Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τουντσακι μου να ζησετε μαζι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι χιλια χρονια:):):)

Δομνινα μου καιρός ηταν να φύγει!!!

Ρενίτα μου και εμενα μου αρεσει αυτος ο αερας γκαστριας!!!!

Οι εγκυουλες τι κάνουν???

Κοριτσια με το ζαχαρο στις προσπαθειες κανατε διατροφή???

καλημερουδια!!

μαγδακι εγω οχι δεν εκανα αν και θα επρεπε! με την υποψια ομως της εγκυμοσυνης ξεκινησα!!

ειναι υψηλο το σακχαρο σου; παιρνεις καποια αγωγη πχ γλουκοφαζ;

τουντσακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!! ευχομαι μεχρι την επομενη σας επετειο να εχετε μονο γελια και χαρές!!! :D:D

με το καλο το νεο λουκ!!! ευχαριστησου μπωτέ τωρα που βρηκες ευκαιρια!!

οι υπολοιπες που ειστε;;;;

σε λιγο φευγω για γιατρο και χρειαζομαι τις ευχες σας!

σας φιλω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι καλή επιτυχια!!! Θα δεις θα πάνε ολα καλά:):):) Περιμενουμε τα νεα σου!!!!:):)

Στην καμπυλη βγηκε αρκετα πανω απο το φυσιολογικο!!!Μου ειπαν οτι στην εγκυμοσυνη θα κανω ζαχαρο κυησης(ειναι σχεδον σιγουρο) μου ειπαν οτι μπορει να μου δωσουν γκλουκοφαζ αλλα οχι ακομη και ετσι δεν με εχουν δωσει ακομη!!! Αλλα κατα την εγκυμοσυνη μαλλον θα κανω ινσουλινη και οχι γκλουκοφαζ!!!

Με εσενα τι εγινε το ζαχαρο ανεβηκε τελικα??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσινάκι πολύχρονοι, πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!!! Έχεις στην αγκαλιά σου το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να σου χαρίσει ο αντρούλης σου την μικρή Ραλλου-μπουζού σου!Οπότε από του χρόνου θα μπορείς να διεκδικείς κ πάλι δωράκι επετείου :tongue: Πες μου ότι άφησες το μωρό με την πατσουλί-πεθερά :confused::confused::shock::shock:

Ειρηνάκι μου περιμένουμε τα νέα από τον ντοκ σημερα!!Χαλάρωσε όλα καλά θα είναι!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τον γκαστροάνεμο!!!!

Τζενάκι με το καλό νακάνεις σήμερα την πρεγκνυλ!! 12 μέρα σήμερα και σιγουρα το ενδομήτριο σου θα έχει πάρει τα πάνω του!Στην εξωσωματική καλό ενδομήτριο θεωρείται αυτό που είναι πάνω από 8 mm και άριστο το 10 mm! Μια χαρά θα είναι όλα!! Όπως λέει κ η λουλουδίρα μας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις!!!

λουλουδιράκι, Δομνίνιους, μαγδα , άννα (καλέ πες μας τι είπε η πεθερίξ), ανδριαννή, χρύσα, βελβετακι,σοσαντ κ λοιπές τσουπρες την καλημέρα μου!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εγω καλα ειμαι...εδω στην προσπαθεια για το πολυποθητο σπορακι...οπως ολες μας αλλωστε....

λοιπον..απο που να αρχισω με την πεθερα κ απο που να τελειωσω..ειναι πολλα..αλλα θα σας πω τα δυο κυριοτερα....

οταν ειμουν λοιπον ακομα εγκυος γυρω στην 17η με 20η εβδομαδα δεν θυμαμε ακριβως...μου λεει "δεν πινεις γαλα δεν τρως γιαουρτι..κανονισου να μας βγαλεις κανενα αρρωστο παιδι...."κ της ειπα μα αφου περνω συμπληρωμα ασβεστιου δεν εχω προβλημα...οχι αυτη εκει συνεχιζε κανονισου να μας βγαλεις κανενα αρρωστο παιδι μου ελεγε...κ μετα απο 4 εβδομαδες το ονειρο εσβησε το μωρακι μου ηταν αρρωστο ειχε δισχιδι ραχη κ ετσι εκανα διακοπη....(η γρουσουζα..λες κ ηταν ανοικτη η ωρα που το ελεγε...)οταν λοιπον της ειπαμε οτι επρεπε να κανω διακοπη το προβλημα της ηταν τι θα πουμε στους συγγενεις..εγω να καθομε στον καναπε κ να κλαιω κ να εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου..κ αυτη μου λεει..."λοιπον στους συγγενεις θα πουμε οτι επαθες μεγαλη αιμοραγια κ ετσι το εχασες..δεν θα πουμε οτι ηταν αρρωστο"

το προβλημα της αυτο ηταν...ειλικρινα δεν ειχα την διαθεση ουτε να την βρισω..λιγο καλυτερα να ειμουν θα την ειχα σφαξει ειλικρινα...

αυτα με την γλυκια πεθερα...φυσικα μου εχει κ αλλα πολλα αλλα θελω ολοκληρο το φορουμ δικο μου για να τα εξηστορησω....

την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσακια κ σορρυ για το μεγαλο μηνυμα....φιλια...

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Μασουλάω μια πολυαγαπημένη καραμέλλα με γεύση κανέλλα και μου έρχονται στο μυαλό τα παιδικά μου χρόνια... όταν ήμασταν μικρά, αθώα και δεν είχαμε στο μυαλό μας ούτε καν τη λέξη παιδί..

Κορίτσια μου, χθες το βράδυ έβλεπα στο Internet για πολλοστή φορά το επεισόδιο του Grey's anatomy στο οποίο η Κάλλη παθαίνει αυτοκινητιστικό ατύχημα και της παίρνουν το παιδί για να έχουν πιθανότητες και οι δυο να επιβιώσουν.. το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται.. μου έκανε καλό όμως διότι έτσι ξαλάφρωσα και έβγαλα από μέσα μου πολλά δυσάρεστα συναισθήματα.. Ο Δομνίνος βέβαια δεν πήρε χαμπάρι γιατί ροχάλιζε του καλού καιρού προ πολλού αλλά εγώ νιώθω πολύ πολύ πολύ καλύτερα!

Τουντσάκι μου γλυκό όντως ο Τούντσος σου έχει κάνει το καλύτερο δώρο ever.. Τη μπεμπο-μπιζού-μαζού-Ραλλού... καλά έκανες κι έφυγες από το σπίτι όταν ήρθε η πεθερά.. Οι ορμόνες σου είναι ακόμη στο κόκκινο και δεν είμαστε για φονικά τώρα.. Οι δικηγόροι έχουν αποχή μέχρι τέλος του μήνα!

Ειρηνάκι έχεις μαζί σου όλη τη θετική μας σκέψη και ενέργεια... με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα όταν γυρίσεις..

Λουλουδίρα σου' ρχομαι το άλλο σβκ... Κανόνισε για παγωτό στη Μινέρβα!

Αννούλα μου τέτοιες πεθερές είναι για πέταμα... Μακριά, μακριά, μακριά!

Ρενιτάκι μου αισιόδοξο και χαμογελαστό σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια μου, τι κανετε???

Αννουλα διαβαζω αυτα που εγραψες και μου σηκωθηκε η τριχα....

Καλα,, ο αντρας σου τι εκανε οταν η μαμα του ελεγε ολα αυτα?? Δεν του μιλησες για το πως αισθανθηκες?

Νομιζω οτι επρεπε να της μιλησει καποιος, και αν δεν μπορει να το κανει ο αντρουλης σου που ειναι μαμα του, ισως θα επρεπε να της μιλησεις και εσυ. Καποιος πρεπει να της πει οτι καποια πραγματα δεν λεγονται...

Φωτο κοριτσια θα ανεβασω τις επομενες ημερες. Εχουμε μεγαλωσει πολυ πλεον. Μας πεσανε και λιγα μαλλακια, καναμε και μαγουλακια... Παιρνει την εβδομαδα γυρω στα 300 γραμμαρια το πουλακι μου..

ηρθα κι εγω!!

κοριτσακια τελικα οντως παιζει καθυστερημενη συλληψη και το εμβρυακι μου ειναι μικροτερο! δεν καταφεραμε να το μετρησουμε σημερα θα παμε ξανα σε μια εβδομαδα αλλα ειδαμε την καρδουλα να παλλεται γρηγορα γρηγορα!!!:D:D

ο γιατρος ειναι αισιοδοξος και μου ειπε πως προχωραμε μια χαρα! να συνεχισω τα φαρμακακια μου και να μην αγχωνομαι!!

αυτα τα ολιγα!

μαγδουλα εγω ηδη εχω προδιαθεση για σακχαρο και οι γιατροι φοβουνται πως θα κανω κι εγω διαβητη κυησεως. στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει τη μικρη καμπυλη στις 6 εβδομαδες και ηταν ελαφρως ανεβασμενη. η γλυκοζυλιωμενη μου παντα ειναι αριστη ομως!

αμεσως μετα την παλλινδρομη ξεκινησα γλουκοφαζ και το παιρνω ακομη και τωρα για να ελεγχουμε το σακχαρο κι επισης μειωνει και τις πιθανοτητες για αποβολη. θα το σταματησω στην 9η εβδομαδα. παραλληλα ομως κανω και διατροφη και χρησιμοποιω μηχανακι για μετρησεις. οι μετρησεις μου ειναι παρα πολυ καλες προς το παρον και ειναι ολοι ευχαριστημενοι. ομως οταν κοψω το γλουκοφαζ δεν ξερουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα οποτε με εχουν απο τωρα προετοιμασει για ινσουλινες!! ελπιζω να τις αποφυγω, αλλα δεν θα σκασω κιολας!!

βρε αννουλα τι λες τωρα; καλα ο αντρας σου πως αντεδρασε;; θα την ειχα πεταξει απο την ταρατσα λεμε!!

τς τς τς! αντε κοπελα μου με το καλο να ξαναμεινεις εγκυος και να σου πανε ολα καλα! α, στην πεθερα το λετε αφου σαραντισεις!!

δομνινακι μου αυτη η σκηνη που λες ειναι πραγματικα για πολυ κλαμα ομως!!

ρενιτακι και ολα τα κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες!! μακαρι να πανε ολα καλα!!

βελβετακι περιμενουμε ντοκουμεντα με ανυπομονησια!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα..

Άντε και με το καλό την ερχόμενη βδομάδα να το μετρήσετε, να το δείτε και να το χαρείτε πολύ περισσότερο!

Βελβετάκι μου περιμένουμε με αγωνία τη νέα φωτογραφία της μπεμπούς!

L2qIp2.png

Ειρηνάκι μου μπράβο!!!Πολύ χάρηκα!!!Αν και δεν ανησυχούσα βέβαια γιατί είπαμε ξέρνα εσύ και όλα καλά πάνε!!!χαχαχα!!!

Δομνινάκι σε περιμένωωωω!!!Αν και τα έκοψα τα γλυκά θα κανω μια εξαιρεση για σενα!!!Θα κανω τη καρδια μου πέτρα και θα φάω μια πάστα φουρνου!!!χαχαχαχα Αρχισα τα εμβολια μου και είπα να ξαναρχισω διατροφή !!!! Παντως με τις καραμέλες κανελας μου θύμισες πολλά και μενα !!Τις λατρεύω!!!

Μαγδάκι μου πέριπου ταξιδάκι πήγα!!!!Παντως είδα πολλά αγαπημένα πρόσωπα και ειδικά χάρηκα με τα ανήψια και τη βαφτισημιά μου!!!Με μελανιές τα άφησα τα καημένα από το σφίξιμο!!!Τοσο μου χαν λειψει!!!

Αννούλα οχι απλώς φρίκαρα με τη πεθερά αλλά νευρίασα, διαολιστηκα, μου σηκώθηκε η τρίχα !!!!!!!!!!!!Καλά λέει η Ειρήνη οταν σαραντίσεις να το μάθει!!!Ειναι και οι αντρες ρε παιδί μου , αντί να τις βάζουν στη θέση τους!!!!Μη τυχόν και παρεξηγηθεί η μανούλα τους!!Τς τς!!!

Σας φιλώ όλες και περιμένω μόνο καλά νέα !!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

ειρηνακι τελεια κ γω αυριο εχω υπερηχο 6 εβδ ακριβως για να δουμε τι θα δουμε παντως εχω πολλα πονακια

κοριτσια η ψυχολογια μου εχει πεσει στα ταρταρα απο κυριακη αρχιζω κ μαζευω τα πραγματα δεν μπορω να το χωνεψω ξερω οτι δεν θα περασω καλα αλλα πρεπει να κανω υπομονη μεχρι να φιαχτει το σπιτι μας αλλα κ κει παλι σκατα δανεια δεν δινουν οι καλλιεργειες ποσο να βοηθησουν παντρευεται κ ο αλος μου κουνιαδος το σεπτεμβρη αλλα εξοδα εκει τεσπα θα κανω οσο μπορω υπομονη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα καλημέρα!!! Μπήκα να πάρω μια τζουρα μωρουδίλας και εγκυμοσύνης !!!

Ειρηνάκι όλα μια χαρά!!!! Αφού ακούσατε καρδούλα όλα μια χαρα θα πάνε κοπέλα μου!!!Έχεις όοοοολη την θετική μας ενέργεια!!!

Άννα ....εγω θα την είχα πετάξει έξω από το σπίτι επι τόπου !!!Απαραδεκτη!!

Δομνινάκι μου εγω αισιοδοξη και χαμογελαστή????:D:D Μου χει κοπεί το χαμόγελο εδω κ πολύ καιρό δυστυχως!!! Πολύ ωραίο επεισόδιο αυτο στο greys anatomy αν δεν το είχαν μετατρέψει κ σε μιουσικαλ θα ήταν πιο τραγικό!!! Εγω έκλαψα όταν απέβαλε η Μέρεντιθ και όταν επίσης της πήραν την Ζόλα!! Ταυτιστηκα μαζί της που τόσο πολύ ήθελε ένα μωράκι και δεν μπορούσε να αποκτήσει και της στέρησαν κ την Ζόλα ...αχχχ

Ανδριαννή μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα σήμερα από τον ντοκ!!! Χαμογέλα κοπέλα μου, εχεις την μικρή σου, έρχεται και το μωράκι σας, έχετε την υγειά σας και όλα τα άλλα θα τακτοποιηθουν σιγα σιγά!!! Δες το από την θετική πλευρα - θα σε βοηθήσει η πεθερά τωρα που το χρειάζεσαι!!!

Τζενάκι που είσαι??? Την έκανες την πρεγνυλ???

τα φιλιά μου σε όλες τις ταλαιπωρημένες ψυχές αυτού του φόρουμ!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω χθες να το τσικνήσατε όσο έπρεπε.. Εμείς το τσικνίσαμε με πατάτες τηγανητές και τυράκι διότι είπα στο Δομνίνο να καθαρίσει μερικές πατάτες μέχρι να φτάσω σπίτι και αυτός καθάρισε όλη τη σακούλα.. έτσι αφήσαμε το λεμονάτο κοτοπουλάκι για σήμερα και τη βγάλαμε με πατατούλες.. Δεν πειράζει.. κι έτσι καλά ήταν..

Ρενιτάκι μου μόλις χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου.. είναι το επεισόδιο που δίνουν στη Μέρεντιθ τη Ζόλα και χωρίζει με τον Ντέρεκ.. Έχω κατεβάσει όμως τα πέντε πρώτα επεισόδια του όγδοου κύκλου και το σβκ με περιμένει μελέτη..

Αδριανή καλή μου μη στενοχωριέσαι.. ξέρω πως δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό που σε περιμένει όμως σκέψου ότι θα έχεις και μια χείρα βοηθείας τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη σου.. Γιατί και το δεύτερο ψυχούλα έχει κι αυτό και πρέπει να το προσέχεις..

Αύριο θα πάω στο καινούριο γιατρό.. Έχω αγωνία να δω τι θα μου πει βρε κορίτσια.. Θέλω να τα δω αλλιώς τα πράγματα και ελπίζω να μου πει κάτι αισιόδοξο!

Εννοείται ότι μόλις γυρίσω θα σας γράψω..

Προς το παρόν σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσαρες.

ειρηνακι ,σερπαφαρ πηρα γιατι εχω μεγαλο και αστατο κυκλο.επομενως δεν κανω καλη ωορηξια.το ηξερα οτι κατι δεν παει καλα.αλλα μου το ειπε κ ο γιατρος.οταν ο κυκλος παιζει απο 35 εως 50 ,κατι γινεται.τωρα λογικα θα μου ερθουν στις 2 του μηνος.μακαρι να μην μου ερθουν καθολου δηλαδη..τεσπα.εχτες εκανα και την πρεγκνυλ.ρε κοριτσια με πονεσε ο απαυτος μου.ακομα ποναω.εχω και πολλες απορριες σχετικα με την πρεγκνυλ.αλλα δεν εχω χρονο τωρα.ειμαι στη μανα μου και γινεται χαμος.

σας φιλω..οποτε μπορω θα ξαναμπω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι την pregnyl μπορείς να την κάνεις και στην κοιλιά υποδόρια.. δεν πονάει σχεδόν καθόλου έτσι.. 4 φορές την έχω κάνει και τις 4 φορές στην κοιλιά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...