Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;Εγω καλα!Μετα απο μια αποκολληση που επαθα δηλ πριν 3 εβδομαδες και τρομαξα πολυ τωρα ολα ειναι οκ!Δοξα το Θεο!Χθες πηγαμε στο γιατρο και το ειδαμε!Η αποκολληση εκλεισε και το μωρακι μας αρχισε να παιρνει μορφη μωρου!Ειμαστε 8 εβδομαδων και 6 ημερων!Η καρδουλα χτυπαει με 175 παλμους το λεπτο και εχουμε και ωμφαλιο λωρο!χαχαχα!Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και φτασουμε ως το τελος!:lol:

Εχω καιρο να μπω γιατι ημουν ξαπλα και μαλλον εχασα επισοδεια ε;Εχουμε νεες εγκυμοσυνες;Ευχομαι μια ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη σε ολα τα κοριτσια!:lol:

Φιλακια πολλα!Τα λεμε!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

χρυσα πολυ χαρηκα με τα νεα σου και σου ευχομαι να πανε ολα τελεια απο εδω και περα!!

tounts δεν πειραζει χαλαλι της της κορακλας σου.τετοια κουκλα χαλαλι της!!θα περασει και αυτο,ασε που μπορει να ηταν μονο για μια δυο φορες!!καλη ειναι η μικρουλα σου.φιλακια πολλα να της δωσεις στα μαγουλακια της!

φιλακια κοριτσια σε ολες και καλη σαρακοστη!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;Εγω καλα!Μετα απο μια αποκολληση που επαθα δηλ πριν 3 εβδομαδες και τρομαξα πολυ τωρα ολα ειναι οκ!Δοξα το Θεο!Χθες πηγαμε στο γιατρο και το ειδαμε!Η αποκολληση εκλεισε και το μωρακι μας αρχισε να παιρνει μορφη μωρου!Ειμαστε 8 εβδομαδων και 6 ημερων!Η καρδουλα χτυπαει με 175 παλμους το λεπτο και εχουμε και ωμφαλιο λωρο!χαχαχα!Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και φτασουμε ως το τελος!:lol:

Εχω καιρο να μπω γιατι ημουν ξαπλα και μαλλον εχασα επισοδεια ε;Εχουμε νεες εγκυμοσυνες;Ευχομαι μια ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη σε ολα τα κοριτσια!:lol:

Φιλακια πολλα!Τα λεμε!;)

Έλα βρε Χρύσα και ανησύχησα!!!Χάθηκες και αναρωτιώμουν τι γίνεσαι..

Τέλεια τα νέα σου!!!!!!!!175 παλμούς!!!!!!!!!!του δίνει και καταλαβαίνει το μικρούλι σου!!!!Με το καλό κορίτσι μου!Να δεις για πότε θα φτάσεις στις 28 βδομάδες και θα μιλάς στην κοιλιά σου σαν τη χαζή:D:D:D

HDfQp3.png

γιατι τωρα που εβαλα εγω νετ δεν ειναι καμια μεσα;ε;

λες κ το κανετε επιτηδες ενα πραμα....

ρε αντριανηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χρυσα πολυ χαρηκα με τα νεα σου και σου ευχομαι να πανε ολα τελεια απο εδω και περα!!

tounts δεν πειραζει χαλαλι της της κορακλας σου.τετοια κουκλα χαλαλι της!!θα περασει και αυτο,ασε που μπορει να ηταν μονο για μια δυο φορες!!καλη ειναι η μικρουλα σου.φιλακια πολλα να της δωσεις στα μαγουλακια της!

φιλακια κοριτσια σε ολες και καλη σαρακοστη!!!

Έλα βρε Χρύσα και ανησύχησα!!!Χάθηκες και αναρωτιώμουν τι γίνεσαι..

Τέλεια τα νέα σου!!!!!!!!175 παλμούς!!!!!!!!!!του δίνει και καταλαβαίνει το μικρούλι σου!!!!Με το καλό κορίτσι μου!Να δεις για πότε θα φτάσεις στις 28 βδομάδες και θα μιλάς στην κοιλιά σου σαν τη χαζή:D:D:D

Ευχαριστω πολυ!:lol:

Ημουν ξαπλα για αυτο δεν εμπαινα!Και παλι δηλ ξαπλωνω πολυ γιατι τρομαξα παρα πολυ με την αποκολληση!Δοξα το Θεο ολα ειναι καλα!Αχχχ Σοσαντ μου ποτε θα φτασω και εγω στις 28 να παιζω με τη κοιλια μου!χαχαχα!:rolleyes:

Πως να μην εχει 175 το εμβρυακι μου αφου οποτε παω στον γιατρο εχω ταχυπαλμια και τρεμω ολοκληρη μεχρι να δω την καρδουλα του να κουνιεται!:tongue:

Φιλακια πολλα κοριτσια!Τα λεμε!;)

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ!:lol:

Ημουν ξαπλα για αυτο δεν εμπαινα!Και παλι δηλ ξαπλωνω πολυ γιατι τρομαξα παρα πολυ με την αποκολληση!Δοξα το Θεο ολα ειναι καλα!Αχχχ Σοσαντ μου ποτε θα φτασω και εγω στις 28 να παιζω με τη κοιλια μου!χαχαχα!:rolleyes:

Πως να μην εχει 175 το εμβρυακι μου αφου οποτε παω στον γιατρο εχω ταχυπαλμια και τρεμω ολοκληρη μεχρι να δω την καρδουλα του να κουνιεται!:tongue:

Φιλακια πολλα κοριτσια!Τα λεμε!;)

οριστε...κ μια που ηταν μεσα,μολις με ειδε την κοπανησε:confused:τυχαιο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μολις πριν λιγο πηρα την κρυα μου...

εκανα τεστ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ειδα οτι εκανες παραπονακια........;) σου στελνω λοιπον την πιο χαμογελαστη μου καλημερα!!!!!!:):):):):):)

τι τεστ εκανες? συγνωμη που ρωταω αλλα δεν ξερω την ιστορια ολων των κοριτσιων στο φορουμ και χανομαι διαβαζοντας παλια ποστ....:(

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Καλημέρα!!

Τζενάκι καλή επιτυχία σημερα!!!:):) Αυριο κανουνε κανονικα τεστάκι!!!

Χρυσα μου χαρηκα με τα νεακια σου!!! Ολά πάνε καλα!!!! Να ξεκουράζεσε όσο μπορεις και θα περασει το πρωτο τριμηνο:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

geni και magda τι τεστ θα κάνετε???

Χρύσα πολύ χάρηκα... όλα καλά από δω και πέρα , αφού φθάσατε 9 εβδομάδων!!

Σοσαντ τι ωραία να ψωνίζεις μωρουδιακά!!!ΑΧΧ!!!

Και εγώ έχω πολύ άγχος τώρα για το αν πάνε τα πράγματα καλά!! Αν ξανακούσω την καρδούλα , πιστεύω θα μου φύγει το πολύ άγχος!!! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως πάμε!!

Έκανα και τον προγεννητικό έλεγχο!!! Πρώτη φορά!! Δεν είχα φθάσει καμία άλλη φορά στον προγεννητικό!!

Μου φαίνεται ότι είναι χαμηλός ο αιματοκρίτης!!! Θα μου πει βέβαια και ο γιατρός!! ΤΙ δίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις??? ήδη παίρνω πολλά φάρμακα να με φορτώσει και με άλλα??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι στο γραφείο αλλά έχω ανεβάσει πυρετό και έχω κρυάδες.. Τα ανηψάκια μου ήταν άρρωστα μια βδομάδα τώρα και όπως καταλαβαίνετε δεν τη γλύτωσα.. Τουλάχιστον μεσολαβεί Σβκ κι έτσι θα αναρρώσω..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

καλησπερααα

katrindm και μαρακι,home test εκανα,και καλως βγηκε αρνητικο,αδιαθετησα πριν λιγο.

το καλο ειναι οτι με τα σερπαφαρ ο κυκλος μου απο 40..45..μερες

πηγε 26.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Που χαθηκατε βρε????

Απο τις μανουλες περιμενουμε ιστορίες!!!

Από τις εγκυουλες περιμενουμε νεακια!!!

Και απο τα υπολοιπα κοριτσια τι κάνουν!!!

καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

geni και magda τι τεστ θα κάνετε???

.....

Μου φαίνεται ότι είναι χαμηλός ο αιματοκρίτης!!! Θα μου πει βέβαια και ο γιατρός!! ΤΙ δίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις??? ήδη παίρνω πολλά φάρμακα να με φορτώσει και με άλλα??

Εγω σε μια εβδομαδα θα κανω τεστακι να δουμε!!!! στοχευω ψηλά παντως σαν τα δυδιμακια της φωτο μου!!!!

Νομιζω για χαμηλω αιματοκριτη δινουν σιδηρο ή πολυβιταμίνες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

οριστε...κ μια που ηταν μεσα,μολις με ειδε την κοπανησε:confused:τυχαιο;

Αχ βρε Τζενακι δεν εφυγα επιεδη σε ειδα!Απλα μπαινω λιγο λεω τα νεα μου μαθαινω τα δικα σας και την κοπαναω!Ξερεις ξαπλωνω πολυ και απο την πολυ την ξαπλα κουραζομαι πολυ οταν σηκωνομαι!Εχει παιστει και η μεση μου!Χθες πηγαμε Θεσ/νικη για το εμβολιο και αν και ειναι 45 λεπτα δρομος (καναμε λιγο παραπανω γιατι πηγαιναμε σιγα) κουραστηκα πολυ!Με πειραξε και το αυτοκινητο πρωτη φορα!Ειχα ανοιχτο παραθυρο με ολη την διαδρομη τον παγωσα τον αντρα μου αλλα εγω ημουν υδρωμενη!Πολυ ταλαιπωρια και μαλλον πρεπει να ξαναπαω την αλλη εβδομαδα για να κανω μια εξεταση που δεν μαλλον δεν μπορουν να κανουν εδω!Θα ρωτησω πρωτα βεβαια!

Κατα τα αλλα ολα ειναι καλα δοξα το Θεο!Το μπαρμπαδελι μου με εχει ταραξει στις αναγουλες και χαιρομαι πολυ για αυτο!Αυτα τα νεα μου!

Εσυ τι κανεις;;)

xDoop3.png

pcDup3.png

καλημέρα κορίτσια!! Περαστικά Χρύσα. Ξάπλωνε εσύ και ας είναι και περιττό. Μόλις έρθει το μπαρμπαδέλι, θα αναπολείς τις ξαπλωτές στιγμές. Εγώ για να ξαπλώσω, πρέπει να καταστρώσω ολόκληρο σχέδιο!

Η γιατρός μας είπε ότι η μπέμπα είναι πολύ καλή! Την έβαλε στην καμπύλη των τελειόμηνων και μας έδειξε ότι ακόμα κι αν την υπολογίζαμε ως τελειόμηνη και όχι 50 ημερών όπως την υπολογίζουμε, μέσα στα φυσιολογικά όρια είναι η ανάπτυξή της!! Και μάλιστα έχει πολλά σάλια και δεν αποκλείεται να πετάξει και κανένα δόντι από τώρα.. Το σούπερ μωρό έκανα :-) Θα της παραγγέλνω σουβλάκια σε λίγο..

Όταν έκανα την υστεροσκόπηση πριν από δυο χρόνια, ο καρδιολόγος μου είχε κάνει τρίπλεξ γιατί κάτι είχε βρει στο καρδιογράφημα. ΜΟυ είπε να το επαναλάβω σε ένα χρόνο αλλά εγώ τον έγραψα. Χθες ανέβηκα στο πατάρι για άσχετη δουλειά και το βρήκα και τηλεφωνικά το διαβάσαμε σε έναν καρδιολόγο γνωστό μας και με φόβισε. Μου είπε ότι αν δεν είναι λάθος τα αποτελέσματα, μπορεί να χρειαστώ φάρμακα. Με ρώτησε αν έχω δυσπνοια που δεν είχα ποτέ, αλλά από την ώρα που με ρώτησε με έπιασε. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω σήμερα και αδιαθέτησα κιόλας και είμαι να σκάσω.. Λέτε να έχω κάτι και να μη δω τη Ραλλού μου να μεγαλώνει; Θα κανονίσω να πάω για τρίπλεξ πάλι σε αυτόν τον γιατρό μέσα στην εβδομάδα και ελπίζω να ήταν λάθος τα αποτελέσματα γιατί όσο να ναι το ΜΗΤΕΡΑ δεν εξειδικεύεται σε καρδιολογικά θέματα..

Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...