Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!

bluevelvet κούκλα η μικρή σου!!! Μην ανυσηχείς για το αιματάκι , αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός!!!

sosad μεγαλώνει ο μικρός σου !!! Μια χαρούλα!! Τι ωραίες στιγμές!!

Δομνίνα μια χαρά μου ακούγεται ο νέος γιατρός!! πολύ καθησυχαστικός!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό είδαμε το σακουλάκι και το λεκιθικό, αλλά το σακουλάκι είναι λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό!! Δεν συμβαδίζει με την εβδομάδα που είμαι!!Ο γιατρός βέβαια δεν ανησυχεί!! Έχω και διαβήτη κύησης και κάνω πολύ αυστηρή διατροφή!!!Αφήστε τα!!!Μακάρι βέβαια να πάνε όλα καλά!!! Το σαββατο λογικά πρέπει να ακούσουμε καρδιά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια επισημα πλεον κ απο το σπιτι της πεθερας γινεται ακομα ο κακος χαμος αλλα γινεται βραιο το σπιτι εχω ξεπατωθει απο το πρωι κ παλι ειναι ενα σωρο δουλειες

μου λυπει ηδη το σπιτακι μου ευτηχως εφυγα πριν το δω αδειο αλλοι κουβαλουσαν κ πακεταριζαν εχω αγχος κ για την παρασκευη αλλα ρε κοριτσια εχω πονους περιοδου οχι τρελλους αλλα εχω αυτα τα νεα μου θα ξαναμπω αυριο ειμαι πτωμααααααα

καληνυχταααααααααα

Να'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω Αδριανή μου... είναι δύσκολο πολύ να φύγεις από το σπίτι σου και να αναγκαστείς να μείνεις με την πεθερά αλλά σκέψου ότι είναι για καλό.. μιας και θα σε βοηθάει και με το μωρό και με την εγκυμοσύνη..

Τουλάχιστον κάνε το σπίτι όπως σας αρέσει εσάς..

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!

L2qIp2.png

καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!

bluevelvet κούκλα η μικρή σου!!! Μην ανυσηχείς για το αιματάκι , αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός!!!

sosad μεγαλώνει ο μικρός σου !!! Μια χαρούλα!! Τι ωραίες στιγμές!!

Δομνίνα μια χαρά μου ακούγεται ο νέος γιατρός!! πολύ καθησυχαστικός!!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό είδαμε το σακουλάκι και το λεκιθικό, αλλά το σακουλάκι είναι λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό!! Δεν συμβαδίζει με την εβδομάδα που είμαι!!Ο γιατρός βέβαια δεν ανησυχεί!! Έχω και διαβήτη κύησης και κάνω πολύ αυστηρή διατροφή!!!Αφήστε τα!!!Μακάρι βέβαια να πάνε όλα καλά!!! Το σαββατο λογικά πρέπει να ακούσουμε καρδιά!!

Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός αυτό μας φτάνει.. Μπορεί να έγινε νωρίτερα η σύλληψη.. άντε με το καλό να ακούσετε και καρδούλα και να ηρεμήσεις!:lol:

L2qIp2.png

να μαι κι εγώωωωω... Όταν δεν κοιμάμαι, έχω χρόνο και για να μπω στο ίντερνετ. Όπως καταλάβατε, σήμερα δεν κοιμήθηκα :-) Μέσα στο πρόγραμμα όλα. Τι να κάνουμε; Το δύσκολο είναι ότι έχω ραντεβού στο ΙΚΑ σε οφθαλμίατρο το μεσημέρι, το οποίο έχει κλειστεί από τον Δεκέμβρη και δεν γίνεται να το χάσω κι έτσι ποιος ξέρει πότε θα ξανακοιμηθώ η δόλια... Αλλά ευτυχώς η μπέμπα είναι πολύ καλά, μεγαλώνει, ζωηρεύει και αυτό έχει σημασία.

Γενικά νέα δεν έχω, εκτός του ότι έκοψα τα μαλλιά μου και μου πρόσθεσε ο κομμωτής εκτός από τις ουρίτσες-κοτσιδάκια που άφησα να κρέμονται και μια μωβ ουρίτσα που την έπλεξα κι αυτή κι έχει πολύ πλάκα. Κάθε που βρίσκει ευκαιρία η μπουζού την τραβάει. Είναι το παιχνίδι της!! :-)

Βελβετάκι εύχομαι περαστικούλια στην κουκλίτσα σου!! Είναι θεά!! Μα πού τη βρίσκουν τόση ομορφιά τα μωρά; Το δικό μου δέρμα γιατί είναι κατσιασμένο; Τέλος πάντων...

Δομνίνα με το καλό η νέα προσπάθεια με το νέο γιατρό! Έρχεται ο μπέμπης λέμε..

Ανδριανή τι να σου πω; Κάτσε και αγχώσου πάλι μέχρι να γεννήσεις, να δω τι θα καταλάβεις. καλά κουράγια τώρα στην πεθερά! Και μην κουράζεσαι και πολύ. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν.

Ειρήνη, Κατρίν πάμε καλά! Θα ρθει κι αυχενική και μετά θα περιμένετε τη β επιπέδου και μετά το ντόπλερ.. δεν τα ξέρω εγώ; Χαλαρώστε όσο μπορείτε και απολάυστε γιατί περνάει γρήγορα ο καιρός. Πότε η sosoad ήταν so sad και πότε αγοράζει ρούχα για τον μπέμπη.. Έτσι είναι η ζωή. Στιγμές που περνούν και δεν ξαναγυρνούν!!

Μακάρι να ταν κι οι πεθερές έτσι. Να περνούσαν και να μην ξαναγυρνούσαν ! :-)

Η δική μου πεθερούλα Άννα, αμέσως μετά τον τοκετό-αποβολή, μου είπε: "πόνεσες ε; Κι εγώ πόνεσα όταν γέννησα τον τούντσο, αλλά μετά τον είδα και μου πέρασαν όλα" .. Είναι απίστευτες όμως.. Δεν καταλαβαίνουν ότι λένε ανοησίες; Όχι εε; Αν το καταλάβαιναν θα μου πείτε, δεν θα τις έλεγαν..

Και φυσικά δεν την άφησα μόνη με την μπέμπα. Αλίμονο! Ήταν κι ο Τούντσος εδώ όταν βγήκα την προηγούμενη Κυριακή. Της έδωσε κι ένα κινητό με βιντεοκλήση και τη βλέπει τη μπέμπα από κει και ησυχάσαμε!

Ο Τούντσος δηλαδή ησύχασε γιατί εγώ έχω ησυχάσει από καιρό. Δεν την ξέρω δεν με ξέρει κι εντάξει είμαστε..

Τώρα μπουζού μου.. έρχομαι.. Ραλλού η φωνακλού!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια που δεν αναφέρθηκα, εύχομαι τα καλύτερα.

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο τον γιατρο φιλεναδες μου!! ολα ειναι πολυ καλα! το εμβρυακι μου ειναι 7.5 χιλιοστα!! ακουσαμε καρδουλα με κοιλιακο υπερηχο κι εχουμε 141 παλμους!! ειμαστε περιπου 6 εβδ. και 4 ημερων και θα το στανταρουμε σε 2 εβδομαδες που θα ξαναπαω οπου και θα ορισουμε ημερομηνια για την αυχενικη!! σημερα πραγματικα νιωθω πως ολα θα πανε καλα! μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος κι ελπιζω για τα καλυτερα!!! :D:D:D:D

το απογευμα θα μπω για σχολιασμο τωρα παω για μαμ και νανι!!

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

μολις γυρισα απο τον γιατρο φιλεναδες μου!! ολα ειναι πολυ καλα! το εμβρυακι μου ειναι 7.5 χιλιοστα!! ακουσαμε καρδουλα με κοιλιακο υπερηχο κι εχουμε 141 παλμους!! ειμαστε περιπου 6 εβδ. και 4 ημερων και θα το στανταρουμε σε 2 εβδομαδες που θα ξαναπαω οπου και θα ορισουμε ημερομηνια για την αυχενικη!! σημερα πραγματικα νιωθω πως ολα θα πανε καλα! μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος κι ελπιζω για τα καλυτερα!!! :D:D:D:D

σας φιλω ολες!

Τέλεια τα νέα σου κοριτσάκι μου... Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις λιγουλάκι..νομίζω ότι το μπεμπέκι αυτό ήρθε για να μείνει!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

ειρηνακι συγχαρητηρια μια χαρα το μπεμπε

εγω παλι αυριο εχω υπερηχο κ εχω αγχωθει πολυ εγω αυριο θα ειμαι 7εβδ.βαση τπ 6 γεναρη οτι ειναι να γινει θα γινει

τωρα στο θεμα της συγκατοικησης ειμαι να παιθανω κοριτσια ενω με βοηθαει πολυ η πεθερα νιωθω οτι ειμαι μεσα σε κλουβι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!ειμαι σε αυτο το σπιτι 10 χρονια κ 4 μερες μου φαινεται πιο ξενο κ απο ξενο κ ο αντρουλης μου δεν βοηθαει καθολου να νιωσω καλυτερα ολο λειπει κ δεν μπορω να ουρλιαξω να φωναξω πριν 2 λεπτα ηρθε κ ξαναφυγε παει να φαει σε καποιο σπιτι στο χωριο μου φαινεται μαλακια εκανα που ηρθα τεσπα αυριο το μεσημαρακι θα μπω να σας πω τα νεα μου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

σας φιλω ολες!

Συγχαρητήρια Ειρηνάκι!!!

Μια χαρά θα πάνε από δω και πέρα!!! Θα δεις!!!Τέλεια τα νέα σου!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

σας φιλω ολες!

Μπραβο Ειρηνακι μου!!!Τελεια τα νεα σου!!!:D

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώωωωω... Όταν δεν κοιμάμαι, έχω χρόνο και για να μπω στο ίντερνετ. Όπως καταλάβατε, σήμερα δεν κοιμήθηκα :-) Μέσα στο πρόγραμμα όλα. Τι να κάνουμε; Το δύσκολο είναι ότι έχω ραντεβού στο ΙΚΑ σε οφθαλμίατρο το μεσημέρι, το οποίο έχει κλειστεί από τον Δεκέμβρη και δεν γίνεται να το χάσω κι έτσι ποιος ξέρει πότε θα ξανακοιμηθώ η δόλια... Αλλά ευτυχώς η μπέμπα είναι πολύ καλά, μεγαλώνει, ζωηρεύει και αυτό έχει σημασία.

Γενικά νέα δεν έχω, εκτός του ότι έκοψα τα μαλλιά μου και μου πρόσθεσε ο κομμωτής εκτός από τις ουρίτσες-κοτσιδάκια που άφησα να κρέμονται και μια μωβ ουρίτσα που την έπλεξα κι αυτή κι έχει πολύ πλάκα. Κάθε που βρίσκει ευκαιρία η μπουζού την τραβάει. Είναι το παιχνίδι της!! :-)

Βελβετάκι εύχομαι περαστικούλια στην κουκλίτσα σου!! Είναι θεά!! Μα πού τη βρίσκουν τόση ομορφιά τα μωρά; Το δικό μου δέρμα γιατί είναι κατσιασμένο; Τέλος πάντων...

Δομνίνα με το καλό η νέα προσπάθεια με το νέο γιατρό! Έρχεται ο μπέμπης λέμε..

Ανδριανή τι να σου πω; Κάτσε και αγχώσου πάλι μέχρι να γεννήσεις, να δω τι θα καταλάβεις. καλά κουράγια τώρα στην πεθερά! Και μην κουράζεσαι και πολύ. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν.

Ειρήνη, Κατρίν πάμε καλά! Θα ρθει κι αυχενική και μετά θα περιμένετε τη β επιπέδου και μετά το ντόπλερ.. δεν τα ξέρω εγώ; Χαλαρώστε όσο μπορείτε και απολάυστε γιατί περνάει γρήγορα ο καιρός. Πότε η sosoad ήταν so sad και πότε αγοράζει ρούχα για τον μπέμπη.. Έτσι είναι η ζωή. Στιγμές που περνούν και δεν ξαναγυρνούν!!

Μακάρι να ταν κι οι πεθερές έτσι. Να περνούσαν και να μην ξαναγυρνούσαν ! :-)

Η δική μου πεθερούλα Άννα, αμέσως μετά τον τοκετό-αποβολή, μου είπε: "πόνεσες ε; Κι εγώ πόνεσα όταν γέννησα τον τούντσο, αλλά μετά τον είδα και μου πέρασαν όλα" .. Είναι απίστευτες όμως.. Δεν καταλαβαίνουν ότι λένε ανοησίες; Όχι εε; Αν το καταλάβαιναν θα μου πείτε, δεν θα τις έλεγαν..

Και φυσικά δεν την άφησα μόνη με την μπέμπα. Αλίμονο! Ήταν κι ο Τούντσος εδώ όταν βγήκα την προηγούμενη Κυριακή. Της έδωσε κι ένα κινητό με βιντεοκλήση και τη βλέπει τη μπέμπα από κει και ησυχάσαμε!

Ο Τούντσος δηλαδή ησύχασε γιατί εγώ έχω ησυχάσει από καιρό. Δεν την ξέρω δεν με ξέρει κι εντάξει είμαστε..

Τώρα μπουζού μου.. έρχομαι.. Ραλλού η φωνακλού!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια που δεν αναφέρθηκα, εύχομαι τα καλύτερα.

εγω οταν μπηκα μεσα για την διακοπη κυησεως μου ελεγε σιγα μην πονεσεις τιποτα δεν θα καταλαβεις τι να πω κ εγω που τα γεννησα κ τα δυο τα παιδια μου 3500 κιλα εεε??κ οταν ελεγα οτι ποναω ελα μου ελεγε που πονας μια σκατια παιδι κ πονας...

φυσικα οταν γεννησα δεν ηταν εκει κ της ειπε ο αντρας μου ποσα υπεφερα μου ειπε τελεκα πονεσες τοσο πολυ εε δεν το περιμενα...

τη να πεις δεν καταλαβενουν τιποτα ειναι στον κοσμο τους ειδικα η δικια μου δεν ξερει ακομα τι παει να πει πονος..ψυχικος πονος..οταν εχασα τον μπαμπα μου ηρθε στρην κηδεια κ αν το πιστευετε εκατσε στο αμαξι γιατι κρυωνε...τι να πω...

συγχαρητηρια ειρηνακι μου μπραδο πολυ καλα τα νεα σου...

ανδριανη μου μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε...περιμενω τα νεα σου...

αντε κοριτσακια κ στα δικα μας τωρα...εγω εδω ακομα στης προσπαθειες ειμαι τωρα στην 19η μερα του κυκλου στης 6/3 ειναι να αδιαθετησω μακαρι να μην γινει κ να ειμαι εγκυουλα..

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Αδριανή μου περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.. Είμαι σίγουρη ότι η καρδούλα θα σας ξεκουφάνει..

Πολύ ζόρικο όλο αυτό που περνάς σε αυτή τη φάση.. Και νομίζω ότι ο άνδρας σου δεν βοηθάει καθόλου στην ψυχολογία σου τώρα.. Τι θα πει πάει να φάει σε ένα σπίτι στο χωριό; Σπίτι δεν έχει να φάει; μαζί σου έπρεπε να μείνει... ή μήπως επειδή γύρισε στο "σπίτι του" τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα; Η Μαρία πως αντιδράει;

Τουντσάκι μου το μωβ τσουλούφι τα λέει όλα για σένα νομίζω.. Μεγαλώνετε κι εσείς.. τριών μηνών σήμερα! Πως περνάει έτσι ο καιρός... Θα πετάξετε χαρταετό με τη μπεμποραλλού αγκαλιά; τέλεια!

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που σε διαβάζω τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη.. Μέχρι τέλους έτσι να παραμείνεις κοριτσάκι μου..

Άννια μου κάποιοι είναι μεγάλα γαϊδούρια.. τίποτε άλλο..

Εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε το εξαιρετικό το τριήμερο. Δεν θα πάμε πουθενά διότι έχουμε στριμωχτεί οικονομικά αλλά τουλάχιστον οι φίλοι μας μας αγαπάνε και μας έχουν καλέσει σχεδόν όλοι.. οπότε όλο και κάποια βόλτα θα βγούμε..

Να περάσετε όλες υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να μου γυρίσετε ανανεωμένες!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Πω πω ανέφερες Άννα την κηδεία του μπαμπά σου και την πεθερά και θυμήθηκα τι έκανε η δική μου πεθερά στην κηδεία του μπαμπά μου.. Θα συγχιστώ όμως αν μπω σε λεπτομέρειες και δεν θέλω.. Ένα θα σας πω. Εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου, καπέλο και ασπρόμαυρο σύνολο σα να ήταν η Τζόαν Κόλινς.. :confused:

Δομνίνα δεν είχες καταλάβει πόση τρέλλα κουβαλάω; Το κοτσιδάκι περίμενες;; Χα χα χα.. Μην κοτσάρω και στη Ραλλού κανένα κοτσίδι μόνο.. Να με προσέχετε! Γιατί μπορεί να είναι 3 μηνών, όμως η γιατρός τη θεωρεί 1μιση και νομίζω πως είναι νωρίς για εξτρίμ χτενίσματα :wink:

Σήμερα την πήγαμε σε χειρουργό για να δει την ομφαλοκοίλη. Μας είπε θα μπει μόνος του ο αφαλός μέσα σιγά σιγά.. Καμάρωνε η μπέμπα στο αυτοκίνητο. Μια κοιτούσε γύρω γύρω, μια κοιμόταν.. Έκανε και κακά της.. Μια χαρά! :-)

Έτοιμο το γάλα μας. Σας φιλώ!!!

γεια σας κοριτσια

πηγαμε σημερα κ ακουσαμε την καρδουλα 131 χτυπους κ ειμαστε 6,5 χιλιοστα εγω ημερολογιακα ειμαι στην 7 εβδομαδα ο γιατρος ηταν ευχαριστημενος αυτα τα νεα μας ολα καλα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...