισιόδοξο και μόνο καλά θα μας συμβαίνουν!!!Λοιπόν περιμενουμε και αλλα θετικα τεστ την αλλη βδομαδα , υπέρηχους με εμβρυακια ζωηρά, φωτογραφίες από τις μπέμπες μας και γενικα αισιοδοξία!!!!Φιλάκια

Διαφημίσεις

βρε tounts ειναι απο το αγχος που σε εχει πιασει η δυσπνοια τωρα.μην αγχωνεσαι αδικα,πηγαινε κανε τις εξετασεις σου και να δεις που χωρις λογο τα εχεις δει ολα αναποδα.θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε!! περιμενουμε τα νεα σου μολις κανεις τις εξετασεις και μην σκεφτεσαι αρνητικα χωρις λογο.

φιλακια πολλα στην κουκλα σου!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

αδιαθέτησα σήμερα και γι αυτό τα βλέπω όλα μαύρα.. Αλλά τώρα έχω τη μπουζού αγκαλιά κι ακούμε λάτιν μπαλάντες που μας αρέσουν και νιώθω σούπερ! Κοιμήθηκα και το μεσημέρι και μου φυγε και η δύσπνοια και το άγχος!!! Αισιοδοξία που λέει κι η Λουλουδίρα μας!!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Όπως βλέπετε αγαπημένες μου φίλες και σήμερα έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα... Επειδή είμαι συναχωμένη και αναπνέω από το στόμα (διότι όσα αποσυμφορητικά έχω πάρει δεν με έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο) ξύπνησα από τα ξεραμένα μου χείλη για νερό και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ..

Τουλάχιστον διαβάζω τα νέα σας με την ησυχία μου..

Τουντσάκι κοριτσάκι μου στην αγκαλιά σου και στη ζωή σου έχεις το τέλειο αγχολυτικό.. Τη μικρή Ραλλού την οποία και βέβαια θα τη δεις να μεγαλώνει και να σου κάνει νάζια και να σε τρελλαίνει με το πείσμα της και όλα τα ωραία που αποκτούν τα παιδιά μεγαλώνοντας..

Σε γέμισα αισιοδοξία ε;

Τίποτε δεν είναι κοριτσάκι μου.. είμαι σίγουρη ότι έχει γίνει λάθος..

Λουλουδίρα μου πολλά φιλιά στην πατρίδα!

Χαιρετίσματα σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

eeeeeiiiiiiiiii που εισαστε ολες καλε..

δομνινακι περαστικα,ολος ο κοσμος ετσι ειναι.

τουντσακι ,πιστευω πιο πολυ απο το αγχος σου σε πιανει δυσπνοια.ηρεμησε και θα πανε ολα καλα.

οι υπολοιπες τι κανετεεεεεεεεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!!!!Δομνινάκι περαστικά !! Σου στέλνω και λίγο αέρα πατρίδας να αναπνέυσεις μήπως και ξεβουλώσει η μυτούλα σου!!!Αννα και Μαγδα περιμένουμε νέα σας να χαρούμε!!!Κatrindm όλα καλά στον υπέρηχο??Τουντσακι περιμένουμε τα νεα σου με αγωνία!!Οχι οτι δε πιστεύω οτι όλα είναι καλά αλλά το άγχος το χω στο τσεπάκι μου μάλλον:confused::confused:Τζενάκι με γεια το ιντερνετ!!!Sosad τι κάνει ο ηλιοκαμενος??Βελβετάκι μια χαρά είναι η μπουμπού σου 6 κιλάκια , φτου φτου!!!Καμιά φωτό να χαρούμε μαγουλάκια ???Pleaseeee!!!

Εγώ είμαι πολύ καλά !!Η Ανοιξη είναι η εποχή μου με το που μπαίνει ο Μαρτης είμαι καλά!!Εχω και τα γεννεθλια μου αυτό το μήνα αν και πάντα αυτη τη μερα ειμαι χαλια !!!Μηπως γιατι κοντευω τα δευτερα αντα???μπρρρρρρ!!!χαχαχα Εκανα και το δευτερο εμβολιο μου και λογικά αρχές Απρίλη αρχίζω προσπάθειες για μπεμπέεεε!!!Αυτά και από μενα σας φιλώ όλες !!!

Καλησπέρα φιλενάδες!!!!Δομνινάκι περαστικά !! Σου στέλνω και λίγο αέρα πατρίδας να αναπνέυσεις μήπως και ξεβουλώσει η μυτούλα σου!!!Αννα και Μαγδα περιμένουμε νέα σας να χαρούμε!!!Κatrindm όλα καλά στον υπέρηχο??Τουντσακι περιμένουμε τα νεα σου με αγωνία!!Οχι οτι δε πιστεύω οτι όλα είναι καλά αλλά το άγχος το χω στο τσεπάκι μου μάλλον:confused::confused:Τζενάκι με γεια το ιντερνετ!!!Sosad τι κάνει ο ηλιοκαμενος??Βελβετάκι μια χαρά είναι η μπουμπού σου 6 κιλάκια , φτου φτου!!!Καμιά φωτό να χαρούμε μαγουλάκια ???Pleaseeee!!!

Εγώ είμαι πολύ καλά !!Η Ανοιξη είναι η εποχή μου με το που μπαίνει ο Μαρτης είμαι καλά!!Εχω και τα γεννεθλια μου αυτό το μήνα αν και πάντα αυτη τη μερα ειμαι χαλια !!!Μηπως γιατι κοντευω τα δευτερα αντα???μπρρρρρρ!!!χαχαχα Εκανα και το δευτερο εμβολιο μου και λογικά αρχές Απρίλη αρχίζω προσπάθειες για μπεμπέεεε!!!Αυτά και από μενα σας φιλώ όλες !!!

Κι εγώ Μάρτη έχω γενέθλια, κι εγώ πλησιάζω ολοταχώς τα δεύτερα άντα.. Καλοδεχούμενος ο αέρας της πατρίδας που μου έχει λείψει τόσο πολύ..

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Δομνινα μου περαστικά σου!!!!

Λουλουδίλα μου αντε πλησιάζει ο καιρός και ο Απριλης!!!

Και εγω λατρευω την Ανοιξη αν και γεννηθηκα χειμώνα!!!!

Εγω εχω ακομη για να σας πω νεακια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

δυστηχως φιλεναδα αδιαθετησα κ εγω....αντε τωρα παλι απο την αρχη να δουμε τωρα αυτο τον μηνα τι θα κανουμε...αρχιζω να απογοητευομαι...

Διαφημίσεις

Γεια και πάλι!!!Μπήκα για να μαλώσω την Αννα !!!Βρε Αννούλα μου μην απογοητεύεσαι!!!Οι καλύτερες εποχές είναι μπροστά μας!!Ανοιξη που οσο να ναι εχουμε ορέξεις πιο πολλες και καλοκαιράκι με τον ήλιο να ζεσταινει τις κοιλίτσες μας εεεε τι στο καλό θα μας κάτσει το μπεμπέ!!!Γιαυτό ανέβα ψυχολογικά γρήγοράαααα!!!!Μαγδάκι με το καλό να μας τα πεις και όποτε να ναι!!!Τι τώρα , τι τον άλλο μήνα!!!Οπως προείπα πλησιάζει ο καιρός!!!!Αυτά λοιπόν !!!!Καληνύχταααααααααα

Γεια και πάλι!!!Μπήκα για να μαλώσω την Αννα !!!Βρε Αννούλα μου μην απογοητεύεσαι!!!Οι καλύτερες εποχές είναι μπροστά μας!!Ανοιξη που οσο να ναι εχουμε ορέξεις πιο πολλες και καλοκαιράκι με τον ήλιο να ζεσταινει τις κοιλίτσες μας εεεε τι στο καλό θα μας κάτσει το μπεμπέ!!!Γιαυτό ανέβα ψυχολογικά γρήγοράαααα!!!!Μαγδάκι με το καλό να μας τα πεις και όποτε να ναι!!!Τι τώρα , τι τον άλλο μήνα!!!Οπως προείπα πλησιάζει ο καιρός!!!!Αυτά λοιπόν !!!!Καληνύχταααααααααα

μπραβω ρε λουλουδιρα,πεστης τα.πιαστην κ λιγο απο το αυτι..

αννα μπορει να ειναι το τυχερο μας να ειμαστε μαζι αυτο το μηνα[ευσεβεις ποθοι]και να ερθεις πατρα,να ειμαστε ολη μερα μαζι κ να μετραμε τις κοιλιες μας..;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα.. αλλά όχι τελείως καλά.. τα αυτιά μου παραμένουν βουλωμένα αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω καλύτερα και ο βήχας ελαττώθηκε.. κάτι είναι κι αυτό..

Εγώ μετράω σήμερα 4 μέρες καθυστέρηση αλλά είναι σίγουρα από το κρυολόγημα.. μη με ρωτήσετε πως το ξέρω.. ξέρω τον οργανισμό μου.. αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή θα κάνω μια χοριακή έτσι για το γαμώτο και ύστερα θα πάρω το γιατρό να μου δώσει πριμολούτ.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνίνα Περαστικά σου!!

Λουλουδίρα τον κάναμε τον υπέρηχο και είχε μεγαλώσει το σποράκι μου!!:P

Ευτυχώς πάμε καλά μέχρις στιγμής!!! Το Σάββατο ήμασταν 14 χιλιοστά!

Εγώ έχω αρχίσει και τα παίζω λίγο γιατί ξεκίνησαν απιστευτες ανακατωσούρες και εμετοί!!Αλλά τι να κάνουμε , θα τα υποστούμε όλα για τα σποράκια μας!!!

Κορίτσια έρχονται για όλες σπόρια και φουσκώμένες κοιλίτσες!!!:P:p

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά στις αρρωστούλες(καλέ τι είναι αυτό φέτος?όλος ο κόσμος άρρωστος) ...Δομνινάκι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνεις λάθος και η καθυστέρηση να μην έχει καμία σχέση με την ίωση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τουνσάκι τι είναι αυτά που μας λες?Μην παρασύρεσαι από ορμονικές διαταραχές περιόδου και σκέφτεσαι τέτοια μακάβρια πράγματα...οι γιατροί οφείλουν να είναι προσεκτικοί σε τέτοιες εξετάσεις και καμιά φορά το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοσο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο...

κάνε τις εξετάσεις σου και όλα θα πάνε καλά οκ???

Κατριντμ μεγάλωσε το σποράκι εεε???σου κάνει και κολπάκια με εμετούς???κάνε υπομονή, και όταν θα περάσουν σου υπόσχομαι θα νιώθεις σαν να μην υπήρχαν ποτέ!!!εγώ 4 μήνες είχα αλλά μόλις μπήκα στον 5ο και σταμάτησαν ξέχασα τους προηγούμενους 4!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...