Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου γλυκό τέλεια τα νέα σου.. Χιόνισε κιόλας στη Λαμία απ' όσο ξέρω και έτσι βλέπετε και άσπρη μέρα!

Είσαι πολύ γλυκιά όταν λες ότι θα γινόσουν δότρια και παρένθετη χωρίς αντάλλαγμα.. Και μόνο που το είπες εμένα μου φτάνει!

Αυτή τη φορά θα σου πάνε όλα τέλεια! Θα το δεις!

L2qIp2.png

Mπραβο Ειρηνη!!! Σουπερ η χοριακη!!!

Λογικα οταν θα πατε στο γιατρο, 8α δειτε τον σακο. Νομιζω οτι ισως ειναι λιγο νωρις για καρδιακη λειτουργια.

ευχαριστω βελβετακι μου!! οχι λιγο, αλλα πολυ νωρις ειναι για καρδουλα! ειμαι προετοιμασμενη κι ετσι δεν θ' απογοητευτω!!!

Συγχαρητήρια Ειρηνάκι!!!

Μια χαρά η χοριακή σου!!!

ευχαριστω κατρινακι μου!! παει περασε ενα εμποδιο ακομη!!παμε γι αλλα!!

Ειρηνάκι μου γλυκό τέλεια τα νέα σου.. Χιόνισε κιόλας στη Λαμία απ' όσο ξέρω και έτσι βλέπετε και άσπρη μέρα!

Είσαι πολύ γλυκιά όταν λες ότι θα γινόσουν δότρια και παρένθετη χωρίς αντάλλαγμα.. Και μόνο που το είπες εμένα μου φτάνει!

Αυτή τη φορά θα σου πάνε όλα τέλεια! Θα το δεις!

οντως απο χθες βλεπουμε ασπρη μερα χαχαχα!!! ειναι πολυ ομορφα εξω αλλα κανει τρομερο κρυο!!!!

δομνινακι οταν θα εχουμε ολες κεφια μπορουμε να το συζητησουμε το θεμα και να σας πω και πώς το σκέφτομα και πως νιωθω! μακαρι να ημουν νεοτερη και οχι υψηλου κινδυνου υποψηφια! προσευχομαι οπως λες αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια! εχω αναγκη να το πιστευω!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Δομνίνα πονάει να δώσεις ωάρια; Και πρέπει η δότρια να πάρει ορμόνες; Ευχαρίστως να σου δώσω αν δεν πονάει και δεν χρειάζονται ορμόνες. Μου είχε πει ένας υπερηχογράφος ότι είμαι βιομηχανία ωαρίων (πριν 2 χρόνια βέβαια) και πράγματι και τις τρεις φορές συνέλαβα με μία επαφή έχοντας απλώς κάνει τεστ ωορρηξίας. Αλλά έκλεισα τα 37 και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα πια. Επίσης δεν αντέχω καμιά ταλαιπωρία άλλη. Αφού έλεγα να βάλω σπιράλ για να μην έχουμε τίποτα εκτρώσεις από δω και πέρα αλλά δεν αντέχω τη διαδικασία.. Προτιμώ το προφυλακτικό :-) Αφού και το τεστ ΠΑΠ τον Σεπτέμβρη, το σκέφτομαι από τώρα..

Παρένθετη πάντως δεν θα μπορούσα να γίνω. Να το νιώθεις να σε κλωτσάει και μετά να το δώσεις; Δεν ξέρω! Πολύ δύσκολο! Και να ήθελα βέβαια, δεν θα μπορούσα με το ιστορικό μου και λόγω ηλικίας αλλά λέμε τώρα..

Ειρήνη πολύ καλά πάμε!!! Γιούπιιιιιι!!!!

Διαφημίσεις

Α ρε Ειρηνάκι μου!!!Και μενα με συγκίνησες!!!!!Μάκια, μουτς μουτς!!!!

για μενα ειναι πολυ ξεκαθαρο το ολο θεμα στο μυαλο μου!

γυναικες σαν εμας που περασαμε τοσα κι ακομη μωρο στην αγκαλια καποιες δεν εχουμε, θεωρω πως εκτιμουμε τη μητροτητα λιγο παραπανω.

δεν υπαρχει τπτ σκληροτερο απο το να θελει μια γυναικα να γινει μανα και για οποιοδηποτε λογο να μη μπορει! πιστευω οτι ολες οσες μπορουν θα επρεπε να βοηθουν αυτες που δεν μπορουν. η μητροτητα ειναι δικαιωμα ολων των γυναικων κι αν υπαρχουν λυσεις καλο ειναι να γινονται πραξεις.

ειδικα το θεμα των χρηματων το βρισκω εξαιρετικα αδικο! να θες να κανεις παιδι, να μη μπορεις, να πρεπει να κανεις πχ εξωσωματικη και να μην εχεις τα λεφτα! ειναι τραγικο!

τελος θα ηθελα να πω πως αν τελικα δεν μπορουσα να κανω παιδι με τπτ θα ηθελα μια αλλη γυναικα να εχει την ευαισθησια, να νιωσει τον πονο μου και να με βοηθησει να γινω κι εγω μανουλα...

δυστυχως ομως ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος...

ματσα μουτσα γιατρε μου! αυριο θα σου στειλω αναφορα, ξερεις εσυ χαχα!

my little angel 10/5/12

Δομνίνα πονάει να δώσεις ωάρια; Και πρέπει η δότρια να πάρει ορμόνες; Ευχαρίστως να σου δώσω αν δεν πονάει και δεν χρειάζονται ορμόνες. Μου είχε πει ένας υπερηχογράφος ότι είμαι βιομηχανία ωαρίων (πριν 2 χρόνια βέβαια) και πράγματι και τις τρεις φορές συνέλαβα με μία επαφή έχοντας απλώς κάνει τεστ ωορρηξίας. Αλλά έκλεισα τα 37 και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα πια. Επίσης δεν αντέχω καμιά ταλαιπωρία άλλη. Αφού έλεγα να βάλω σπιράλ για να μην έχουμε τίποτα εκτρώσεις από δω και πέρα αλλά δεν αντέχω τη διαδικασία.. Προτιμώ το προφυλακτικό :-) Αφού και το τεστ ΠΑΠ τον Σεπτέμβρη, το σκέφτομαι από τώρα..

Παρένθετη πάντως δεν θα μπορούσα να γίνω. Να το νιώθεις να σε κλωτσάει και μετά να το δώσεις; Δεν ξέρω! Πολύ δύσκολο! Και να ήθελα βέβαια, δεν θα μπορούσα με το ιστορικό μου και λόγω ηλικίας αλλά λέμε τώρα..

Ειρήνη πολύ καλά πάμε!!! Γιούπιιιιιι!!!!

καλως το κοριτσι μας!!! μου ελειψες παρα πολυ!! τι κανει η μικρη ραλλου;;; καμια φωτο θα μας βαλεις;;;

μωρε αυτο ειπα κι εγω, ειμαι 34 και με τα θεματα μου θρομβοφιλιας κλπ. προβλημα στη συλληψη κανενα, αλλα νομιζω κοβομαι για υποψηφια απο τα στανταρ που ζητανε οι γιατροι!!

παρενθετη θα γινομουν κι ας κλωτσαγε οσο ηθελε το μωρο! η χαρα που θα εδινα στη μανουλα του θα ηταν τεραστια ανταμοιβη για μενα! εξαλλου αν το ηθελε η μαμα θα μπορουσα να το βαφτισω κι ολα μια χαρα! εγω προσωπικα δεν θα το θεωρουσα δικο μου παιδι ακομη κι αν ειχε βιολογικο υλικο δικο μου. απλα το σκεφτομαι πως δανεισα σε καποια που ειχε αναγκη τον "φουρνο μου" να ψησει το "καρβελακι της" γιατι ο δικος της εχει σοβαρη βλαβη και δεν πρεπει να μεινει νηστικη!!

μπορει να σας ακουγεται ψυχρο, αλλα ετσι το βλεπω και δεν ειναι σκεψη και αποφαση της στιγμης! χρονια το σκεφτομαι πριν καν μπω στη διαδικασια να κανω δικο μου παιδι. δεν το τολμησα γιατι δεν ηθελα η 1η μου εγκυμοσυνη να μην ειναι δικο μου μωρο. εκει μονο πιστευω πως θα ειχα ψυχολογικο προβλημα!

βεβαια ολα αυτα ειναι θεωριες και η πραξη απεχει, αλλα ετσι οπως τα συζηταμε πανω κατω ετσι το βλεπω το ολο θεμα.

my little angel 10/5/12

Α ρε Ειρηνάκι , α ρε Ειρήνη!!!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Σημασία έχει οτι επειδη έχουμε περάσει πολλά , καταλαβαινεις και θα θελες να βοηθήσεις αν μπορούσες !!!!Η θεωρία απο τη πράξη οντως απέχει πολύ και να σου πω την αλήθεια και γω πιστευω οτι ειναι πολυ δύσκολο να μεγαλωνει ενα παιδι μεσα σου και να το δωσεις και ειναι ουτοπικο να γινεις και νονα μετά γιατι υπάρχουν αλλα προβληματα αλλά με συγκι νησες γιατι πραγματικά καταλαβα οτι το πιστευεις αυτο που λες εστω και αν δε γινει ποτε!!!!

Tountsaκι εσύ άσε τις φιλοσοφίες και τις δωρεές και στείλε μας καμμια φωτό της μπεμπούς με κοκαλλακι κατα προτίμηση σε παρακαλώ!!!!!!Blue Velvetaki και για σένα το λέω αυτό!!!Θελουμε μωρουδίλαααα!!!!!

κοριτσια καλημερα!!!

πολυ δυσκολο το θεμα που θιξατε,συμφωνω με το τουντσακι πως μπορεις να δωσεις το παιδι που εχεις 9μηνες στην κοιλια σου κ μετα τον 4ο αρχιζεις κ το νιωθεις μεσα σου να κουνιεται ?πολυ πολυ δυσκολο για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι θα το εκανα για καποια αδερφη μου οσο για τα ωαρια εχω μια απορια αν δωσω εγω ωαρια λεμε τωρα το παιδι που θα γεννηθει με το δικο μου παιδι τι σχεση θα εχουν?κατα το υμιση αδερφια?κ αν συναντηθουν καποτε στην ενηλικη ζωη τους?δεν τιθεται το θεμα της αιμομιξιας?δεν ξερω γιαυτο ρωταω!

ειρηνακι σουπερ χοριακη μετα τις 1000 μοναδες βλεπουμε σακο κ μετα τις 5000 καρδιακη λειτουργεια.

τουντσακι θελουμε φωτοοοοοο με το κοκαλακι οπως λεει κ η λουλουδιρα

δομνινακι εγω ειμαι σιγουρη οτι με τα δικα σου ωαριακια θα κανεις δυο κοριτσακια!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντσακι κ γω που ειμαι 30 οι εγκυμοσυνες για μενα θεωρουνται υψιλου κυνδινου εγω θελω να κανω κ αλο παιδακι αλλα το σκεφτομαι πως το σκεφτομαι 9 μηνες καθημερινα ενεσεις ξαπλα μια σακουλα καθε μερα φαρμακα κ καθε λιγο κ λιγακι εξετασεις που τωρα οικονομικα δεν θα αντεχα ισως μετα το καλοκαιρι να το επιχειρησω ξανα.κ αν θελει ο καλος θεουλης θα κανω κ αλο αν δεν ειναι στα σχεδια του για μενα αλο μωρο θα μεινω με το μαρακι που κανει για 10

την εχω σκατομαθει πολυ κ θελει συνεχεια αγκαλια τωρα σταματησε να περπαταει μονη της δεν θελει μαλλον εφαγε καμια τουμπιτσα που την φοβισε κ πηγαινουμε συνεχεια σκυφτα ολο το σπιτι η μεση μου ποναει!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά είστε απίθανες..

Και μόνο το γεγονός ότι μπήκατε στη διαδικασία να σκεφτείτε να γίνετε δότριες για μένα μου είναι υπέρ-αρκετό.. Με κάνατε ευτυχισμένη και χαρούμενη..

Γλυκό μου τουντσάκι στην ηλικία των 37 ετών δύσκολο να γίνει μια κοπέλα δότρια χωρίς να πάρει ορμόνες.. Βλέπεις οι γιατροί θέλουν αρκετά μεγάλη παραγωγή για να μπορέσουν να επιλέξουν τα καλύτερα και χωρίς ορμόνες αν η κοπέλα δεν έχει πολυκυστικές ωοθήκες αυτό είναι χλωμό.. Η αλήθεια είναι πως η ωοληψία δεν πονάει καθόλου.. και στο λέω εγώ που το έχω κάνει 4 φορές..

Η αδερφούλα μου προσφέρθηκε από μόνη της να μου δώσει ωάρια αλλά έχουμε ένα θεματάκι.. α) με τις ορμόνες και β) επειδή είναι στην Πάτρα και μένει με τον αρραβωνιαστικό της σκέφτεται πως θα κάνει τις ενέσεις χωρίς να το μάθει αυτός.. και εννοείται ότι δεν θέλω να της δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα οπότε την έχω αφήσει μόνη της να αποφασίσει αν θα το κάνει τελικά.. Βλέπετε έχουμε 12 χρόνια διαφορά (η μικρή είναι 26) και ο γιατρός μου θεωρεί ότι βρίσκεται στην τέλεια ηλικία..

Τέλος πάντων.. θέλω να πιστεύω ότι ο καλός Θεούλης δεν θα με αφήσει έτσι..

Εγώ προσωπικά δότρια ωαρίων θα γινόμουν ευχαρίστως.. Παρένθετη μητέρα όμως μόνο για την αδερφή μου... δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αποχωριστώ το μωρό μου για κάποια άλλη γυναίκα..

Και πάλι σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου... Είστε όλες υπέροχες!

L2qIp2.png

ορίστε κι άλλη φωτό για να ησυχάσετε..

http://img853.imageshack.us/img853/8157/dsc03723q.jpg

Σήμερα θα πάμε για το εμβόλιό μας. Λέω να πω στη γιατρό να μου το κάνει εμένα καλύτερα. Δεν θα αντέξω να δω την μπεμπού μου να πονάει.. :-(

Δομνίνα η περίπτωση της αδερφής σου είναι η καλύτερη. Θα έχετε και τα ίδια γενετικά στοιχεία.. Αυτό που λέει η Ανδριανή ι σχύει. Αν σου δώσω εγώ π.χ και κάνεις αγόρι (ένα αγόρι είπαμε θα κάνεις :wink: ) και ερωτευτούν με τη Ραλλού, την πατήσαμε!

Γιατί δεν πρέπει να μάθει ο σύντροφος της αδερφής σου ότι θα γίνει δότρια; Δεν καταλαβαίνω..

Σήμερα θα πάμε για το εμβόλιό μας. Λέω να πω στη γιατρό να μου το κάνει εμένα καλύτερα. Δεν θα αντέξω να δω την μπεμπού μου να πονάει.. :-(

Δομνίνα η περίπτωση της αδερφής σου είναι η καλύτερη. Θα έχετε και τα ίδια γενετικά στοιχεία.. Αυτό που λέει η Ανδριανή ι σχύει. Αν σου δώσω εγώ π.χ και κάνεις αγόρι (ένα αγόρι είπαμε θα κάνεις :wink: ) και ερωτευτούν με τη Ραλλού, την πατήσαμε!

Γιατί δεν πρέπει να μάθει ο σύντροφος της αδερφής σου ότι θα γίνει δότρια; Δεν καταλαβαίνω..

Καλα τι μαλλι ειναι αυτο που εχετε.... Φοβερο!!!

Ειναι τρομερο φατσονι το μπεμπε σου Τουντσακι μου!!! Να την χαιρεσαι!!

Η μικρή σου θρέφει μάγουλο βλέπω... σαν ζαχαρωτό είναι... που σαι.. αν θες να πας πουθενά και δεν έχεις κάποιον να στην κρατήσει φώναξε εμένα.. Θα περάσουμε ζάχαρη με τη μικρή Ραλλού:-P

Δεν θέλουμε να το μάθει ο αρραβωνιαστικός της διότι οι άνδρες είναι περίεργα όντα.. ποιος ξέρει πως θα σκεφτεί και τι θα νιώσει.. Και αν στην πορεία δεν καταφέρνουν να κάνουν δικό τους παιδί και την κατηγορήσει ότι με τη δωρεά χάσανε την ευκαιρία τους;... άβυσσος η ψυχή του ανδρός..:!:

L2qIp2.png

Βρε tountsaki τι φάτσα τρομερή έχει η μικρή Ραλλού σου??φτου φτου να ζησει το κουκλάκι!!!Τι να ονειρεύεται άραγε και έχει αυτο το παμπόνηρο χαμόγελο??Μάλλον τον εαυτό της να κάνει σκανταλιές μες στο σπίτι και τη μαμά της να γίνεται σκαντζοχοιρος το μαλλι της οταν τις ανακαλύπτει και τη κυνηγα!!!!χαχαχα Πριτς που θα ησυχάσουμε θέλουμε και άλλες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...