Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πολυ ωραια,πασχαλιατικο δηλαδη...με το καλο.Ελπιζω ολες να σε ακολουθησουμε σιγα-σιγα...καθεμια με τη σειρα της και μετα να μιλαμε για τα μωρακια μας,τοτε θα 'χουμε αλλες ανησυχιες...το εγω ποτε θα γινω μανα θα γινει ποια πανα: να διαλεξω χαχαχα εεεεεεε...το παραπροχωρησες,μαζεψου!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχη μέρα σήμερα!! Ο ουρανός είναι καταγάλανος και ο ήλιος μας χαμογελά λαμπερός!!!:lol::-P Και γω συνεχίζω να νιώθω τόσο καλά:rolleyes:!!!!!!!!!!!!

Ιπποκαμπάκι με το καλό!!! Βεβαίως και θέλουμε να δούμε τα μωράκια σου σε φωτό!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχη μέρα σήμερα!! Ο ουρανός είναι καταγάλανος και ο ήλιος μας χαμογελά λαμπερός!!!:lol::-P Και γω συνεχίζω να νιώθω τόσο καλά:rolleyes:!!!!!!!!!!!!

Ιπποκαμπάκι με το καλό!!! Βεβαίως και θέλουμε να δούμε τα μωράκια σου σε φωτό!!!!!!!!!:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ PATOUSITSA MOY!!!!:tongue:

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!:lol:

Μα τι πίνεις; :confused:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ PATOUSITSA MOY!!!!:tongue:

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!:lol:

Καλημέρα αγαπημένη μου!!:P Ναι ήρθε η Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:;):P

Μα τι πίνεις; :confused:

Μήπως εγώ ξέρω?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και μη σου πω ότι τρομάζω κιόλας:confused:!!!

IchNp3.png

Μήπως εγώ ξέρω?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και μη σου πω ότι τρομάζω κιόλας:confused:!!!

Εσύ είσαι η νορμάλ! :D Εμείς πρέπει να τρομάζουμε...

Σαν το ανέκδοτο..

Όδηγεί κάποιος στην Ε.Ο. και ακούει στο ραδιόφωνο "προσοχή προσοχή. Ένας οδηγός στην Ε.Ο., βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα" ...Και λέει: Τι ένας;

Όλοι ανάποδα πάνε!!!!! :lol:

TEΛΕΙΕΣ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!:lol:

ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ''ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ'':lol::lol::lol: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!

ΜΑΜΑ4 μονο εσυ εισαι online βλεπω! Καλημερα!!! εγω εχω μαστορους σπιτι , βαφουν εξω και εχω εγκλωβιστει, δεν δουλευω , ημουν υπευθυνη λογιστηριου πολλα χρονια σε μια εταιρεια αλλα εφυγα γιατι δεν μας πληρωναν και τωρα καθομαι προς το παρον, αλλα ειναι πολυη δυσκολα τα πραγματα, δεν υπαρχουν δουλειες.. δυστυχως!! Αλλα αυριο λεω να αφιερωσω λιγο χρονο γαι τον εαυτο μου θα παω να φτιαξω τα μαλλια μου, θα τα κοψω και θα τα βαψω, μου χρειαζεται μια αλλαγη!

ΜΑΜΑ4 μονο εσυ εισαι online βλεπω! Καλημερα!!! εγω εχω μαστορους σπιτι , βαφουν εξω και εχω εγκλωβιστει, δεν δουλευω , ημουν υπευθυνη λογιστηριου πολλα χρονια σε μια εταιρεια αλλα εφυγα γιατι δεν μας πληρωναν και τωρα καθομαι προς το παρον, αλλα ειναι πολυη δυσκολα τα πραγματα, δεν υπαρχουν δουλειες.. δυστυχως!! Αλλα αυριο λεω να αφιερωσω λιγο χρονο γαι τον εαυτο μου θα παω να φτιαξω τα μαλλια μου, θα τα κοψω και θα τα βαψω, μου χρειαζεται μια αλλαγη!

Είμαι κι εγώ εδώ!!!

Μην απογοητεύεσαι!!!

Δουλειές υπάρχουν! Θα βρεις! ...

Τώρα που θα αλλάξεις την εμφάνιση, θ'αλλάξει και η διάθεση!!! Θα δεις!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΡΙΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΕΕΕΕ!!!!ΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.:-(

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΜΑΛΛΙΑ,ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ,ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ......ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!:lol:

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ εδώ!!!

Μην απογοητεύεσαι!!!

Καλημέρα tounts!!! Μένω σε επαρχιακή πόλη και δεν είναι ευκολα τα πράγματα εδώ αλλα δοξα το θεο τα βγαζουμε περα, ειμαστε ολιγαρκης ..

Απλά οταν συνηθιζεις να δουλευεις χρονια σου κακοφαίνεται λιγάκι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΡΙΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΕΕΕΕ!!!!ΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.:-(

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΜΑΛΛΙΑ,ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ,ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ......ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!:lol:

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ!!!

Γεια σου συνάδελφε!!! πακετο το λογιστηριο , μονο αριθμους βλεπεις απο ενα σημειο και μετα αλλα μου αρεσε η δουλεια μου, απλα οταν εχεις να πληρωθεις πανω απο πεντε μηνες , δεν αντεχεις ,φευγεις , δεν εχεις άλλη επιλογη!

καλημερα κοριτσαρες,και εγω σε λογιστηριο ειμαι αλλα ειναι οικογενειακη επιχειρηση του αντρα μου και δεν εχω παραπονο.σιγουρα οι δουλειες εχουν λιγοστεψει αλλα και οι επιλογες,γιασεμη μου θα βρεις αμα το θελεις αλλα ισως πρεπει να ριξεις λιγο νερο στο κρασι σου.αν δεν βρεις αυτο που θελεις,ψαξε αλλου,σε αλλο τομεα. icon12.gif.

Είμαι κι εγώ εδώ!!!

Μην απογοητεύεσαι!!!

Εσυ tounts τι δουλεια κανεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...