Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

απο τοσο νωρις εεε;; καλα το γλουκοφαζ δεν σε βοηθησε καθολου;;; :(:(:(

πριν κανεις την καμπυλη οι μετρησεις με το μηχανακι πως ηταν; σε ρωταω γιατι εμενα μου ειπε η διαβητολογος πως δεν θελει να κανω ακομη καμπυλη και πως θα το ελεγχουμε με το μηχανακι προς το παρον και διατροφη εννοειται!

Όταν έτρωγα όσπρια ή ζυμαρικά αυξανόταν πολύ !!!Νομίζω το γλουκοφάζ δεν βοήθησε καθόλου!!!Αλλά συνεχίζω και το παίρνω!! Γι' αυτό πήγα να κάνω καμπύλη!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Όταν έτρωγα όσπρια ή ζυμαρικά αυξανόταν πολύ !!!Νομίζω το γλουκοφάζ δεν βοήθησε καθόλου!!!Αλλά συνεχίζω και το παίρνω!! Γι' αυτό πήγα να κάνω καμπύλη!!!

οταν λες αυξανοταν πολυ δλδ ποσο; σε πρηζω τωρα το ξερω αλλα ειναι ενα απο τα αγχη μου το θεμα με το σακχαρο αν κι εμενα οι μετρησεις μου ειναι παρα πολυ καλες ακομη και με τα οσπρια και τα ζυμαρικα. γλυκα δεν τρωω εκτος απο μια φορα μονο που εφαγα μια φετουλα σπιτικο κεϊκ!

το πρωινο σου το σακχαρο ηταν καλο;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Το πρωινό σάκχαρο είναι καλό!!

Για παράδειγμα μετά από μια μερίδα ρεβίθια είχε πάει 129! Μετά από φακές 160!! Και μετά από μακαρόνια με κιμά 200(αλλά είχα φάει αρκετά)!Δεν έχω ξαναφάει από τότε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Το πρωινό σάκχαρο είναι καλό!!

Για παράδειγμα μετά από μια μερίδα ρεβίθια είχε πάει 129! Μετά από φακές 160!! Και μετά από μακαρόνια με κιμά 200(αλλά είχα φάει αρκετά)!Δεν έχω ξαναφάει από τότε!!

α, οκ καταλαβα! εμενα δεν ανεβαινει τοσο οχι! παντως οταν κοψω το γλουκοφαζ δεν βλεπω να την γλυτωνω κι εγω την ινσουλινη..καλα θα το παλεψουμε βεβαια με τη διατροφη, αλλα δεν νομιζω να αρκει!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή Σαρακοστη να εχουμε!!!!! Με πολλα ευχαριστα νεα!!!

Συγχαρητηρια σε όλα τα κοριτσια για τα ευχαριστα νεακια!!! Δεν μπορειτε να φανταστητε τι κουραγιο με δινετε!!!!!

Αυτο το διαβητη και εγω τον φοβαμαι!!! Και εμενα μου ειπαν οτι θα ξεκινησω τις μετρησεις με μηχανακι, οτι θελουν οι μετρησεις να ειναι πιο χαμηλες σε περιοδο εγκυμοσυνης, τα γκλουκοφαζ δεν μου τα εχουν δωσει ακομη!!! Την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με αλλον διαβητολογο να δουμε τι θα μου πει και αυτος!!! Η καμπύλη μου την 1η ωρα ηταν 220 και την 2η ωρα 210!!!!

Δηλαδη τωρα που κανετε διατροφη τι τρωτε??? Εμενα μου αρεσουν πολύ τα μακαρονια και τα οσπρια και οι πατατούλες....:-(:sad:

Τα δικα μου νεακια ειναι οτι πηρα κλομιφαιν εκανα 1 ωαριο απο την κλειστη σαλπιγγα και 2 απο την καλή!!!!:):):) Εχθες βγηκαν θετικα τα τεστακια της Sosad οποτε το βραδακι καναμε τα δεοντα!!!!;):cool:

Οσες χρησιμοποιησατε τεστακια ωορηξιας οταν βγαινει θετικο ποτε ειχατε επαφη???

Τουντσακι βλελβετακι που ειστε χαμενες??? Βλελβετ τι κανει η μικρή??

Ρενιτακι μου οντως πονεμενο το καφε αλλα οταν παιρνει τα πανω του όλα πανε καλά!!!! Οπως το 2010 που ειχαν μεινει εγκυουλες όλα τα κοριτσια μαζι και τωρα εχουν το μωρακι τους αγκαλίτσα!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Τζενι μου τι κανεις??? Καπου στα κοντα περιμενεις να μην σου ερθουν, ευχομαι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!:):)

Αννα μου ακομη της μιλάς τις πεθερας??? Πολύ τραβηγμενα αυτα που ειπε σιγουρα δεν σκεφτετε πριν μιλησει, δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως!!!!

Δομνινα μου τις εκανες τις εξετάσεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Καλη σαρακοστη να εχουμε!!

Εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιακι!! Ηρθε ο γιατρος της στο σπιτι και της το εκανε στο μπουτακι. Ειμαστε πλεον 6 κιλακια και 60 ποντους υψος. Ειμαστε αρκετα ψηλα κοριτσια!!

Κλαψαμε λιγακι, αλλα ο γιατρος την βρηκε αρκετα καλα. Μεσα σε μια εβομαδα πηρε 300 γραμμαρια το νινακι μου!! Της αρεσει πολυ το βυζακι, τι να κανουμε :-)

Εσεις ολες καλα?? Οι φρεσκιες εγκυουλες μας???

Καλή Σαρρακοστή κοριτσάκια μου !!!Και καλή βδομάδα!!!Ειρηνάκι, Katrindm χαίρομαι που διαβάζω τα γκαστρονέα σας και παίρνω θάρρος!!!Μαγδακι μμμ 3 ωαριάκια??Κατι μου λέει οτι θα χουμε σύντομα καλά νέα και από σένα!!!Αλλά κάνε και σήμερα και αύριο τα δέοντα!!!Είναι ιερός ο σκοπός άσε τη νηστεία!!!χαχαχαχα!!!Αδριαννή μου υπομονή!!Σκέψου μόνο θετικά και περνάει γρήγορα ο καιρός!!Θα φτιάξετε το δικό σας σπιτάκι και θα μπείτε 4 μέλη!!!Φιλάκια στο Μαράκι σου !!!Tountsaki φιλάκια στη μπεμπουραλλού μας!!!Βελβετάκι φιλάκια στη μπεμπουλίνα σου !!!Εχεις σκεφτεί όνομα?Δομνινάκι έμεινα με τη γλύκα οτι θα πάω για παγωτό στη Μινέρβα!!!Μόνη μου δεν εχω δικαιολογία να πάω λόγω σακχάρου!!!χαχαχαχα Τζενάκι και Αννα περιμένουμε νέα σας και απαραίτητα ευχάρισταααα!!!

Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλα τα κορίτσια όλου του πάρεντς!!!!

καλημερα,καλη σαρακοστη κουκλες.

εγω δεν ειμαι καθολου καλα.εχω γαστρεντεριτιδα.ειμαι χαλια απο χτες το πρωι,με εμετους,διαροια και πονους στα κοκαλα.

μαγδακι την παρασκευη περιμενω να ..μην μου ερθουνε..ειδομεν..

απο τεταρτη θα εχω κ νετ.μας το εχουνε συνδεσει απο την πεμπτη αλλα δεν το εχουν ξεμπλοκαρει .αυτα.ελπιζω να περνατε καλα σημερα,αν κ η βροχη μας τα μουσκεψε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσακια κ καλη σαρακοστη να εχουμε...αν κ καθυστερημενα δεν πειραζει ειχα προβλημα με το ιντερνετ κ τωρα καταφερα να μπω..

μαγδα μου οντως δεν σκεφτετε πριν μιληση οτι της κατεβει στο μυαλο το λεει χωρις να το επεξεργαστη πρωτα..πολυ κακια δεν ειναι αλλα της φευγουν...

ελα geni θελω ευχαριστα νεα την παρασκευη...εγω την αλλη τριτη περιμενω θα δουμε..αν κ δεν πολυ ελπιζω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και καλή σαρακοστή!

Πέρασα ένα όμορφο τριήμερο στην ησυχία του σπιτιού μου και με καλή παρέα με λίγους και εκλεκτούς φίλους..

Λουλουδίρα μου συγνώμη που δεν μπόρεσα να τηρήσω την υπόσχεσή μου αλλά ανωτέρα βία.. Τα είπαμε και στο φβ... Το Πάσχα όμως το παγωτό δεν θα μας τη γλυτώσει.. αυτό είναι σίγουρο!

Χαίρομαι που όλες οι γκαστρούλες μας πάνε τέλεια και εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν την ακατανόμαστη να κάνουν πάρα πολλούς μήνες να την ξαναδούν..

Εγώ δεν την έκανα τελικά την εξέταση διότι πολύ απλά δεν είχα διάθεση...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερουδιαααααααα..επισημως απο τον καναπε μου.ναι ,ναι..εβαλα..νεεεεεεετ.

σημερα ειμαι καπως καλυτερα.αν και το στομαχι μου δεν λεει να με αφησει.λες κ εχω φαει ολοκληρο βοδι αισθανομαι.

αννα,μεσα απο την καρδια μου,ευχομαι ,αν ειναι να δουμε ενα θετικο τεστ γιαυτο το μηνα να ειναι το δικο σου.εγω μπορω να περιμενω...ενα μηνα ακομα.οχι παραπανω.χιχι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοπέλες μου!

καταρχήν δεν μπορώ να μη συγχαρώ τις εγκυούλες μας για τις καρδούλες και τα καινούρια τικεράκια!Ανδριανή, ειρηνάκι,katrindm συγχαρητήρια και καλή συνέχεια από εδώ και πέρα!

Δομνίνα, Μάγδα, renita, geni, anna με το καλό να ακούσουμε σύντομα και τα δικά σας ευχάριστα νέα!!!

Velvet, η μικρούλα σου είναι όλα τα λεφτά!αχ, αυτά τα κοριτσάκια έχουν τόσο γλυκιές φατσούλες!!!

Τουνσάκι βλέπω η νυφούλα μας ξεκίνησε τις τσάρκες!!!Φαντάζομαι τι θα γίνει μόλις φτιάξει ο καιρός ε???κανόνισε να μας την κλέψει κανένας άλλος επίδοξος γαμπρός....;)

Εμείς γυρίσαμε χθες από τα πεθερικά:rolleyes::rolleyes:Τι να κάνω, έπρεπε κάποια στιγμή να πάμε για να έχω το άλλοθι μετά που θα γεννηθεί ο μπεμπούλης ότι ήρθε ή σειρά να πάμε στους δικούς μου γονείς;);););)

Μέχρι τώρα τα βολέυαμε βρε κορίτσια, αλλά πιστεύω με το μωρό θα έχουμε θέμα...όταν θα πηγαίνουμε στους δικούς μου(βόρεια ελλάδα) θα γκρινιάζουν τα πεθερικά, και όταν θα πηγαίνουμε στα πεθερικά(νότια ελλάδα) θα στενοχωριέμαι εγώ που δεν πάω στους δικούς μου:-(:sad::-(

να δω που θα βρούμε την άκρη...εννοείται αν ήταν στο χέρι μου θα πήγαινα μόνο στους δικούς μου, που με βοηθάνε και λίγο...τα πεθερικά μου είναι 80 χρονών και δεν αντέχουν πάνω από μισάωρο κοντά σε παιδιά...

Σήμερα γυρίζουμε επιτέλους στο νησί και μέχρι τις 15 μαρτίου θα μας έχουν στείλει όλα τα πραγματάκια που ψωνίσαμε για τον ηλιοκαμμένο!!!!!!!!!!!

Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

πω πω νύστααα... Κουτουλάω! Ενώ εδώ και αρκετές μέρες τρώει στις 12 και ξαναξυπνάει στις 6, (μάλιστα το Σάββατο ξύπνησε στις 7μιση και ήμουν όλο χαρά!) απόψε ξύπνησε στις 3μιση και ξανά στις 7.. Με ξέκανε πάλι. Τέλος πάντων. Μέσα στο πρόγραμμα όλα. Μεθαύριο πάμεγια το δεύτερο εμβόλιο. Φτάσαμε τα 5 κιλά και από ύψος πρέπει να μαστε γύρω στα 56εκ. Συνεχώς αποσύρω φορμάκια που δεν τις μπαίνουν πια.. Γερή να ναι και ας της φοράω κελεμπίες :-)

Δεν έχω κουράγιο να γράψω για την κάθε μια σας. Σας διάβασα και έχω μόνο να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα σας.. Πάντα τέτοια. Εύχομαι οι φρεσκοεγκυούλες να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη, η sosad μας να αντικρύσει με χαρά τον ηλιοκαμένο (είσαι τυχερή που τα πεθερικά είναι μακριά) και οι υπόλοιπες που προσπαθούν, πολύ σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα και η Βέλβετ να χαίρεται την κοράκλα της..

Και πάω τώρα να φάω γιατί μόλις έρθει ο Τούντσος θα ξεραθώ στον ύπνο. Πρέπει να μαι έτοιμη να μη χάνω χρόνο.. Αγώνα δρόμου μας κάνει το σκατουλάκι.. Το καλό είναι ότι όσο ψόφια και να μαι, κάνω καθημερινά μισή ώρα διάδρομο και ήδη έχω αρχίσει και χάνω κάποια γραμμαριάκια.. Για να δούμε...

Σας φιλώ γλυκά!!!! ζζζζζζζ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

καλησπερααα...

τι γινεστε βρε..

αντριανη ειπαμε να τα λεμε που κ που τωρα που εβαλα κ γω νετ.ετσι για να θυμομαστε οτι ειμαστε κ σιστερς..

η αννα ειναι πατρα.μου εκανε σορπραιζ πρωι πρωι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...