Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σου συνάδελφε!!! πακετο το λογιστηριο , μονο αριθμους βλεπεις απο ενα σημειο και μετα αλλα μου αρεσε η δουλεια μου, απλα οταν εχεις να πληρωθεις πανω απο πεντε μηνες , δεν αντεχεις ,φευγεις , δεν εχεις άλλη επιλογη!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες,και εγω σε λογιστηριο ειμαι αλλα ειναι οικογενειακη επιχειρηση του αντρα μου και δεν εχω παραπονο.σιγουρα οι δουλειες εχουν λιγοστεψει αλλα και οι επιλογες,γιασεμη μου θα βρεις αμα το θελεις αλλα ισως πρεπει να ριξεις λιγο νερο στο κρασι σου.αν δεν βρεις αυτο που θελεις,ψαξε αλλου,σε αλλο τομεα. icon12.gif.

ΚΑΛΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

καλημερα κοριτσαρες,και εγω σε λογιστηριο ειμαι αλλα ειναι οικογενειακη επιχειρηση του αντρα μου και δεν εχω παραπονο.σιγουρα οι δουλειες εχουν λιγοστεψει αλλα και οι επιλογες,γιασεμη μου θα βρεις αμα το θελεις αλλα ισως πρεπει να ριξεις λιγο νερο στο κρασι σου.αν δεν βρεις αυτο που θελεις,ψαξε αλλου,σε αλλο τομεα. icon12.gif.

Ιπποκαμπακι έχω σπουδάσει οικονομικα με κατευθυνση λογιστικα και δεν ξερω να κανω κατι αλλο ,αυτος ειναι ο τομεας μου,ασε που δεν με θα με επελεγαν σε μια αλλη θεση γιατι προτιμουν να παρουν μια κοπελα που δεν θα εχει προυπηρεσια και φοβουνται οτι εγω αν βρω κατι καλυτερο θα φυγω ,ειναι περιπλοκα τα πραγματα! Παντως εσυ εισαι τυχερη ειναι ευχαριστο να δουλευεις για τη δικη σου επιχειρηση!!

ΚΑΛΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

μαμα4 ειμα πολυ καλα,εκλεισα ραντεβου στο ικα και σημερα περιμενω τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας και να δω αμα χρειαστω τελικα ενεσεις,εγω αγωνια,μακαρι να χρειαστω γιατι θα μαθω και την αιτια του κακου.κατσε επεσε δουλεια,σε λιγο επανερχομαι.icon7.gif

Καλημέρα tounts!!! Μένω σε επαρχιακή πόλη και δεν είναι ευκολα τα πράγματα εδώ αλλα δοξα το θεο τα βγαζουμε περα, ειμαστε ολιγαρκης ..

Απλά οταν συνηθιζεις να δουλευεις χρονια σου κακοφαίνεται λιγάκι.

εμένα μου λες; 4 μήνες ήμουν εκτός λόγω της περιπέτειάς μου, πληρωνόμουν κιόλας από το ΙΚΑ και πάλι δεν αισθανόμουν καλά που δεν δουλεύω. Πόσο μάλλον να μην πληρώνεσαι κιόλας..

Και σίγουρα στην επαρχία είναι πιο δύσκολα..:-(

Ενημέρωσε όλους τους γνωστούς και τους αγνώστους ότι ψάχνεις για δουλειά, φόρα τον καλύτερό σου εαυτό, σκέψου θετικά, πέρνα καλά.. και κάτι θα βρεις! Αλλά και να μη βρεις, τουλάχιστον θα σου μείνει η καλή διάθεση..:wink:

Διαφημίσεις

μαμα4 ειμα πολυ καλα,εκλεισα ραντεβου στο ικα και σημερα περιμενω τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας και να δω αμα χρειαστω τελικα ενεσεις,εγω αγωνια,μακαρι να χρειαστω γιατι θα μαθω και την αιτια του κακου.κατσε επεσε δουλεια,σε λιγο επανερχομαι.icon7.gif

για ενέσεις η Amaryllis! Έχει απαλό χέρι!!! :)

Ιπποκαμπακι έχω σπουδάσει οικονομικα με κατευθυνση λογιστικα και δεν ξερω να κανω κατι αλλο ,αυτος ειναι ο τομεας μου,ασε που δεν με θα με επελεγαν σε μια αλλη θεση γιατι προτιμουν να παρουν μια κοπελα που δεν θα εχει προυπηρεσια και φοβουνται οτι εγω αν βρω κατι καλυτερο θα φυγω ,ειναι περιπλοκα τα πραγματα! Παντως εσυ εισαι τυχερη ειναι ευχαριστο να δουλευεις για τη δικη σου επιχειρηση!!

ειμαι ποιο ανετη,αρκετα ανετη μπορω να πω.και καταλαβαινω την διαφορα γιατι πριν δουλευα σε δουλειες που επρεπε να σηκωθω 4:45-5:00 για να ειμαι 6:00 στην δουλεια μου.γιορτες δουλευα,χριστουγεννα,πρωτοχρονια,15 αυγουστο.πικρα!!icon8.gificon9.gif αλλα δεν ειχα επιλογες χρειαζομουν χρηματα για εμαθα να δουλευω και να βγαζω λεφτα μονη μου.

για ενέσεις η Amaryllis! Έχει απαλό χέρι!!! :)

και τις φοβαμαι!!!!!!!!!!!!:confused::confused::?:?:?,σαν το διαολο το λιβανι.και οσο δεν τις θελω τοσο ερχονται.εκτος απο τις ενεσεις θρομβοφιλιας,ειναι και οι ενεσεις της θεραπειας(στην κοιλια),και εκτος απο αυτες,θα χρειαστουν και τρυπηματα στο χερι για παρακολουθησει.

Εσυ tounts τι δουλεια κανεις?

εγώ έχω σπουδάσει γυμναστική ακαδημία, δούλευα κάποια χρόνια ως γυμνάστρια, βαρέθηκα και τώρα δουλεύω σε μια εταιρία ως γραμματέας και ασχολούμαι και με μια τέχνη.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

και τις φοβαμαι!!!!!!!!!!!!:confused::confused::?:?:?,σαν το διαολο το λιβανι.καο οσο δεν τις θελω τοσο ερχονται.εκτος απο τις ενεσεις θρομβοφιλιας,ειναι και οι ενεσεις της θεραπειας(στην κοιλια),και εκτος απο αυτες,θα χρειαστουν και τρυπηματα στο χερι για παρακολουθησει.

ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ!!Κ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!:tongue:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ?:confused:

και τις φοβαμαι!!!!!!!!!!!!:confused::confused::?:?:?,σαν το διαολο το λιβανι.και οσο δεν τις θελω τοσο ερχονται.εκτος απο τις ενεσεις θρομβοφιλιας,ειναι και οι ενεσεις της θεραπειας(στην κοιλια),και εκτος απο αυτες,θα χρειαστουν και τρυπηματα στο χερι για παρακολουθησει.

Μήπως να τις αγαπήσεις; Μπας και φύγουν επιτέλους.. Ξέρω γω; Συνήθως ό,τι φοβόμαστε, αυτό παθαίνουμε .. γι αυτό το λέω..

Όλα θες να τα ξέρεις!!! Άσε με ντε να σου κάνω και καμιά έκπληξη..:wink:

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΟΙΜΑΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ....Η΄ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ?:confused::rolleyes:

ειμαι ποιο ανετη,αρκετα ανετη μπορω να πω.και καταλαβαινω την διαφορα γιατι πριν δουλευα σε δουλειες που επρεπε να σηκωθω 4:45-5:00 για να ειμαι 6:00 στην δουλεια μου.γιορτες δουλευα,χριστουγεννα,πρωτοχρονια,15 αυγουστο.πικρα!!icon8.gificon9.gif αλλα δεν ειχα επιλογες χρειαζομουν χρηματα για εμαθα να δουλευω και να βγαζω λεφτα μονη μου.

ιπποκαμπακι τις εξετασεις για θρομβοφιλια σε ποιο νοσοκομειο τις έκανες?

ο/η γιατρος που σε παρακολυθει σου τις συνέστησε? Εμενα μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να τις κανω σε κρατικο νοσοκομειο. Ελενα. Αλεξανδρας κλπ Δεν εχω ρωτησει βεβαια ακομα γιατι περιμενω την ιστολογικη σε ενα μηνα και μετα βλεπουμε. Ηθελα να ηξερα αυτη η θρομβοφιλια δεν εχει καποια συμπτωματολογια , πρεπει να μεινεις εγκυος και να χασεις το μωρακι σου για να καταλαβεις οτι εχεις , εγω δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοια παθηση, ασε που δεν ξερω ακομη αν την εχω , στην οικογενεια μου κανεις δεν ειχε τετοιο πραγμα... ελεος!!! τι τραβαμε?????

εγώ έχω σπουδάσει γυμναστική ακαδημία, δούλευα κάποια χρόνια ως γυμνάστρια, βαρέθηκα και τώρα δουλεύω σε μια εταιρία ως γραμματέας και ασχολούμαι και με μια τέχνη.. :rolleyes:

ΚΟΡΜΑΡΑ ΗΣΟΥΝΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ!!!!!!!!;)

ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ?:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...