Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κααλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε????

Ειρηνη τι κάνεις... ??? Τα παρήγγειλα τα τεστ τελικά απ' αυτό το site ...Τώρα περιμένω να μου έρθουν.... Παρήγγειλα μόνο τεστ εγκυμοσύνης....

Εσύ πως πας?? Έχεις κάνει κανα τεστάκι ή είναι νωρίς ακόμα???

Καλημερουδια!! Καλως να τα δεχτεις και να ειναι σουπερ τυχερα, ευχομαι!!!

Σου στειλα πμ!

Να σου πω εσυ τωρα παιρνεις τπτ για αντιπηκτικη αγωγη ή οταν μεινεις εγκυος θα ξεκινησεις;; Αχ δεν θυμαμαι τι μου ειχες πει!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Βελβετάκι η κοπελάρα σου όλα τα λεφτά.. τσουπωτή τσουπωτή και αφράτη... Μάχη θα γίνει σε λίγο καιρό για το αγοράκι της Sosad!

Tounts γλυκό μου μακάρι το προαίσθημά σου να βγει αληθινό και η δουλειά μου να βγει τελευταία και καταϊδρωμένη.. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τις ανηψούλες μου για να εκτονώσω όλη μου τη λαχτάρα και την αγάπη για τα μωρά..

Αυτό το σβκ πάω Κύπρο.. και όταν με το καλό γυρίσω έχω το ραντεβού με τον γιατρό.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας!!!!Φιλάκια σε όλες!!!Δινω το παρών και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα βασανισμένα κοριτσάκια!!!!Και στις μανούλες βεβαίως βεβαίως που βασανίζονται γλυκά από αυπνία !!!!!!

Ειρηνάκι , περιμένω π.μ για αυτό που σου λεγα!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Βελβετάκι η κοπελάρα σου όλα τα λεφτά.. τσουπωτή τσουπωτή και αφράτη... Μάχη θα γίνει σε λίγο καιρό για το αγοράκι της Sosad!

Tounts γλυκό μου μακάρι το προαίσθημά σου να βγει αληθινό και η δουλειά μου να βγει τελευταία και καταϊδρωμένη.. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τις ανηψούλες μου για να εκτονώσω όλη μου τη λαχτάρα και την αγάπη για τα μωρά..

Αυτό το σβκ πάω Κύπρο.. και όταν με το καλό γυρίσω έχω το ραντεβού με τον γιατρό.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Σας φιλώ όλες!

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια Δομνινα μας... :-)

Διαφημίσεις

εγώ πάντως τα τεστ ωορρηξίας πολύ τα βολεύτηκα. Μετά τα άσχημα γεγονότα (παρεπιπτόντως ήταν η επέτειος πριν λίγες μέρες και ήμουν κάπως. Ακόμα και με τη μπεμπού αγκαλιά, πονάει ακόμα... Τέλος πάντων) ο κύκλος μου είχε γίνει σμπαράλια. Χωρίς τα τεστ, ακόμα θα προσπαθούσα νομίζω.. Έπαιρνα αυτά από τη hometest και έκανα ένα κάθε μέρα.

Σήμερα αδιαθέτησα. Πλάκα έχει! Σα ψέματα μου φαίνεται..

εγώ πάντως τα τεστ ωορρηξίας πολύ τα βολεύτηκα. Μετά τα άσχημα γεγονότα (παρεπιπτόντως ήταν η επέτειος πριν λίγες μέρες και ήμουν κάπως. Ακόμα και με τη μπεμπού αγκαλιά, πονάει ακόμα... Τέλος πάντων) ο κύκλος μου είχε γίνει σμπαράλια. Χωρίς τα τεστ, ακόμα θα προσπαθούσα νομίζω.. Έπαιρνα αυτά από τη hometest και έκανα ένα κάθε μέρα.

Σήμερα αδιαθέτησα. Πλάκα έχει! Σα ψέματα μου φαίνεται..

ειμαι σιγουρη οτι με την μπεμπουλα σου αγκαλια δεν ποναγε τοσο οσο πριν!!!

κ οσο περναει ο καιρος θα ποναει λιγοτερο αλλα θα ποναει κ γω 15 γεναρη εκανα την δευτερη αποξεση κ χθες ημουν καπως ολη μερα δεν ηξερα γιατι μετα θυμηθηκα γιατι δεν μαρεσ αυτη η ημερομηνια

παρε μια γλυκια αγκαλια την μπεμπουλα σου μυρισε το λαιμουδακι της δωσε της ενα απαλο φιλι κ σκεψου οτι απο δω κ περα θα γεμιζεις την μερα σου οπως ονειρευοσουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μωρέ κι εγώ θα τα βολευόμουν τα τέστ ωορρηξίας αν δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα.. δυστυχώς νομίζω ότι όσες φορές κι αν προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεν θα μας κάτσει.. βέβαια δεν έχουμε και ιδιαίτερη όρεξη τώρα τελευταία είναι η αλήθεια αλλά λογικό μου φαίνεται.. τόσες ώρες που δουλεύουμε κάθε μέρα και με την πεθερά στα πόδια....

Σας ζηλεύω που μπορείτε και μυρίζετε μωρουδίλα.. τα ανηψάκια μου μεγαλώσανε πια..

L2qIp2.png

Δομνινακι καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια.

Η αποφαση ειναι καθαρα θεμα δικο σου κ του αντρα σου.

Βλεπω ειμαστε κ απο την ιδια πολη?

Και γω μένω στην ίδια πόλη!!!!!! Γεια σου roze!!!Τώρα πρόσεξα το μνμ σου στο Δομνινάκι και έδωσα και γω το παρών μου!!!!!

κοριτσια ελπιζω να τα καταφερετε και να μεινετε γρηγορα εγκυες .

velvet κουκλα η μπεμπα σου.καλε η δικια μου ηταν σαν μαιμουδακι οταν γεννηθηκε,μετα εγινε κουκλιτσα, καλα εγω εννοειται οτι την θεωρουσα κουκλα αλλα βλεπω στις φωτογραφιες οτι δεν ηταν .μετα ομως εγινε.η δικια σου ειναι κουκλιτσα.ελπιζω να περνας τελεια .

αχ κοριτσια πολυ θα ηθελα παρολο που ειναι κοντρα οι συνθηκες αλλο ενα μωρακι!!!!!

φιλακια πολλα:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Hallo koritsia,ti kanete?ego eimai se ena filo kai exi tamplet.tora apo auto sas grafo,giauto grafo alampournezika.den mporo na sas diabaso.ta dika mou ta nea ta sas ta po otan mpo apo lap top.na eiste kala,kalinixta

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και γω μένω στην ίδια πόλη!!!!!! Γεια σου roze!!!Τώρα πρόσεξα το μνμ σου στο Δομνινάκι και έδωσα και γω το παρών μου!!!!!

Γεια σου και σενα louloudia!

Ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα!

καλησπερα κοπελιες..

πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.βγηκα θετικη για προδιαθεση θρομβοφιλιας στην εγκυσυνη.με το που δω θετικο τεστ ,πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.προς το παρρον εχουμε πεσει με τα μουτρα στη ''γυμναστικη''

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα geni,

Ευτυχώς η θρομβοφιλία είναι αντιμετωπίσιμη και ευτυχώς που το ανακαλύψατε...

Και εγώ με το που μείνω έγκυος θα κάνω ενέσεις clexane...

Και εμείς έχουμε ξεκινήσει ;););););)

Ελπίζουμε το επόμενο μήνα να έχουμε πολλά +++++++++++++++

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τι γίνεται ρε κορίτσια με αυτές τις ηπαρίνες??Λίγο -πολύ όλες του τόπικ αυτού ανάγκη τις έχουμε ε???Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει όποτε δεν πτοούμαστε!!!Καλά αποτελέσματα σε σας που προσπαθείτε!!!!Προσπαθείστε πολύ σκληρά !!!No mercy!!!!!Πρέπει το 2012 να χουμε πολλές μωρουδοαφίξεις!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...