Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Mαγδάκι θα σου στείλω 10 και αν θέλει και καμιά άλλη κοπέλα τα υπόλοιπα ας μου στείλει πμ..

καλέ δεν κάνουν τίποτα, μεταξύ μας τώρα???'ετσι τα έχω κρυμμένα στο συρτάρι γιατί δεν είχα πει στον άντρα μου ότι τα πήρα για να μην τον αγχώσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!και ευτυχώς δεν τα έχει βρει μέχρι τώρα γιατί θα μου την πει:lol::lol::lol:

πιάσε εσύ το μπεμπίνι και αυτό μου φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία και αισιόδοξα νέα είναι αυτά που διαβάζω??Δε μπήκα 2 μέρες γιατί είχα πρόβλημα στο ιντερνετ αλλά αποζημιώθηκα σήμερα!!!!Ειρηνάκι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα ναι τέλεια στο πα και στο πμ!!!!!!!αντε να παιρνουμε σειρά!!!!!!!!!Λοιπόν κορίτσια σε λίγες μέρες θα ακούσουμε και άλλα ευχάριστα!!Για σένα , ναι ναι για σένα χτυπά η καμπάνα!!!!!Μετά τη φωτό που μας έστειλε ο ηλιοκαμενος μας έφερε γούρι!!!Και φυσικά και τα νινάκια μας τα τσαχπίνικα!!!!αντε να πνέει και γκαστροάνεμος ωραίος στο καφέ μας!!!!!Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!Και τίποτα κακό να μη ακουστει πάλι!!!!!!!!Πολλά φιλακια σε όλες σας και στα μωρουλίνια όλα!!!!!!!Και στο τρομερό παιδί το Μαρακι!!!Οταν κάνεις δευτερο Α νδριαννη αντι φορμάκια θα του φοράς πανοπλιάκια!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα Οσο για τη μετακόμιση μπόρα ειναι μωρέ θα βρεις τους ρυθμούς σου !!Υγεία να υπάρχει και όλα θα γίνουν βρε κορίτσια!!Ψυχραιμία!!!!!Φιλιάααα

υγεια πανω απο ολα δε λες τπτ.

χαχαχα καλε αυτη αν δει αλο παιδι στο σπιτι θα της σηκωθουν τα μαλλια ορθια σαν τις γατες

οταν γεννησε η αδερφη μου το δευτερο ο γιος της ο μεγαλος 2,5 χρονων τοτε της λεει χμ μαλιστα αυτο θα το παρουμε σπιτι?χαχαχαχα

ετσι θα μου το κανει κ η μαρια ειμαι σιγουρη

οσο για την μετακομιση αφου δεν εχω αλλη επιλογη θα κανω υπομονη μεχρι να φιαχτει το σπιτι σε κανα μηνα πιστευω θε χει βγει η αδεια αντε να ξεκινησουμε...

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γλυκιες μου φιλεναδες σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας!!

σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου οι εγκυουλες μας να γεννησουν με το καλο και τα κοριτσακια που ειναι στην προσπαθεια συντομα να εχουν μια θετικη χοριακη κι ολα να κυλησουν ομορφα χωρις σκοτουρες και προβληματα!

Λοιπον σημερα θα σας γραψω το χρονικο αυτης της εγκυμοσυνης χαχαχα! θα σας πρηξω δηλαδη!

Λιγες μερες μετα τις γονιμες ειχα κατι περιεργες τσιμπιες χαμηλα στη μητρα! Μου θυμισαν την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου, αλλα και τις μερες μετα την αποξεση. Αυτο κρατησε 2 μερες.

Μετα αρχισα να νιωθω καπως παραξενα και ειλικρινα σας μιλαω ειχα αναγουλες. Λεω εισαι βλακας και φανταζεσαι διαφορα ή τσιμπησες καμια ιωσουλα!

Τελικα 6 ημερες πριν την αναμενομενη περιοδο εκανα ενα τεστ οπως ειναι αυτα της χομετεστ (τα ειχα παρει απο αγγλια) και μου βγαινει θετικο!ντοινγκκκκκκκκκ!! την επομενη μερα κανω αλλα 2 τεστ επισης θετικα! τρεχω στον μικροβιολογο και κανω χοριακη (τριτη 17/1) η οποια βγαινει 0,1 καρα-αρνητικη, αλλα ο μικροβιολογος ζητησε να την επαναλαβω τη Δευτερα (23/1).

γυριζω σπιτι και την επομενη κανω παλι τεστ και βγαινει αρνητικο!!!!! κουφαθηκα! μαζεψα 4 αρνητικα τεστ και μετα σταματησα να κανω!τελικα αφου δεν αδιθετησα αφησα να περασει και η δευτερα και χθες εκανα χοριακη και βγηκε οπως ξερετε θετικη!!!! Ολοκληρο σηριαλ λεμε!!

Σημερα πηγα αιματολογο και ξεκινησα μαζι με τα υπολοιπα και αντιπηκτικες ενεσεις και βλεπουμε! Αυριο εχω επαναληπτικη χοριακη κι ευχομαι να εχει ανεβει!!!

Οποιο κοριτσι θελει τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης ας μου πει, μου εχουν περισσεψει αρκετα!! ευχαριστως να τα στειλω!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα Ειρηνάκι,,,

Εύχομαι να είναι ανεβασμένη η χοριακή αύριο!!!!

Σήμερα και εγώ παρέλαβα αυτά τα τεστάκια!!!!

Οι αντιπηκτικές είναι δύσκολες?????

Μπες να μας πεις τα νέα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα Ειρηνάκι,,,

Εύχομαι να είναι ανεβασμένη η χοριακή αύριο!!!!

Σήμερα και εγώ παρέλαβα αυτά τα τεστάκια!!!!

Οι αντιπηκτικές είναι δύσκολες?????

Μπες να μας πεις τα νέα!!!

ελπιζω να ειναι τυχερα τα τεστακια αν και μας απογοητευσαν λιγο την προηγουμενη εβδομαδα χαχαχαχα!! τελικα ομως μαλλον ειχαν δικιο κι επειδη μετα ειχα συχνοουρια ισως δεν υπηρχε συγκεντρωση ορμονης κι εβγαιναν αρνητικα, τι να πω;

την 1η μου αντιπηκτικη την εκανα σημερα με τη βοηθεια της φαρμακοποιου. οχι δεν ειναι δυσκολες!! η βελονα δεν σε ποναει, αλλα το φαρμακο ποναει λιγακι. οχι κατι που δεν αντεχεται βεβαια!μετα απο κανα 10λεπτο φευγει ο πονος! ουτε μελανια εκανα ουτε τπτ! απο αυριο θα τις κανω μονη μου και θα δουμε πως θα τα παω χιχιχι!

το καλο ειναι πως ειναι προγεμισμενες οποτε δεν εχεις διαδικασια να τραβηξεις το φαρμακο απο αμπουλα και τετοια!

εντιτ: τελικα τον αερα δεν τον αφαιρεις! δεν χρειαζεται στις ηπαρινες!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

ελπιζω να ειναι τυχερα τα τεστακια αν και μας απογοητευσαν λιγο την προηγουμενη εβδομαδα χαχαχαχα!! τελικα ομως μαλλον ειχαν δικιο κι επειδη μετα ειχα συχνοουρια ισως δεν υπηρχε συγκεντρωση ορμονης κι εβγαιναν αρνητικα, τι να πω;

την 1η μου αντιπηκτικη την εκανα σημερα με τη βοηθεια της φαρμακοποιου. οχι δεν ειναι δυσκολες!! η βελονα δεν σε ποναει, αλλα το φαρμακο ποναει λιγακι. οχι κατι που δεν αντεχεται βεβαια!μετα απο κανα 10λεπτο φευγει ο πονος! ουτε μελανια εκανα ουτε τπτ! απο αυριο θα τις κανω μονη μου και θα δουμε πως θα τα παω χιχιχι!

το καλο ειναι πως ειναι προγεμισμενες οποτε δεν εχεις διαδικασια να τραβηξεις το φαρμακο απο αμπουλα και τετοια! αφαιρεις μονο τον αερα και καρφωνεις!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ποιες κανεις Ειρηνη? Τις ivor?? Ενδεχομενως καποιες φορες να σου κανουν ενα κιτρινισμα σαν μολωπας στο σημειο που εκανες την ενεσουλα ή καποιο κοκκινο στιγματακι. Εγω σημερα εκανα την τελευταια αντιπυκτικη, καθως επρεπε να κανω για 30 ημερες μετα τον τοκετο. Αισθανθηκα μεγαλη ανακουφιση βρε κοριτσια... τερμα το τρυπημα πλεον!

Αντε να σας πω και ενα ασχημο νεο... Την μπεμπουλα την ειδε παιδιατρος την Κυριακη γιατι εχει πεταξει ενα εξογκωμα δεξια στο λαιμουδακι της. Μας ειπε οτι το μωρο εχει καταγμα στην δεξια κλειδα, καθως γεννηθηκε μεγαλουλα και καπου στραμπουληχθηκε την ωρα της γεννας. Ευτυχως εχει αρχισει να δενει, και μπορουσες με την αφη να πιασεις το σημειο που ενωνε το κοκαλο της. Θεωρει οτι και αυτο το εξογκωμα στον λαιμο, λιγο παραπανω απο την κλειδα, ειναι και αυτο καποια θλαση, αλλα για καλου κακου σημερα παμε Αθηνα και αυριο εχουμε ραντεβου με παιδοορθοπεδικο για να την εξετασει και να της κανει υπερηχο...

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Εχω σκασει αυτες τις μερες....

Ειρηνάκι μου πώς εξηγείται αρνητική χοριακή και θετικά τεστάκια???:confused: αυτό είναι το πιο περίεργο από όλα που λέγαμε χθες κ με την ανδριαννή! Σημασία φυσικά έχει που είσαι εγγυούλα !! Όσο για τις αντιπηκτικές δεν είναι τίποτα!!! Μία φορά θα κάνεις μόνη σου κ θα τους πάρεις τον αέρα! Και όσο πιο αργά αδειάζεις το φαρμακο τοσο λιγοτερο το καταλαβαίνεις!! Τι άλλα παίρνεις??

καλησπέρα είπα? Δεν είπα ε??? Καλησπέρα λοιπόν!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Αντε να σας πω και ενα ασχημο νεο... Την μπεμπουλα την ειδε παιδιατρος την Κυριακη γιατι εχει πεταξει ενα εξογκωμα δεξια στο λαιμουδακι της. Μας ειπε οτι το μωρο εχει καταγμα στην δεξια κλειδα, καθως γεννηθηκε μεγαλουλα και καπου στραμπουληχθηκε την ωρα της γεννας. Ευτυχως εχει αρχισει να δενει, και μπορουσες με την αφη να πιασεις το σημειο που ενωνε το κοκαλο της. Θεωρει οτι και αυτο το εξογκωμα στον λαιμο, λιγο παραπανω απο την κλειδα, ειναι και αυτο καποια θλαση, αλλα για καλου κακου σημερα παμε Αθηνα και αυριο εχουμε ραντεβου με παιδοορθοπεδικο για να την εξετασει και να της κανει υπερηχο...

:shock::shock: τι λες τώρα βρε Βελβετάκι? Λογικό είναι να στεναχωριέσαι αλλά θα το εξετάσετε και όλα θα πάνε καλά! Θυμάμαι μια περίπτωση από ένα μωράκι που είχε πέσει από το κρεβάτι κ είχε σπάσει το χεράκι του - θυμάμαι χαρακτηριστικά την παιδίατρο να λέει στους γονείς ότι όλα θα πάνε καλά και ότι δεν χρειάζεται να του βαλουν ούτε γυψο ούτε τιποτα γιατι τα μωράκια από μόνα τους αυτοπροστατευουν το χτυπημένο σημείο μέχρι να επουλωθεί !! είμαι σίγουρη λοιπόν ότι όλα θα πάνε καλά!!!

age.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Απ' ότι βλέπω εξακολουθεί κι εδώ να πνέει άνεμος γκαστριάς.. άντε μια μια να γκαστρωνόμαστε και να φέρνουμε στη ζωή τα αγγελούδια μας..

Ειρηνάκι γλυκό μου το ξέρεις ότι χάρηκα πολύ για σένα.. Αφού ξεκίνησες τόσο νωρίς τη θεραπεία είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια! Εδώ είμαστε για να μας πρήζεις όσο θες..

Βελβετάκι και η ανηψούλα μου γεννήθηκε με κάταγμα στην κλείδα.. Κι αυτή 3.600 γεννήθηκε αλλά έφτιαξε αμέσως χωρίς να κάνουμε τίποτε.. τα κοκκαλάκια τους είναι τόσο εύθραυστα.. Ελπίζω η μπεμπούλα μας να μην έχει απολύτως τίποτε και να επιστρέψετε σπιτάκι σας αμέσως..

Τα δικά μου τα νέα σταθερότατα.. Τη Δευτέρα το ραντεβού με το γιατρό και βλέπουμε..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ποιες κανεις Ειρηνη? Τις ivor?? Ενδεχομενως καποιες φορες να σου κανουν ενα κιτρινισμα σαν μολωπας στο σημειο που εκανες την ενεσουλα ή καποιο κοκκινο στιγματακι. Εγω σημερα εκανα την τελευταια αντιπυκτικη, καθως επρεπε να κανω για 30 ημερες μετα τον τοκετο. Αισθανθηκα μεγαλη ανακουφιση βρε κοριτσια... τερμα το τρυπημα πλεον!

κανω τις κλεξαν 0.4!

αχ μωρε τι ταλαιπωρια ειναι αυτη τωρα;;;

να πατε να κανετε ο,τι εξετασεις απαιτουνται αν και νομιζω πως ολα θα ειναι καλα! εχω ξαναδιαβασει για παρομοιες καταστασεις οπου δεν υπηρχε κανενα προβλημα!

περαστικουλια και να μας ενημερωνεις!!

δωσε μωρε ενα φιλακι κι απο εμας!!

Ειρηνάκι μου πώς εξηγείται αρνητική χοριακή και θετικά τεστάκια???:confused: αυτό είναι το πιο περίεργο από όλα που λέγαμε χθες κ με την ανδριαννή! Σημασία φυσικά έχει που είσαι εγγυούλα !! Όσο για τις αντιπηκτικές δεν είναι τίποτα!!! Μία φορά θα κάνεις μόνη σου κ θα τους πάρεις τον αέρα! Και όσο πιο αργά αδειάζεις το φαρμακο τοσο λιγοτερο το καταλαβαίνεις!! Τι άλλα παίρνεις??

καλησπέρα είπα? Δεν είπα ε??? Καλησπέρα λοιπόν!

ολα τα κουφα σε μενα τυχαινουν!!! λοιπον αυτα τα τεστακια ειναι τα πιο ευαισθητα της αγορας. πιο ευαισθητα κι απο το σελφ κλιαρ. ο μικροβιολογος μου ειπε εξαρχης πως πηγα νωρις για τη χοριακη και πως τα τεστακια ισως να ανιχνευουν συνδυαστικες ουσιες. απο την αρχη ομως ειπε πως 3 θετικα στη σειρα δεν μπορει να ειναι τυχαιο και γι αυτο ζητησε επανεξεταση της χοριακης λιγες μερες μετα. τωρα γιατι μετα μου βγηκαν αρνητικα δεν ξερω! ισως επειδη ειχα συχνοουρια και δεν μπορουσαν να αντιμετωπισουν σε αραιωμενα ουρα την ορμονη. δεν ξερω!

παντως την προηγουμενη τριτη ειχα χοριακη 0,1 και χθες μια εβδομαδα μετα 49,3. καλα ειμαι νομιζω!

τι παιρνω; τη μανα μου και τον πατερα μου παιρνω χαχαχαχαχα!

εχουμε και λεμε:

2 φιλισιν ημερησιως, 2 γλουκοφαζ ημερησιως, 1 κλεξαν 0.4, 3 ουτροτζεσταν των 200mg, 1 κολπικη προγεστερονη vasclor, 1 σαλοσπιρ των 100mg και 1 Τ4 των 100mg.

πως με βρισκεις;;; χαχαχα

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Απ' ότι βλέπω εξακολουθεί κι εδώ να πνέει άνεμος γκαστριάς.. άντε μια μια να γκαστρωνόμαστε και να φέρνουμε στη ζωή τα αγγελούδια μας..

Ειρηνάκι γλυκό μου το ξέρεις ότι χάρηκα πολύ για σένα.. Αφού ξεκίνησες τόσο νωρίς τη θεραπεία είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια! Εδώ είμαστε για να μας πρήζεις όσο θες..

το ξερω δομνινακι μου αγαπημενο!μακαρι να πανε ολα τελεια οχι μονο για μενα, αλλα για ολες μας! το ξερεις πως σε εχω στο μυαλο μου και θελω συντομα να εισαι μια γλυκια εγκυουλα! δεν θα ησυχασω αλλιως να το ξερεις!!

οσο για το πρηξιμο...δωσε θαρρος στο χωριατη και τα λοιπα και τα λοιπα χιχιχιχιι!!

θα περιμενω με αγωνια τα γιατρο νεα σου!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μενα!!!!!

Velvetaki εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μπουμπού και να επιστρέψετε γρηγορα σπιτάκι σας!!!!Ειναι άγχος και ταλαιπωρία αλλά δεν είναι κατι σοβαρό μωρέ , διορθώνεται!!!

Από το Ειρηνάκι κορίτσια καταλάβαμε ένα πράγμα , οτι πριν την αναμενόμενη περίοδο δε κανουμε υπερευαίσθητα τεστ γιατί κινδυνευουμε να τρελλάθούμε!!!!!Περιμένουμε την αναμενομενη ημερομηνια και κανουμε χοριακη !!! Κανονικά δλδ ουτε αυτο αλλά περιμενουμε και να χουμε τουλάχιστον μια βδομαδουλα καθυστερηση αλλά ας όψεται που πρέπει να αρχισουμε τα φαρμακακια αμέσως !!!!!!!!!Ειρηνάκι ζήσε το όνειρο χωρίς άγχος!!!!!!!Δομνινακι ειναι όντως πολύ καλό που θα βαφτίσεις παιδάκι !!!Πρώτα σα μυστήριο βέβαια αλλά φέρνει και τύχη!!και εγω μετά από ενα μηνα που βαφτισα έμεινα έγκυος!!!Τώρα από τύχη , από τη χαρά που νοιωθεις και λειτουργει καλά στα ορμονικά ,δε ξέρω!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε όλα τα κοριτσάκιαααααα

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ενθουσιαστηκα εχθες και πήγα και πήρα και εγω τεστάκια απο το φαρμακειο!!! (ακριβούτσικα) τα πέντε 40?!!!! Αλλα χαλάλι μακαρι να εχουμε αποτελέσματα!!!!:):):)

Ειρηνουλά μου όλα θα πάνε καλά!!!:):):) Περιμενουμε με αγωνια νεακια!!!

Μετα απο εξετασεις εχω και εγω παρομοια πραγματα με εσενα!!! Ελαφρια θρομβοφιλια απο μεταλλαξη του MHTR (παιρναω ασπιρινη και θα κανω ηπαρινες) και τσιμπιμένο σακχαρο αλλα μου ειπε η γιατρος θα το δουμε αμεσως μολις μεινω εγκυος!!!Επισης εχω χασιμοτο και παιρνω πολυβιταμινες για το φολικο!!!Αυτα τα ολιγα....

ΑΑΑΑ και κανω προκληση ωορηξιας λογω βουλωμενης σαλπιγγας....αυτα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κανω τις κλεξαν 0.4!

ολα τα κουφα σε μενα τυχαινουν!!! λοιπον αυτα τα τεστακια ειναι τα πιο ευαισθητα της αγορας. πιο ευαισθητα κι απο το σελφ κλιαρ. ο μικροβιολογος μου ειπε εξαρχης πως πηγα νωρις για τη χοριακη και πως τα τεστακια ισως να ανιχνευουν συνδυαστικες ουσιες. απο την αρχη ομως ειπε πως 3 θετικα στη σειρα δεν μπορει να ειναι τυχαιο και γι αυτο ζητησε επανεξεταση της χοριακης λιγες μερες μετα. τωρα γιατι μετα μου βγηκαν αρνητικα δεν ξερω! ισως επειδη ειχα συχνοουρια και δεν μπορουσαν να αντιμετωπισουν σε αραιωμενα ουρα την ορμονη. δεν ξερω!

παντως την προηγουμενη τριτη ειχα χοριακη 0,1 και χθες μια εβδομαδα μετα 49,3. καλα ειμαι νομιζω!

τι παιρνω; τη μανα μου και τον πατερα μου παιρνω χαχαχαχαχα!

εχουμε και λεμε:

2 φιλισιν ημερησιως, 2 γλουκοφαζ ημερησιως, 1 κλεξαν 0.4, 3 ουτροτζεσταν των 200mg, 1 κολπικη προγεστερονη vasclor, 1 σαλοσπιρ των 100mg και 1 Τ4 των 100mg.

πως με βρισκεις;;; χαχαχα

:lol::lol::lol: ντοπαρισμένη :lol::lol:

age.png

καλησπερα κοριτσια!

ειρηνακι τον αερα απο τις ενεσουλες να τον βγαζεις χτυπας την συριγγα κ μαζευεται πανω ο αερας ΄κ τον βγαζεις αλλιως πονας κ γω τις κλεξαν των 0,4 ξεκινησα κ καπου στον 6 μηνα πηρα των 0,6 εκανα καθε μηνα ελεγχο πηκτικοτητας οταν με το καλο γεννησεις θα κανεις κ για κανα μηνα κλεξαν των 0,2 μια συνηθεια ειναι εμενα μη σου πω οτι μου ελειψαν κιολας χαχαχχα

βρε μαγδακι στο ειπα ειναι πανακριβα στα φαρμακεια κ γω τα επαιρνα τα κλιαρ μπλου δεν συμφερει καλυτερα να παραγγειλεις απο το ιντερνετ με 50 ευρω παιρνεις 30 ωορηξιας κ 20 εγκυμοσυνης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω ξεκινουσα το πρωι με χαπακι θυρεοειδη το μεσημερι 2 ουτροζεσταν κ σικλακουρ το βραδι ξανα 2 ουτροζεσταν μια ασπιρινη μια ενεσουλα κ πριν κοιμηθω φιλισιν κ νευρομπιον

μετα απο λιγες μερες αφου η προγεστερονη δεν ανεβαινε καλα εκανα ενεσιμες την προντοτζεστ στον πωπο μετα επαιρνα κ σιδηρο ασβεστιο κ απο τον 5 μηνα πρωι βραδι για τις συσπασεις φαρμακο ενα κινητο φαρμακειο ημουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...