Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα που δεν ξερω πως να αντιμετωπισω.

ενω κανουμε προσπαθειες για μωρακι, ειχα επαφη με τον αντρα μου στα μεσα του κυκλου και ειδα αρκετο αιμα μετα. Αποκλειεται να ηταν περιοδος εχω πολυ σταθερο κυκλο. Δεν ειχα πονο, αφου ουτε καν το καταλαβα μεχρι μετα που πηγα στο μπανιο. απο τοτε εχω λιγο ροζ αλλα ουτε πονο ουτε ενοχληση.

Πριν περιπου ενα μηνα εκανα τεστ Παπ και υπερηχο και ηταν ολα φυσιολογικα. Τωρα εχω φοβηθει παρα πολυ, δεν ξερω αν ηταν εγκυμοσυνη, και εχω αγχωθει πολυ. Ειχε καμμια παρομοια εμπειρια?

Στο γιατρο δεν προλαβαινω να παω με την καμμια λογω φορτου εργασιας αυτη την εβδομαδα!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

ελενη μου το πιο πιθανο να ειναι καμια κυστουλα που εσπασε συνηθως αυτες κανουν αιμοραγια μην αγχωνεσε παρολαυτα παρε τηλ το γυναικολογο σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Bonjour mes amies!

Διαβάζω ότι όλες υγιαίνετε και οι περισσότερες φουσκώνετε! Τι καλά! τα νέα σας με κάνουν τόσο χαρούμενη..

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Εσείς μην πτοείστε όμως.. Η κάθε μία θέλει το χρόνο της αλλά κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και για μας!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου αυτή η περίοδος συναισθηματικής και σωματικής εξισορρόπησης είναι πολύ σημαντική και θα σαι πανέτοιμη το Πάσχα , είμαι σίγουρη!!!!Σου εύχομαι όλα να έρθουν όπως τα θες!!!!Και γω περνάω αυτή τη φάση τώρα που πρέπει να κάνω τα εμβόλια μου αλλά δε νοιώθω έτοιμη για κάτι άλλο!!!Επειδη όμως έτσι και αλλιώς θα μας πάρει 2-3 μήνες για αυτά , εεεε μετά θα μαι έτοιμη και για εγκυμοσύνη τι στο καλό!!!!!!Μακάρι όλα να μας πάνε καλά και πάνω από όλα να νοιώθουμε καλά βρε κορίτσια!!!!Φιλάκιααααα

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Δομνίνα θα περάσει ο καιρός και θα δεις ότι θα πάρεις τα πάνω σου!!!!

sosad κοίτα τι βρήκα μήπως σε ένδιαφέρει!!!Δεν ξέρω αν αξίζει!!

http://www.infokids.gr/2012/01/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85/

fyJbp3.png

GCQAp2.png

χάθηκα εεε;

Έχουμε κόψει την κυρία που μας έκανε δουλειές λόγω οικονομικών και όταν έχω χρόνο, καθαρίζω το σπίτι.. Τα λεγε η Ανδριανή ότι θα μπαίνω μια φορά την εβδομάδα αλλά ποιος την άκουγε; Ας πάει τώρα στην πεθερά να μάθει που όλα νομίζει ότι τα ξέρει :wink:

Ειρήνη με το καλό η εγκυμοσύνη σου μάτια μου!!! όλα καλά θα πάνε!!! Πολύ χάρηκα!!! Με το καλό!!!!

Δομνίνα προς το παρόν ασχολήσου με τα άλλα μωράκια και μετά το Πάσχα θα ασχολούνται εκείνα μαζί σου! Πότε θα ρθεις κι από δω να μας δεις;

Αααα έχω κι εγώ κάμποσα τεστ ωορρηξίας από hometest. Όποια θέλει ας στείλει πμ να της τα στείλω..

Φιλάκια!! Έχω τάισμα τώρα.. :-)

Γεια σας κορίτσια!!!

Δομνίνα θα περάσει ο καιρός και θα δεις ότι θα πάρεις τα πάνω σου!!!!

sosad κοίτα τι βρήκα μήπως σε ένδιαφέρει!!!Δεν ξέρω αν αξίζει!!

http://www.infokids.gr/2012/01/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85/

Κatrindim σ ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!!!!:P:p:p

Είσαι πολύ γλυκιά!!!

Το έχω μάθει για τα σεμινάρια και επαιρνα τηλ. την προηγούμενη εβδομαδα αλλά δεν απαντούσαν:mad:

Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να έχουν οργανωθεί και να τη βρω την άκρη μου!

Χίλια ευχαριστώ πάντως!!!!

HDfQp3.png

χάθηκα εεε;

Έχουμε κόψει την κυρία που μας έκανε δουλειές λόγω οικονομικών και όταν έχω χρόνο, καθαρίζω το σπίτι.. Τα λεγε η Ανδριανή ότι θα μπαίνω μια φορά την εβδομάδα αλλά ποιος την άκουγε; Ας πάει τώρα στην πεθερά να μάθει που όλα νομίζει ότι τα ξέρει :wink:

Ειρήνη με το καλό η εγκυμοσύνη σου μάτια μου!!! όλα καλά θα πάνε!!! Πολύ χάρηκα!!! Με το καλό!!!!

Δομνίνα προς το παρόν ασχολήσου με τα άλλα μωράκια και μετά το Πάσχα θα ασχολούνται εκείνα μαζί σου! Πότε θα ρθεις κι από δω να μας δεις;

Αααα έχω κι εγώ κάμποσα τεστ ωορρηξίας από hometest. Όποια θέλει ας στείλει πμ να της τα στείλω..

Φιλάκια!! Έχω τάισμα τώρα.. :-)

χαχαχαχχα αμ ολα τα ξερω κ τι με περιμενει ξερω κ οτι θα χρειαστω χαπιακια ηρεμιστηκα ξερω οτι μια θα ναι μελι μια ξυδι ξερω γιατι 10 χρονια ξερω την πεθερα μου κακια δεν ειναι αλλα εχει τον τροπο να με φιαχνει με λιγη καλη θεληση θα τα καταφερουμε εξαλου χαρη μας κανει μην την βριζω κιολας απο την μια θα κανει καλο στην μαρια-ειρηνη να βλεπει κοσμο κ να ασχολουνται πολλοι μαζι της εχει αδυναμια στους θειους της ειδικα στον μικρο οταν τον βλεπει ενα χαμογελο πλατυ ζωγραφιζεται στο προσωπο της ουτε σε μενα ετσι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ειδατε παντως κοριτσια που σας τα ελεγα μια φορα την εβδομαδα μπαινει μετα θα γινει μηνας κ μετα η τουντς θα ναι μια αναμνηση παλια χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

κ οπως εχω πει για την δομνινα 2 κοριτσακια θα κανει οποτε δομνινακι κανε προβες γιατι η ανδριανη εχει το κληρονομικο χαρισμα κ ας σπευσαν μερικες μερικες εδω μεσα να με κακολογησουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χθες το βράδυ κόντεψα να βαρέσω ενέσεις.. Μου είπε ο άνδρας μου ότι η πεθερά μου πήρε τηλέφωνο στο ΙΚΑ να επιβεβαιώσει το ραντεβού της με τον οδοντίατρο και φυσικά αντί για τις 6 Φλεβάρη το ραντεβού της είναι στις 26 Φλεβάρη!! Και αναρωτήθηκα πολύ σωστά, όπως και αυτός άλλωστε αν θα κάτσει μέχρι τις 26 Φλεβάρη... Αν κάτσει μέχρι τότε θα ναι δυόμιση μήνες συμπληρωμένοι.. Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο!!! Σκέφτομαι να πω στον άνδρα μου να της κάνουμε εμείς τα εισιτήρια για να πάει στο χωριό..

Θέλω την ησυχία μου.. ζητάω πολλά;;;;

Αδριανή αρνούμαι να δεχτώ ότι η Τουντς θα είναι ανάμνηση παλιά... είναι από τους στυλοβάτες του συγκεκριμένου καφέ!

L2qIp2.png

Καλημέρα Δομνίνα!!

Πωπω πως μπορείς τόσο καιρό!!!

Όχι δεν ζητάς πολλά!!!!΄Δεν ξέρω τι άνθρωποι είναι τα πεθερικά σου αλλά Και οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου να είναι , είναι λογικό να θέλεις την ησυχία σου είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα!!

Μεταξύ μας εμένα έρχονται 2 μέρες τις γιορτές και δεν αντέχω!! Είναι και λίγο περίεργη η πεθερά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εγώ βρε; Ανάμνηση παλιά; Δεν θα γλιτώσετε από μένα να το ξέρετε.. Εδώ θα μείνω!!

Ξέχασα να πω στη blue velvet περαστικά για τη μπεμπούλα της.. Εμείς έχουμε ομφαλοκοίλη. Ο αφαλός της μπέμπας είναι πεταγμένος έξω. Μας είπε η γιατρός ότι αν δεν φτιάξει, θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά όταν πάει 10 χρονών .. Ελπίζω όμως να μπει στη θέση του και να τη γλιτώσουμε την εγχείρηση..

Να πω και περαστικά στη Δομνίνα.. :-) η πεθερά είναι χειρότερη από ιλαρά.. (κι άλλο στιχάκι! :wink: )

καλημέρα κυρίες μου!!!

τουντσινάκι για να εξηλεωθείς για τις απουσίες σου οφείλεις να μας ανεβάσεις καμία νέα φώτο από την μπεμπού- Ραλλού!! Θα φτιάξει ο ομφαλός της μην ανησυχείς!! πολλά μωράκια το έχουν!!

Δομνινάκι έχω εγω ενα ραντεβού στο ικα για οδοντίατρο στις 08/02 κ θα το ακυρώσω γιατι ο ρενίτος δεν με αφήνει να πάω σε οδοντίατρο στο ικα - ευχαρίστως το παραχωρώ στην πεθερά σου!! Πάντως μήπως να της πληρωσετε μια επίσκεψη σε έναν εξωτερικό οδοντίατρο να τελειωνει η υπόθεση και να γυρίσουν σπιτάκι τους?? αυτό πια έγινε αρμένικη βίζιτα...

Βελβετάκι τι κάνει το καμαρι σου??

την καλημέρα μου σε όλες

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...