Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερουδια ομορφες!!

σοσαντ κουκλος ο γιος!! με το καλο κοριτσακι μου να τον υποδεχτεις!!

οι μανουλες μας τι κανουν; τα μωρακια μας;;;;

εχω χασει επαφη αυτες τις μερες! πειτε μου τι εχασα!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

δομνινακι καλα να περασετε!!! να μας ερθεις πισω ανανεωμενη!!!:D:D

σας φιλω ολες!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

όχι δεν ξεκίνησα δουλειά. Η Δομνίνα είπε να αλλάξουμε θέσεις να πάω εγώ στο γραφείο και να κάτσει εκείνη με τη μπέμπα και της είπα αν ήταν να αλλάζαμε θέσεις να τις αλλάζαμε αυτό το ΣΚ να πήγαινα εγώ στην Κύπρο... Καλά δεν της είπα; Αλλάζεται η μπέμπα με γραφείο; Ούτε με Κύπρο αλλάζεται, αλλά για δυο μέρες θα έκανα μια θυσία για χάρη της Δομνίνας.. :wink:

Με το καλό μπουμπούκα! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυοσύνη χωρίς αγωνίες και ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!

XAXA καλά της είπες!!! Με τίποταα δεν άλλάζετε η μπεμπούλα με γραφείο!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

ριξτε μια ματια ισως βρειτε λυση οπως βρηκα εγω και μετα απο θεραπεια ενος μηνα να τα αποτελεσματα ειμαι εγκυος σημερα θα παω στο γιατρο

Καλησπέρα.Καταρχήν σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.Θα ήθελες να μας πεις και τι είδους θεραπεία ακολούθησες;Ρωτάω γιατι και εγω είχα βρει λιγο τα νκ ανεβασμένα αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα για τον ρόλο τους.Αν μπορείς πες μου και το ονομα του γιατρού σου σε π.μ.

Καλησπέρα.Καταρχήν σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.Θα ήθελες να μας πεις και τι είδους θεραπεία ακολούθησες;Ρωτάω γιατι και εγω είχα βρει λιγο τα νκ ανεβασμένα αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα για τον ρόλο τους.Αν μπορείς πες μου και το ονομα του γιατρού σου σε π.μ.

σε ενα αλλο θεμα κοντεψαν να με φανε.

η θεραπεια ηταν ενας ορος που κατι ειχε μεσα και το πηρα κοντα στην ωορρηξια.μου ειχαν πει πως αν δεν εμενα σε 2 κυκλους θα μου το επαναλαμβαναν.

στα πλαισια ανεξηγητης υπογονημοτητας το εψαξα και εφοσον μετα απο 8 μηνες ειδα αποτελεσμα και αυτοι απο το κεντρο γραφουν επισημα στο site τους πως μπορουν να το κανουν και αλλες περιπτωσεις στον ενθουσιασμο μου το πρωι ειπα να το γραψω μηπως βρουν τη λυση καποιες τελικα μεγαλο λαθος μου.

οσο για το γιατρο μου ειναι σερρες δε νομιζω να σου φανει χρησιμος

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι κανετε τσουπρες?εμεις περπατησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρναμε ολο το σπιτι ε!τρωμε κ καμια τουμπα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι εχει παρει θαρρος που καταφερνει να πηγαινει μονη της τρεχει κ τρωει τουμπες χαχαχαχαχα

μπουμπουκα καλη εγκυμοσυνη να εχεις οσο για τις κοπελες σε αλλα θεματα μην τις παρεξηγεις ουτε που βαζει το μυαλο σου τι εχει περασει μεσα απο αυτο το φορουμ κ τι κοροιδια εχουν κανει πειραγμενα μυαλα ειναι λογικο να κρατανε πισινη ωστοσο αν νιωθεις οτι καπου θιγεσε δεν ξαναμπαινεις κ ολα καλα

αν καταλαβα εμβολιο εννοεις τα ΝΚ αιμα του συζηγου σου πηραν κ στο εβαλαν?κ γω μετα απο συνεχομενες αποβολες ψαχτηκα αλλα ο γιατρος μου δεν τα εμπιστευοταν κ ετσι δεν τα εκανα εμεινα ξανα εγκυος κ ολα πηγαν καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που τα είχε όλα.. κουβέντα μέχρι το πρωί με τους φίλους μας... απίστευτη μωρουδίλα και αγκαλίτσες από τα διδυμάκια των φίλων μας και δη το βαφτιστήρι μας (ναι, θα γίνουμε και κουμπάροι τελικά)... απίστευτο φαγητό και γέλιο με καλή παρέα ... τους ευχαριστούμε κιόλας πολύ για την όρεξή τους και το σιγοντάρισμά τους στην κρασοκατάνυξη...

Τουντσάκι όντως η μπέμπα δεν αλλάζεται με τίποτε.. είναι απίστευτο το τι γλυκό συναίσθημα σου προκαλεί ένα βρέφος το οποίο στην κυριολεξία χύνεται στον ώμο σου και σου κάνει χαδάκια με το μαγουλάκι του..

Sosad νομίζω ότι ο γιος σου θα είναι ο Σάκης σε νέα έκδοση!

Εγώ είχα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό αλλά τελικά μου το ανέβαλε για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω χειρουργείου που προέκυψε.. Δεν πειράζει.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι κανετε τσουπρες?εμεις περπατησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρναμε ολο το σπιτι ε!τρωμε κ καμια τουμπα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι εχει παρει θαρρος που καταφερνει να πηγαινει μονη της τρεχει κ τρωει τουμπες χαχαχαχαχα

μπουμπουκα καλη εγκυμοσυνη να εχεις οσο για τις κοπελες σε αλλα θεματα μην τις παρεξηγεις ουτε που βαζει το μυαλο σου τι εχει περασει μεσα απο αυτο το φορουμ κ τι κοροιδια εχουν κανει πειραγμενα μυαλα ειναι λογικο να κρατανε πισινη ωστοσο αν νιωθεις οτι καπου θιγεσε δεν ξαναμπαινεις κ ολα καλα

αν καταλαβα εμβολιο εννοεις τα ΝΚ αιμα του συζηγου σου πηραν κ στο εβαλαν?κ γω μετα απο συνεχομενες αποβολες ψαχτηκα αλλα ο γιατρος μου δεν τα εμπιστευοταν κ ετσι δεν τα εκανα εμεινα ξανα εγκυος κ ολα πηγαν καλα

α! δεν θα ξαναασχοληθω μαζι του ΕΙΠΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

τωρα τρεμω με οσα διαβασα στα σχολια τους

οχι δεν πηρε κατι απο το Γιωργο ενα φαρμακο ασπρο σα γαλα μου εδωσε σε ορο.

τελος παντων αυτο θεωρησε θεραπεια και μου εδωσε.

σε ενα αλλο θεμα κοντεψαν να με φανε.

η θεραπεια ηταν ενας ορος που κατι ειχε μεσα και το πηρα κοντα στην ωορρηξια.μου ειχαν πει πως αν δεν εμενα σε 2 κυκλους θα μου το επαναλαμβαναν.

στα πλαισια ανεξηγητης υπογονημοτητας το εψαξα και εφοσον μετα απο 8 μηνες ειδα αποτελεσμα και αυτοι απο το κεντρο γραφουν επισημα στο site τους πως μπορουν να το κανουν και αλλες περιπτωσεις στον ενθουσιασμο μου το πρωι ειπα να το γραψω μηπως βρουν τη λυση καποιες τελικα μεγαλο λαθος μου.

οσο για το γιατρο μου ειναι σερρες δε νομιζω να σου φανει χρησιμος

Ενθουσιασμό το λένε τώρα; Γιατί δε λες καλύτερα ότι πήρες σβάρνα όλα τα καφέ και διαφημίζεις το εν λογω κέντρο; Γιατί δεν πας να το γράψεις και στο parents? Μήπως γιατί εκεί θα σου κάνουν αναφορά και θα απενεργοποιήσουν το λογαριασμό σου; :wink:

Κορίτσια, αν πάτε να δείτε τι έχει γράψει η μπουμπούκα, μαργαριτάρια το στοματάκι της. Έβγαλε πολλή χολή σε γυναίκες που προσπαθούνε με εξωσωματικές κι ακόμα το παλεύουν. Κι έχει το θράσσος και μιλάει κιόλας! Απολαύστε την!

καθηστε στα δυσκολα !!!

ειμαι ευτυχισμενη με οσους εχω διπλα μου εσεις εχετε?για αυτο εσχολειστε με το φορουμ που ειναι οι φιλοι σας να τα συζητησετε?ειμαι 2μηνες και εχω γραψει λιγες φορες εσειςδεν εχετε κατι να κανετε για αυτο ασχληθειτε με το φορουμ

εχει μπλεξει μς ανθρωπο που εχει ενδιαφεροντα οχι να χανει το χρονο του με αγνωστες σε ενα φορουμ.

την παιδεια μου την εχω με ανθρωπους πνευματικα προικισμενους οχι με κοριτσια που κανουν κουτσομπολιο σε ενα φορουθμ γιατιι αυτη ειναι η συζητηση σας σαν την κυρα κατινα που σχολιαζει τα παντα αγραμματοι ιατροι

αντε γεια σας.

ΠΑΝΤΕΙΟ Εχω βγαλει στο μικρο μου δαχτυλακι δε με πιανεις.

ΓΕΛΑΩ για το μυαλο σας ως εκει φτανει πως κανω διαφημιση καποιο κεντρο. ΑΑΧ!!!!ΤΙ ΙQ? ΡΑΔΙΚΙΟΎ .

ετσι απαντατε και στον ανδρα σας?

τωρα καταλαβα για τα αποτελεσματα και οτι εχει επιλεξει

Και το καλύτερο απ' όλα. Μέλι στάζει το στομα της βρε!

αν μεινεις εγκυος το ιδιο να σε αμφισβητουν!!!!

εγω σε 9 μηνες θα εχω παιδι εσυ? οι κακιες με κακιες

Συγνώμη αν σας χαλάω το θεματάκι, απλά να ξέρετε τι άτομα βάζετε στην παρέα σας. Χαιρετώ. Καλή επιτυχία σε όλες. Είχα κι εγώ πέρσι μια παλίνδρομη.

πω πω δεν τα μπορώ αυτά..

Καλώς μας ήρθες Δομνίνα!! Με το καλό να γίνεις νονά και πολύ σύντομα και μαμά!!!

Ειρήνη όλο χάνεσαι.. Θα σε μαλώσω!!

Περπάτησε το Μαράκι μας;;;; Πω πω!!! Συγκινητικό εεε; Ανέβασε κι εσύ καλέ καμιά φωτό να τη δούμε όρθια να λιώσουμε... Άντε!

Διαφημίσεις

πω πω δεν τα μπορώ αυτά..

Καλώς μας ήρθες Δομνίνα!! Με το καλό να γίνεις νονά και πολύ σύντομα και μαμά!!!

Ειρήνη όλο χάνεσαι.. Θα σε μαλώσω!!

Περπάτησε το Μαράκι μας;;;; Πω πω!!! Συγκινητικό εεε; Ανέβασε κι εσύ καλέ καμιά φωτό να τη δούμε όρθια να λιώσουμε... Άντε!

χιχιχι ναι περπατησαμε!!!!!!!!!!!σημερα ηρθε εδω η ξαδερφουλα μας να της δωσουμε την περπατουρα την εβλεπε μεσα κ τα επαιρνε στο κρανιο πηγαινε κοντα κ της τραβαγε τα λιγοστα μαλλακια κ κεινο τρομαρα μου την κοιτουσε φοβησμενα εγω δεν γεννησα μωρο τον νταβελη εκανα :lol::lol::lol::lol:

εχει βαρυνει πολυ κ τα χερακια μου δεν αντεχουν

τουντσακι μην την μαθεις αγκαλια ουτε κ στο κρεβατι εγω της το εκοψα 9 μηνων μονο τα πρωινα την παιρνω για να την ταισω κ κοιμομαστε αγκαλια

πολυ μαμακο η κορη μου μολις την βγαλω φωτο θα ανεβασω αν τα καταφερω δηλ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που τα είχε όλα.. κουβέντα μέχρι το πρωί με τους φίλους μας... απίστευτη μωρουδίλα και αγκαλίτσες από τα διδυμάκια των φίλων μας και δη το βαφτιστήρι μας (ναι, θα γίνουμε και κουμπάροι τελικά)... απίστευτο φαγητό και γέλιο με καλή παρέα ... τους ευχαριστούμε κιόλας πολύ για την όρεξή τους και το σιγοντάρισμά τους στην κρασοκατάνυξη...

Τουντσάκι όντως η μπέμπα δεν αλλάζεται με τίποτε.. είναι απίστευτο το τι γλυκό συναίσθημα σου προκαλεί ένα βρέφος το οποίο στην κυριολεξία χύνεται στον ώμο σου και σου κάνει χαδάκια με το μαγουλάκι του..

Sosad νομίζω ότι ο γιος σου θα είναι ο Σάκης σε νέα έκδοση!

Εγώ είχα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό αλλά τελικά μου το ανέβαλε για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω χειρουργείου που προέκυψε.. Δεν πειράζει.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει..

Σας φιλώ όλες!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

Δομνίνα με το καλό να γίνεις νονά. Είναι πολύ καλό και γουρλίδικο ξέρεις να βαφτίζεις ένα παιδάκι!!! Σύντομα και εγκυούλα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα από τη βροχερή Σύρο!!!

Δομνίνα καλωςήρθες πίσω στα πάτρια εδάφη!Με το καλό να γίνεις νονά!

ένα έχω να σου πω...δεν είμαι πολύ της θρησκείας, αλλά όταν εξομολογήθηκα στον παπά πριν βαφτίσω μου διάβασε μια ευχούλα και μου είπε ότι είναι πολύ καλό να γίνεσαι ανάδοχος, (του είπα και όσα μου είχαν συμβεί).

μια βδομάδα μετά την βάφτιση έμεινα έγκυος στον ηλιοκαμένο μου!!!

θα μου πεις μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά αν έχεις πίστη πολλά καλά μπορούν να συμβούν!

Ανδριανή ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο!!!θα σου λιώσει τα παπούτσια η μικρή!!!

HDfQp3.png

Γύρισα, γύρισα..

Και μόλις γύρισα που πήγα; Στο Ιασώ να πάρω και δεύτερη δόση μωρουδίλας μιας και γέννησε μια πολύ καλή μου φίλη με την οποία γνωριστήκαμε εδώ μέσα δίδυμα κοριτσάκια.. Νομίζω ότι είμαι οπλισμένη και γεμάτη μωρουδίλα... Για να δούμε.. θα έχουμε τύχη;

Είδα και τον βοηθό του γιατρού μου στο Ιασώ και τα ψιλοείπαμε αλλά ενδελεχώς θα τα πούμε τη Δευτέρα..

Θέλω κι εγώ ένα μωρό τώρα!

L2qIp2.png

Καλημέρα από τη βροχερή Σύρο!!!

Δομνίνα καλωςήρθες πίσω στα πάτρια εδάφη!Με το καλό να γίνεις νονά!

ένα έχω να σου πω...δεν είμαι πολύ της θρησκείας, αλλά όταν εξομολογήθηκα στον παπά πριν βαφτίσω μου διάβασε μια ευχούλα και μου είπε ότι είναι πολύ καλό να γίνεσαι ανάδοχος, (του είπα και όσα μου είχαν συμβεί).

μια βδομάδα μετά την βάφτιση έμεινα έγκυος στον ηλιοκαμένο μου!!!

θα μου πεις μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά αν έχεις πίστη πολλά καλά μπορούν να συμβούν!

Ανδριανή ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο!!!θα σου λιώσει τα παπούτσια η μικρή!!!

εγω παλι εμαθα οτι ημουν εγκυος την ημερα της αναστασεως και γεννησα μια ημερα μετα τα χριστουγενα... τι να πει κανεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...