Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αχ να αρχισω κ γω τωρα 32 μερα χοριακη 200 με ωορηξια 15-16 δεν ειναι πολυ λιγο?

Ισως να γίνομαι κουραστική αλλά είναι γεγονός...

34η ημέρα είχα χοριακή 189...όταν μου το είπε η μικροβιολόγος μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα από τη στενοχώρια...και τώρα φτάσαμε και στην 25η εβδομάδα με μια κοιλιά ΝΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο....

μη μου αγχώνεστε για τις χοριακές και μη τις συγκρίνετε...

εξάλλου όλα καλά θα πάνε, το δικαιούται το γκρουπάκι μας!!!!

ASTIL καλωσήλθες στην παρέα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Είστε τόσο καλά που δεν με αφήνετε να φύγω... κατά βάθος ούτε κι εγώ θέλω να φύγω.. Θα μείνω εδώ και θα το παλέψω μαζί με τη Λουλουδίρα.. εμείς κρατάμε τα σκήπτρα και φεύγοντας θα κλειδώσουμε την πόρτα και θα πετάξουμε το κλειδί..

Το πρώτο βήμα έγινε.. αποφάσισα να πάω να δω και άλλον γιατρό.. έτσι για το γαμώτο στην τελική.. Δεν είναι κακό να ακούσουμε τι έχει να μας πει.. Στο κάτω κάτω οι γιατροί δεν είναι Θεοί και κάτι που δεν πρόσεξε ο προηγούμενος μπορεί να το προσέξει αυτός..

Ο αντρούλης μου πάντως τις βιταμινούλες του τις παίρνει και αυτό με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη!

Σήμερα πληρώσαμε 100 Ευρώ για να βγάλουμε τα 3 δόντια της πεθεράς και να ξεκουμπιστεί επιτέλους γιατί μας το έπαιζε θλιμμένη χήρα που δεν της κλείσανε ραντεβού νωρίτερα από τις 26 Μαρτίου.. και καλά το άτιμο κωλοκράτος που κάνει 3 μήνες να κλείσεις ραντεβού..

Ε δεν άντεξα και της είπα.. αφού ξέρατε από τον Σεπτέμβρη ότι θέλετε να φτιάξετε τα δόντια σας τι περιμένατε; να έρθετε στην Αθήνα 19 Δεκέμβρη και να βρείτε αμέσως ραντεβού; Ας πηγαίνατε στη Σπάρτη νωρίτερα....

Και προκειμένου να επανακτήσω την ψυχική μου ηρεμία έκανα την καρδιά μου πέτρα κι έσκασα 100 Ευρώ για να ξεκουμπιστεί το συντομότερο.. Ελπίζω ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει πάει σε άλλη παραλία!

Τουντσάκι η πρότασή μου ισχύει μέχρι νεοτέρας!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλέ τι νεα ειναι αυτά....... Που να πρωτο ευχηθω!!

Ειρηνακι μου συγχαρητηρια και πάλι!!!!

Ανδριανα μου τι εκπληψη, τα θερμα μου συγχαρητηρια!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη και υπέροχη εγκυμοσυνη!!!

Χρυσα μου εχω διαβασει την ιστορια σου και σου ευχομαι όλα να πανε υπέροχα!!!

Κατριν θα δεις όλα θα πανε καλα:):):)

Πολύ χαρηκα κοριτσια και οταν θα μας λετε πως μεγαλωνουν τα σπορακια θα χαιρομαι ακομα πιο πολύ γιατι θα ξερω πως εγω καποια στιγμη θα το πετυχω και εγώ....;):):)

Δομνινα μου και λουλουδιλα δεν εχετε να πατε πουθενα τι θα κανω μετα εγω μόνη μου!!!!!!!!:):):) και εγω ειμαι προβληματικη και δεν συλλαμβανω ευκολά;)2χρονια εκανα να πιασω το 2 σπορακι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

για να πλησιαζουν κι οι υπολοιπες σιγα σιγα!!

τζενακι και αννα τις βλεπω δυναμικα για αρχες μαρτιου!

μεχρι το πασχα θα μετονομασουμε το καφε!!:D:D

ετσι ετσι ειρηνακι μπαινουμε δυναμικα κ ελπιζω να μην μας φυγει ο τσαμπουκας στο τελος...θελω να ελπιζω στα καλυτερα...:P:p

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!!

Άλλη μια εγκυμοσύνη στην παρέα!!!

Τιμή χοριακής: 598!!! 29η μέρα!!!!

Είναι λίγο υψηλή και ανυσηχώ!! Δεν έχω πάρει τον γιατρό ακόμα τηλ!

συγχαρητηρια κοριτσακι μου...πολυ καλη η χοριακη σου...καλε λες να ειναι διδυμακια???μακαρι στο ευχομε..επισεις σου ευχομε να εχεις μια τελεια τελειομηνη εγκυμοσηνη..:P:p

Διαφημίσεις

Εγώ είχα αδιαθετήσει 7/4 και η χοριακή στις 9/5 ήταν 2.998! Οι τιμές παίζουν ανάλογα με τη σύλληψη, ανάλογα με τον κύκλο, ακόμα και από το μικροβιολογικό εργαστήριο εξαρτώνται.. Για να χαλαρώνουμε λίγο από το άγχος!

Astil για πες μας την ιστορία σου! Καλώς ήρθες!

Louloudira είσαι κι η πρώτη! Αυτό ακριβώς εννοούσα!! Τέλειο το στιχάκι. Βάλε στο μυαλό σου και εικόνα και μουσική και θα με θυμηθείς!

Δομνίνα θέλω κι εγώ σφράγισμα!! χα χα χα χα χα.. Τι τραβάς :tongue:

Εγώ είχα αδιαθετήσει 7/4 και η χοριακή στις 9/5 ήταν 2.998! Οι τιμές παίζουν ανάλογα με τη σύλληψη, ανάλογα με τον κύκλο, ακόμα και από το μικροβιολογικό εργαστήριο εξαρτώνται.. Για να χαλαρώνουμε λίγο από το άγχος!

Astil για πες μας την ιστορία σου! Καλώς ήρθες!

Louloudira είσαι κι η πρώτη! Αυτό ακριβώς εννοούσα!! Τέλειο το στιχάκι. Βάλε στο μυαλό σου και εικόνα και μουσική και θα με θυμηθείς!

Δομνίνα θέλω κι εγώ σφράγισμα!! χα χα χα χα χα.. Τι τραβάς :tongue:

ααααααα....ζηλευω αν ειναι ετσι θελω κ εγω μια απονευρωση....δομνικα ακουςςςςςςςςς......χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ τη τραβαμε με αυτες της πεθερες....κ εγω καμενη ειμαι...αμα σας πω τη μου εχει πει θα φρικαρετε......

Astil καλωςήρθες στη παρέα!!!Τώρα ειναι και αισιόδοξο το παρεάκι μας γιατί έχουμε πολλές εγκυμοσύνες!!!!Πες μας κάτι για σένα να ξέρουμε τι να σου ευχηθούμε!!!Σιγουρα τα καλύτερα πάντως σε οποια φάση και αν βρίσκεσαι!!!!

Καλησπέρα και σε όλα τα κοριτσάκια μου!!!Σε μανούλες, εγκυούλες, μέλλουσες μανούλες φιλάκια πολλάααααα

καλησπερα κοπελιες

εγω απο χθες πονουσα τοσο πολυ που σημερα ειπα παει το σπορακι η μεση μου με πονουσε αφορητα κ οι σαλπιγγες επισης πηρα τηλ το γιατρο κ πηγα αλλα ηταν πολυ οριακο αν θα δουμε κατι γιατι συμφωνα με την χοριακη της δευτερας σημερα θα ηταν 800 μοναδες με κοιταξε κ ειδαμε ενα πολυ μικρο σακουλακι κ ενα πολυ καλο ενδομητριο το μονο που μου ειπε ξεκουραση αλλα με ενα χρονιαρικο που γυρναει μεσα στο σπιτι δεν ειναι ευκολο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπράβο βρε Ανδριαννή!!! Νωρίς νωρίς αλλά το δες το σακουλάκι!!!Μη φοβάσαι τίποτα εσύ μονο να φροντιζεις οσο μπορεις να ξεκουράζεσαι!!!Οσο δύσκολο και να ναι με τη μικρή , διάβαζε της παραμύθια με τις ώρες!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ετσι ετσι ειρηνακι μπαινουμε δυναμικα κ ελπιζω να μην μας φυγει ο τσαμπουκας στο τελος...θελω να ελπιζω στα καλυτερα...:P:p

αννουλα με τοσα ζωντανα παραδειγματα απο το καφε μας νομιζω αδικα ανησυχεις ;););)

λουλουδιρακι μου γλυκο τι ωραιο ποιηματακι;;; ελα μη βλεπω θλιμμενες φατσουλεςςςςςςς!

οι υπολοιπες τι κανετε; οι μανουλες και τα μωρακια μας πως ειναι;

εγω ευτυχως σημερα και χθες ειμαι πολυ καλυτερα σε σχεση με τις ναυτιες, αλλα καπου κρυολογησα και ειμαι μια ομορφια τι να σας πω!!

κατα τ΄αλλα περιμενω να περασουν οι μερες να παω για υπερηχο κι ελπιζω να εχω καλα νεα!

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Γεια σας!! Ειμαι νεα στο forum και εχω ερωτησεις σχετικα με τις παλλινδρομες κυησεις..πριν μια εβδομαδα εκανα την 2η αποξεση και ειμαι πελαγωμενη σχετικα με το τι εξετασεις πρεπει να κανω για να βρω πιο ειναι το προβλημα...μπορει καποια να βοηθησει??

κοριτσακια τι κανετε?

σημερινη χοριακη 2230 κανονικα με διπλασιασμο οπως το υπολογισα θα επρεπε να ειναι 2400 ο γιατρος λεει καλα ειναι εμενα μικρη μου φανηκε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σας!! Ειμαι νεα στο forum και εχω ερωτησεις σχετικα με τις παλλινδρομες κυησεις..πριν μια εβδομαδα εκανα την 2η αποξεση και ειμαι πελαγωμενη σχετικα με το τι εξετασεις πρεπει να κανω για να βρω πιο ειναι το προβλημα...μπορει καποια να βοηθησει??

κοπελα μου λυπαμαι πολυ η κυριοτερη εξεταση που πρπει να κανεις ειναι θρομβοφιλιας μετα μικροβιολογικες καρυοτυπους εμβρυων κανατε?

κ γενικα ο γιατρος σου τι λεει?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...