Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω πάθει πλάκα μαζί της. Μου φαίνεται σαν το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!!! Ξέρω ότι δεν είμαι αντικειμενική, αλλά ποιος νοιάζεται για την αντικειμενικότητα;

Κάναμε το εμβόλιό μας και ευτυχώς δεν ανεβάσαμε πυρετό! Λίγο μαστουρίτσα ήταν, αλλά καλό μας έκανε γιατί ξεκουραστήκαμε λιγουλάκι. Τώρα την περιμένω να πεινάσει.. Δεν έφαγε πολύ όταν ήταν η ώρα της και δεν κοιμήθηκα. Όπου να ναι θα ξαναξυπνήσει. Αυτη τη δουλειά θα κάνω; Ξύπνα σήκω ξύπνα σήκω σαν τα στρουμφάκια; Δεν κοιμάμαι καθόλου κι εντάξει :wink: Δεν έχει κάνει και κακά όλη μέρα και αναμένω και μπουμπουνητά. Μα να υπάρχει τόση ευτυχία σε τόση ταλαιπωρία; Παράξενο δεν είναι; Αλλά τι λεω; Πάντα στην ταλαιπωρία κρύβεται η ευτυχία. Αλλιώς δεν έχει αξία.. Να βλέπετε; Πάλι τα φιλοσοφικά μου με πιάσανε.. Άμα δεν κοιμάται ο άνθρωπος...

Θα σας ανεβάσω κι άλλη φωτό. Μας έπλεξαν καλτσάκια και ζακετάκι και αύριο θα της τα φορέσω να τη φωτογραφίσω γιατί μεγαλώνει γρήγορα και δεν θα προλάβουμε να τα βάλουμε. ΄Θα ναι κι ο Τούντσος εδώ και θα ναι πιο εύκολη η φωτογράφηση, γιατί μόνη μου, με το ένα χέρι δυσκολεύομαι.

Ουπς! Να τα τα πρώτα γρυλίσματα! Σας φιλώ!!

Βρε κορίτσια μου πως τις αρπάζετε έτσι τις εγκυμοσύνες στον αέρα;;;;; Λέτε θέλω να μείνω έγκυος και μένετε άμεσα.... Είστε πολύ τυχερές και χαίρομαι πολύ για σας..

Για μένα εννοείται ότι η σύλληψη δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά δεν το βάζω κάτω.. Ύστερα από μια ώριμη συζήτηση με το σύζυγο και βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια κατά το καλοκαίρι μετά και ελπίζουμε να είναι η τυχερή μας διότι θα είναι πράγματι η τελευταία...

Η λύση των δανεικών ωαρίων είναι η ιδανική για μας αλλά δυστυχώς το κόστος είναι απαγορευτικό.. δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουμε να μαζέψουμε τόσα λεφτά που και πάλι η έκβαση της προσπάθειας θα είναι αβέβαιη..

Τέλος πάντων.. προς το παρόν με καίει να ξεφορτωθώ την πεθερά διότι όντως η υπομονή μου αρχίζει και εξαντλείται.. και μετά θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και να κάνω διαλογισμό.... ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

Φιλούκια!

Βρε Δομινα ειληκρινα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο να μην μενεις εγκυος η να μενεις και τα χανεις;Μαλλον και τα δυο ειναι δυσκολα!Ευτυχως ομως υπαρχουν λυσεις!Και ολα γινονται!Και εσυ θα μεινεις εγκυος και ολα θα τελεια!Παντως αν ειχα κανει τα παιδακια μου πολυ ευχαριστως να γινομουν και εγω δοτρια!Αλλα εχω πολυ δρομο μπροστα μου!Και πρωτα απο ολα να πανε ολα καλα τωρα!Γιατι εχουμε πολυυυυ ακομα!Σημερα κλεινω ενα μηνα!αλλους 7μιση!Μου ειπε ο γιατρος οτι αν κλεισω τον 8ο και παρω και 15 μερες μετα μπορω να γεννησω!Θα παω με προγραμματισμενο τοκετο μαλλον!ας φτασουμε ως εκει ομως!

Εφυγε η πεθερα;υπομονη!!!

Τουντσακι μου τι κουκλακι ειναι κορουλα σου!Και τι χαμογελο ειναι αυτο!!!Ειναι μια γλυκα να την χαιρεσαι!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Τουνσάκι η μικρή σου είναι για πολύ τσίμπημα και ρούφηγμα στα μαγουλάκια!!!Εννοείται πως είναι υπέροχο και πανέμορφο κοριτσάκι αλλά εσύ σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να την βλέπεις σαν το πιό όμορφο και έξυπνο μωρό στον κόσμο!!!!!!!!!

εδώ εγώ θαυμάζω από τώρα τον γιό μου και τον θεωρώ κούκλο...και δεν τον έχω δει ακόμα!!!!!!!!!

Χρύσα περίμενα πως και πως να μας γράψεις τα νέα από τον γιατρό!!!είδατε σάκο?ακούσατε καρδούλα?πότε θα ξαναπάς?Αυτοί οι πρώτοι μήνες είναι οι πιό δύσκολοι πίστεψέ με, μετά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, προσπάθησε να απασχολεισαι με άλλα πράγματα για να περάσει πιό γρήγορα ο καιρός και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Βελβετάκι καλέ θηριάκι η μικρή βελβετού μας, μπράβο ανάπτυξη, ολόκληρη κοπέλα!!!!!!να της τσιμπήσεις τα μπουτάκια και από μας!!!!!

HDfQp3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Δυστυχώς η πεθερά εδώ είναι ακόμη αλλά τουλάχιστον αποφάσισε το σβκ που μας πέρασε να πάει να μείνει στον αδερφό της κι έτσι αναπνεύσαμε λίγο.. Πάντως μίλησα με τον άνδρα μου και του τα είπα ξεκάθαρα.. Του είπα ότι θέλω το χώρο μου, το σπίτι μου και την ησυχία μου.. Συμφώνησε κι αυτός μαζί μου και θα προσπαθήσουμε να την πείσουμε να κατέβει στο χωριό για δυο βδομάδες και μετά ας ξανάρθει.. Για να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουν οι προσπάθειές μας..

Η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της εμφανίστηκε.. τουλάχιστον λειτουργεί ρολόι το σύστημα.. κάτι είναι κι αυτό..

Τουντσάκι μου φαίνεται ότι πέρασες στο ντούκου την πρόσκλησή μου για baby sitting... Νομίζω ότι θες αποκλειστικότητα με τη μικρή Ραλλού και με μια τέτοια ζωγραφιά δεν έχεις καθόλου άδικο..

Τα υπόλοιπα κορτσούδια που είναι;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!τι κανετε?εγω ειμαι με ενα κεφαλι καζανι ειμαι εγκυος κ φοβαμαι πιο πολυ απο τι στη Μαρια-Ειρηνη ποναω κ αυτο δεν ειναι καλο σημερα ξεκιναω ενεσεις δεν το περιμεναμε με τπτ μια φορα εγινε αυτο το μηνα τοσα χρονια προσπαθουσαμε κ τπτ κ τωρα με μια φορα?η χοριακη εδιξε 200 με 2-3 μερες καθυστερισης απο το μικροβιολογικο ειπαν οτι ειναι μικρη ο γιατρος ειπε οτι ειναι καλα αρχιζω ενεσεις κ ο θεος βοηθος οτι ειναι να γινει θα γινει ετσι λεω στον εαυτο μου για να μην γινει τπτ κ δεν μπορω να συνελθω εχω την μικρη μου κ καλα να μην παει θα το ξεπερασω νομιζω ειδωμεν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δομνινα μου προς το παρων ξεμπερδεψες μπορει να περναει καλα με τον αδερφο της να μεινει εκει που ξερεις να ρωτησω ρε κοπελιες αν παρω ντεπον πειραζει?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δομνινα μου προς το παρων ξεμπερδεψες μπορει να περναει καλα με τον αδερφο της να μεινει εκει που ξερεις να ρωτησω ρε κοπελιες αν παρω ντεπον πειραζει?

Βρε κορίτσι τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή πάλι:-P Μου φαίνεται ότι όλες βρήκατε το βοτάνι της γκαστριάς και μόνο σε μένα δεν το δώσατε:-P

Μακάρι να σου πάνε όλα τέλεια κοριτσάκι μου.. Βέβαια με ένα μωρό στην αγκαλιά σαν την Μαρία δεν θα είναι εύκολο αλλά σκέψου ότι τουλάχιστον θα έχεις την πεθερά σου για βοήθεια..

Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα...:lol::lol::lol:

Ντεπόν δεν μπορείς να πάρεις δυστυχώς..

Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!τι κανετε?εγω ειμαι με ενα κεφαλι καζανι ειμαι εγκυος κ φοβαμαι πιο πολυ απο τι στη Μαρια-Ειρηνη ποναω κ αυτο δεν ειναι καλο σημερα ξεκιναω ενεσεις δεν το περιμεναμε με τπτ μια φορα εγινε αυτο το μηνα τοσα χρονια προσπαθουσαμε κ τπτ κ τωρα με μια φορα?η χοριακη εδιξε 200 με 2-3 μερες καθυστερισης απο το μικροβιολογικο ειπαν οτι ειναι μικρη ο γιατρος ειπε οτι ειναι καλα αρχιζω ενεσεις κ ο θεος βοηθος οτι ειναι να γινει θα γινει ετσι λεω στον εαυτο μου για να μην γινει τπτ κ δεν μπορω να συνελθω εχω την μικρη μου κ καλα να μην παει θα το ξεπερασω νομιζω ειδωμεν

γιουπι.....γουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

μπραβο ξαδερφουλα συγχαρητηρια πολυ χαρηκα....τη βομβα ειναι αυτη που πεταξες???μην αγχωνεσε ολα θα πανε καλα ξεκινα την αγωγη σου κ ολα θα πανε τελεια.....

παντως εισαι μεγαλη γαιδουρα...γιατι δεν με πηρες τηλ.να μου το πεις????επρεπε να το μαθω απο εδω????φτου σου....

δεν πειραζει ομως πηρα μεγαλη χαρα....φιλια πολλα κ να προσεχεις τωρα κ ολα θα πανε καλα...:wink:

Συγχαρητήριαααααααααα!!!!!Ολα καλά θα πάνε , καλέ μια χαρά ειναι η χοριακή !!!!!!Είδες λοιπόν ρε παιδί μου οταν φευγει το μυαλό από τις εγκυμοσύνες , τσουπ πετάγεται το μπεμπέ!!!!!!Σκεφτόσουν τη μετακόμιση και τελικά μια χαρα ήρθαν τα πράγματα γιατί φαντάζομαι θα βοηθάει και η πεθερά με τη ζουζουνα!!!!!Μπράβο Ανδριανούλα , περιμένουμε νέα!!!!Τι καλάαααα!!!!Μεγάλος γκαστροάνεμος!!!!!Δομνίνα θα μας παρασύρει και μας , να σαι σίγουρη!!!!Αυτός ειναι γκαστροανεμοστρόβιλος παιδάκι μου!!!!!χαχαχαχα Κορίτσια πολύ γουστάρωωωωωωω!!!!!Παίρνω θαρρος!!!!!!Φιλάκιααααα

Συγχαρητήρια Ανδριανήηηηη!!!!!!!!!! Τα λεγα εγώ για Μάρτιο, Απρίλιο, αλλά κι ο Φεβρουάριος καλός είναι!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά χωρίς αγωνίες και ταλαιπωρίες!!! Γιούπιιιιιιι!!!!!!

Δομνίνα για baby sitting ακόμα, μόνο τον Τούντσο εμπιστεύομαι.. Μόλις μεγαλώσει λίγο και δεν πνίγεται, ευχαρίστως!! :-)

Μεγάλωσε η κορούλα σου Βελβετάκι!! Ζωή να χει!! Εμένα είναι 4250 και πια δεν μπορώ να την πλύνω μόνη μου.. Φαντάζομαι πώς θα ναι με ένα κιλό ακόμα.. :rolleyes: Θα κάνουμε μπράτσα!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκιααααααααα!!!!!!! Και από τη μπεμπού-ραλλού-μπουζού! (Το μπουζού βγαίνει από το μπουζούκα! Το νέο μας χαιδευτικό) :wink:

--------------------------------------------------------------------------------

κοριτσακια μου καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω κατι και αν γνωριζει καποιο κοριτσι ας μου απαντησει...

εχω προγραμματισει διαγνωστικη υστεροσκοπηση την ερχομενη δευτερα, και ηθελα να ξερω σε ποια μερα του κυκλου μας ειναι καλυτερα να γινεται? και για πιο λογο?

εντωμεταξυ μου ειπε οτι δεν θα με κοιμησει.... δεν ξερω φοβαμαι!! ποναει????

την γνωμη σας κοριτσια....

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας

δομνινα το βοτανι ειναι μυθος εμενα ο πελαργος το φερε!!!

κοριτσια φοβαμαι φοβαμαι φοβαμαι!!!!

η μαρια κλαιει για αγκαλια κ γω αισθανομαι ενοχη που δεν την παιρνω

μωρη αννα το μεσημερι το μαθα κ πεσα ξερη για υπνο γιατι το μαρακι μας ξενυχτησε

κοριτσια να ξαναπω οτι φοβαμαι η θα καταντησω αηδια?

εκανα κ την πρωτη ενεση κ ειχα ξεχασει ποσο σπαστικη ειναι

ρε κοριτσια χοριακη μου πε να ξανακανω σε μια εβδομαδα αργα δεν ειναι?κ τοτε να παω να με δει κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...