Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι γίνεται ρε κορίτσια με αυτές τις ηπαρίνες??Λίγο -πολύ όλες του τόπικ αυτού ανάγκη τις έχουμε ε???Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει όποτε δεν πτοούμαστε!!!Καλά αποτελέσματα σε σας που προσπαθείτε!!!!Προσπαθείστε πολύ σκληρά !!!No mercy!!!!!Πρέπει το 2012 να χουμε πολλές μωρουδοαφίξεις!!!!!!

louloudiraki μαλλον κληρονομικο ειναι γιατι εχω κ γω κ στην εγκμοσυνη εκανα κλεξαν ξεικησα με 0,4 στον 6 πηγα στις 0,6 κ οταν γεννησα 1 μηνα εκανα των 0,2

ειχε δικιο που επεμενε το τζενακι να την κανει την εξεταση κ την θεωρουσα υπερβολικη μονο που αυτη βγηκε ετεροζυγωτης ενω εγω ομοζυγωτης σε μενα ειναι πιο βαρυ

αντε ρε κοριτσια να ακουμε θετικα αποτελεσματα η συνηφαδα μου εχει αγχωθει κ αυτη αλλα προσπαθει πολυ λιγο καιρο κ αδιαθετησε κ αυτο το μηνα κ στεναχωρεθηκα γιατι στεναχωρεθηκε

τωρα περιμενω απο το τζενακι κ την αννα κ ειμαι σιγουρη οτι θα αυξηθει το σοι συντομα!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώ..

Δώσαμε μόλις το σίδηρο στη μπέμπα και την έχει αγκαλιά ο Τούντσος μέχρι να το καταπιεί για τα καλά και να την κάνουμε μετά μπάνιο πριν το βραδυνό της τάισμα...

Έχουμε ολόκληρο πρόγραμμα κάθε μέρα που γεμίζει όλο το εικοσιτετράωρο και ξεκλέβω μόνο λίγα λεπτά για μένα, αλλά πάλι καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τη φροντίζω και δεν παραπονιέμαι.

Σήμερα έκανα διάδρομο και την είχα σε ριλάξ. Άρχισε δειλά δειλά να σπρώχνει τα παιχνιδάκια που κρέμονται από πάνω της και έπαιζε.. Για 12 λεπτά άντεξε και μετά εκνευρίστηκε. Αλλά ήρθε η Τουντσομαμά και την πήρε αγκαλιά και έκανα και διάδρομο και μπάνιο!! Μεγαλεία!! Το πρωί πετάχτηκα και στο σούπερ. Η μπαταρία του αυτοκινήτου μου τα χει παίξει με τόση ακινησία και προσπαθώ που και που να το κινώ το δόλιο κι αυτό..

Χθες το βράδυ γκρίνιαζε πολύ η μπεμπού και την πήρα και κοιμηθήκαμε μαζί. Πολύ επικίνδυνο, αλλά δεν είχα άλλη λύση. Τη βγάζω στο σαλόνι τις καθημερινές για να μην ενοχλούμε τον Τούντσο που πάει στη δουλειά και κοιμήθηκα εγώ απ έξω και τη μπεμπού τη στρίμωξα στην πλάτη του καναπέ και δεν ήταν δυνατόν να φύγει από κει, αλλά έτσι και κουνιόμουν, θα την πλάκωνα. Δύο ώρες όμως που κοιμηθήκαμε έτσι, δεν κουνήθηκα ρούπι. Μετά την τάισα και την έβαλα στο κρεβάτι της. Ωραία είναι στο σαλόνι. Έχουμε και νόβα και βλέπω ταινίες.. Θα τις θυμάμαι με νοσταλγία αυτές τις μέρες.. την κούραση θα την έχω ξεχάσει σε λίγο καιρό, όπως ξέχασα και όλη την αγωνία της εγκυμοσύνης..

Τα μεσημέρια που έρχεται ο Τούντσος, ρίχνω κι ένα δίωρο υπνάκο στο κρεβάτι και ισιώνω κάπως.. Αλλά αυτές τις μέρες έρχεται κατά τις 6 και τα χω παίξει.. (χα χα έκανα και ομοιοκαταληξία :-) )

Η περίοδος με έχει εξαντλήσει πολύ. Έχω πάρα πολύ αίμα και σέρνομαι. Γι αυτό πήγα σούπερ το πρωί. Για να πάρω σερβιέτες ενισχυμένες γιατί δεν προλαβαίνω να αλλάζω.. Με προειδοποίησε ο γιατρός, αλλά αυτό είναι απίστευτο.. Τέλος πάντων. Θα περάσει κι αυτό και δεν θα το θυμάμαι επίσης.. :-)

Ναι ξέρω είμαι εκτός θέματος. Αλλά δεν πειράζει.. Πειράζει;

Ήρθε η ώρα για το μπανάκι μας.. Μετά θα ταίσει ο Τούντσος κι εγώ θα μαγειρέψω.. Καλά μη φανταστείτε ότι θα κάνω καμιά υπερπαραγωγή.. ή ομελέτα ή θα ψήσω τίποτα κατεψυγμένο. Κοτομπουκιές, τυροπιτάκια τέτοια πράγματα.. Θα δούμε. Το μεσημέρι, έφαγα μπισκότα και μίλκο. Σούπερ διατροφή κάνω!! Τέλος πάντων.. Σας φιλώ όλες!!!!!

louloudiraki μαλλον κληρονομικο ειναι γιατι εχω κ γω κ στην εγκμοσυνη εκανα κλεξαν ξεικησα με 0,4 στον 6 πηγα στις 0,6 κ οταν γεννησα 1 μηνα εκανα των 0,2

ειχε δικιο που επεμενε το τζενακι να την κανει την εξεταση κ την θεωρουσα υπερβολικη μονο που αυτη βγηκε ετεροζυγωτης ενω εγω ομοζυγωτης σε μενα ειναι πιο βαρυ

αντε ρε κοριτσια να ακουμε θετικα αποτελεσματα η συνηφαδα μου εχει αγχωθει κ αυτη αλλα προσπαθει πολυ λιγο καιρο κ αδιαθετησε κ αυτο το μηνα κ στεναχωρεθηκα γιατι στεναχωρεθηκε

τωρα περιμενω απο το τζενακι κ την αννα κ ειμαι σιγουρη οτι θα αυξηθει το σοι συντομα!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μακαρι αντριανη μου απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι....

η αληθεια ειναι οτι τον εχω ξεπατωσει τον καψερο τον ακη αλλα δεν πειραζει ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....θα διξει τωρα απο αρχες φλεβαρη..μακαρι να μην με επισκεφτη η ακατονομαστη....κ να πανε ολα καλα..κ μπορω να πω οτι τωρα δεν ειμαι τοσο αγχωμενη οσο τον προηγουμενο μηνα...

φιλακια σε ολες...

Καλημέρα τσούπρες...

Εγώ εν αντιθέσει με σας δεν έχω ξεκινήσει καμία προσπάθεια.. Δεν υπάρχει ούτε όρεξη, ούτε διάθεση, ούτε κουράγιο ούτε τίποτε.. Έχουμε αποξενωθεί λιγάκι με τον άνδρα μου στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και ειλικρινά το σκέφτομαι ως αγγαρεία πλέον.. Είναι και η πεθερά στο σπίτι και δεν γουστάρω καθόλου σας λέω..

Τις δυο τελευταίες μέρες την έχω ψιλο-αρπάξει κιόλας και κάνω άστατο ύπνο... χάλια μαύρα.. Ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά να πέσω στη λούμπα και λέω να το πολεμήσω καθόλου.. αλλά ενώ λογικά είμαι κοντά στις γόνιμες δεν έχω καμία διάθεση.. Δεν είναι περίεργο αυτό;

Αύριο φεύγουμε και πάμε Κύπρο... ανυπομονώ βρε κορίτσια να κάνω κάτι διαφορετικό.. και ελπίζω να περάσουμε τέλεια.. οι φίλοι μας μας περιμένουν πως και τι..

Αποφασίσαμε κιόλας να βάλουμε υγραέριο στο αυτοκίνητο την ερχόμενη βδομάδα διότι κυριολεκτικά η βενζίνη μας έχει τινάξει τον προϋπολογισμό στον αέρα.. 200 Ευρώ χρειάζεται ο Δομνίνος το μήνα για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του... Ξέρω ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με εγκυμοσύνες και μωρά αλλά κάτι πρέπει να πω κι εγώ.. έτσι δεν είναι;:lol:

Τουντσάκι μου και τι δεν θα έδινα να είχα κι εγώ το πρόγραμμά σου.. Αν θες μπορώ να σε αντικαταστήσω για κάνα δυο μέρες με την προϋπόθεση ότι θα έρθεις εσύ να με αντικαταστήσεις στο γραφείο!:wink:

Φιλάκια σε όλες σας και μακάρι με τον άλλο μήνα να έχουμε πολλά θετικά και ευχάριστα νέα!

L2qIp2.png

Καλησπέρα δραστήριες και μη κυρίες μου!!!

Δομνινάκι μου καλά να περάσετε στο ταξιδάκι σας !Μην αγχωνεσαι που δεν εχεις διάθεση ... φάση είναι θα περάσει!! Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου (πχ μια αλλαγή στα μαλλιά) ή shopping therapy ενοψει του ταξιδιού θα μπορούσε να ανανεώσει κάπως την διάθεσή σου!Αν όχι σίγουρα θα εχει ανανεωσει την γκαρνταρόμπα σου!!!:)

Φιλιά πολλά στα μπουτάκια των μωρών του καφέ μας και στις υπόλοιπες κυρίες τα σέβη μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια μου!

γύρισα και εγώ, στο σπιτάκι μου επιτέλους, να συμμαζευτώ λιγουλάκι γιατί το παράκανα!

όλα καλά με τη β΄επιπέδου, 440 γρ. ο μικρός μας..μεγαλώνει και δεν το πιστεύουμε!

έχουμε και φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω η άχρηστη!

HDfQp3.png

γειά σας κορίτσια μου!

γύρισα και εγώ, στο σπιτάκι μου επιτέλους, να συμμαζευτώ λιγουλάκι γιατί το παράκανα!

όλα καλά με τη β΄επιπέδου, 440 γρ. ο μικρός μας..μεγαλώνει και δεν το πιστεύουμε!

έχουμε και φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω η άχρηστη!

Μπραβο κοριτσακι!!! Σε λιγο καιρο θα εχεις αγκαλιτσα τον μικρουλη σου! Περναει γρηγορα ο καιρος !

sosad γίνε μέλος σε κάποιο site για φωτογραφίες (π.χ. το http://imageshack.us/ ) ανέβασε τη φωτό και μετά δώσε μας το λινκ. Είναι εύκολο!

Να δούμε το γαμπρό θέλουμεεε!!! :wink:

Δομνίνα αν ήταν να αλλάζαμε θέση δε γινόταν σήμερα να πήγαινα Κύπρο και όχι στο γραφείο;;; :-) Να περάσεις σούπερ εύχομαι!!!!!!!!

Φεύγω..... φιλάκια στα πατουσάκια, στις κοιλίτσες και στα μαγουλάκια... σας καθιστώ υπεύθυνες για την ομαλή λειτουργία του καφέ εν την απουσία μου..

Μαζί ξανά από Δευτέρα!

φιλούκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

sosad γίνε μέλος σε κάποιο site για φωτογραφίες (π.χ. το http://imageshack.us/ ) ανέβασε τη φωτό και μετά δώσε μας το λινκ. Είναι εύκολο!

Να δούμε το γαμπρό θέλουμεεε!!! :wink:

Δομνίνα αν ήταν να αλλάζαμε θέση δε γινόταν σήμερα να πήγαινα Κύπρο και όχι στο γραφείο;;; :-) Να περάσεις σούπερ εύχομαι!!!!!!!!

τουντς ξεκίνησες τόσο γρήγορα δουλειά ή λάθος κατάλαβα????

Φεύγω..... φιλάκια στα πατουσάκια, στις κοιλίτσες και στα μαγουλάκια... σας καθιστώ υπεύθυνες για την ομαλή λειτουργία του καφέ εν την απουσία μου..

Μαζί ξανά από Δευτέρα!

φιλούκια!

καλό ταξίδι Δομνίνα καλά να περάσεις

Για να κάνω μια προσπάθεια

http://imageshack.us/photo/my-images/21/p1200016e.jpg/

Ελπίζω να το πέτυχα:wink:

Δομνινάκι καλόοοοο ταξίδιιιιιιιι!!!!!Να περάσεις τέλεια!!!!!!

Μπράβο sosad τέλεια τα νέα σου, είδες πως περνάει ο καιρός????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Sosad μπράβο !!!Πολύ καλά νέα και από ότι μπόρεσα να καταλάβω από τον υπέρηχο , ο ηλιοκαμένος σου έχει πολύ αρρενωπα χαρακτηριστικά και θεληματικό πηγούνι!!!Τς τς μαζί με τα προσόντα που λέγαμε , συνταρρακτικός συνδυασμός!!!!!Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό να τον κρατήσεις αγκαλιά!!!Καλέ δε καταλαβα πότε πέρασε ο καιρός με σένα , να δεις ωσπου να το συνειδητοποιήσουμε θα φτάσει ο καιρός να μας πεις μπήκα στο μήνα μου!!!

http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

ριξτε μια ματια ισως βρειτε λυση οπως βρηκα εγω και μετα απο θεραπεια ενος μηνα να τα αποτελεσματα ειμαι εγκυος σημερα θα παω στο γιατρο

τουντς ξεκίνησες τόσο γρήγορα δουλειά ή λάθος κατάλαβα????

όχι δεν ξεκίνησα δουλειά. Η Δομνίνα είπε να αλλάξουμε θέσεις να πάω εγώ στο γραφείο και να κάτσει εκείνη με τη μπέμπα και της είπα αν ήταν να αλλάζαμε θέσεις να τις αλλάζαμε αυτό το ΣΚ να πήγαινα εγώ στην Κύπρο... Καλά δεν της είπα; Αλλάζεται η μπέμπα με γραφείο; Ούτε με Κύπρο αλλάζεται, αλλά για δυο μέρες θα έκανα μια θυσία για χάρη της Δομνίνας.. :wink:

http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

ριξτε μια ματια ισως βρειτε λυση οπως βρηκα εγω και μετα απο θεραπεια ενος μηνα να τα αποτελεσματα ειμαι εγκυος σημερα θα παω στο γιατρο

Με το καλό μπουμπούκα! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυοσύνη χωρίς αγωνίες και ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...