Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Συγχαρητήρια Ανδριανήηηηη!!!!!!!!!! Τα λεγα εγώ για Μάρτιο, Απρίλιο, αλλά κι ο Φεβρουάριος καλός είναι!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά χωρίς αγωνίες και ταλαιπωρίες!!! Γιούπιιιιιιι!!!!!!

Δομνίνα για baby sitting ακόμα, μόνο τον Τούντσο εμπιστεύομαι.. Μόλις μεγαλώσει λίγο και δεν πνίγεται, ευχαρίστως!! :-)

Μεγάλωσε η κορούλα σου Βελβετάκι!! Ζωή να χει!! Εμένα είναι 4250 και πια δεν μπορώ να την πλύνω μόνη μου.. Φαντάζομαι πώς θα ναι με ένα κιλό ακόμα.. :rolleyes: Θα κάνουμε μπράτσα!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκιααααααααα!!!!!!! Και από τη μπεμπού-ραλλού-μπουζού! (Το μπουζού βγαίνει από το μπουζούκα! Το νέο μας χαιδευτικό) :wink:

καλα εσυ φερε τα λεφτα μου πισω κ ασε τα σαπια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ντολινι δεν ξερω να σου απαντησω εδω μεσα κοπελες εχουν κανει αποσο θυμαμαι θα σου απαντησουν αλλα χωρις μεθη εστω?τι να πω εγω βιοψια ενδομητριου εκανα χωρις αναισθησια κ πονουσα πολυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπέρα κορίτσια!

Τουνσάκι η μικρή σου είναι για πολύ τσίμπημα και ρούφηγμα στα μαγουλάκια!!!Εννοείται πως είναι υπέροχο και πανέμορφο κοριτσάκι αλλά εσύ σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να την βλέπεις σαν το πιό όμορφο και έξυπνο μωρό στον κόσμο!!!!!!!!!

εδώ εγώ θαυμάζω από τώρα τον γιό μου και τον θεωρώ κούκλο...και δεν τον έχω δει ακόμα!!!!!!!!!

Χρύσα περίμενα πως και πως να μας γράψεις τα νέα από τον γιατρό!!!είδατε σάκο?ακούσατε καρδούλα?πότε θα ξαναπάς?Αυτοί οι πρώτοι μήνες είναι οι πιό δύσκολοι πίστεψέ με, μετά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, προσπάθησε να απασχολεισαι με άλλα πράγματα για να περάσει πιό γρήγορα ο καιρός και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Βελβετάκι καλέ θηριάκι η μικρή βελβετού μας, μπράβο ανάπτυξη, ολόκληρη κοπέλα!!!!!!να της τσιμπήσεις τα μπουτάκια και από μας!!!!!

sosad μου σε ευχαριστω πολυ!Αχ να περασουν οι πρωτες βδομαδες και μετα μπορει λιγο να χαλαρωσω!Οταν πηγα στο γιατρο ημουν 5 εβδομαδων!Ειδαμε σακκουλακι και εμβρυικα στοιχεια!Την Παρασκευη που μας ερχετε θα παω παλι και θα πρεπει να ακουσουμε καρδουλα!Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να πανε ολα καλα ως το τελος!Παντως μεχρι στιγμης παμε καλα!Δοξα το Θεο!

Με το καλο και εσυ κρατησεις το μωρακι σου!

Adnihor συγχαρητηρια!ολα καλα θα πανε!Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Ειρηνη περιμενουμε νεα μη μας ξεχασεις!

Φιλακια σε ολες!:wink:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Dolini εγώ έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση με νάρκωση ωραιότατη.. Μετά από μια ώρα ξύπνησα και ήταν σα να μην έγινε τίποτα. Γύρισα σπίτι μου κανονικά. Λογικά χωρίς νάρκωση θα πονάει.. Δεν ξέρω. Τις μέρες του κύκλου δεν τις θυμάμαι.. Θα σου πει ο γιατρός. Καλή επιτυχία!!!

Ανδριανή, μόλις κάνει η Δομνίνα το αγοράκι της, τότε τα λέμε!!

Και που σαι.. Μην αρχίσεις τις υστερίες.. Έγκυος είσαι μην κάνεις σα να είσαι εύθραυστη. Και τι φοβάσαι; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Ακούς;

Dolini καλή επιτυχία καταρχας!!!Υστεροσκόπηση γινεται μετα τη περίοδο που δεν εχει παχύνει το ενδομητριο ακόμα για να δει καθαρά ο γιατρλοις σου μεσα!!!Συνηθως 8-12 μερα τη κανουν αλλά δεν ειναι απαραιτητο , αναλογα με το κυκλο σου παντως μετα τη περιοδο οταν καθαριζεις!!Συνηθως γινεται με μεθη για να ναι χαλαρη η γυναικα !!Εγω εκανα 2 φορές και τη πρωτη οταν εβαλε το υστεροσκοπιο , ποναγα και μου κανε τη μεθη για να συνεχισει!!Απο οτι μου χε πει ο γιατρος μπορει και η γυναικα να σφιγγεται απο το φόβο και να σπάσει το υστεροσκοπιο οποτε προτιμουν τη μεθη!!!!Καλη επιτυχία!!!!Δε θελω σχόλια από τις τακτικες του τοπικ περι doctor louloudiraς γιατι αρχίζει να μου τη δίνει που ξερω ολα τα ασχημα και δε ξερω να δινω συμβουλες για μωράαααα!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! ανδριανη μου στα λεω κι απο εδω!! συγχαρητηρια και με το καλο!!

καλα ε, σε διαβαζω και νομιζω πως εχω γραψει εγω χαχαχαχαχαχα!!

η χοριακη σου ειναι μια χαρα! εγω ξεκινησα με 49.3 μοναδες, πλακα μου κανεις;;;

κι εμενα σε μια εβδομαδα μου ειχε πει να κανω παλι αλλα επειδη με ειδε να αγχωνομαι μου επετρεπε να κανω σε 2 μερες για να δω πως διπλασιαζεται να ηρεμησω!!!

καλη αρχη και με τις ενεσουλες! ποιες κανεις;; το αγχος και τον φοβο δεν μπορω κι εγω να τα κουλαντρισω! γιατι ρε γμτ να μη μπορουμε να απολαυσουμε αυτο που μας συμβαινει; γιατι το μυαλο να πηγαινει ολο στο κακο; ουφφφφφφφφφφφφ θα σκασω!

λοιπον εμεις σημερα ειδαμε μονο το σακο και τπτ αλλο προς το παρον! ο γιατρος μου ειπε πως αυτο μας αρκει στη χρονικη στιγμη που βρισκομαστε και να μην αγχωνομαι! κλασσικα δεν κρατηθηκα και ρωτησα γιατρεεεεεεεεεε εμβρυικα στοιχεια δεν βλεπετε;;;;;; εσκασε στα γελια ο ανθρωπος και μου ειπε να μη βιαζομαι. μου ειπε πως με κολπικο υπερηχο ισως και να βλεπαμε, αλλα δεν θελει να ξεκινησουμε με αγχος. σε 10 μερες θα παω και θα τα δουμε ολα ξεκαθαρα!

και στην προηγουμενη παντως εγκυμοσυνη την 1η φορα μονο σακο ειχαμε δει παλι.

οποτε με αφησε με την ορεξη!!!! σε 10 μερες βλεπουμε!

κοριτσακια νομιζω εχουμε χαθει και κατι πρεπει να κανουμε γι αυτο ε;;;

τουντσακι μου ειδα τη νεα φωτο κι εχω ξετρελαθει!!!!

βελβετακι μου περιμενουμε και δικη σου, μη κανεις πως δεν ακους!!!!!

δομνινακι μου αντε να φυγει η πεθερα σου να ηρεμησεις λιγακι!!!

πλακα πλακα το 2012 μπηκε δυναμικα! ελπιζω να συνεχισει ετσι χωρις απωλειες φετος!!!!

α, καλε σημερα καυχιεμαι παντου πως εκανα τον 1ο μου εμετο τρομαρα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!! φασκελωστε με μωρεεεεεε!!

φιλακια σε ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Dolini εγώ έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση με νάρκωση ωραιότατη.. Μετά από μια ώρα ξύπνησα και ήταν σα να μην έγινε τίποτα. Γύρισα σπίτι μου κανονικά. Λογικά χωρίς νάρκωση θα πονάει.. Δεν ξέρω. Τις μέρες του κύκλου δεν τις θυμάμαι.. Θα σου πει ο γιατρός. Καλή επιτυχία!!!

Ανδριανή, μόλις κάνει η Δομνίνα το αγοράκι της, τότε τα λέμε!!

Και που σαι.. Μην αρχίσεις τις υστερίες.. Έγκυος είσαι μην κάνεις σα να είσαι εύθραυστη. Και τι φοβάσαι; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Ακούς;

χαλοου............ εγω ειμαι η ανδριανη!!!! που κανει σαν υστερικο ετσι κ αλλιως με οτι συμβαινει πανω στον κοσμο

κ εννοειται οτι ειναι να γινει θα γινει ειπα ο θεουλης μου εδωσε ενα μωρακι μην ειμαι κ αχαριστη μαλλον επειδη οτι νιωθω αυτη την στιγμη το ενιωθα κ οταν δεν πηγαιναν καλα τα πραγματα κ σαν αισθηση δεν την αντεχω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειρηνακι εγω στην μαρια-ειρηνη 5,5 εβδομαδων ειδαμε μια κουκιδιτσα 6,1 ειδαμε κατι να παλεται κ 6,4 την ακουσαμε αποτι καταλαβες καθε μερα στον γιατρο ημουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ εννοειται μονο κολπικο υπερυχο κοιλιακο μου εκανε 13 εβδομαδων

κοριτσια αν ολα πανε καλα θα γεννησω σε δημοσιο δεν την ξαναπαταω σε ιδιωτικο περναω απο την κλινικη που γεννησα κ θελω να μπω κ να τα σπασω ολα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

adnihor Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Το άγχος είναι λογικό να υπάρχει, αλλά να μην μας κυριεύει!!! Αισιοδοξία και όλα καλά θα πάνε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Βρε νατα τα καλα τα νεα!!! Συγχαρητηρια Ανδριανη!!! Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, ο καιρος θα περασει γρηγορα και θα ερθει συντομα η μερα για τον επομενο υπερηχο.

Το 12 μπηκε τελικα πολυ δυναμικα!! Αντε να παιρνουν σειρα και τα υπολοιπα κοριτσια να γεμισει μωρακια το καφε μας!!!

Πω- πω!!!!!!!!!!!!!!Τρίτη εγκυμοσύνη στην ομάδα και είναι ακόμα φεβρουάριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως πρέπει να αλλάξουμε όνομα?????????

Ανδριανή συγχαρητήρια και με το καλό στους 9!!!!!Καλέ τι βόμβα ήταν αυτή μου μας έσκασες?????????Άντε στα ώπα ώπα θα σε έχει η πεθερούλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρηνάκι επίσης συγχαρητήρια για τον πρώτο σου εμετό!!!!!!!!

και εγώ την πρώτη φορά που έκανα, τους πήρα όλους τηλέφωνο από τη χαρά μου!!!!!βέβαια μάλλον παραπήρα χαρά και μετά δε σταματούσα να ξερνάω 4 μήνες....αλλά υπομονή, σημασία έχει ότι τέτοια συμπτώματα μας δείχνουν ότι πάνε καλά τα πραγματα:D:D:D

Χρύσα μου, εύχομαι σύντομα να μας άνακοινώσεις και εσύ τον πρώτο σου εμετούλη:D:D:D

HDfQp3.png

σας ευχαριστω κοριτσια η αληθεια ειναι οτι δεν την παλευω με την μικρη ολο κλαιει ολο θελει αγκαλια κ πρεπει να την σηκωνω δεν γινεται αλλιως ειμαστε μονες μας σημερα πηγαμε να της κανουν γενικη αιματος κ τραβηξα τον αλοιμονο ο πατερας της εψαχνε να παρκαρει κ γω να γυριζω τις κλινικες γιατι οι μισοι απεργουσαν κ γινοταν χαμος ,κ τωρα ειναι μεσα στην γκρινια δεν κοιμαται η μυτη της βουλωμενη μεχρι εκει που δεν περνει κ οι οροι δεν κανουν τπτ οτε το φυσιομερ

παλι δεν κοιμηθηκα το βραδι ξυπναγε καθε τοσο κ εκλαιγε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αχ βρε κοριτσάκια μου... αυτός ο γκαστροάνεμος λυσσομανάει έξω από το παράθυρό μου αυτή τη στιγμή.. Μήπως να ανοίξω το παράθυρο και να βγάλω το κεφάλι έξω για να με συνεπάρει κι εμένα;

Τουντσάκι σε πληροφορώ ότι έχω κάνει πρακτική εξάσκηση σε 5 μωρά μέχρι τώρα (από την αδερφή μου που είναι ήδη 26 ετών μέχρι και στο βαφτιστήρι μου που είναι ήδη 1.30 ετών).. μήπως να σου στείλω συστατική επιστολή; θα πιάσει τόπο;

Ο αντρούλης μου ξεκίνησε τις βιταμινούλες του σήμερα και με έκανε πολύ χαρούμενη... Νομίζω ότι τελικά θα καταλήξουμε στο να κάνουμε ακόμη μια τελευταία ολόδική μας προσπάθεια.. έτσι για το γαμώτο..

Ειρηνάκι εμένα εξαρχής κολπικούς υπερήχους μου έκανε ο γιατρός.. προφανώς με το ιστορικό σου δεν θέλει να ζορίσει τον τράχηλο και καλά κάνει.. άντε βρε και στον δεύτερο εμετούλι..

Ανδριανή σαφώς μπορείς να πάρεις αγκαλιά το Μαράκι.. κάτσε σε έναν καναπέ και πάρτην όσες αγκαλιές θέλει.. Έχει δίκιο η Τουντς που φωνάζει.. Έγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη!

Λουλουδίρα τώρα που θα ρθω στο Βόλο θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μετά θα καταπλήξουμε τα πλήθη.. Νομίζω ότι προηγείσαι εσύ χρονικά..

Sosad μεγαλώνει η κοιλίτσα.. τι καλά!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και στη μπεμποραλλού!

L2qIp2.png

δομνινακι δεν αισθανομαι καθολου αρρωστη πιστεψε με αλλα ολη την ωρα κλαιει για να την αφησω κατω κ οταν την αφηνω η θα κανει ζημιες κ θα τρεχω η θα ξανακλαιει να την παρω που σημαινει 50 φορες κ λιγες λεω πρεπει να την σηκωνω απο κατω κ ειναι 10 κιλα

με το καλο να ξεκινησετε κ να πανε ολα τελεια!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...