Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

φιλεναδιτσα εγω κανω τις 4000 και μολις διαβασα και τις οδηγιες και λεει να μην αφαιρουνται οι φυσαλιδες αερος!!

κοριτσακι μου εσυ να μη ζηλευεις γιατι ερχεται η σειρα σου! αφου τα εχουμε πει! και θα χαρεις και τις ενεσουλες σου και τα παντα χιχιχιχιχιχι!σε φιλω!

καλησπερα ειρηνη μου κ συγχαρητηρια σου ευχομε να εχεις μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...

οντος δεν χρειαζετε να βγαζεις τον αερα απο την συριγγα γιατι το φαρμακο το εκχιεις στον υποδοριο ιστο...κ οχι σε φλεβα...μονο οταν χορηγουμε ενεσιμο φαρμακο στην φλεβα πρεπει να αφερουμε παντα τον αερα...οποτε μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε..τα φιλια μου κ σου ευχομε οτι καλυτερο...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

ρε κοριτσια εμενα στην αρχη που μου εκαναν ενεση στο ιατρειο τον εβγαλαν τον αερα κ ετσι συνεχισα κ γω

στην πραγματικοτητα μπορει να μην εχει κ καμια σημασια αν τον βγαλεις η οχι ρωτα τον γιατρο σου ειρηνη καλυτερα

σουπερ η χοριακη ετσι να συνεχισουμε εδω μεσα θελω να βλεπω χοριακες στα υψη.

κοπελιες μεχρι τελος βλεβαρη πρεπει να αδειασω το διαμερισμα κ δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σκεφτομαι πως θα ναι η ζωη μου απο δω κ περα κ φοβαμαι κ αν δεν τα παμε καλα?ως ωρας δεν εχω προβληματα ειμαι 10 χρονια νυφη στο σπιτι εκει κ 3-4 φορες την εβδομαδα παω παντα αλλα δεν ειναι το ιδιο τεσπα ελπιζω να ειναι για λιγο κ να μην γερασουμε εκει μεσα ειναι τοσα τα πραγματα που εχω να μαζεψω που κουραζομαι κ μονο που το σκεφτομαι αντε να δουμε!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρηνακι μου πολλα συγχαρητηρια!!! Ολα θα πάνε καλά!!!

Συμφωνω μαζι σου για τις ηπαρίνες!!!!

Εχω την ιδια μεταλλαξη με εσενα και ο γυναικολογος ειναι απολυτως στο να κανω ηπαρινες και να παιρνω ασπιρινη!!! Επισης οταν εκανε την τελευταια αποξεση δεν τις αρεσε καθολου η αιματωση της μητρα!!!

Τωρα για το θεμα του σακχαρου 2 γυναικολογοι που πηγα ηθελαν να παρω γκλουκοφαζ αλλα 1 ενδοκρινολογος που πηγα δεν μου εδωσε!!! Ειπε θα το δουμε αμεσως με την εγκυμοσυνη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια. Γυρισαμε σπιτι μας επιτελους..

Λοιπον... το μωρακι μας εχει ινωμα στερνοκλειδωμαστοειδους. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι απο εδω και περα στο πως την χειριζομαστε, ωστε να μην τραυματιστει ο μυς, καθως αυτη η βλαβη συνδεεται αμεσα με ρεβοκρανο.Ας ελπισουμε οτι δεν θα ειμαστε τοσο τυχεροι να πεσουμε σε αυτο το ποσοστο οπου η ανωμαλια αυτη καταληγει σε ρεβοκρανο.

Επανελεγχο εχουμε ξανα σε δυο μηνες να δουμε πως θα εξελιχθει η ολη κατασταση.....

Καλημέρα και από μένα κοριτσια!

Ειρηνάκι, σούπερ η χοριακή σου!Αυτό είναι το βασικό να διπλασιάζεται σταθερά και όλα θα πάνε καλά!αχ, μου θύμισες τα δικά μου...:-):-):-)

μεγάλη αγωνία αλλά η χαρά που πέρνεις όταν έρχεται το καλό αποτέλεσμα δε λέγεται!!!

βελβετάκι μου τι είναι αυτό που πάθατε στα καλά καθούμενα?

τι σημαίνει ακριβως???

ελπιζω τουλάχιστον να μη πονάει η μπεμπουλίτσα σας...περαστικά να είναι αυτό έχει σημασία, να ακούτε τον γιατρό σας πάνω από όλα.

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ειρηνάκι συγχαρητήρια.. πάντα με τέτοια άνοδο η χοριακή και πολύ σύντομα και ο υπέρηχος..

Βελβετάκι αφού το προλάβατε στην αρχή του είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να μην εξελιχθεί η κατάσταση σε κάτι δυσάρεστο. Εύχομαι ειλικρινά σε δυο μήνες που έχετε την επανεξέταση να έχει φύγει το πρόβλημα και να είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση..

Sosad η κοιλίτσα μεγαλώνει βλέπω.. πόσο χαίρομαι..

Αδριανή πραγματικά σε λυπάμαι... ξέρω ότι δεν το θες πραγματικά να μετακομίσεις στην πεθερά αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς.. Εγώ την έχω σπίτι 40 μέρες και δεν βλέπω την ώρα να φύγει.. Πως να το κάνουμε... θέλω να μείνω μόνη με τον άνδρα μου... δικαίωμά μου δεν είναι;

Εγώ εδώ σταθερή, παλιά αξία.. Τη Δευτέρα βλέπουμε!

L2qIp2.png

καλησπερα ειρηνη μου κ συγχαρητηρια σου ευχομε να εχεις μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...

οντος δεν χρειαζετε να βγαζεις τον αερα απο την συριγγα γιατι το φαρμακο το εκχιεις στον υποδοριο ιστο...κ οχι σε φλεβα...μονο οταν χορηγουμε ενεσιμο φαρμακο στην φλεβα πρεπει να αφερουμε παντα τον αερα...οποτε μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε..τα φιλια μου κ σου ευχομε οτι καλυτερο...

ευχαριστω πολυ αννα μου για τις ευχες! ανταποδιδω κι ευχομαι συντομα και στα δικα σου :D:D:D:D

ετσι τις κανω τελικα τις ενεσεις χωρις να τον αφαιρω! καπου πηρε το ματι μου κι ενα κολπο να μη μελαναζεις κι ολα καλα! εχω κανει ηδη 4 και μονο μια μου εκανε μελανια! λεω στον αντρα μου να μην ανησυχει για τα γεραματα, ειμαι ελαφροχερα χαχαχχα!

καλημερα!!!!!!!!

ρε κοριτσια εμενα στην αρχη που μου εκαναν ενεση στο ιατρειο τον εβγαλαν τον αερα κ ετσι συνεχισα κ γω

στην πραγματικοτητα μπορει να μην εχει κ καμια σημασια αν τον βγαλεις η οχι ρωτα τον γιατρο σου ειρηνη καλυτερα

σουπερ η χοριακη ετσι να συνεχισουμε εδω μεσα θελω να βλεπω χοριακες στα υψη.

κοπελιες μεχρι τελος βλεβαρη πρεπει να αδειασω το διαμερισμα κ δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σκεφτομαι πως θα ναι η ζωη μου απο δω κ περα κ φοβαμαι κ αν δεν τα παμε καλα?ως ωρας δεν εχω προβληματα ειμαι 10 χρονια νυφη στο σπιτι εκει κ 3-4 φορες την εβδομαδα παω παντα αλλα δεν ειναι το ιδιο τεσπα ελπιζω να ειναι για λιγο κ να μην γερασουμε εκει μεσα ειναι τοσα τα πραγματα που εχω να μαζεψω που κουραζομαι κ μονο που το σκεφτομαι αντε να δουμε!!!!

η αιματολογος απο την αρχη μου ειπε να μη τον βγαζω τον αερα, η φαρμακοποιος με μπερδεψε! τωρα δεν τον βγαζω κι ησυχασα χαχα! την ερχομενη πεμπτη εχω την τελευταια χοριακη για να δουμε ποτε θα παω για υπερηχο!ελπιζω η ευχη σου να πραγματοποιηθει και να ειναι στα υψη!!!:D:D:D

οσο για τη συγκατοικηση τι να σου πω...αν ειναι για μικρο χρονικο διαστημα οκ, ειναι και τεραστιο το σπιτι οσο να ναι δεν θα ειστε ο ενας πανω στον αλλο! νομιζω παιζει ρολο κατα ποσο ειναι διακριτικη η πεθερα σου! υπομονη και να σκεφτεσαι πως συντομα θα πατε στο σπιτακι σας κι ολα θα ειναι οπως πρεπει!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρηνακι μου πολλα συγχαρητηρια!!! Ολα θα πάνε καλά!!!

Συμφωνω μαζι σου για τις ηπαρίνες!!!!

Εχω την ιδια μεταλλαξη με εσενα και ο γυναικολογος ειναι απολυτως στο να κανω ηπαρινες και να παιρνω ασπιρινη!!! Επισης οταν εκανε την τελευταια αποξεση δεν τις αρεσε καθολου η αιματωση της μητρα!!!

Τωρα για το θεμα του σακχαρου 2 γυναικολογοι που πηγα ηθελαν να παρω γκλουκοφαζ αλλα 1 ενδοκρινολογος που πηγα δεν μου εδωσε!!! Ειπε θα το δουμε αμεσως με την εγκυμοσυνη!!!!

μαγδουλα μου σ' ευχαριστω πολυ κοριτσακι!ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα και συντομα γκαστρουλα!

το σακχαρο ειναι αλλο ενα πονεμενο σημειο! ολες μου οι εξετασεις μια χαρα αυτο το ρημαδι με ταλαιπωρει! ειμαι μεσα στα φυσιολογικα ορια, αλλα οχι για εγκυμοσυνη! συνεχιζω το γλουκοφαζ παραλληλα με διατροφη και απο σημερα κανω και μετρησεις με το μηχανακι. θα το παρατηρησω για μερικες μερες κι αν μπορεσουμε να το εχουμε υπο ελεγχο ετσι, καλως, αλλιως παω για ινσουλινη! δεν τρελαθηκα στην ιδεα, αλλα δεν μπορω να κανω κι αλλιως!

Καλημερα κοριτσια. Γυρισαμε σπιτι μας επιτελους..

Λοιπον... το μωρακι μας εχει ινωμα στερνοκλειδωμαστοειδους. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι απο εδω και περα στο πως την χειριζομαστε, ωστε να μην τραυματιστει ο μυς, καθως αυτη η βλαβη συνδεεται αμεσα με ρεβοκρανο.Ας ελπισουμε οτι δεν θα ειμαστε τοσο τυχεροι να πεσουμε σε αυτο το ποσοστο οπου η ανωμαλια αυτη καταληγει σε ρεβοκρανο.

Επανελεγχο εχουμε ξανα σε δυο μηνες να δουμε πως θα εξελιχθει η ολη κατασταση.....

βρε κοριτσι τι ειναι ολο τουτο που περιεγραψες;; δεν εχω ιδεα! για δωσε μας τα φωτα σου! οπως και να χει ευχομαι να ειναι περαστικο και να μη συμβει τπτ απ οσα φοβασαι!!!

Καλημέρα και από μένα κοριτσια!

Ειρηνάκι, σούπερ η χοριακή σου!Αυτό είναι το βασικό να διπλασιάζεται σταθερά και όλα θα πάνε καλά!αχ, μου θύμισες τα δικά μου...:-):-):-)

μεγάλη αγωνία αλλά η χαρά που πέρνεις όταν έρχεται το καλό αποτέλεσμα δε λέγεται!!!

ευχαριστω σοσαντ μου κι εσυ με το καλο και μ' εναν πονο να υποδεχτεις το ηλιοκαμμενο αγορι!!

καλε σα χθες θυμαμαι που σου λεγαμε να μην ανησυχεις οταν εμαθες για την εγκυμοσυνη σου!! πως περασε ο καιρος ε;; να σου πω την αληθεια παιρνω θαρρος απο ολες εσας που στο παρελθον ειχατε κακες στιγμες και τωρα ολα πανε καλα με τα μωρακια σας! ευχομαι ν' ανηκω κι εγω σ' αυτη τη κατηγορια κι ολα τα δυσαρεστα ν' αποτελουν πια παρελθον!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ειρηνάκι συγχαρητήρια.. πάντα με τέτοια άνοδο η χοριακή και πολύ σύντομα και ο υπέρηχος..

Βελβετάκι αφού το προλάβατε στην αρχή του είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να μην εξελιχθεί η κατάσταση σε κάτι δυσάρεστο. Εύχομαι ειλικρινά σε δυο μήνες που έχετε την επανεξέταση να έχει φύγει το πρόβλημα και να είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση..

Sosad η κοιλίτσα μεγαλώνει βλέπω.. πόσο χαίρομαι..

Αδριανή πραγματικά σε λυπάμαι... ξέρω ότι δεν το θες πραγματικά να μετακομίσεις στην πεθερά αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς.. Εγώ την έχω σπίτι 40 μέρες και δεν βλέπω την ώρα να φύγει.. Πως να το κάνουμε... θέλω να μείνω μόνη με τον άνδρα μου... δικαίωμά μου δεν είναι;

Εγώ εδώ σταθερή, παλιά αξία.. Τη Δευτέρα βλέπουμε!

δομνινακι μου γλυκο ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα καλα σου λογια!! περιμενω με αγωνια τα νεα της Δευτερας! τι ωρα θα πας;

Τα υπολοιπα κοριτσοπουλα τι κανετε;;; εκεινη η τουντσομαμα που χαθηκε καλε;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...

λοιπον ειχα κανει εξεταση για θρομβοφιλια κ πειρα τα αποτελεσματα..

βγηκαν τα αποτελεσματα κ ναιιιιιιι....μπηκα κ εγω στον κλαμπ της θρομβοφιλιας.

βγηκα θετικος ετεροζυγος στο MTHFR 1298c...

στον γιατρο μου δεν εχω παει ακομα γιατι ειμαι αθηνα..

πια ειναι η γνωμη σας λετε να κανω κ εγω υπαρινες η οχι??

αυτα λοιπον τα νεα μου...

τι κανετε εσεισ τα νεα σας...

Ειρηνη να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου.να μην αγχωνεσαι και να προσεχεις!!

Velvet περαστικα να ειναι κουκλα μου και σε δυο μηνες να πανε ολα καλα.να προσεχετε το μωρακι σας!!!

κοριτσια φιλακια σε ολες:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια,ευχομαι τα καλύτερα.anna11 και εγω είχα βρει το ίδιο αλλά η αιματολόγος μου είπε οτί αυτό δεν δημιουργει πρόβλημα και οτι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη.Μου είπε μόνο οτί μπορώ να παίρνω salospir αλλα και αυτό εντελώς προληπτικά.Δεύτερο αιματολόγο δεν ρώτησα.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια,ευχομαι τα καλύτερα.anna11 και εγω είχα βρει το ίδιο αλλά η αιματολόγος μου είπε οτί αυτό δεν δημιουργει πρόβλημα και οτι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη.Μου είπε μόνο οτί μπορώ να παίρνω salospir αλλα και αυτό εντελώς προληπτικά.Δεύτερο αιματολόγο δεν ρώτησα.

σε ευχαριστω stef 30 για την απαντηση σου..

δηλαδη ο αιματολογος κρινει αν πρεπει να κανεις ηπαρινη η οχι ε??ο γυναικολογος δεν εχει καμια σχεση??

πω πω εντελως ασχετη ειμαι...κ ειμαι κ νοσοκομα τρομαρα μου....χιχιχι...

σε ευχαριστω stef 30 για την απαντηση σου..

δηλαδη ο αιματολογος κρινει αν πρεπει να κανεις ηπαρινη η οχι ε??ο γυναικολογος δεν εχει καμια σχεση??

πω πω εντελως ασχετη ειμαι...κ ειμαι κ νοσοκομα τρομαρα μου....χιχιχι...

Δεν είσαι ασχετη απλά όλες οι ειδικότητες έχουν γνωμη για όλα...Κοίτα,τις συγκεκριμένες εξετάσεις για θρομβοφιλία κανονικά τις βλέπει αιματολόγος.Επειδή όμως μπλεκεται και εγκυμοσύνη στη μέση μπορεί να συστήσει και ο γυναικολόγος ηπαρίνη.Σε εμένα παράδειγμα η αιματολόγος μου είπε όχι ηπαρίνη και ένας γυναικολόγος είπε ναι στην ηπαρίνη επειδή συνηθίζεται για προληπτικούς λόγους και όχι επειδή προκύπτει από τις εξετάσεις.Μήπως σε μπέρδεψα περισσότερο;:confused::confused::confused:

Γεια σας και από μενα!!!! Κορίτσια πιάσατε κουβέντα που πονάει!!!Τέτοιο μπέρδεμα με αιματολογους , γυναικολόγους , ηπαρίνες , σαλοσπιρ, προληπτικα , απαραίτητα και τα τοιάυτα το χω ζήσει στο πετσι μου !!!!!!Ενας φαρμακογεννετιστής να επιμενει για σαλοσπιρ και ηπαρίνη , 2 αιματολόγοι να λενε δεν εχω προβλημα μόνο προληπτικα να πάρω τη χαμηλοτερη δόση και μετά τη 4 αποβολή πλεον και τη πρωτη σοβαρη βιοψία που εδειξε σοβαρη θρομβοφιλια να αλλάζουν και να συμφωνούν με το πρωτο γιατρό το οποίο σημειωτέον βρίζανε γιατι δεν ηταν αιματολογος και δεν επρεπε ταχα να φερει γνώμη για μεγάλη δοσολογια ηπαρινης!!!!Διιστανται οι απόψεις τους και δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πάντοτε!!!Ακόμα ερευνώνται πολλά για τη θρομβοφ΄λία και τις εξετάσεις τις διαγνωστικές και ειδικά στην εγκυμοσύνη βέβαια που εκεί παίζουν καθοριστικό ρόλο οι ορμόνες!!!!!Ου μπλέξεις!!!!!!!!!

Ακριβώς έτσι είναι louloudira ,είναι σαν να πρέπει να επιλέξουμε εμείς τη θεραπεία που θα ακολουθήσουμε αφού πρέπει να επιλέξουμε γιατρό και ο καθένας έχει άλλη γνώμη.Καλά ξεμπερδέματα να έχουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...