Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορτσούδια μου..

Σήμερα γιορτάζω... Μ' ακούτε που το φωνάζω;;;; Θα διασκεδάζω ως το πρωί.. που λέει και ο Καλλίρης.. Έφυγε η πεθερά χθες το πρωί με τον κατακλυσμό.. Την παρέσυρε το ρέμα και την κατέβασε στο χωριό! Αλληλούια!!!

Οπότε εγώ σήμερα είμαι ανεβασμένη, στα σύννεφα πετάω και σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα παρ' όλα τα ευτράπελα που έγιναν χθες..

Αδριανή μια χαρά είναι η χοριακή σου.. Ο γιατρός μίλησε!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αdnihor σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες! Ειναι η 2η φορα που συμβαινει μεσα σε ενα χρονο. Την πρωτη φορα η ιστολογικη εδειξε μερικη μυλη κυηση και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορούμε να κανουμε καποια εξεταση για αυτο, συμβαινει σπανια και ειναι σαν να κερδιζω το λαχειο! Μου ειπε να περιμενω 6 μηνες πρωτου προσπαθησουμε. Εμεις περιμεναμε 7 και πολυ γρηγορα ξαναεμεινα. Στις 6 βδομαδες πηγαμε και ειδαμε καρδουλα. Μετα ξαναπηγα στην 8η και φανηκε οτι ηταν παλινδρομη. Την αποξεση την εκανα πριν 2 εβδομαδες. Τα αποτελεσματα της ιστολογικης εδειξαν χρωμοσομικες ανωμαλιες και περιμενω τελος του μηνα τα αποτελεσματα του καρυοτυπου! Αλλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι θα δειξει ο καρυοτυπος και τι εξετασεις θα πρεπει να κανω μετα!!?? (αν για παραδειγμα θα λυνεται το προβλημα? τι αγωγη συνηθως χρειαζεται?). Με την γιατρο δεν βγαζω ακρη ..ειναι σαν να ειναι συνεχως busy και δεν μου εξηγει ακριβως! Ο μονος λογος που δεν την αλλαζω ειναι γιατι την εχω χρονια και ξερει το ιστορικο μου!Ανεξαρτητου αποτελεσματος εγω θα κανω κ μια θρομβοφιλια γιατι την συνανταω συχνα στα διαφορα sites που ψαχνω!! Ειμαι 30 χρονων και δεν εχω αλλο παιδακι οποτε καταλαβαινεις οτι η επιθυμια μας να κανουμε οικογενεια ειναι πολυ μεγαλη! Βεβαια κραταω την αισιοδοξια μου και δεν με παιρνει απο κατω! Ειμαι εκφυσεως αισιοδοξη :)

Αdnihor σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες! Ειναι η 2η φορα που συμβαινει μεσα σε ενα χρονο. Την πρωτη φορα η ιστολογικη εδειξε μερικη μυλη κυηση και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορούμε να κανουμε καποια εξεταση για αυτο, συμβαινει σπανια και ειναι σαν να κερδιζω το λαχειο! Μου ειπε να περιμενω 6 μηνες πρωτου προσπαθησουμε. Εμεις περιμεναμε 7 και πολυ γρηγορα ξαναεμεινα. Στις 6 βδομαδες πηγαμε και ειδαμε καρδουλα. Μετα ξαναπηγα στην 8η και φανηκε οτι ηταν παλινδρομη. Την αποξεση την εκανα πριν 2 εβδομαδες. Τα αποτελεσματα της ιστολογικης εδειξαν χρωμοσομικες ανωμαλιες και περιμενω τελος του μηνα τα αποτελεσματα του καρυοτυπου! Αλλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι θα δειξει ο καρυοτυπος και τι εξετασεις θα πρεπει να κανω μετα!!?? (αν για παραδειγμα θα λυνεται το προβλημα? τι αγωγη συνηθως χρειαζεται?). Με την γιατρο δεν βγαζω ακρη ..ειναι σαν να ειναι συνεχως busy και δεν μου εξηγει ακριβως! Ο μονος λογος που δεν την αλλαζω ειναι γιατι την εχω χρονια και ξερει το ιστορικο μου!Ανεξαρτητου αποτελεσματος εγω θα κανω κ μια θρομβοφιλια γιατι την συνανταω συχνα στα διαφορα sites που ψαχνω!! Ειμαι 30 χρονων και δεν εχω αλλο παιδακι οποτε καταλαβαινεις οτι η επιθυμια μας να κανουμε οικογενεια ειναι πολυ μεγαλη! Βεβαια κραταω την αισιοδοξια μου και δεν με παιρνει απο κατω! Ειμαι εκφυσεως αισιοδοξη :)

βρε κοπελια εσυ πετυχες δυο φορες λαχειο την μια μυλη κ την αλλη χρομοσωμικη ανωμαλια δεν ξερω αν πρεπει να κανεις εξετασεις διοτι τον λογο τον ξερεις κ στις δυο περιπτωσεις ενω εγω δεν εμαθα ποτε δεν ξερω σαν εξεταση αν θα επρεπε να κανεις καρυοτυπο ζευγους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανή συμφωνώ με την τρισευτυχισμένη Δομνίνα ότι η χοριακή σου είναι μια χαρά! Όταν λέμε διπλασιάζεται, δεν εννοούμε με το κομπιουτεράκι. Σταμάτα να αγχώνεσαι.

pc81 εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η τρίτη σου προσπάθεια να είναι η τυχερή. Είσαι πολύ νέα ακόμα και σε συνδυασμό με την αισιόδοξη φύση σου, όλα θα πάνε καλά! Από εξετάσεις δεν ξέρω πολλά γιατί εμένα η περίπτωσή μου ήταν διαφορετική.

Ειρήνη δηλαδή αρχίσανε οι εμετοί κανονικά από τώρα; Πω πω κουράγιο!!! Οι δικοί μου είχαν αργήσει να ξεκινήσουν, αλλά μου άλλαξαν τα φώτα για δυο μήνες. Κουράγιο κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Good morning to all!

Πήρα τηλέφωνο χθες και μίλησα με τον καινούργιο γιατρό μου κορίτσια.. Εντάξει, δεν έχω καταλήξει ακόμη 100% σε αυτόν μιας και δεν τον έχουμε δει από κοντά αλλά από το τηλέφωνο που μιλήσαμε μια χαρά μου φάνηκε.. ήρεμος, ευγενέστατος και κατατοπιστικότατος..

Το Σάββατο έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε, να μας δει και να δούμε τι θα κάνουμε..

Αδριανή έλα τέλος Μάρτη.. για να έχω δικαιολογία για την πεθερά!

Τουντσάκι πως είναι το λουλουδάκι μας;

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κυρίες μου!!

Είχα μέρες να μπω και σήμερα τα διάβασα όλα μαζεμένα και το ένα σοκ διαδεχόταν το άλλο!!! Ανδριαννή μου και Κατριν ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη έχετε απαλλαγμένη από κακές σκέψεις και άγχος !! Όλα μα όλα να πάνε περίφημα!!!!!

Ειρηνάκι μου χαίρομαι πολύ που χαίρεσαι με τους εμμετούς!!! Μα θα μου πεις είναι να μην χαίρεσαι?? :tongue:

Λουλουδιράκι και Δομνινάκι-πεθερά free πριν κλειδώσετε το καφέ και πετάξετε το κλειδί βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κλειδώσει και εμένα μέσα :lol::lol::lol:

Τουντσινάκι η Ραλλού-Μπουζού είναι το καλύτερο έργο τέχνης σου!!! Τι φάτσούλα όμορφη είναι αυτη???? φτου φτου φτου

βελβετάκι ακόμα περιμένουμε να δουμε κ το δικό σου έργο τέχνης!!Μην μας κρατάς σε αγωνία!!!

Τζενάκι πλησιάζει και η δική σου ώρα μοιρίζομαι!!!¨Ολα να πάνε κατ'ευχήν!

pc81 καλώς μας ήρθες στην παρέα μας! Λυπάμαι πολύ για ότι έζησες μέχρι τώρα και σου εύχομαι να βρείτε την αιτία και η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!!!

αννούλα πες μας τι σου είπε η αγαπημένη σου πεθερά - αντέχουμε!!

Sosad σου έχω πει πόσο μαρεσει το τικεράκι σου με την κοιλίτσα που φουσκώνει???? Πέρασαν κιολας 25 εβδομάδες???Απίστευτο!!!

χρύσακι εσύ από ανακατοσούρες πώς πας?? Με τόσες γκαστρούλες μπερδεύτηκα :D

πολύ μαρεσει ο αέρας γκαστριάς που πνέει σε ένα τόσο πονεμένο καφέ!!! άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

να σαι καλα ρενιτακι κ στα δικα σου!

ρε κοριτσια τρωω τα νυχια μου λεμε απο την ατσιγαρια εκανα ενα πακετο την μερα κ τωρα ουτε ενα εχουν σπασει τα νευρα μου στην μαρια ειχα εμετους κ δεν ειχα καθολου ορεξη για τσιγαρο ενω τωρα τπτ μονο πονακια το χω ριξει στις τσιχλες για να ξεσπανε τα νευρα μου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα και χρονια πολλα στα ερωτευμενακια..

εγω πηγα γιατρο.τελικα κατεβασα μονο ενα αυγο,αλλα ειναι πολυ μεγαλο για τη μερα του κυκλου μου.ειμαι στην ενατη μερα και ειναι 19,5.το ενδομητριο ειναι 7,5.

ο γιατρος μου ειπε οτι πετυχαμε κακο μηνα.μου ειπε την πεμπτη το πρωι να κανω την πρεγκνυλ.δεν ξερω ρε κοριτσια ,αλλα αγχωθηκα.εμενα στην ουσια,εχτες το μεσημερι μου τελειωσε η περιοδος.ειναι δυνατον να μεγαλωσε τοσο γρηγορα το αυγο..

απο τη δευτερη μερα που επερνα τα σερπαφαρ,πονουσα στις σαλπιγγες...τεσπα.

ααααα σας πηρα απο τα μουτρα και δεν ευχηθηκα στις φρεσκοεγκυουλες..συγχαρητηρια κοριτσια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι όπως σου είπε κι ο γιατρός πετύχατε κακό κύκλο.. Άλλωστε μόλις σου τελείωσε η περίοδος ύστερα από κύκλο 40 ημερών.. Θέλει έναν κάποιο χρόνο ο κύκλος για να στρώσει..

Μην ανησυχείς κοριτσάρα μου.. όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Θετική σκέψη και αισιοδοξία!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

επιτελους μπηκα!!

δομνινακιιιιιιιιιι φτου ξελευθερια η πεθερουλα ε;;;; μπραβο! αντε να βρειτε τους ρυθμους σας!!

χαιρομαι που θα παρεις και 2η γνωμη κι ελπιζω να ειναι αυτη που θα σου αναπτερωσει το ηθικο και θα πετυχεις το επιθυμητο!!

τουντσακι μου χθες 1 το βραδυ ξερνοβολουσα! ευτυχως δεν ειμαι ετσι καθε μερα!

ρενιτακιιιιιιιιιιιι φυσαω με δυναμη προς το μερος σου γκαστροαεραααααααααα!!!

αχ δεν προλαβα να τα διαβασω ολα μπηκα για λιγο!

τζενακι ποτε προλαβε καλε και μεγαλωσε τοσο το αυγο;; να ρωτησω, γιατι παιρνεις σερπαφαρ;;

ανδριανη μη μου αγχωνεσαι! ακου εμενα που σημερα ειμαι εντελως στη τσιτα που αυριο εχω γιατρο!:tongue::tongue:

τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν;;;

βελβετακι ακομη περιμενουμε φωτο!!

σοσαντ τι κανει ο ηλιοκαμμενος;;;

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

σήμερα με τον Τούντσο έχουμε επέτειο γνωριμίας. 8 χρόνια πέρασαν! Να τα εκατοστήσουμε!! :-) Μου έφερε όμως χθες σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς και σήμερα δεν είχε άλλο δώρο, πέρα από το ότι γύρισε νωρίς και ξεκουράστηκα! Σημαντικό κι αυτό όμως!!!

Η μπεμπού-Ραλλού-μπουζού, έχει λίγο ευκοίλια και μας είπε η γιατρός και αραιώσαμε το γάλα της. Κατα τ΄άλλα καλά! Βγήκα την Κυριακή για καφέ (ήρθε η πεθερά σπίτι γι αυτό την κοπάνησα :-) ) και μου λειψε πολύ!! Μεθαύριο θα πάω κομμωτήριο! Χρειάζομαι αλλαγή. Θα τα κόψω αρκετά γιατί αφενός μου τα τραβάει η μπουζού και φοβάμαι μην κόψει τα χεράκια της και αφετέρου κάνω πολύ ώρα να τα στεγνώσω και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος!

Σκέφτομαι να αρχίσω να χρησιμοποιώ το μάρσιπο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να την κρατάω και να κάνω δουλειές ταυτόχρονα. Θα το δοκιμάσω να δούμε..

Σας φιλώ όλες. Κοιμήθηκε! Ώρα να βάλω τα πιάτα στο πλυντήριο.. :-)

Γεια σας κοριτσάρες!!!!Ελειπα 3 μερούλες και δε μπήκα και μου λείψατε!!!Λοιπόν αρχίζω, pc81 καλωςόρισες στη παρέα!Λυπάμαι που πέρασες και εσύ δύσκολα με τις αποβολές αλλά νομίζω θα βρεις μια απάντηση και λύση με το καρυότυπο!!!Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!Το να κάνεις και ένα έλεγχο θρομβοφιλίας δε βλάπτει γιατί δυστυχώς πολλές φορές το πρόβλημα είναι σύνθετο αλλά καλύτερα περίμενε πρώτα τα αποτελέσματα του καρυ΄ποτυπου και μετά συζήτα το με το γιατρό σου!!Ενα γιατρό που θα εμπιστευεσαι οτι εχει πολλή εμπειρία σε αυτά τα θέματα και όχι μονο γιατι ξερει το ιστορικό σου !!!Geni σου εύχομαι τα καλύτερα !!!Δε ξέρω για το παχος του ενδομητριου αν ειναι καλό παντως το αυγο καλο μου φαινεται και αυριο που θα κανεις την ενεση θα ναι η 12η σου μερα καλη για να σπάσει!!Εγω παντως μετά απο πολυ μεγαλους κυκλους , ο επομενος ειναι μικρός και τις 2 φορες που εμεινα εγκυος ηταν σε τετοιο!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα και να ξερεις ,ερχονται εκει που δε το περιμενεις!!!Δομνινάκι μπορεί να σε κούρασε η πεθερά αλλά ειδες χαρά που σου δωσε φευγοντας??Τόσο ενθουσιασμένη καιρό ειχα να σε δω!!!Μήπως να φιλοξενησω και γω τη δικιά μου λιγο καιρό??χαχα

Ανδριαννή, Ειρηνάκι, Katrindm σας στέλνω μια αγκαλιά :-):-)και velvetaki , tountsaki φιλάκια στα μπεμπουλίνια σας!!!!Magdaki kai Renitaki μαζί θα το κλείσουμε το τόπικ και θα ανοίξουμε ενα πιο ευχάριστο ...μαμαδίστικο!!!!Καλομελετάτε και μας έρχεται!!!!!Αnna τι σου πε καλέ η πεθερά??Πες μας να φρικάρουμε!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Που ελειπες λουλουδιλα δεν πιστευω να πήγες ταξιδάκι;):):) Αχ και ποσο θα ηθελα να πηγαινα λιγες μερες κάπου!!!!

Τζενακι εγω πηρα κλομιφαινη ειναι το ιδιο πραγμα με τα σερπαφαρ, λοιπον σε εμενα το ωαριο εσκασε γυρο στα 23 με 24 χιλ αρα το δικο σου που ειναι 19,5 την 9 μερα την Τεταρη θα ειναι γυρο στα 20,5 και σημερα που θα κανεις την ενεση θα ειναι γυρο στα 22 και κατι αυτο θα σκασει την Παρασκευη (12 μερα) γυρο στα 23 χιλ οποτε ειναι μια χαρα, μην σου πω τελεια θα εχει μεγαλώσει και το ενδομητριο λιγο ακομη και σου ευχομαι καλή επιτυχία!!!!!!:):):)

Εγω ξεκινησα την κλομιφαινη ειναι ο δευτερος κυκλος λενε πως αντιδρα πιο καλά ο οργανισμός, αντε να δουμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσακι μου να ζησετε μαζι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι χιλια χρονια:):):)

Δομνινα μου καιρός ηταν να φύγει!!!

Ρενίτα μου και εμενα μου αρεσει αυτος ο αερας γκαστριας!!!!

Οι εγκυουλες τι κάνουν???

Κοριτσια με το ζαχαρο στις προσπαθειες κανατε διατροφή???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...