Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

εμενα τα νεα μου δεν ειναι οπως τα περιμενα δεν ειδαμε καρδουλα ο σακος ειχε μεγαλωσει αισθητα ο γιατρος με λεει υπερβολικη κ να παω την επομενη παρασκευη κ οτι ηταν νωρις να δουμε τωρα στην μαρια 6+1 ειχαμε δει χθες ημουν 6 ακριβως κ ειδαμε μεσα κατι ασπριζε ο ιδιος ειπε οτι ειναι σιγουρος οτι την επομενη θα ακουστει αλλα εμενα μου γυρναν στο μυαλο τα περασμενα τεσπα την αλλη παρασκευη θα δουμε τι θα γινει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες.

ειρηνακι ,σερπαφαρ πηρα γιατι εχω μεγαλο και αστατο κυκλο.επομενως δεν κανω καλη ωορηξια.το ηξερα οτι κατι δεν παει καλα.αλλα μου το ειπε κ ο γιατρος.οταν ο κυκλος παιζει απο 35 εως 50 ,κατι γινεται.τωρα λογικα θα μου ερθουν στις 2 του μηνος.μακαρι να μην μου ερθουν καθολου δηλαδη..τεσπα.εχτες εκανα και την πρεγκνυλ.ρε κοριτσια με πονεσε ο απαυτος μου.ακομα ποναω.εχω και πολλες απορριες σχετικα με την πρεγκνυλ.αλλα δεν εχω χρονο τωρα.ειμαι στη μανα μου και γινεται χαμος.

σας φιλω..οποτε μπορω θα ξαναμπω

τζενακι μου εγω περυσι οταν ξεκινησα τις προσπαθειες για μωρο ο κυκλος μου ηταν μικρος 28-30 αλλα ειχα θεμα κι εγω με την ωορηξια. ειχα πολυ χαμηλη προγεστερονη και δεν εκανα ή εκανα κακης ποιοτητας ωορηξια. σε παρακολουθηση με υπερηχο τα ωαρια μου εφταναν μεχρι ενα σημειο και μετα εκφυλιζονταν! τοτε ξεκινησα γλουκοφαζ που μικραινουν τους μεγαλους κυκλους, σταθεροποιουν τη περιοδο και εννοειται την ωορηξια. σε 2 μηνες ειχα μεινει εγκυος (στην παλλινδρομη). μηπως να το συζητουσατε; φαντασου πως ειχα κανει μια φορα προκληση ωορηξιας με ενεσεις και εγκυος δεν εμεινα, εμεινα τον επομενο μηνα μονη μου!

παντως εκεινη τη μοναδικη φορα που εκανα πρεγκνυλ οντως κι εμενα με πεθανε ο πισινος! ομως εμενα μου εμεινε κυριολεκτικα αξεχαστος ο πονος οταν εσπασε το αυγο! δεν μπορουσα ουτε να καθισω!!

καλημερα κοριτσια

εμενα τα νεα μου δεν ειναι οπως τα περιμενα δεν ειδαμε καρδουλα ο σακος ειχε μεγαλωσει αισθητα ο γιατρος με λεει υπερβολικη κ να παω την επομενη παρασκευη κ οτι ηταν νωρις να δουμε τωρα στην μαρια 6+1 ειχαμε δει χθες ημουν 6 ακριβως κ ειδαμε μεσα κατι ασπριζε ο ιδιος ειπε οτι ειναι σιγουρος οτι την επομενη θα ακουστει αλλα εμενα μου γυρναν στο μυαλο τα περασμενα τεσπα την αλλη παρασκευη θα δουμε τι θα γινει

ανδριαννη μου καθε συλληψη και εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη! πιστευω πως οντως ειναι νωρις και αδικα στενοχωριεσαι! κολπικο εκανες;

σε καταλαβαινω απολυτα ομως, νιωθω και την αγωνια και τον φοβο σου μιας κι εγω δεν παω πισω, ειμαι γνωστη υστέρω! οσο μπορεις μη βασανιζεις το μυαλουδακι σου με κακες σκεψεις!

μακαρι να υπηρχε ενα χαπακι που θα εσβηνε απο τη μνημη μας ολα τα κακα προηγουμενα που μας βασανιζουν μεχρι και σημερα και δεν μας αφηνουν να χαρουμε αυτο που μας συμβαινει..εχε πιστη! σε φιλω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

ναι βρε ειρηνακι κολπικο εκανα μεσα στο σακο φανηκε κατι αλλα μου ειπε οτι με μισο χιλιοστο σκατουλακι θες να δω καρδια?εγω ομως ειχα μια επαφη ολη κ ολη την 15 μερα του κυκλου κ αντε λεω να το πιασα την 16 χθες το λιγοτερο που ημουν ηταν 5+5

τεσπα οτι κ να λεμε θα διξει την αλλη παρασκευη απλα εχω πολυ αγωνια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν ενημέρωσα χθες αλλά μετά το Βασιλόπουλο είχαμε διάφορες άλλες εξωτερικές δουλειές με το σύζυγο, γυρίσαμε σπίτι κομμάτια, φάγαμε, κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7.30 και μετά ήρθαν φίλοι στο σπίτι και φύγαν γύρω στις 12.. οπότε μετά δεν είχα κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω..

Σήμερα όμως με το που ξύπνησα μπήκα για να ενημερώσω..

Λοιπόν.. πήγαμε χθες στο κέντρο.. ωραίο περιβάλλον και αισιόδοξο.. καθυστέρησε ο Βασιλόπουλος να μας δει αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και γι' αυτό διότι στο πρώτο κέντρο που ήμουν στο πρώτο ραντεβού καθυστερήσαμε δυο ώρες.. Τέλος πάντων, έρχεται μια κοπελίτσα στην αρχή μου παίρνει ιστορικό και μετά περάσαμε σε ένα γραφείο για να δούμε το Βασιλόπουλο.

Συμπαθέστατος πραγματικά. Ήρεμος, λιτός και περιεκτικός και επεξηγηματικός όπου ακριβώς χρειαζόταν. Όταν του είπα ποιος ήταν ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους του χώρου και έτσι πραγματικά ηρέμησα κορίτσια διότι ενώ ήξερα μέσα μου ότι σίγουρα θα είχε κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, ερχόταν τώρα ένας άλλος γιατρός να το επιβεβαιώσει..

Για να μην πολυλογώ το πρόβλημά μας τελικά είναι η ποιότητα των ωαρίων.. Και όλο αυτό ξεκινάει πολύ χρόνια πίσω, από το 1998, που είχα κάνει μια εγχείρηση στις ωοθήκες για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που με τυρρανούσε εκείνη την εποχή. Ο Βασιλόπουλος μου είπε ότι εκείνα τα χρόνια αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν και πως ότι έγινε έγινε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα.

Καταρχήν θα πρέπει να κάνω την εξέταση για την αντιμυλλέριο ορμόνη που μετράει το απόθεμα των ωοθηκών. Αν αυτή η εξέταση είναι καλή τότε θα προχωρήσουμε με ημιφυσικό κύκλο.. δηλαδή λίγα φάρμακα για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγα και καλά ωάρια. Αν αυτή η εξέταση δεν βγει καλή, που ο Βασιλόπουλος αυτό υποψιάζεται από το ιστορικό μου, θα κάνουμε δυο φυσικούς κύκλους για να μπορέσουμε να δούμε την ποιότητα των ωαρίων και να προχωρήσουμε ανάλογα. Αν τα ωάρια των φυσικών κύκλων είναι καλά και γονιμοποιούνται θα προχωρήσουμε με φυσικούς. Αν πάλι δεν είναι καλά τότε η μόνη μας λύση και επιλογή είναι τα δανεικά ωάρια..

Οπότε προς το παρόν θα κάνω αυτή την εξέταση και αναλόγως αποτελέσματος θα μιλήσω με το Βασιλόπουλο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε μαζί του και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Πάντως κορίτσια μου έφυγε και το βάρος και η αγωνία που κουβαλούσα..

Αδριανή όντως είναι πολύ νωρίς για να ακούσεις καρδούλα.. όπως σου είπε και το Ειρηνάκι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.. Αφού είδατε κάτι και άσπριζε σίγουρα υπάρχει καρδούλα απλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία της.. Σίγουρα την άλλη Παρασκευή θα την ακούσετε και θα ηρεμήσεις.. Εγώ είχα ακούσει καρδιά 6+5 αλλά ξέρω και περιπτώσεις που ακούσανε την 7η βδομάδα και όλα πήγαν τέλεια!

L2qIp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

έχω μέρες να γράψω αλλά μπαίνω στα κλεφτά και διαβάζω τα νέα σας!

εμείς εδώ και μια βδομάδα είμαστε στην αθήνα και κάνουμε τα ψώνια του μπεμπάκου!

Πολύ κούραση, πολλά έξοδα, αλλά ωραίο συναίσθημα!έχουμε γεμίσει γαλάζια, κίτινα και πράσινα μικροσκοπικά πραγματάκια που μέχρι πριν 10 μέρες αγνοούσα την ύπαρξή τους:D:D:D

Οι φρεσκοεγκυούλες πως τα πάνε?

Ανδριιανή είναι πάρα πολύ νωρίς για καρδούλα καλέ, μην αγχώνεσαι...αφού είδατε και το ασπρουλάκι μέσα εκεί θα είναι το μπεμπέ!

Άκου τον γιατρό σου κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Τα άλλα κορίτσια τι νέα έχουν?

Δομνίνα πόσο καταλαβαίνω την ανακούφιση που νιώθεις με τον καινούριο σου γιατρό!είναι μερικοί επιστήμονες που με τον τρόπο που θα σου μιλήσουν και την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που θα σου δείξουν σε κάνουν να νιώθεις λες και σε έχουν ήδη θεραπεύσει.Και είναι πολύ σημαντικό που κέρδισε και τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του άντρα σου και έτσι θα προχωρήσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση γιατί κακά τα ψέμματα αν δεν έχεις τη στήριξη του συζύγου χάνεις τη μισή σου δύναμη, ειδικά σε τέτοια θέματα.

Εμείς πήγαμε και στον γιατρό και είμαστε 880 γραμμάρια!!!:D:D:D

μεγαλώνει ο ηλιοκαμμένος μας, μεγαλώνει και η μανούλα, η κοιλιά μου κάθε μέρα και πιό φούσκα είναι...να δω μέχρι που θα φτάσει!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε ειρηνακι κολπικο εκανα μεσα στο σακο φανηκε κατι αλλα μου ειπε οτι με μισο χιλιοστο σκατουλακι θες να δω καρδια?εγω ομως ειχα μια επαφη ολη κ ολη την 15 μερα του κυκλου κ αντε λεω να το πιασα την 16 χθες το λιγοτερο που ημουν ηταν 5+5

τεσπα οτι κ να λεμε θα διξει την αλλη παρασκευη απλα εχω πολυ αγωνια

βρε γλυκο μου κοριτσακι αλλο ποτε εγινε η γονιμοποιηση κι αλλο ποτε εγινε η εμφυτευση!! η γονιμοποιηση μπορει να εγινε τη μερα που λες, αλλα η εμφυτευση παιρνει απο 6 μεχρι και 12 ημερες!! γι αυτο λενε οι γιατροι πως δεν μπορουμε να ειμαστε ακριβεις για την ημερα της συλληψης! ουσιαστικα το εμβρυακι αρχιζει να αναπτυσσεται απο τη στιγμη που εμφυτευεται στη μητρα.

ειναι πολυ νωρις για καρδουλα κι αφου ο γιατρος ξερει τι ειδε γιατι μου στενοχωριεσαι τοσο πολυ; τωρα θα μου πεις τι μας λες κυρα μου που εσυ πριν πας για υπερηχο ανεβαζεις πιεση! ναι αγχωνομαι αλλα οταν φευγω απο τον γιατρο και μου λεει πως εχουμε δει αυτα που πρεπει και ειναι ευχαριστημενος, ηρεμω! μεχρι τον επομενο φυσικα υπερηχο γιατι ειπαμε αυτος ο φοβος και η αγωνια απλα δεν φευγουν!! σε καταλαβαινω ως τα μπουνια λεμε, αλλα σκεψου πως τη δεδομενη στιγμη δεν εχεις καποιο στοιχειο για να σκεφτεσαι αρνητικα!! 5w και 5d ειναι πολυυυυ νωρις για καρδουλα! αν δεν κανω λαθος το νωριτερο που μπορεις να την ακουσεις ειναι 6w και 2d χωρις αυτο να ειναι ο κανονας!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν ενημέρωσα χθες αλλά μετά το Βασιλόπουλο είχαμε διάφορες άλλες εξωτερικές δουλειές με το σύζυγο, γυρίσαμε σπίτι κομμάτια, φάγαμε, κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7.30 και μετά ήρθαν φίλοι στο σπίτι και φύγαν γύρω στις 12.. οπότε μετά δεν είχα κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω..

Σήμερα όμως με το που ξύπνησα μπήκα για να ενημερώσω..

Λοιπόν.. πήγαμε χθες στο κέντρο.. ωραίο περιβάλλον και αισιόδοξο.. καθυστέρησε ο Βασιλόπουλος να μας δει αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και γι' αυτό διότι στο πρώτο κέντρο που ήμουν στο πρώτο ραντεβού καθυστερήσαμε δυο ώρες.. Τέλος πάντων, έρχεται μια κοπελίτσα στην αρχή μου παίρνει ιστορικό και μετά περάσαμε σε ένα γραφείο για να δούμε το Βασιλόπουλο.

Συμπαθέστατος πραγματικά. Ήρεμος, λιτός και περιεκτικός και επεξηγηματικός όπου ακριβώς χρειαζόταν. Όταν του είπα ποιος ήταν ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους του χώρου και έτσι πραγματικά ηρέμησα κορίτσια διότι ενώ ήξερα μέσα μου ότι σίγουρα θα είχε κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, ερχόταν τώρα ένας άλλος γιατρός να το επιβεβαιώσει..

Για να μην πολυλογώ το πρόβλημά μας τελικά είναι η ποιότητα των ωαρίων.. Και όλο αυτό ξεκινάει πολύ χρόνια πίσω, από το 1998, που είχα κάνει μια εγχείρηση στις ωοθήκες για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που με τυρρανούσε εκείνη την εποχή. Ο Βασιλόπουλος μου είπε ότι εκείνα τα χρόνια αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν και πως ότι έγινε έγινε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα.

Καταρχήν θα πρέπει να κάνω την εξέταση για την αντιμυλλέριο ορμόνη που μετράει το απόθεμα των ωοθηκών. Αν αυτή η εξέταση είναι καλή τότε θα προχωρήσουμε με ημιφυσικό κύκλο.. δηλαδή λίγα φάρμακα για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγα και καλά ωάρια. Αν αυτή η εξέταση δεν βγει καλή, που ο Βασιλόπουλος αυτό υποψιάζεται από το ιστορικό μου, θα κάνουμε δυο φυσικούς κύκλους για να μπορέσουμε να δούμε την ποιότητα των ωαρίων και να προχωρήσουμε ανάλογα. Αν τα ωάρια των φυσικών κύκλων είναι καλά και γονιμοποιούνται θα προχωρήσουμε με φυσικούς. Αν πάλι δεν είναι καλά τότε η μόνη μας λύση και επιλογή είναι τα δανεικά ωάρια..

Οπότε προς το παρόν θα κάνω αυτή την εξέταση και αναλόγως αποτελέσματος θα μιλήσω με το Βασιλόπουλο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε μαζί του και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Πάντως κορίτσια μου έφυγε και το βάρος και η αγωνία που κουβαλούσα..

Αδριανή όντως είναι πολύ νωρίς για να ακούσεις καρδούλα.. όπως σου είπε και το Ειρηνάκι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.. Αφού είδατε κάτι και άσπριζε σίγουρα υπάρχει καρδούλα απλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία της.. Σίγουρα την άλλη Παρασκευή θα την ακούσετε και θα ηρεμήσεις.. Εγώ είχα ακούσει καρδιά 6+5 αλλά ξέρω και περιπτώσεις που ακούσανε την 7η βδομάδα και όλα πήγαν τέλεια!

Δομνινακι μου χαιρομαι γιατι σε διαβαζω ηρεμη και αισιοδοξη κι αυτα ειναι που με χαροποιουν περισσοτερο!! για το συγκεκριμενο κεντρο - γιατρο εχω διαβασει πολυ καλα σχολια στο παρεντς και ειμαι σιγουρη πως κι εσυ το ιδιο. ολες παντως ελεγαν ποσο "ανθρωπινος" ειναι ο συγκεκριμενος γιατρος! Μου ειχε κανει εντυπωση γιατι νομιζω για κανεναν αλλον δεν ειχα διαβασει τετοια περιγραφη!

Θελω να πιστευω πως θ΄αλλαξει η τυχη σου και θα εχουμε συντομα αποτελεσμα! Στο ευχομαι ολοψυχα η ηρεμια και η αισιοδοξια σου να μη διαταραχτουν απο κανεναν παραγοντα κι ολα να κυλησουν ομαλα και υπερ σας!

Με το καλο λοιπον η εναρξη προσπαθειων!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

έχω μέρες να γράψω αλλά μπαίνω στα κλεφτά και διαβάζω τα νέα σας!

εμείς εδώ και μια βδομάδα είμαστε στην αθήνα και κάνουμε τα ψώνια του μπεμπάκου!

Πολύ κούραση, πολλά έξοδα, αλλά ωραίο συναίσθημα!έχουμε γεμίσει γαλάζια, κίτινα και πράσινα μικροσκοπικά πραγματάκια που μέχρι πριν 10 μέρες αγνοούσα την ύπαρξή τους:D:D:D

Οι φρεσκοεγκυούλες πως τα πάνε?

Ανδριιανή είναι πάρα πολύ νωρίς για καρδούλα καλέ, μην αγχώνεσαι...αφού είδατε και το ασπρουλάκι μέσα εκεί θα είναι το μπεμπέ!

Άκου τον γιατρό σου κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Τα άλλα κορίτσια τι νέα έχουν?

Δομνίνα πόσο καταλαβαίνω την ανακούφιση που νιώθεις με τον καινούριο σου γιατρό!είναι μερικοί επιστήμονες που με τον τρόπο που θα σου μιλήσουν και την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που θα σου δείξουν σε κάνουν να νιώθεις λες και σε έχουν ήδη θεραπεύσει.Και είναι πολύ σημαντικό που κέρδισε και τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του άντρα σου και έτσι θα προχωρήσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση γιατί κακά τα ψέμματα αν δεν έχεις τη στήριξη του συζύγου χάνεις τη μισή σου δύναμη, ειδικά σε τέτοια θέματα.

Εμείς πήγαμε και στον γιατρό και είμαστε 880 γραμμάρια!!!:D:D:D

μεγαλώνει ο ηλιοκαμμένος μας, μεγαλώνει και η μανούλα, η κοιλιά μου κάθε μέρα και πιό φούσκα είναι...να δω μέχρι που θα φτάσει!!!

αχχχχχχχχχ βρε σοσαντ ποτε θα φτασουμε κι εμεις μεχρι εκει;;;;; ανυπομονω σου λεω!!!

καλοφορετα τα ρουχαλακια σας και με το καλο να τον υποδεχτειτε τον ηλιοκαμμενο σας!!

εγω νεα θα σας εχω την επομενη πεμπτη οπου περιμενουμε επιτελους να μπορεσει να μετρησει ο γιατρος το εμβρυακι να ξερουμε και σε ποια εβδομαδα ειμαι ντε! προς το παρον την καρδουλα την ειδαμε να παλλεται κι εχω αγωνια μεχρι να την ακουσω!

οπως η ανδριανη ετσι κι εγω εχω τις δικες μου φοβιες! στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχαμε φτασει παλι να δουμε καρδια να παλλεται, αλλα δεν την ακουσαμε ποτε! οπότε οπως καταλαβαινετε αυτος ο υπερηχος για μενα ειναι ζωτικης σημασιας!! αν ξεπερασω κι αυτο το "εμποδιο" θα ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα! βεβαια προσπαθω να σκεφτομαι μονο θετικα! την προηγουμενη φορα δεν εκανα ηπαρινες, τωρα κανω, γιατι να παει κατι στραβα; ε, κουτσα - στραβα καπως ηρεμω και παιρνω θαρρος, αλλα ξερω πως εκεινη τη μερα θα ειμαι ενα ρακος μεχρι να δουμε πως εξακολουθει να υπαρχει καρδιακη λειτουργια!

my little angel 10/5/12

Kαλημερα κοριτσια. Δεν σας ειχα γραψει τοσες μερες γιατι δεν ημουν και στις καλυτερες μου...

Η μπεμπα μου την Παρασκευη το πρωι, εβγαλε μαζι με το εμετακι της και λιγο αιμα και το Σαββατο ειχε αιματακι και στα κακα της.. Την Κυριακη ειχαμε διαρροιες, οι οποιες ψιλοσυνεχιζονται και σημερα.

Την ειδε ο παιδιατρος και μας ειπε οτι το αιματακι στον εμετο ειναι ερεθισμενος οισοφαγος, λογω της παλλινδρομισης που εχει και την ξεκινησαμε ενα σιροπακι, το οποιο ειναι προφυλακτικο και επουλωτικο. Για το αιμα στα κακα, ειναι κατα πασα πιθανοτητα καποια αλλεργια. Ετσι εκοψα τα γαλακτοκομικα, το ψαρι, τα αυγα και τους ξηρους καρπους και περιμενουμε να δουμε πως θα παει. Την παρακολουθουμε και αν χρειαστει θα παμε για εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο. Ο γιατρος ειπε οτι ολα αυτα δεν ειναι πολυ ανησυχητικα, και πως αφου εχει ορεξη για φαγητο, παιρνει βαρος και γενικα ειναι ενα ζωηρο μωρο, να την παρακολουθησουμε και βλεπουμε...

Αυτα τα νεα μας κοριτσια...

καλημέρα κυρίες μου !Μια όμορφη εβδομάδα να χουμε!!!

Βελβετάκι μου αφού ο γιατρός σας δεν ανησυχεί είμαι σίγουρη ότι είναι συνήθη φαινόμενα σε μωράκια και όχι κάτι ανησυχητικό!!!Περαστικά στην μικρούλα σου!!!!

Ανδριαννή όπως στα είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια!!Ήταν πολύ νωρίς για καρδούλα!!!Διώξε τις κακές σκέψεις όσο μπορείς κ όλα θα πάνε καλά!!!

Σοσαντ 880 ολόκληρα γραμμάριο ο παίδαρός σου??Ουαου!!!! Ποποποπο ένας ομορφάντρας :tongue: Καλοφόρετα και καλορίζικα να είναι τα καινουργια πραγματάκια του μπεμπάκου σας!!!

Δομνινάκι μου πολύ μου άρεσε το ότι ο νέος γιατρός σου έφτιαξε τόσο πολύ την διάθεση γιατί αυτό σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου που είμαι σίγουρη ότι επειδή εχεις ιατρικές γνώσεις είναι αυξημένες!!! Σου εύχομαι όλα μα όλα να πάνε κατ'ευχήν αυτην την φορά και πού σύντομα να γίνεις μια ευτυχισμένη μανούλα!! (Συγνώμη για το greys anatomy που σου αποκάλυψα την συνέχεια!! Νόμιζα ότι τα είχες δει ..)

Τζενάκι άτιμη πρεγκνυλ!!! Πονάει είναι η αλήθεια στον ποπο αλλά σου εύχομαι το αποτέλεσμα να σε ανταμείψει και με το παραπάνω!!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτην την στιγμή! Τα φιλιά μου σε όλες τις μανούλες, τα μπεμπάκια και τις μελλοντικές μανούλες φυσικά!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Από όλα όσα διαβάζω καταλαβαίνω ότι 8 στα 10 μωράκια έχουν πρόβλημα γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης και αλλεργίας.. Αν είναι δυνατόν.. ταλαιπωρούνται τα κακόμοιρα από τόσο νωρίς.. Βελβετάκι κουράγιο.. αφού είναι υπό έλεγχο και παρακολούθηση μη φοβάσαι τίποτε..

Sosad νομίζω πως αυτά τα ψώνια είναι τα ωραιότερα της ζωής σου.. και που να δεις όταν θα έρθει κι ο ηλιοκαμμένος σαν περιεχόμενο.. Εκεί θα πάθεις πλάκα..

Ειρηνάκι και Αδριανή .. δυστυχώς το άγχος της εγκυμοσύνης δεν φεύγει ποτέ.. παρά μόνο όταν γεννήσετε και τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας.. Οπλιστείτε με υπομονή, αισιοδοξία και κουράγιο και ο καιρός θα περάσει χωρίς να το καταλάβετε..

Όσον αφορά εμένα.. θα πάω το Σάββατο να κάνω τη συγκεκριμένη αιματολογική εξέταση για να δούμε που βρισκόμαστε και μετά θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

http://i1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/19022012013.jpg

Kαι μια φωτο απο την μπεμπουλα που την τραβηξα χθες με το κινητακι.

Καλέ μεγάλωσε πάρα πολύ!!!! Τι απίστευτο μωρό είναι αυτό και τι μαγουλάκια!!! φαντάσου να μην είχε και την παλινδρόμηση!

Να σου ζήσει κοριτσάρα και μακάρι σύντομα όλες μας να κρατάμε ένα τέτοιο στην αγκαλιά μας!:-P

L2qIp2.png

Velvetaki τι μπουμπούκα είναι αυτή??Ευχαριστούμε για τη φωτό πολύ πολύ!!Και περαστικά της!!!

Τελικά ρε κορίτσια αγωνία υπάρχει πάντα είτε ωσπου να μεινεις εγκυος , μετά να πάει καλά η εγκυμοσύνη αλλη αγωνία και μετά συνέχεια αγωνίες ειναι τα μωράκια να μεγαλώσουν καλά!!!!Αλλά αξίζει το κόπο όμως ε???

Σας φιλώ όλες !!!!

Velvetaki τι μπουμπούκα είναι αυτή??Ευχαριστούμε για τη φωτό πολύ πολύ!!Και περαστικά της!!!

Τελικά ρε κορίτσια αγωνία υπάρχει πάντα είτε ωσπου να μεινεις εγκυος , μετά να πάει καλά η εγκυμοσύνη αλλη αγωνία και μετά συνέχεια αγωνίες ειναι τα μωράκια να μεγαλώσουν καλά!!!!Αλλά αξίζει το κόπο όμως ε???

Σας φιλώ όλες !!!!

αυτο χωρις το ερωτηματικο!!!!!

μα τι κοριτσαρα που ειναι η κορουλα σου βρε βελουδακι;;;; σκετη γλυκα ειναι! θελω να της "τσιμπησω" τα μαγουλακια μωρεεεεεεεεεεε!!!

οσο για την παλλινδρομηση και τις αλλεργιες ειναι πια τοσο συνηθες στα μωρακια! ειναι σιγουρα μια κατασταση κουραστικη αλλα ξεπερνιεται ευκολα, μην ανησυχεις, αφου σου τα ειπε κι ο παιδιατρος! υπομονη κι ολα θα φτιαξουν!

να σου ζησει και παλι!:D:D

my little angel 10/5/12

Καλημέρα κοριτσάκια..

Από όλα όσα διαβάζω καταλαβαίνω ότι 8 στα 10 μωράκια έχουν πρόβλημα γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης και αλλεργίας.. Αν είναι δυνατόν.. ταλαιπωρούνται τα κακόμοιρα από τόσο νωρίς.. Βελβετάκι κουράγιο.. αφού είναι υπό έλεγχο και παρακολούθηση μη φοβάσαι τίποτε..

Sosad νομίζω πως αυτά τα ψώνια είναι τα ωραιότερα της ζωής σου.. και που να δεις όταν θα έρθει κι ο ηλιοκαμμένος σαν περιεχόμενο.. Εκεί θα πάθεις πλάκα..

Ειρηνάκι και Αδριανή .. δυστυχώς το άγχος της εγκυμοσύνης δεν φεύγει ποτέ.. παρά μόνο όταν γεννήσετε και τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας.. Οπλιστείτε με υπομονή, αισιοδοξία και κουράγιο και ο καιρός θα περάσει χωρίς να το καταλάβετε..

Όσον αφορά εμένα.. θα πάω το Σάββατο να κάνω τη συγκεκριμένη αιματολογική εξέταση για να δούμε που βρισκόμαστε και μετά θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε..

Σας φιλώ όλες!

πραγματικα πιστευω πως θα ηρεμησω κατα πολυ μετα την αυχενικη! οχι τελειως, αλλα τουλαχιστον να μην ειμαι κι ετσι οπως ειμαι τωρα! αντι να χαιρομαστε, ειμαστε συνεχως με τον φοβο αγκαλια! ε, δε παει!

εχεις απολυτο δικιο παντως! αν δεν το κρατησω αγκαλια δεν ησυχαζω! βεβαια τοτε αρχιζουν αλλες αγωνιες, αλλα οκ θα τις επεξεργαστω τοτε χαχα!

ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα απο την εξεταση κι ολα να πανε κατ' ευχην!

my little angel 10/5/12

καλησπερα κοριτσια επισημα πλεον κ απο το σπιτι της πεθερας γινεται ακομα ο κακος χαμος αλλα γινεται βραιο το σπιτι εχω ξεπατωθει απο το πρωι κ παλι ειναι ενα σωρο δουλειες

μου λυπει ηδη το σπιτακι μου ευτηχως εφυγα πριν το δω αδειο αλλοι κουβαλουσαν κ πακεταριζαν εχω αγχος κ για την παρασκευη αλλα ρε κοριτσια εχω πονους περιοδου οχι τρελλους αλλα εχω αυτα τα νεα μου θα ξαναμπω αυριο ειμαι πτωμααααααα

καληνυχταααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...