Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Το καμαρι μου τα ιδια ειναι...

Βασικα αυτο που εχει δεν την πονα, οποτε ΟΚ. Μας ειπε ο γιατρος οτι μεχρι τον 3ο με 4ο θα πρεπει να εχει φυγει αυτο το ογκακι που βρισκεται μεσα στον μυ. Τοτε θα μπορει να στηριζει και μονο του το μωρο το κεφαλι του, οποτε θα δουμε αν ο μυς εχει παθει βλαβη και κατα ποσο στηριζει σωστα το κεφαλι η μπεμπα. Σε διαφορετικη περιπτωση θα αρχισουμε να της κανουμε εμεις ασκησεις, οι οποιες ειναι κατι σαν στρετσινγκ για ενδυναμωση του μυ. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων, εκει διορθωνεται το προβλημα. Αν ομως δεν διορθωθει, τοτε παμε για επεμβαση οταν γινει 2 χρονων.

Ελπιζω παντως να μην ειμαστε τοσο γκαντεμιδες και να μην χρειαστουν ολα αυτα.

Επισης εχουμε και θεμα με παλλινδρομιση.... Βγαζουμε συνεχεια γαλατα... Πρεπει να την προσεχουμε πολυ, γιατι μπορει να παθει οισοφαγητιδα.

Παντως απο βαρος παιρνει κανονικα. Την εβδομαδα περιπου 290 γραμμαρια. Την Κυριακη που την ζυγισαμε, ηταν 4880 το καμαρι μου.

Πολλα φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια!!

Διαφημίσεις

Ρενιτάκι πλάκα πλάκα εγώ 4 σφραγίσματα που έχω όλα κι όλα στο ΙΚΑ τα έκανα εν έτει 1988 και κρατάνε ακόμη!

Τούντς να ρθω σπίτι σου να σου κάνω τις δουλειές, να κρατώ το μωρό σε αντάλλαγμα με το να μένω εκεί για όσο διάστημα παραμείνει η πεθερά μου σπίτι μου; ε; καταπληκτική μου φιλενάδα;;;;;

Αφού ρε κορίτσια ξυπνάω το πρωί και παραμιλάω....δεν την μπορώ άλλο!

L2qIp2.png

ναι Δομνίνα.. Ετοίμασε φακιόλι :-)

Βελβετάκι πάτε για πέντε κιλά εε;; Εμείς περάσαμε τα 4 και κάναμε πάρτι! Ααα δεν σας είπα. Τώρα που είπα πάρτι... Βγήκα με μια φίλη την Παρασκευή το βράδυ κι έκανα και πατινάζ. Είχε μια πίστα στημένη στην πλατεία Χαλανδρίου.. Έτοιμη για το dancing 2 είμαι!!! :wink:

Ρενίτα φωτό καινούρια δεν έχω.. Έχω δηλαδή αλλά είναι παρόμοια.. Μόλις έχω κάτι νέο άξιο λόγου, σας το ανεβάζω...

Και φυσικά κάποια μακακία έχει κάνει η πεθερά διότι μόλις συνειδητοποίησα ότι 26 Φλεβάρη είναι Κυριακή!!! Οπότε ή κάποια λαδιά έχει κάνει ή δεν ξέρει τι της γίνεται!

Τούντς έρχομαι!

L2qIp2.png

Και φυσικά κάποια μακακία έχει κάνει η πεθερά διότι μόλις συνειδητοποίησα ότι 26 Φλεβάρη είναι Κυριακή!!! Οπότε ή κάποια λαδιά έχει κάνει ή δεν ξέρει τι της γίνεται!

Τούντς έρχομαι!

μάλλον δεν θέλει να φυγει ... μήπως να πάρεις ενα τηλ. στο ικα κ να ζητήσεις να κλεισεις ενα νεο ραντεβού να δεις πότε θα σου πουν ?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Το καμαρι μου τα ιδια ειναι...

Βασικα αυτο που εχει δεν την πονα, οποτε ΟΚ. Μας ειπε ο γιατρος οτι μεχρι τον 3ο με 4ο θα πρεπει να εχει φυγει αυτο το ογκακι που βρισκεται μεσα στον μυ. Τοτε θα μπορει να στηριζει και μονο του το μωρο το κεφαλι του, οποτε θα δουμε αν ο μυς εχει παθει βλαβη και κατα ποσο στηριζει σωστα το κεφαλι η μπεμπα. Σε διαφορετικη περιπτωση θα αρχισουμε να της κανουμε εμεις ασκησεις, οι οποιες ειναι κατι σαν στρετσινγκ για ενδυναμωση του μυ. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων, εκει διορθωνεται το προβλημα. Αν ομως δεν διορθωθει, τοτε παμε για επεμβαση οταν γινει 2 χρονων.

Ελπιζω παντως να μην ειμαστε τοσο γκαντεμιδες και να μην χρειαστουν ολα αυτα.

Επισης εχουμε και θεμα με παλλινδρομιση.... Βγαζουμε συνεχεια γαλατα... Πρεπει να την προσεχουμε πολυ, γιατι μπορει να παθει οισοφαγητιδα.

Παντως απο βαρος παιρνει κανονικα. Την εβδομαδα περιπου 290 γραμμαρια. Την Κυριακη που την ζυγισαμε, ηταν 4880 το καμαρι μου.

Πολλα φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια!!

βελβετακι μην αγχωνεσε καθολου με ασκησουλες θα φιαξει κ μεις ειχαμε θεμα στην αρχη με ραιβοκρανο καναμε ασκησουλες κ εφιαχνε μετα μας αλλαξε χαρακτηρα κ εγινε επαλλασον ραιβοκρανο (μια εβδομαδα δεξια 3 μερες ισιο κ μετα μια εβδομαδα αριστερα)το οπιο ακομα δεν εχει φυγει αλλα δεν εχει καμια σχεση το δικο μας ραιβοκρανο με το δικο σας ο ορθοπαιδικος που την ειχα παει μου ειχε πει οτι με ασκησουλες θα φιαξει κ οτι δεν χειρουργουν πλεον τετοιες περιπτωσεις μονο σε παραμελημενες καταστασεις εσυ δεν νομιζω να το αφησεις.εμεις τωρα κανουμε κρανιοιερη θεραπεια κ η κρανιοθεραπευτρια μου ειπε οτι το παιδι εχει δεχτει πολλες πιεσεις κ απο την ενδομητρια ζωη κ απο την γεννηση την παρασκευη εχουμε την 9 συνεδρια.

την κρανιοιερη την συστηνουν κ σε γυναικες με υπογονημοτητα κ σε ανδρες η δικη μας θεραπευτρια μου ελεγε για μια γυναικα με πολλες εξωσωματικες εδω που απετυχαν κ μετα απο 6 μηνες συνεδριας εμεινε φυσιολογικα

τουντσακι κ μας ο αφαλος ηταν πολυ μεγαλος κ μου ελεγε η παιδιατρος οτι θα μεινει πεταχτος κ οταν μεγαλωσει για λογους αισθητικους να κανει χειρουργειο στου 3 μηνες ομως μπηκε μεσα μονος του φαντασου οτι στο μαιευτηριο τον ειχαν πιασει με δυο μανταλακια ηταν τεραστιος οταν τον ειδα τρομαξα η γυναικολογος οταν της το ειπα με τρομο μου λεει επρεπε να δεις τι πλακουντα ειχες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Τούντς έρχομαι!

κατι μου λεει οτι σαγαπησε πολυ κ δεν θελει να φυγει χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Εγώ βρε; Ανάμνηση παλιά; Δεν θα γλιτώσετε από μένα να το ξέρετε.. Εδώ θα μείνω!!

Ξέχασα να πω στη blue velvet περαστικά για τη μπεμπούλα της.. Εμείς έχουμε ομφαλοκοίλη. Ο αφαλός της μπέμπας είναι πεταγμένος έξω. Μας είπε η γιατρός ότι αν δεν φτιάξει, θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά όταν πάει 10 χρονών .. Ελπίζω όμως να μπει στη θέση του και να τη γλιτώσουμε την εγχείρηση..

Να πω και περαστικά στη Δομνίνα.. :-) η πεθερά είναι χειρότερη από ιλαρά.. (κι άλλο στιχάκι! :wink: )

χιχιχιχιχιχ μια αναμνηση θα σαι παλια στης καρδιας μου την φωλια χαχαχαχαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

φευγω παω κατω στο τζακι το δαγκωσα εδω πανωωωωωωωωω

οπως καταλαβατε ειμαι στην πεθερα παω να της φιαξω καφεδακι να με παρει με καλο ματι χαχαχαχαχαχ

θα της φιαξω λογαριασμο στο παρεντσ να μπαινει να μιλαει με την δομνινα να λενε τα παραπονα τους η δομνα για την πεθερα που δεν ξεκολαει κ η πεθερα μου για την νυφη που θελει να κουβαληθει χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

φευγω παω κατω στο τζακι το δαγκωσα εδω πανωωωωωωωωω

οπως καταλαβατε ειμαι στην πεθερα παω να της φιαξω καφεδακι να με παρει με καλο ματι χαχαχαχαχαχ

θα της φιαξω λογαριασμο στο παρεντσ να μπαινει να μιλαει με την δομνινα να λενε τα παραπονα τους η δομνα για την πεθερα που δεν ξεκολαει κ η πεθερα μου για την νυφη που θελει να κουβαληθει χαχαχαχαχαχ

Ναι.. έτσι ακριβώς.. μη χάσεις...:mad: μη της βάλεις ιδέες γιατί μπορεί να θελήσει και η δική μου πεθερά να μπει στο πάρεντς και ποιος με σώζει μετά...:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνίνα μου σε καταλαβαίνω ....αχ, πόσο σε καταλαβαίνω...

έτσι μας έκανε και η δικιά μου (πεθερα) όταν είμασταν Πειραια...

έλεγε από το τηλ..εε, μάλλον θα έρθω την άλλη βδομάδα...ξεσκιζόμουν εγώ στις δουλειές, ψώνιζα, μαγείρευα(γιατί εμείς τρώγαμε στη δουλειά μας) και μετάέλεγε ...ααα, έχω ημικρανίες δεν έρχομαι τώρα , μπορεί να έρθω την άλλη βδομάδα...:mad::-x:-x

και μετά όταν τελικά αποφάσιζε να έρθει δεν μας έλεγε ποτέ, πότε θα φύγει.....:mad::-x:-x

Ευτυχώς τώρα στο νησί ησυχάσαμε...δεν μπορεί τα καραβια:-P:-P:-P

μήπως να το σκεφτείς σαν εναλλακτική?????λέω τώρα!!!!!!!!

HDfQp3.png

Και ναι, τελικά μακακία έκανε η πεθερά.. διότι έχει κλείσει ραντεβού στις 6 Φεβρουαρίου να πάει να της φτιάξουν τη μασέλα και 23 Φεβρουαρίου για να της βγάλουν τα δόντια....Θου φυλακί το στομάτί μου... αλλά δεν την παλεύω....

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εγω καλα!Εγκυος!!!!!

Εκανα ηδη ενα εμβολιακι και την Παρασκευη θα παω γυναικολογο!Ελπιζω να ειναι ολα καλα!Ειμαι αισιοδοξη και ηρεμη αλλα δεν μπορω να μην φοβαμαι και λιγο!Παντως τωρα ειμαστε καλα προετοιμασμενοι και εξοπλησμενοι!Ελπιζω πως ολα θα πανε καλα τωρα και θα κρατησω και εγω ενα ζουζουνι στην αγκαλιτσα μου!!!!!!:lol:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

εσύ χρυσάκι μου δεν είσαι απλά καλά είσαι τρί-καλα :D:D:D Συγχαρητήρια!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις!!Όλα καλά θα πάνε αυτην την φορα!!Όλα!ΑΚΟΎς?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...