Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω!

για αρχη να σας πω πως η χοριακη μου διπλασιαζεται κανονικα οποτε οι ελπιδες αυξανονται! προχθες ειχα 49,3 και σημερα 108,6! ο γυναικολογος ειναι πολυ ευχαριστημενος!!

τωρα σχετικα με το θεμα της θρομβοφιλιας και τα φαρμακα.

οταν ανακαλυψα πως υπηρχε θεμα σχεδον ανακουφιστηκα γιατι τουλαχιστον μπορουσα να αποδωσω την παλλινδρομη μου εκει και μπορουσα να ησυχασω λιγακι σκεπτομενη πως την επομενη φορα ολα θα πανε καλα εφ'οσον βρηκαμε το προβλημα και θα κανω την απαιτουμενη αγωγη.

δεν μου αρεσει που παιρνω μια σακουλα φαρμακα και τρυπιεμαι σα το πρεζονι, αλλα και μια πιθανοτητα να μου εδιναν πως ολα θα πανε καλα παλι θα τα επαιρνα.

κι εγω θεωρω υπερβολη να παιρνω 3 ουτροτζεσταν των 200 συν κολπικη προγεστερονη (συν οοοοοολα τα υπολοιπα), αλλα αφου αυτο ειναι για την καλη εκβαση της εγκυμοσυνης δεν μιλαω καθολου!

εγγυησεις δεν υπαρχουν βεβαια ακομη κι αν καταπινεις το φαρμακειο ολοκληρο, αλλα οπως και να το κανεις νιωθεις μια ασφαλεια παραπανω.

δεν μπορω να πω σε κανεναν αν θα παρει ή οχι προληπτικα την αγωγη που του προτεινουν. θεωρω πως ειναι πολυ προσωπικη αποφαση.

εκ των προτερων γνωριζω πως τοσα φαρμακα καθε αλλο παρα ακινδυνα ειναι, αλλα σε πρωτη φαση θελω να νιωσω πως αυτη η εγκυμοσυνη θα μου χαρισει τελικα ενα μωρο.

απο παρομοιες ιστοριες γυναικων με ιδιο προβλημα προκυπτει το ιδιο συμπερασμα. οσες εκαναν θεραπεια με σωστη δοσολογια φαρμακων (ηπαρινες, σαλοσπιρ, φιλικο κτλ) ειχαν ολες ευτυχη καταληξη.

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Μπράβο Ειρηνάκι!!!

Πάμε καλά!!!:D:D:D

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Αυτά ήθελα να πω αλλά με έχουν ξεσκίσει σήμερα στην δουλειά και δεν μπορώ να συντάξω πρόταση!!;););)

ετσι λεω φιλεναδα πως παμε καλα!!

αντε υπομονη τωρα μεχρι τον υπερηχο!!

παντως οπως ειπα και πριν ειναι καθαρα υποκειμενικο το ζητημα. εμενα τωρα αν μου ελεγες ελα μωρε ολα ειναι καλα κοψε τα φαρμακα και κρατα μονο φυλικο, νομιζω πως θα εκλαιγα ολη μερα! θα ενιωθα ανασφαλεια, φοβο κι ενα σωρο αλλα αρνητικα συναισθηματα!

τουλαχιστον τωρα ξερω πως το παλευω κι ελπιζω να κερδισω!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Μπράβο Ειρηνάκι!

ευχαριστω σαντυ μου!

πραγματικα σου ευχομαι συντομα να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη χωρις σκοτουρες!:D:D:D

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι μου άψογη η χοριακή σου!!!Άντε κοπέλα μου όλα μα όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους αυτην την φορα!! Την έκανες σήμερα μόνη σου την ενεσούλα??

Dreamακι μου τι κάνεις??? Ο πριγκιπάκος σου ??? Ποπο έγινε κιολας 8 μηνών??? Χάθηκες κοπέλα μου από τα παλιά λημέρια και η απουσία σου είναι αισθητή!!!!

καλησπέρα κυρίες μου

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

ειρηνάκι εύχομαι να χεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ολα να πάνε καλά!!!!!!!!

ρενιτάκι μου εισαι καλά;;;;; καλέ γραφεις και εδώ;;;;;;;;καλά εισαι καλά κοριτσάκι μου;;;; μια χαρά ειμαστε εμεις.........ασε πως περνάει ο καιρος! μεγαλώνει συνεχώς!!!!!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

ρενιτάκι μου εισαι καλά;;;;; καλέ γραφεις και εδώ;;;;;;;;καλά εισαι καλά κοριτσάκι μου;;;; μια χαρά ειμαστε εμεις.........ασε πως περνάει ο καιρος! μεγαλώνει συνεχώς!!!!!

ναι γραφω και εδω ... είδες? σε όλα τα ευχάριστα θέματα :tongue::tongue: να μου φιλήσεις το μπομπιράκι σου!!!

age.png

Ειρηνάκι μου άψογη η χοριακή σου!!!Άντε κοπέλα μου όλα μα όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους αυτην την φορα!! Την έκανες σήμερα μόνη σου την ενεσούλα??

συνονοματη ναι σημερα εκανα μονη μου την ενεση πουρνο πουρνο!!!! μα τι πραγμα κι αυτο να θελουν να την κανω στις 7 το πρωι;;;;; τς τς τς ακαρδοι γιατροι!!:tongue::tongue:

αχ, ναι η χοριακη ευτυχως μια χαρα! επρεπε να με εβλεπες στο μικροβιολογικο! σαν αγριμι στο κλουβι μεχρι να μου πει το αποτελεσμα!!! την αλλη πεμπτη παλι και μετα υπερηχο! θα φαω τα λυσσακα μου μεχρι τοτε χαχαχαχα!

σ' ευχαριστω πολυ ντριμ μου να σαι καλα κι εσυ ο,τι επιθυμεις! να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

συνονοματη ναι σημερα εκανα μονη μου την ενεση πουρνο πουρνο!!!! μα τι πραγμα κι αυτο να θελουν να την κανω στις 7 το πρωι;;;;; τς τς τς ακαρδοι γιατροι!!:tongue::tongue:

αχ, ναι η χοριακη ευτυχως μια χαρα! επρεπε να με εβλεπες στο μικροβιολογικο! σαν αγριμι στο κλουβι μεχρι να μου πει το αποτελεσμα!!! την αλλη πεμπτη παλι και μετα υπερηχο! θα φαω τα λυσσακα μου μεχρι τοτε χαχαχαχα!

Να ξέρεις ότι οι ηπαρίνες γινονται σταθερή ώρα! Πάντως σε βλέπω να πηγαίνεις νωρίτερα από την πέμπτη για χορικακη :lol::lol: αν αντέξεις μπράβο σου!!!!

age.png

ναι γραφω και εδω ... είδες? σε όλα τα ευχάριστα θέματα :tongue::tongue: να μου φιλήσεις το μπομπιράκι σου!!!

στο προηγουμενο μηνυμα εγραψα 2 φορες το καλά και βγαινει αλλο νοημα! λαθος!!!!!1 μη παρεξηγηθώ!

θα στον φιλήσω ρενιτα μου! μιας που σε πετυχα εδώ, σε τι φαση εισαι τώρα;; γιατι εχω και καιρο να μπω!

σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη_Α! και γω συμφωνω μαζι σου στο θεμα ηπαρίνες! δε διακινδυνεύουμε μια εγκυμοσύνη για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

στο προηγουμενο μηνυμα εγραψα 2 φορες το καλά και βγαινει αλλο νοημα! λαθος!!!!!1 μη παρεξηγηθώ!

θα στον φιλήσω ρενιτα μου! μιας που σε πετυχα εδώ, σε τι φαση εισαι τώρα;; γιατι εχω και καιρο να μπω!

δεν σε παρεξηγω dreamακι μου - δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!! Εγω είμαι σε φάση αναμονής - περιμένω να συγκεντρωσουμε τα απαραιτητα οικονομικά προσόντα για να προχωρήσουμε στην 3η μας προσπάθεια :) Μέχρι τότε το παλεύουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο κυνηγώντας το θαύμα!!

Εσύ ταλαιπωρείσαι ακόμα με το φροντιστήριο και τις πολλές ώρες μάθημα?? Τον μικρό ποιος τον κοιτάζει?

age.png

Να ξέρεις ότι οι ηπαρίνες γινονται σταθερή ώρα! Πάντως σε βλέπω να πηγαίνεις νωρίτερα από την πέμπτη για χορικακη :lol::lol: αν αντέξεις μπράβο σου!!!!

ναι ναι το ξερω πως πρεπει την ιδια ωρα! μου ζητησε η αιματολογος να κανω αντι χα τη δευτερα αλλα αυτη πρεπει να την κανεις αφου περασουν 3.5-4 ωρες απο την ηπαρινη! ο μικροβιολογος μου ειπε στις 11 να ειμαι εκει οποτε πρεπει να τη κανω καθε μερα στις 7!! αντε δεν πειραζει μια συνηθεια ειναι!

μπαααααααα δεν παω νωριτερα με τπτ!! αυτο το μαρτυριο να περιμενω να βγει το αποτελεσμα ξου ξου δεν θελωωω!! θα παω την πεμπτη σα καλο κοριτσι που ειμαι χαχαχα!

ασε τον υπερηχο σκεφτομαι και καπως μου ρχεται αλλα ο,τι ειναι να γινει θα γινει, δεν μπορω να κανω κατι αλλο!

σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη_Α! και γω συμφωνω μαζι σου στο θεμα ηπαρίνες! δε διακινδυνεύουμε μια εγκυμοσύνη για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

ειλικρινα εγω θα φοβομουν περισσοτερο χωρις τα φαρμακα! δεν λεω πως ειναι απαραιτητα το σωστο, λεω πως θα ενιωθα! βεβαια η δικη μου περιπτωση ειναι λιγακι διαφορετικη γιατι η αιματολογος δεν μου μιλησε ποτε για προληπτικα μετρα, θεωρει πως οι ηπαρινες/σαλοσπιρ ειναι απαραιτητα στην περιπτωση μου!

my little angel 10/5/12

δεν σε παρεξηγω dreamακι μου - δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!! Εγω είμαι σε φάση αναμονής - περιμένω να συγκεντρωσουμε τα απαραιτητα οικονομικά προσόντα για να προχωρήσουμε στην 3η μας προσπάθεια :) Μέχρι τότε το παλεύουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο κυνηγώντας το θαύμα!!

Εσύ ταλαιπωρείσαι ακόμα με το φροντιστήριο και τις πολλές ώρες μάθημα?? Τον μικρό ποιος τον κοιτάζει?

οπως ξερεις καλα ποτε δε ξερουμε ποτε θα συμβει το θαυμα! στο ευχομαι πραγματικα να μη προλαβεις καν να μπεις σαυτη τη διαδικασια! και παλι, ανασυντάξου, χαλάρωσε και ολα θα γινουν! ένα βημα τη φορα χωρις να τρελαινεσαι! ναι δυστυχως τρεχω με τη δουλεια και το μωρο....ειναι δυσκολο.......η μαμα μου τον κραταει οσο ειμαι στη δουλεια, ερχεται εδώ καθε μερα αναγκαστικα!

ειλικρινα εγω θα φοβομουν περισσοτερο χωρις τα φαρμακα! δεν λεω πως ειναι απαραιτητα το σωστο, λεω πως θα ενιωθα! βεβαια η δικη μου περιπτωση ειναι λιγακι διαφορετικη γιατι η αιματολογος δεν μου μιλησε ποτε για προληπτικα μετρα, θεωρει πως οι ηπαρινες/σαλοσπιρ ειναι απαραιτητα στην περιπτωση μου!

και γω το ιδιο ειρηνάκι! δε θα το ρισκαρα για τιποτα στον κοσμο! αρκετα αγχη εχει η εγκυμοσύνη........οχι να βαλω και τα χεράκια μου να βγαλω τα ματακια μου!και στη δικη μου περιπτωση ο αιματολογος μου πε υποχρεωτικα απο την αρχη της επομενης εγκυμοσυνής ενέσεις απο τοτε! αν βεβαια τύχει ποτε ξανα να μεινω εγκυος(τωρα ειναι νωρις ακομη για τετοια εννοειται) αλλα οπως εγραψα ήδη εχουμε και οι 2 προβληματα! πιασαμε το τζοκερ μια φορά και και δε θα μπορουσα να μαι αχαριστη....οποτε και αλλο παιδάκι να μη μας έρθει ξανα θα αρκεστώ στον μικρο μου πριγκιπα!

συγνωμη κιολας ρε κοριτσια που γραφω ακομη εδώ ενώ δεν ανηκω στις παλλινδρομες, σας ευχαριστω πολυ παντως για την φιλοξενια!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...