Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μάλλον εννοεί ότι και τις 2 φορές έκανε χοριακή!! Ειρηνάκι πότε ήταν να αδιαθετήσεις κανονικά?

οχι βρε εκανε 3 hometest κ της βγηκαν θετικα εκανε χοριακη κ της βγηκε αρνητικη κ μια εβδομαδα μετα θετικη ειχε γραψει θεμα στο αρχικο απο κει το ξερω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

σοσαντ μπορει να βγει κ κατι καλο απο το τρεξιμο να χασω κανα κιλο που εχω γινει σαν μοσχαρα

κοριτσια

τα αλλα νεα μου ειναι οτι δυστηχως αφηνουμε το σπιτι μας κ θα παμε στην πεθερα να μεινουμε να βαλουμε κανα φραγκο στην ακρη για το σπιτι μας που θα φιαξουμε ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι δεν ξερω τι παρατραγουδα θα εχει αυτη η συμβιωση μπορει 4 φορες την εβδομαδα να ειμαι στο χωριο αλλα δεν ειναι το ιδιο ξερω οτι εχω το σπιτι μου κ θα γυρισω στην υσηχια μου

η πεθερα μου εχει αρκετα μεγαλο σπιτι περιπου 300τμ αλλα αλλα αλλα!!!!!!!!!!!

το μονο καλο ειναι οτι θα συνηθισει η μαρια με κοσμο κ θα ξεκολησει λιγο απο πανω μου γιατι πραγματικα ακομα κ τουαλετα μαζι παμε

το αλο τωρα με την πεθερα μου τα παμε καλα 10 χρονια τωρα δεν ειναι κριμα να χαλασουμε τις σχεσεις μας?ειμαι πολυ νευρικο ατομο κ δεν θελω να καταπιεζομαι αν μου πει μα κουβεντα οι λιγοτερες που θα γυρισω ειναι 10

ομως ρε κοριτσια εδω εχω παγια εξοδα 800 ευρω κ ο αντρας μου οπως γνωριζετε ειναι αγροτης δεν εισοδευει καθε μηνα κ οι δουλειες ειναι πολυ χαλια

καταρχην 300τμ σπίτι δεν το λες αρκετά μεγάλο - το λες γήπεδο!! Άρα το πιθανότερο είναι να μην συναντιέσται κιολας με την πεθερα μέσα σε αυτο το χάος!!! Δυστυχως ανδριαννή μου οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και ότι μπορείς να εξοικονομίσεις καλό είναι!! Δυσκολη η συμβίωση αλλά αν αυτός είναι ο τρόπος για να χτίσετε το σπιτάκι σας σίγουρα θα βρεθεί κάποια φορμουλα ισοροπίας στις σχέσεις σας!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Μπραβο Ειρηνακι συγχαρητηρια ευχομαι να πανε όλα καλά:):):):) Να εχεις μια τελειομηνη υπέροχη εγκυμοσυνη!!! Αντιπηκτικες ξεκινησες????

Εγω σκεφτομαι να παρω τεστακια ωορρηξιας, τι γνωμη εχετε??? Βλεπεις θετικο στο τεστακι και εχεις επαφη μετα απο απο λίγες ωρες????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ρενιτακι εσυ σε πια φαση βρισκεσε?

εγω δυστυχως ανήκω στο κλαμπ εξωσωματικής μαζί με το Δομνινάκι και αυτην την στιγμή λόγω στάσης πληρωμών στην δουλειά μου περιμένουμε να δουμε πότε θα μας το επιτρεψουν τα οικονομικά μας να προχωρησουμε στην 3η μας προσπάθεια !Αυτή η κρίση ούτε παιδιά δεν μας αφήνει να κάνουμε!! Μέχρι τότε ντοπάρω τον ρενίτο με βιταμίνες μπας και πετύχουμε το θαύμα!!

οχι βρε εκανε 3 hometest κ της βγηκαν θετικα εκανε χοριακη κ της βγηκε αρνητικη κ μια εβδομαδα μετα θετικη ειχε γραψει θεμα στο αρχικο απο κει το ξερω

ααα εσύ κρυφοκοιτάς δεν παίζω!!!:lol: Όντως πολύ περίεργο θετικά τεστ κ αρνητική χοριακη ...!!!!

sosad μου δεν σε χαιρέτησα κοπέλα μου!!Τι κάνεις??

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Αδριανή μου σε καταλαβαίνω γλυκιά μου πως αισθάνεσαι όσον αφορά τη συμβίωση με την πεθερά.. Εμένα μου έχει κατσικωθεί εδώ και 40 μέρες στο σπίτι και δε λέει να κουνήσει αλλά λίγο ακόμη και μετά θα κάνω μια συζήτηση με τον αγαπητό μου σύζυγο.. Ε φτάνει πια.. μάνα του είναι αλλά έχει κι αδελφή να πάει..

Το οικονομικό είναι σοβαρότατο θέμα κοριτσάκι, πόσο μάλλον όταν παίζει θέμα επιβίωσης.. Σου εύχομαι υπομονή και καλά κουράγια!

L2qIp2.png

ρενιτακι θα με βρισκει γιατι θα εχω την μαρια οπου μαρια απο πισω η πεθερα ναι μεν ειναι 300τμ αλλα ειναι μεζονετα ειναι πολυ ωραιο σπιτι αλλα μεγαλο σπιτι πολλες δουλειες θα αναγκαστω να γινω νοικοκυρα χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω δυστυχως ανήκω στο κλαμπ εξωσωματικής μαζί με το Δομνινάκι και αυτην την στιγμή λόγω στάσης πληρωμών στην δουλειά μου περιμένουμε να δουμε πότε θα μας το επιτρεψουν τα οικονομικά μας να προχωρησουμε στην 3η μας προσπάθεια !Αυτή η κρίση ούτε παιδιά δεν μας αφήνει να κάνουμε!! Μέχρι τότε ντοπάρω τον ρενίτο με βιταμίνες μπας και πετύχουμε το θαύμα!!

ααα εσύ κρυφοκοιτάς δεν παίζω!!!:lol: Όντως πολύ περίεργο θετικά τεστ κ αρνητική χοριακη ...!!!!

sosad μου δεν σε χαιρέτησα κοπέλα μου!!Τι κάνεις??

χαχαχαχαχ ακου να ντοπαρεις

αχ ατιμα φραγκα με το καλο κοριτσακι μου κ ας ειναι κ σε δυο τρεις μηνες

καλο θα ηταν βεβαια να ξεκινουσες τωρα

αλλα ο γιωργακης μας εκανε να σκεφτομαστε αν θα χουμε να φαμε αυριο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαγδακι παρε τεστακια εγω τα χρησιμοποιουσα αλλα με αγχωναν αλλα αλλες κοπελες τους βγηκαν σε καλο

παρε καλυτερα απο το ιντερνετ γιατι στα φαρμακια ειναι πανακριβα επερνα τα κλιαρ μπλου ειχε 7 μεσα κ ειχαν 50 ευρω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αδριανή μου σε καταλαβαίνω γλυκιά μου πως αισθάνεσαι όσον αφορά τη συμβίωση με την πεθερά.. Εμένα μου έχει κατσικωθεί εδώ και 40 μέρες στο σπίτι και δε λέει να κουνήσει αλλά λίγο ακόμη και μετά θα κάνω μια συζήτηση με τον αγαπητό μου σύζυγο.. Ε φτάνει πια.. μάνα του είναι αλλά έχει κι αδελφή να πάει..

Το οικονομικό είναι σοβαρότατο θέμα κοριτσάκι, πόσο μάλλον όταν παίζει θέμα επιβίωσης.. Σου εύχομαι υπομονή και καλά κουράγια!

δονινακι κανε υπομονη το κακο με μενα ειναι οτι εγω θα παω δεν θα ερθει αυτη χαρη θα μου κανει κ θα πρπει να κανω κ ψιλοτουμπεκι ως ωρας δεν εχω προβληματα μαζι της κ μπορω να πω οτι με εχει στηριξει αρκετα ειδικα οταν ειχα τις αποβολες οταν γεννησα μου τα χαλασε που ανακατευοταν στο πως θα μεγαλωσω το παιδι λεγοντας εγω ετσι τα εκανα εγω μεγαλωσα 5 παιδια κ αλλα τετοια κ της τα εκοψα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Ρενιτάκι μου καλά είμαι, εδώ πίσω στο νησί και σε μια καινούρια καθημερινότητα στο σπίτι πλέον!!!:D:D:D

υπομονή βρε κορίτσι μου, αυτή η κρίση πραγματικά μας έχει τρελάνει όλους...

δομνινάκι και ανδριανή οι πεθερές είναι δύσκολη υπόθεση, χαρά στο κουράγιο σας!Εγώ δεν πιστεύω την τύχη μου που δεν μπαίνει σε καράβι η πεθερά και έχω γλιτωσει πολλά παρατράγουδα!!!

αν ήμουν ακόμα Πειραιά θα μου είχε κατσικωθεί 100%:wink:

Μάγδα έχω 19 τεστάκια ωορηξίας της hometest αν θελεις να σου τα στείλω στείλε μου με μην. την διευθυνσή σου! είχα παραγγείλει αλλά πρόλαβα να κάνω μόνο τα τεστ εγκυμοσύνης:wink:;-):wink:

είναι γουρλίδικα!

HDfQp3.png

Sosad πολύ ευχαριστως αφου ειναι και τυχερα;):):)!!!! και εφοσον δεν τα χρειαζετε καποιος απο το περιβάλλον σου!!! Θα σου στειλω μηνυμα την διευθυνση μου!!! μονο πες μου ποσο κοστιζουν σε παρακαλώ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τι ωραία και αισιόδοξα νέα είναι αυτά που διαβάζω??Δε μπήκα 2 μέρες γιατί είχα πρόβλημα στο ιντερνετ αλλά αποζημιώθηκα σήμερα!!!!Ειρηνάκι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα ναι τέλεια στο πα και στο πμ!!!!!!!αντε να παιρνουμε σειρά!!!!!!!!!Λοιπόν κορίτσια σε λίγες μέρες θα ακούσουμε και άλλα ευχάριστα!!Για σένα , ναι ναι για σένα χτυπά η καμπάνα!!!!!Μετά τη φωτό που μας έστειλε ο ηλιοκαμενος μας έφερε γούρι!!!Και φυσικά και τα νινάκια μας τα τσαχπίνικα!!!!αντε να πνέει και γκαστροάνεμος ωραίος στο καφέ μας!!!!!Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!Και τίποτα κακό να μη ακουστει πάλι!!!!!!!!Πολλά φιλακια σε όλες σας και στα μωρουλίνια όλα!!!!!!!Και στο τρομερό παιδί το Μαρακι!!!Οταν κάνεις δευτερο Α νδριαννη αντι φορμάκια θα του φοράς πανοπλιάκια!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα Οσο για τη μετακόμιση μπόρα ειναι μωρέ θα βρεις τους ρυθμούς σου !!Υγεία να υπάρχει και όλα θα γίνουν βρε κορίτσια!!Ψυχραιμία!!!!!Φιλιάααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...