Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πω πω ανέφερες Άννα την κηδεία του μπαμπά σου και την πεθερά και θυμήθηκα τι έκανε η δική μου πεθερά στην κηδεία του μπαμπά μου.. Θα συγχιστώ όμως αν μπω σε λεπτομέρειες και δεν θέλω.. Ένα θα σας πω. Εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου, καπέλο και ασπρόμαυρο σύνολο σα να ήταν η Τζόαν Κόλινς.. :confused:

Δομνίνα δεν είχες καταλάβει πόση τρέλλα κουβαλάω; Το κοτσιδάκι περίμενες;; Χα χα χα.. Μην κοτσάρω και στη Ραλλού κανένα κοτσίδι μόνο.. Να με προσέχετε! Γιατί μπορεί να είναι 3 μηνών, όμως η γιατρός τη θεωρεί 1μιση και νομίζω πως είναι νωρίς για εξτρίμ χτενίσματα :wink:

Σήμερα την πήγαμε σε χειρουργό για να δει την ομφαλοκοίλη. Μας είπε θα μπει μόνος του ο αφαλός μέσα σιγά σιγά.. Καμάρωνε η μπέμπα στο αυτοκίνητο. Μια κοιτούσε γύρω γύρω, μια κοιμόταν.. Έκανε και κακά της.. Μια χαρά! :-)

Έτοιμο το γάλα μας. Σας φιλώ!!!

Όλα καλά λοιπόν.. το μωρουλίνι μας δεν θα χρειαστεί επέμβαση και έχει μάθει και καμαρώνει κιόλας..

Αλλά η μυρωδιά...102.gif

να τραβάς τα μαλλιά σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

πηγαμε σημερα κ ακουσαμε την καρδουλα 131 χτυπους κ ειμαστε 6,5 χιλιοστα εγω ημερολογιακα ειμαι στην 7 εβδομαδα ο γιατρος ηταν ευχαριστημενος αυτα τα νεα μας ολα καλα!!!

Τώρα νομίζω ότι μπορείς να ανασάνεις με ανακούφιση...18.gif

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσια

πηγαμε σημερα κ ακουσαμε την καρδουλα 131 χτυπους κ ειμαστε 6,5 χιλιοστα εγω ημερολογιακα ειμαι στην 7 εβδομαδα ο γιατρος ηταν ευχαριστημενος αυτα τα νεα μας ολα καλα!!!

αμα σε δειρω θα φταιω;;;;;;;

φωναζα εγω για καθυστερημενη συλληψη τα δικα σου εσυυυυυυυυυυυ!!:tongue::tongue::tongue:

ειδες που ολα ειναι αψογα και τζαμπα αγχωνοσουν με τις ημερομηνιες;;;; εγω παιδι μου ειχα τελευτ. περιοδο 24/12 και δεν φρικαρα με αυτο γιατι το σκεφτομουν και το ειπε κι ο γιατρος πως ειναι καθυστερημενη συλληψη (αγχωνομουν για αλλα βεβαια χαχαχαχα)!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπον και με το καλο!! σου εδωσε ΠΗΤ;

πως νιωθεις τωρα; δεν ειναι σα να σου εφυγε ενα τεραστιο βαρος απο πανω σου;;

Εγω απο την Πεμπτη νιωθω πιο ηρεμη, πιο αισιοδοξη και απολυτα ευτυχισμενη! Βεβαια υπαρχουν και στιγμες που ο φοβαμαι μηπως ολα αυτα ειναι μονο ενα ονειρο που μετατραπει σε εφιαλτη ΑΛΛΑ ειναι μονο καποιες στιγμες..

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

αχ κοριτσακια μου οποιος εχει καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι ημουν τοσο σιγουρη πως θα φευγα απο τον γιατρο με κλαματα που οταν μου ειπε ολα καλα δεν ηξερα που να παω. να γεννησω με το καλο κ μετα τελος δεν αντεχω κ τριτη φορα ολο αυτο το αγχος δυο παιδια ειναι σουπερ νομιζω κ με την μαρια μου δεν λεω κανει για δεκα κ δεν νιωθω μονη ποτε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω βελβετακι εχουμε καιρο μεχρι την αυχενικη βεβαια αλλα με την μαρια που εχει γινει ταλιμπαν οι μερες περναν κ δεν τις καταλαβαινω ανεβαινει τις σκαλες μεσα στο σπιτι κ ολη την ωρα τρεχω πισω της κλαιει για να βγαινει εξω κ να κυνηγαει κατι σκυλακια που εχουμε κ αγκαλια δεν στεκεται με τπτ το σπιτι απο τα παιχνιδια που τα πεταει δεξια αριστερα βομβαρδισμενο τοπιο σημερα την εμαθα να λεει οπως η κοτουλα αλλα δεν λεει κο κο λεει το το το χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα κοριτσια!!

Συγχαρητήρια Αδριαννή!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Να σας πω και τα δικά μου ευχάριστα!! Πήγαμε χθες στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του!!! Δεν μπορέσαμε να το μετρήσουμε γιατί έκανε κοιλιακό υπέρηχο!!! Βάσει ΤΕΡ είμαι 6w+4d!!!

Τι ωραία θα πηγαίνουμε όλες μαζί!! Κοντά κοντά είμαστε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

αχ κοριτσακια μου οποιος εχει καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι ημουν τοσο σιγουρη πως θα φευγα απο τον γιατρο με κλαματα που οταν μου ειπε ολα καλα δεν ηξερα που να παω. να γεννησω με το καλο κ μετα τελος δεν αντεχω κ τριτη φορα ολο αυτο το αγχος δυο παιδια ειναι σουπερ νομιζω κ με την μαρια μου δεν λεω κανει για δεκα κ δεν νιωθω μονη ποτε

αχ, ανδριανη μου περα απο τη πλακα σε καταλαβαινω απολυτα οπως και τα υπολοιπα κοριτσια εδω μεσα! κι εγω την προηγουμενη φορα που πηγα δεν ξερεις πως ημουν! χαλια! μονο τα κλαματα που δεν εβαλα απο την αγωνια και τον φοβο μου! κι ετσι θα ειμαι και την επομενη φορα! μονο στο μεσοδιαστημα των υπερηχων ειμαι καλα χαχα! μετα ξαναφουντωνω! θελω να πιστευω ομως πως σιγα σιγα με τον καιρο, αφου κανουμε και αυχενικη καπως θα ηρεμησουμε! καλα ναι οχι τελειως, το ξερω, αλλα τουλαχιστον δεν θα ειμαστε οπως τωρα!!

σε φιλω!

ειρηνακι ζουλεψα απο το τικερ σου κ εβαλα κ γω

και πολυ καλα εκανες και εβαλες!! νομιζω ηταν η καταλληλη στιγμη! μεγεια μας!! :D:D:D:D

my little angel 10/5/12

Καλημέρα κοριτσια!!

Συγχαρητήρια Αδριαννή!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Να σας πω και τα δικά μου ευχάριστα!! Πήγαμε χθες στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του!!! Δεν μπορέσαμε να το μετρήσουμε γιατί έκανε κοιλιακό υπέρηχο!!! Βάσει ΤΕΡ είμαι 6w+4d!!!

Τι ωραία θα πηγαίνουμε όλες μαζί!! Κοντά κοντά είμαστε!!

κατρινακι μουυυυυυυυ!! συγχαρητηρια!! οντως ειμαστε ολες κοντα!!

με το καλο και τα γεννητουρια! :D:D:D:D:D

αχ κανε μου τη χαρη και πες μου σχετικα με το σακχαρο τι εκανες; οι μετρησεις σου με το μηχανακι πως ειναι; θυμαμαι που μου ειπες πως η καμπυλη βγηκε τσιμπημενη, αλλα θελω να ξερω αν ειχες θεμα και στις τιμες απο το μηχανακι!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

τι ευχαριστα νέα είναι αυτα βρε κοριτσακια μου!!!πολύ χαίρομαι για όλες σας που ακούσατε καρδουλες από τα σποράκια σας, που σας 'εφυγε ένα τεράστιο βάρος και που ειστε τόσες ευτυχισμένες!!! Κάνετε κ εμάς πολύ ευτυχισμένες!!! Και πολύ χαίρομαι που σε ένα τόσο πονεμένο καφέ έχουμε τόσο χαρούμενα και ελπιδοφόρα τικερακια!!!!Μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσυνη να χετε κοριτσακια μου!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

τι ευχαριστα νέα είναι αυτα βρε κοριτσακια μου!!!πολύ χαίρομαι για όλες σας που ακούσατε καρδουλες από τα σποράκια σας, που σας 'εφυγε ένα τεράστιο βάρος και που ειστε τόσες ευτυχισμένες!!! Κάνετε κ εμάς πολύ ευτυχισμένες!!! Και πολύ χαίρομαι που σε ένα τόσο πονεμένο καφέ έχουμε τόσο χαρούμενα και ελπιδοφόρα τικερακια!!!!Μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσυνη να χετε κοριτσακια μου!!!!

ρενιτακι θελω να σε αγκαλιασω και να σε φιλησω! σμουααααατςςςςςςςςςςςς!!

να ξερεις πως η χαρα θα ολοκληρωθει οταν κλεισουμε αυτο το πονεμενο καφε και μετακομισουμε σε αλλο ολες μαζι! θα ειναι το γκαστροκαφε μας κι εκει μονο ευχαριστα θα λεμε!!

το εχω πει απειρες φορες το 2012 ειναι η χρονια των πονεμενων.. θα το δεις, ηδη καναμε καλη αρχη!:D:D:D

my little angel 10/5/12

κατρινακι μουυυυυυυυ!! συγχαρητηρια!! οντως ειμαστε ολες κοντα!!

με το καλο και τα γεννητουρια! :D:D:D:D:D

αχ κανε μου τη χαρη και πες μου σχετικα με το σακχαρο τι εκανες; οι μετρησεις σου με το μηχανακι πως ειναι; θυμαμαι που μου ειπες πως η καμπυλη βγηκε τσιμπημενη, αλλα θελω να ξερω αν ειχες θεμα και στις τιμες απο το μηχανακι!

Η καμπύλη δείχνει διαβήτη κύησης!! Είναι πολύ αυξημένη στην 1 και στις 2 ώρες!!! Τώρα ακολουθώ διατροφή και οι μετρήσεις μου είναι οκ μέχρι στιγμής!! Αλλά δεν βλέπω να την γλιτώνω την ινσουλίνη, γιατί η διατροφή είναι πολύ περιορισμένη!!Έχω κόψει εντελώς όσπρια και ζυμαρικά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που σε διαβάζω τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη.. Μέχρι τέλους έτσι να παραμείνεις κοριτσάκι μου..

Εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε το εξαιρετικό το τριήμερο. Δεν θα πάμε πουθενά διότι έχουμε στριμωχτεί οικονομικά αλλά τουλάχιστον οι φίλοι μας μας αγαπάνε και μας έχουν καλέσει σχεδόν όλοι.. οπότε όλο και κάποια βόλτα θα βγούμε..

Να περάσετε όλες υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να μου γυρίσετε ανανεωμένες!

Σας φιλώ!

δομνινακι μου σ' ευχαριστω πολυ κι ευχομαι η ευχη σου πραγματικα να πιασει τοπο και να παραμεινω ηρεμη μεχρι τελους!! ειναι κατι που το εχω αναγκη!

ουτε εμεις θα κανουμε κατι για το τριημερο! ισως καμια βολτιτσα αλλα μεχρι εκει!

Μας είπε θα μπει μόνος του ο αφαλός μέσα σιγά σιγά.. Καμάρωνε η μπέμπα στο αυτοκίνητο. Μια κοιτούσε γύρω γύρω, μια κοιμόταν.. Έκανε και κακά της.. Μια χαρά! :-)

Έτοιμο το γάλα μας. Σας φιλώ!!!

τελεια τα νεα σας τουντσομαμα μας!!! να μας φιλησεις τη μικρη ραλλου!!

τα οσα γραψατε για πεθερες δεν θελω καν να τα σχολιασω γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!

my little angel 10/5/12

Η καμπύλη δείχνει διαβήτη κύησης!! Είναι πολύ αυξημένη στην 1 και στις 2 ώρες!!! Τώρα ακολουθώ διατροφή και οι μετρήσεις μου είναι οκ μέχρι στιγμής!! Αλλά δεν βλέπω να την γλιτώνω την ινσουλίνη, γιατί η διατροφή είναι πολύ περιορισμένη!!Έχω κόψει εντελώς όσπρια και ζυμαρικά!!

απο τοσο νωρις εεε;; καλα το γλουκοφαζ δεν σε βοηθησε καθολου;;; :(:(:(

πριν κανεις την καμπυλη οι μετρησεις με το μηχανακι πως ηταν; σε ρωταω γιατι εμενα μου ειπε η διαβητολογος πως δεν θελει να κανω ακομη καμπυλη και πως θα το ελεγχουμε με το μηχανακι προς το παρον και διατροφη εννοειται!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...