Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα!

σημερα εμαθα πως ειμαι ξανα εγκυουλα!!

ειμαι χαρουμενη, αλλα νομιζω ειμαι περισσοτερο φοβισμενη!!

τα χω παιξει σας λεωωωωωωωωωωωωωω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα!

Μαρή πες μας κι εμάς το μυστικό! Μου φαίνεται ότι τα πιάνεις στον αέρα:lol:

Τελειόμηνη εγκυμοσύνη αυτή τη φορά κοριτσάκι μου και ένα βήμα τη φορά...

L2qIp2.png

Ειρηνάκι συνονόματη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Μπράβο κοπέλα μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις και μην φοβάσαι τίποτα!!!! Όλα θα πάνε περίφημα αυτην την φορααα!!!

Κυρίες μου καλησπέρα !!! Τα συγχαρητήρια και στον θηλυκό Νταβέλη junior του φόρουμ που έκανε τα πρώτα της βηματάκια!!!

τα μωράκια του καφέ μας τι κάνουν οεο???

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

κοριτσακια μου γλυκα!

ειρηνουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξερα το ξερα το ξερα!!!!!!!!!!!!!!!

λεω για να μην πει αυτη τπτ οτι της ηρθαν θα μας την κανει την εκπληξη χιχιχιχιχι

ολα θα πανε τελεια να μην μου αγχωνεσε πηρε ξανα μπροστα το καφε μας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ποσο ηταν η χοριακη σου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

δομνινακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι η επομενη αν κ απο τι μυριζομαι νωρητερα θα μας ανακοινωσεις οτι θα κανεις την επομενη προσπαθεια

εχω μυτη εγω!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρενιτακι νταβελης δεν λες τπτ εδωσα κατι παπουτσακια στην μικρη της αδερφης μου κ μολις τα ειδε εκανε σαν μουρλο καθε τοσο πηγαινε κ της τα εβγαζε την τελευταια φορα της τα εβγαλε με τα δοντια αν θες το πιστευεις κ καθε φορα που τα επαιρνε γελαγε δυνατα με το κατορθωμα της

πολυ ζηλια λεμε το ταραξε στην καρπαζια το μικρουλι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχαχα! ευχαριστω δομνινακι μου!!! τι να πω! τα εχω χασει κι εγω!! κι αν δεις το ιστορικο μου θα παθεις πλακα! η αληθεια ειναι πως και αυτη τη φορα εκμεταλλευτηκα μονο τις 2 πιο γονιμες μερες. μια πριν την ωορηξια και μια μετα. ποια ηταν η τυχερη δεν ξερω!

Ειρηνάκι συνονόματη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Μπράβο κοπέλα μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις και μην φοβάσαι τίποτα!!!! Όλα θα πάνε περίφημα αυτην την φορααα!!!

Κυρίες μου καλησπέρα !!! Τα συγχαρητήρια και στον θηλυκό Νταβέλη junior του φόρουμ που έκανε τα πρώτα της βηματάκια!!!

τα μωράκια του καφέ μας τι κάνουν οεο???

ρενιτακι μου ευχαριστω πολυ πολυ!!! περιμενω συντομα θετικα κι απο εσενα κι απο ολα τα κοριτσακια! να το κλεισουμε το παλιο θεμα και να παμε σε πιο ευχαριστα!!

ειρηνουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξερα το ξερα το ξερα!!!!!!!!!!!!!!!

λεω για να μην πει αυτη τπτ οτι της ηρθαν θα μας την κανει την εκπληξη χιχιχιχιχι

ολα θα πανε τελεια να μην μου αγχωνεσε πηρε ξανα μπροστα το καφε μας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ποσο ηταν η χοριακη σου?

χαχαχαχαχαχαχα!!η αληθεια ειναι πως το καταλαβα πολυ νωρις, αλλα διαβασες στο παρεντς τι ειχα γραψει!

την πρηγουμενη τριτη η χοριακη μου ηταν 0,1 αρνητικη και σημερα μια εβδομαδα μετα ειναι 49,3. δεν ειναι τεραστια αλλα ο γυναικολογος μου ειναι ευχαριστημενος!μεθαυριο θα κανω επαναληπτικη και σε 15 μερες περιπου υπερηχο!

αντε να δουμε!! καντε μια προσευχουλα ρε κοριτσια να πανε ολα καλα!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

ρενιτακι νταβελης δεν λες τπτ εδωσα κατι παπουτσακια στην μικρη της αδερφης μου κ μολις τα ειδε εκανε σαν μουρλο καθε τοσο πηγαινε κ της τα εβγαζε την τελευταια φορα της τα εβγαλε με τα δοντια αν θες το πιστευεις κ καθε φορα που τα επαιρνε γελαγε δυνατα με το κατορθωμα της

πολυ ζηλια λεμε το ταραξε στην καρπαζια το μικρουλι

:lol::lol::lol: τι παιδί είναι αυτό???

age.png

ολα θα πανε καλα λεμε ειδες τελικα περιεργο μου φαινεται εβγαλε αρνητικη χοριακη αλλα εδιξε το τεστ?ειρηνακι δεν ειναι χαμηλη μια χαρα ειναι η χοριακη σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου εσύ εξακρίβωσες την εγκυμοσύνη πριν καν μείνεις έγκυος :lol::lol: Μην φοβάσαι τίποτα!! Θα ξεκινησεις κάποια αντιπηκτική αγωγη???

age.png

:lol::lol::lol: τι παιδί είναι αυτό???

χαχαχαχαχ το δικο μου χαχαχαχαχαχ

αν διαβασει η τζενη τι γραφω θα πει οτι το παιδι πηρε απο μενα χαχαχαχαχ

θα την τραβηξω βιντεο κ θα το ανεβασω την ωρα που μαλωνει τα ξαδερφακια της

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

σοσαντ μπορει να βγει κ κατι καλο απο το τρεξιμο να χασω κανα κιλο που εχω γινει σαν μοσχαρα

κοριτσια

τα αλλα νεα μου ειναι οτι δυστηχως αφηνουμε το σπιτι μας κ θα παμε στην πεθερα να μεινουμε να βαλουμε κανα φραγκο στην ακρη για το σπιτι μας που θα φιαξουμε ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι δεν ξερω τι παρατραγουδα θα εχει αυτη η συμβιωση μπορει 4 φορες την εβδομαδα να ειμαι στο χωριο αλλα δεν ειναι το ιδιο ξερω οτι εχω το σπιτι μου κ θα γυρισω στην υσηχια μου

η πεθερα μου εχει αρκετα μεγαλο σπιτι περιπου 300τμ αλλα αλλα αλλα!!!!!!!!!!!

το μονο καλο ειναι οτι θα συνηθισει η μαρια με κοσμο κ θα ξεκολησει λιγο απο πανω μου γιατι πραγματικα ακομα κ τουαλετα μαζι παμε

το αλο τωρα με την πεθερα μου τα παμε καλα 10 χρονια τωρα δεν ειναι κριμα να χαλασουμε τις σχεσεις μας?ειμαι πολυ νευρικο ατομο κ δεν θελω να καταπιεζομαι αν μου πει μα κουβεντα οι λιγοτερες που θα γυρισω ειναι 10

ομως ρε κοριτσια εδω εχω παγια εξοδα 800 ευρω κ ο αντρας μου οπως γνωριζετε ειναι αγροτης δεν εισοδευει καθε μηνα κ οι δουλειες ειναι πολυ χαλια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ολα θα πανε καλα λεμε ειδες τελικα περιεργο μου φαινεται εβγαλε αρνητικη χοριακη αλλα εδιξε το τεστ?ειρηνακι δεν ειναι χαμηλη μια χαρα ειναι η χοριακη σου

μάλλον εννοεί ότι και τις 2 φορές έκανε χοριακή!! Ειρηνάκι πότε ήταν να αδιαθετήσεις κανονικά?

age.png

χαχαχαχαχαχαχα!!η αληθεια ειναι πως το καταλαβα πολυ νωρις, αλλα διαβασες στο παρεντς τι ειχα γραψει!

την πρηγουμενη τριτη η χοριακη μου ηταν 0,1 αρνητικη και σημερα μια εβδομαδα μετα ειναι 49,3. δεν ειναι τεραστια αλλα ο γυναικολογος μου ειναι ευχαριστημενος!μεθαυριο θα κανω επαναληπτικη και σε 15 μερες περιπου υπερηχο!

αντε να δουμε!! καντε μια προσευχουλα ρε κοριτσια να πανε ολα καλα!!

Ειρηνάκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άρχισαν τα ευχάριστα νέα λοιπόν!!!!Αχ, τι χαρά!!!!

όσο για την χοριακή σου, είναι μια χαρά, εγώ την 8η μέρα καθυστέρησης είχα 189 και δες που βρίσκομαι τώρα!!!!!!!!!:D:D:D

όλα θα πάνε τέλεια!

άρχισες αντιπηκτικές???

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...