Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εγω καλα!Εγκυος!!!!!

Εκανα ηδη ενα εμβολιακι και την Παρασκευη θα παω γυναικολογο!Ελπιζω να ειναι ολα καλα!Ειμαι αισιοδοξη και ηρεμη αλλα δεν μπορω να μην φοβαμαι και λιγο!Παντως τωρα ειμαστε καλα προετοιμασμενοι και εξοπλησμενοι!Ελπιζω πως ολα θα πανε καλα τωρα και θα κρατησω και εγω ενα ζουζουνι στην αγκαλιτσα μου!!!!!!:lol:

Πόσο τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό στους 9 και με το ζουζούνι αγκαλιά Χρύσα μου!!!!!!!

υπέροχα νέα!!!!!Πότε το έμαθες?Στον γιατρό πότε θα πάτε?

αχ, πολύ χάρηκα, και να σου πω την αλήθεια πριν ανοίξω τον υπολογιστή σκεφτόμουν:άντε να ακούσουμε και κανένα καινούριο ευχάριστο νέο....και ΤΣΟΥΠ!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

xrysa συγχαρητήριααααα!!!!!!! Μα είδες πού καταντήσαμε; Λέμε "έγκυος" σα να μη τρέχει τίποτα.. Μέχρι να δεις μπεμπάκι, θα σε φάει η αγωνία, αλλά μη μασάς. Περνάει γρήγορα ο καιρός και την αγωνία την ξεχνάς!!! (μασάς, ξεχνάς.. πάλι στιχάκι έκανα.. Τι ποιήτρια Θεέ μου) Με το καλό εύχομαι!

Για τη Δομνίνα και την Ανδριανή όσο είναι η πεθερά στη μέση, δεν θα περνάει με τίποτα ο καιρός αλλά τι να κάνουμε;;; χι χι χι χι.. :tongue:

Μεθαύριο η μπεμπού θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο.. Αχχχ τρομάρα μου! Μεγαλώνουμε!!!! :-)

Ολα καλά θα πάνε Χρύσα μου!!!!!!:D:D:DΠολύ χαίρομαι που πνέει γκαστροάνεμος στο θεματάκι μας το άχαρο!!!!!!Αντί άσχημα να λέμε όλο γκαστρονέα , μπεμπονέα , πεθερονέα :tongue::tongue:(καλά καλά μη φωνάζεις Δομνίνα)και ποιήματα:lol:(γεια σου ρε tountsaki)!!!!Τι καλά !!!Χαρά και αισιοδοξία πάλι !!!!!:D:D:D:D

Σας φιλώ πολύ πολύ

μπραβο xrysa1981 πολυ χαρηκα...

αντε σου ευχομε ολοψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσηνη χωρισ αγχος βεβαιως βεβαιωσ...φιλακια...

εσύ χρυσάκι μου δεν είσαι απλά καλά είσαι τρί-καλα :D:D:D Συγχαρητήρια!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις!!Όλα καλά θα πάνε αυτην την φορα!!Όλα!ΑΚΟΎς?
Πόσο τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό στους 9 και με το ζουζούνι αγκαλιά Χρύσα μου!!!!!!!

υπέροχα νέα!!!!!Πότε το έμαθες?Στον γιατρό πότε θα πάτε?

αχ, πολύ χάρηκα, και να σου πω την αλήθεια πριν ανοίξω τον υπολογιστή σκεφτόμουν:άντε να ακούσουμε και κανένα καινούριο ευχάριστο νέο....και ΤΣΟΥΠ!!!:D:D:D

xrysa συγχαρητήριααααα!!!!!!! Μα είδες πού καταντήσαμε; Λέμε "έγκυος" σα να μη τρέχει τίποτα.. Μέχρι να δεις μπεμπάκι, θα σε φάει η αγωνία, αλλά μη μασάς. Περνάει γρήγορα ο καιρός και την αγωνία την ξεχνάς!!! (μασάς, ξεχνάς.. πάλι στιχάκι έκανα.. Τι ποιήτρια Θεέ μου) Με το καλό εύχομαι!

Για τη Δομνίνα και την Ανδριανή όσο είναι η πεθερά στη μέση, δεν θα περνάει με τίποτα ο καιρός αλλά τι να κάνουμε;;; χι χι χι χι.. :tongue:

Μεθαύριο η μπεμπού θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο.. Αχχχ τρομάρα μου! Μεγαλώνουμε!!!! :-)

Ολα καλά θα πάνε Χρύσα μου!!!!!!:D:D:DΠολύ χαίρομαι που πνέει γκαστροάνεμος στο θεματάκι μας το άχαρο!!!!!!Αντί άσχημα να λέμε όλο γκαστρονέα , μπεμπονέα , πεθερονέα :tongue::tongue:(καλά καλά μη φωνάζεις Δομνίνα)και ποιήματα:lol:(γεια σου ρε tountsaki)!!!!Τι καλά !!!Χαρά και αισιοδοξία πάλι !!!!!:D:D:D:D

Σας φιλώ πολύ πολύ

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!Στον γιατρο θα παω αυριο το πρωι!!!Εχω πολυ αγωνια!!!Το εμαθα πριν μια βδομαδα δυο μερες πριν την καθυστερηση!Εκανα τεστακι και μετα χοριακη 544!Την αλλη μερα πηγα για εμβολαικι και μεχρι στιγμης ολα καλα!Για να δουμε και αυριο ομως!!!

Φιλακια!:lol:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια μου πως τις αρπάζετε έτσι τις εγκυμοσύνες στον αέρα;;;;; Λέτε θέλω να μείνω έγκυος και μένετε άμεσα.... Είστε πολύ τυχερές και χαίρομαι πολύ για σας..

Για μένα εννοείται ότι η σύλληψη δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά δεν το βάζω κάτω.. Ύστερα από μια ώριμη συζήτηση με το σύζυγο και βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια κατά το καλοκαίρι μετά και ελπίζουμε να είναι η τυχερή μας διότι θα είναι πράγματι η τελευταία...

Η λύση των δανεικών ωαρίων είναι η ιδανική για μας αλλά δυστυχώς το κόστος είναι απαγορευτικό.. δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουμε να μαζέψουμε τόσα λεφτά που και πάλι η έκβαση της προσπάθειας θα είναι αβέβαιη..

Τέλος πάντων.. προς το παρόν με καίει να ξεφορτωθώ την πεθερά διότι όντως η υπομονή μου αρχίζει και εξαντλείται.. και μετά θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και να κάνω διαλογισμό.... ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

Φιλούκια!

L2qIp2.png

Συγχαρητήρια Χρύσα... Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Δομνίνα μακάρι να πάνε όλα καλά και σε σένα!!!!! Και η τελευταία σου προσπάθεια να είναι και τυχερή!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κάθε εμπόδιο για καλό Δομνίνα και καμμιά φορά τα πράγματα όσο και να μας στενοχωρούν εχουν ένα δρόμο για το καλό μας!!!Αλλά πράγματικά δε μπορώ να φανταστώ πόσο ανεβαίνει το κόστος για δανεικά ωάρια από οτι για μια εξωσωματική που πάλι έχει ωοληψία και εμβρυομεταφορά!!!Θεωρητικά δεν υπάρχει δωρεά ωαρίων??Μάλλον αυτή είναι η θεωρία εε??Τεσπα οπως και να χει σε πιστεύω πολύ , να δεις όλα θα πάνε καλά!!!

Φιλάκια στις εγκυούλες μας και σε όλες μία μία!!!

Διαφημίσεις

Κάθε εμπόδιο για καλό Δομνίνα και καμμιά φορά τα πράγματα όσο και να μας στενοχωρούν εχουν ένα δρόμο για το καλό μας!!!Αλλά πράγματικά δε μπορώ να φανταστώ πόσο ανεβαίνει το κόστος για δανεικά ωάρια από οτι για μια εξωσωματική που πάλι έχει ωοληψία και εμβρυομεταφορά!!!Θεωρητικά δεν υπάρχει δωρεά ωαρίων??Μάλλον αυτή είναι η θεωρία εε??Τεσπα οπως και να χει σε πιστεύω πολύ , να δεις όλα θα πάνε καλά!!!

Φιλάκια στις εγκυούλες μας και σε όλες μία μία!!!

Κοριτσάρα μου γλυκιά.. καμία δότρια δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της... υπάρχει αντάλλαγμα - αν καταλαβαίνεις τι εννοώ και μάλιστα αρκετά σημαντικό.. Βάλε επίσης ότι θα χρεωθείς εσύ τις όποιες αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις πρέπει να κάνει για να βεβαιωθεί η καλή της υγεία.. Συν τα φάρμακα που πρέπει να δώσεις εσύ συν το κόστος ωοληψίας, μικρογονιμοποίησης και εμβρυομεταφοράς..:(

L2qIp2.png

ηρθα κι εγω!!!

με καλα νεα ευτυχως!!

η χοριακη μου ανεβηκε και φτασαμε αισιως τις 870,2 μοναδες απο 108,6 που ηταν την προηγουμενη πεμπτη! ο γιατρος ειπε ολα καλα και τη δευτερα να παω για υπερηχο!!

ευχαριστω ολες για τις ευχες και ειδικα την τουντσομαμα που μου εχει λειψει τρελά!!!!!!

δομνινακι μου γλυκο κι εγω που συλλαμβανω ευκολα ειδες τι ωραιο ιστορικο εχω!!!

ευχομαι η επομενη προσπαθεια να ευοδωσει καρπους και να σταματησει πια αυτη η ψυχικη και σωματικη ταλαιπωρια σου!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Κοριτσάρα μου γλυκιά.. καμία δότρια δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της... υπάρχει αντάλλαγμα - αν καταλαβαίνεις τι εννοώ και μάλιστα αρκετά σημαντικό.. Βάλε επίσης ότι θα χρεωθείς εσύ τις όποιες αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις πρέπει να κάνει για να βεβαιωθεί η καλή της υγεία.. Συν τα φάρμακα που πρέπει να δώσεις εσύ συν το κόστος ωοληψίας, μικρογονιμοποίησης και εμβρυομεταφοράς..:(

εγω παντως αν δεν ημουν "κουτσο αλογο" και ημουν μικροτερη με παιδια, θα το εκανα για καποια αλλη και χωρις αμοιβη εννοειται. και δωρεα και παρενθετη θα γινομουν.

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...