Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.

εγω μετα απο κυκλο 41 ημερων αδιαθετησα εχτες.σημερα πηγα στο γιατρο,εκανα υπερηχο για να δουμε αν ειναι οκ οι ωοθηκες και μου εγραψε τα σερπαφαρ.απο αυριο ξεκιναω.5 μερουλες μου ειπε,απο 2 καθε βραδυ ,μεχρι την κυριακη και τριτη απογευμα για υπερηχο,να δουμε τι εκαναν τα χαπια.μου ειπε να παρω και 2 ενεσεις πρεγκνιλ.αυτα..

της αντριανης τα ευχαριστα τα μαθατε βλεπω.κ αλλο μωρο στην οικογενεια.

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τον επομενο μηνα ειμαστε εμεις..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.

εγω μετα απο κυκλο 41 ημερων αδιαθετησα εχτες.σημερα πηγα στο γιατρο,εκανα υπερηχο για να δουμε αν ειναι οκ οι ωοθηκες και μου εγραψε τα σερπαφαρ.απο αυριο ξεκιναω.5 μερουλες μου ειπε,απο 2 καθε βραδυ ,μεχρι την κυριακη και τριτη απογευμα για υπερηχο,να δουμε τι εκαναν τα χαπια.μου ειπε να παρω και 2 ενεσεις πρεγκνιλ.αυτα..

της αντριανης τα ευχαριστα τα μαθατε βλεπω.κ αλλο μωρο στην οικογενεια.

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τον επομενο μηνα ειμαστε εμεις..

geni μου σου ευχομε καλη επυτιχια κ να κατεβασεις οχι ενα οχι δυο αλλα πολλα πολλα αυγουλακια ετοιμα για γονοιμοποιιση....

μακαρι τον επομενο μηνα να ειμαστε τυχερες...φιλουθκια....

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!!

Άλλη μια εγκυμοσύνη στην παρέα!!!

Τιμή χοριακής: 598!!! 29η μέρα!!!!

Είναι λίγο υψηλή και ανυσηχώ!! Δεν έχω πάρει τον γιατρό ακόμα τηλ!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Oυαου!!!!

Αυτη και αν ειναι χοριακη!!! Γιατι εμενα εδω μου μυριζουν διδυμακια???? Μα ανυσηχεις επειδη εχεις υψηλη χοριακη??? Να χαιρεσαι θα επρεπε. Επανελαβε μια ακομα στις 48 ωρες να δεις πως αυξανεται. Να παρεις οπωσδηποτε τηλ τον γιατρο, οσο πιο αμεσα γινεται και να τον ενημερωσεις.

Αχ τι ωραια βρε κοριτσια.... θα γεμισει μωρακια το καφε μας.. Αντε να παιρνουν σειρα και οι υπολοιπες :-)

Συγχαρητήρια και σε σένα κοριτσάρα μου:-P

Μπορεί να πιάστηκε νωρίς το σπόρι ή να είναι δίδυμα:rolleyes:

Εγώ μου φαίνεται ότι πρέπει να αποχωρήσω από το συγκεκριμένο φόρουμ.. δεν έχω λόγο ύπαρξης...:(

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

αμα μιλαω εγω να με ακους εμενααααααααα!!!! θελω κερασμα στο λεω!!!

συγχαρητηριαααααααααααααααααα!!!!! να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος!!

εγω ανησυχουσα που ειχα μικρη χοριακη, εσυ που εχεις μεγαλη.. αβυσσος η ψυχη της γυναικας!! :rolleyes::rolleyes:

σε φιλω!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Συγχαρητήρια και σε σένα κοριτσάρα μου:-P

Μπορεί να πιάστηκε νωρίς το σπόρι ή να είναι δίδυμα:rolleyes:

Εγώ μου φαίνεται ότι πρέπει να αποχωρήσω από το συγκεκριμένο φόρουμ.. δεν έχω λόγο ύπαρξης...:(

Δομνινακι τωρα πια δεν μπορεις να φυγεις!! θα σε περικυκλωσουμε ολες οι γκαστρουλες και θες δεν θες θα κολλησεις "γκαστρεια"!! με το στανιο θα σε γκαστρωσουμε, σαν επιδημια ενα πραγμα!!!;););)

για να πλησιαζουν κι οι υπολοιπες σιγα σιγα!!

τζενακι και αννα τις βλεπω δυναμικα για αρχες μαρτιου!

μεχρι το πασχα θα μετονομασουμε το καφε!!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Δομνινακι τωρα πια δεν μπορεις να φυγεις!! θα σε περικυκλωσουμε ολες οι γκαστρουλες και θες δεν θες θα κολλησεις "γκαστρεια"!! με το στανιο θα σε γκαστρωσουμε, σαν επιδημια ενα πραγμα!!!;););)

Που να κάτσω καλύτερα για να κολλήσω το συντομότερο;:tongue:

L2qIp2.png

Συγχαρητήρια !!!!!!Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μπεμπουδάκι!!!!!Αν και εμένα μου μυρίζονται 2 μπεμπουδάκια!!!Εγώ με 660 χοριακή την ιδια μερα ειχα διδυμα!!!!!

........

Πάρτο πίσω αυτό που είπες!!!!!:-(:sad::-(:sad:Δομνίνα κρατάω μαχαίρι!!!!!!χαχα Καλέ μόνη μου θα με αφήσεις???Δε το δεχομαι εδώ θα κατσουμε και θα κολλήσουμε γκαστρίτιδα !!!!!Το άτιμο το ανοσοποιητικο μας ειναι γερό αλλά που θα πάει ??Θα κολλήσουμε!!!!Εγώ αρχιζω και εμβόλια !!!!!!χαχα Ας είναι καλά όλες οι γκαστρούλες και οταν μεινουμε και εμείς θα μας νταντευουν από τα αγχη μας!!!!Εμεις θα μεινουμε τελευταίες και καλές!!!!χαχαχα

Προς το παρον παιρνω πολύ αισιοδοξία ρε κορίτσια από σας!!!!Δε φεύγω με τίποταααααααα!!!!!Ελα να τραγουδήσουμε Δομνίνα :Δε παω πουθενάααα εδώ θα μείνωωωω και θα τον αλλαξουμε το τίτλο Ειρηνάκι που θα μας πάει!!!!

Φιλιάάάάάά΄΄α

Κατρίν συγχαρητήριαααα!!!! Τι όμορφα νέα.. Δε σας προλαβαίνω!! Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!!!

Δομνίνα κι εγώ κρατάω μαχαίρι. Μην ακούω τέτοια λόγια. Δεν θέλω απαισιοδοξίες. Ακούει το σύμπαν και ανάλογα πράττει! Να σκέφτεσαι το μπεμπάκι σου συνέχεια και θα ρθει. Βγάλε κι ένα στιχάκι με θετικά λόγια και σιγοτραγούδα το από μέσα σου όλη την ώρα. Κι εσύ Λουλουδίρα κάντο. Πιάνει σας λέω!!!

Όσο για το baby sitting, σήμερα πραγματικά λάλησα και μου ρχόταν να σε καλέσω να την κρατήσεις και να εξαφανιστώ για μια εβδομάδα.. Αλλά πολύ σύντομα το μετάνιωσα και μόνο που το σκέφτηκα.. Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου το βράδυ, ο Τούντσος δεν ήρθε το μεσημέρι και ούτε το μεσημέρι κοιμήθηκα, περιμένω να αδιαθετήσω και κρυώνω και νιώθω και μια μελαγχολία.. Είμαι και μέσα στο σπίτι τόσο καιρό.. Αλλά εντάξει. Με συγχωρώ! Άνθρωπος είμαι κι εγώ. Δε δικαιούμαι να λυγίσω λιγουλάκι;;

Τώρα που ήρθε ο Τούντσος, έφτιαξα μια μηλόπιτα γιατί με έχει πιάσει και γλυκομανία! Για να δούμε τι θα βγει.. Αν την πετύχω, θα σας δώσω την συνταγή. Είναι πολύ πολύ εύκολη!! Ακόμα και άυπνες μπορείτε να τη φτιάξετε :-)

Διαφημίσεις

Συγχαριτηρια Καντριντμ!Μπραβο σου κοπελα μου!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια!Και θα πανε!

Γιατι ανησυχεις που ειναι υφηλη η χοριακη δεν καταλαβα!Εγω 28η μερα ειχα 544!Ο γιατρος μου ηταν πολυ ευχαριστημενος!Και ειναι ενα σπορι!Φοβασαι για διδυμα;Ολα καλα θα πανε!Πηρες το γιατρο;:wink:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Αχ μωράκι μου γλυκό

σε έχω πάντα στα όνειρα μου

και σε λίγο πια καιρό

θα σαι μες στην αγκαλιά μου

Είπα να βάλω θα σαι μεσα στη κοιλιά μου αλλά δεν είναι ποιητικό και στη κοιλιά μου εχουν έρθει 5 μωρά αλλά δεν ειχα κανένα στην αγκαλιά μου:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το εφαρμόσω tountsaki!!!!Θα το λέω!!!Ελπίζω να μη μου φορέσουν ζουρλομανδύα αμα με βλέπουν να μουρμουράω κιόλας!!!χαχαχα

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!

Μίλησα με τον γιατρό καλή είναι η χοριακή!!!

Βέβαια πρέπει να γίνει επαναληπτική για να δούμε ότι πάει καλά!!!

Αύριο θα κάνω άλλη μια!!!

Δομνίνα μου τώρα πια δεν μπορείς να ξεφύγεις!!! Βλέπεις σε αυτό το φορουμ έχουν αρχίσει οι εγκυμοσύνες να αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς!!! :D:D:D;););)

Λουλουδίρα μου σε ευχαριστώ πολύ...Εύχομαι σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια σύντομα να μείνουν εγκυούλες και βεβαίως να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

xrysa1981 μου ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω να έχεις και εσύ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

adnihor τελικά εχθές το φιλοσόφισα λίγο το θέμα με τις χοριακές!!! Δεν πρέπει να δίνουμε και πολύ βάση στις τιμές της χοριακής ,,, μόνο να βλέπουμε ότι διπλασιάζεται (αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο). Πολλές εγκυμοσύνες έχουν πάει πολύ καλά χωρίς να διπλασιάζεται η χοριακή!! Πολλές εγκυμοσύνες έχουν πάει καλά ξεκινώντας με πολύ μικρότερη χοριακή από την δικιά σου!!!

Αν είναι να πάει καλά θα πάει, αισιοδοξία χρειάζεται!!!;);)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...