Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ειναι μια κουκλα!!!!!!!!!!! να την χαιρεσε

δεν ξερω αν το παρατηρησες η κορη σου κανει μια χειρονομια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

Oχι μπρε.... το αλλο δαχτυλακι ειναι, απλα δε φαινεται καλα στη φωτο. Ειδατε μαγουλες που εχουμε???

Velvetaki τι μαγουλάκια είναι αυτά??Τι χειλάκια όμορφα??Κουκλάκι τρομερό!!!!Να ζήσει , να ναι γερό και τυχερό πάντα!!!Μη μου πεις οτι έχει και μπουτάκια αφράτα γιατί έρχομαι από κει για δάγκωμααααα και τσιμπηματάκιααααα!!!!!!!!!!

Oχι μπρε.... το αλλο δαχτυλακι ειναι, απλα δε φαινεται καλα στη φωτο. Ειδατε μαγουλες που εχουμε???

τις ειδα τις ειδα

εμενα να δεις μαγουλαρες που ειχε οταν την ειδα ειπα οτι πριν μου την φερουν την ειχαν περασει απο σουβλατζιδικο κ τωρα μου εχει αδυνατισει δεν τρωει πολυ βελβετακι πως τα πας με τον θηλασμο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσαρες καλημερα τι κανετε ολα καλα??εγω ειμαι στην δουλεια κ βαριεμε αντε να περασει η ωρα να παω στο σπιτακη μου για νανι...

geni απο σημερα ακολουθω την συμβουλη σου δεν θα τον αφησω σε χλωρο κλαρι...

οχι τιποτε αλλο αλλα εχω κουραστη να ακουω συνεχεια για εγκυμοσηνες κ ολες να εχουν κοριτσακι δεν το αντεχω αλλο καθε μερα τσουπ μου πεταγετε κ μια καινουργια...κ το δικο μου κοριτσακη ηταν κ δεν μπορο πληγωνομε να ακουω για κοριτσακια....αυτα...θα βαλω κανα παιχνιδακη τωρα να παιξω να περασει η ωρα..εχουμε αναδουλειες σημερα...φιλακια πολλα σε ολες...

υ.γ.ελπιζω αυτο τον μηνα οσες προσπαθουμε να ειμαστε τυχερες αν οχι ολες τουλαχιστον η περισσοτερες...φιλουθκιαααααααα.....

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα τι κανετε ολα καλα??εγω ειμαι στην δουλεια κ βαριεμε αντε να περασει η ωρα να παω στο σπιτακη μου για νανι...

geni απο σημερα ακολουθω την συμβουλη σου δεν θα τον αφησω σε χλωρο κλαρι...

οχι τιποτε αλλο αλλα εχω κουραστη να ακουω συνεχεια για εγκυμοσηνες κ ολες να εχουν κοριτσακι δεν το αντεχω αλλο καθε μερα τσουπ μου πεταγετε κ μια καινουργια...κ το δικο μου κοριτσακη ηταν κ δεν μπορο πληγωνομε να ακουω για κοριτσακια....αυτα...θα βαλω κανα παιχνιδακη τωρα να παιξω να περασει η ωρα..εχουμε αναδουλειες σημερα...φιλακια πολλα σε ολες...

υ.γ.ελπιζω αυτο τον μηνα οσες προσπαθουμε να ειμαστε τυχερες αν οχι ολες τουλαχιστον η περισσοτερες...φιλουθκιαααααααα.....

αννουλα μου παντα αναδουλειες να εχετε!!!!

να μην στεναχωριεσε κ οταν ακους για νεα εγκυμοσυνη να λες εγω θα μαι η επομενη γιατι το ξερω οτι πολυ συντομα θα ακουσω τα ευχαριστα

οσο για τον συζηξ δινετου λιγο νερακι μην αφυδατωθει κ λιγη ξηρα τροφη μην λερωσει κ το κρεβατι αφου δεν θα τον αφηνεις ουτε στην κουζινα να παει για φαγητο χαχαχαχαχαχ

οσο για το φυλλο του παιδιου σε εμενα τουλαχιστον δεν επαιξε κανεναν ρολο αγορι η κοριτσι ηταν δικα μου οτι κ να ηταν κ σε μενα το πρωτο κοριτσι ηταν στον δευτερο καρυοτυπο δεν θελησα να μαθω το τριτο παλι το ιδιο δεν εμαθα

τα αγγελουδακια μας ειναι στα χερια του θεου εμενα το ενα μου το ξαναεστειλε τωρα ειναι η δικη σου σειρα κ ολα θα πανε καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βελβετάκι τι ζουζουνίτσα είναι αυτή???

και τα μαγουλάκια όλα τα λεφτά!!!

Αχ, θα έχουμε προβλήματα, με τόσο ωραίες νύφες, πως θα διαλέξει το αγόρι μου???

Λουλουδίρα είδες πως πέρασε ο καιρός?ούτε και εγώ μπορώ να το πιστέψω..βλέπω την κοιλιά μου και λεω, είναι αλήθεια ή ονειρεύομαι???

Ρενιτάκι οι ανακατωσούρες πέρασαν επιτέλους και είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ!τώρα όντως είμαι στην καλύτερη φάση, το μόνο που μου θυμίζει την εγκυμοσύνη είναι η κοιλιά και οι κλωτσιές του ηλιοκαμμένου μου!!!

HDfQp3.png

τις ειδα τις ειδα

εμενα να δεις μαγουλαρες που ειχε οταν την ειδα ειπα οτι πριν μου την φερουν την ειχαν περασει απο σουβλατζιδικο κ τωρα μου εχει αδυνατισει δεν τρωει πολυ βελβετακι πως τα πας με τον θηλασμο?

To παλευουμε με τον θηλασμο. Εχει μαθει το στηθος η μπουμπου και θελει να την περνει ο υπνος εκει και μετα να την βαζεις στο καλαθι. Αν δεν γινει ετσι, τοτε πλανταζει στο κλαμα...

Αστα... 20 μερων ανθρωπος και εχει αποψη για διαφορα πραγματα.

Kοριτσια για δειτε μας και εμας!

Την Κυριακη γινομαστε 20 ημερων!

http://s1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/

να την χαιρεσαι κοριτσακι, ειναι μια κουκλα!!!

Λουλουδιρακι ευχαριστα τα νεα σου! πεντακαθαρη λοιπον ετοιμη για τρελιτσες χιχιχιιχιχιχ!

πεταλουδα καλως ηρθες! καποτε ειχαμε συναντηθει σε αλλο τοπικ για λιγο! με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!

sosad περασε γρηγορα ο καιρος!!!:D:D:D με το καλο και τα γεννητουρια!!

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;;;;;

σας φιλω ολες!!:D:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Kοριτσια για δειτε μας και εμας!

Την Κυριακη γινομαστε 20 ημερων!

http://s1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/

να την χαιρεσαι κοριτσακι, ειναι μια κουκλα!!!

Λουλουδιρακι ευχαριστα τα νεα σου! πεντακαθαρη λοιπον ετοιμη για τρελιτσες χιχιχιιχιχιχ!

πεταλουδα καλως ηρθες! καποτε ειχαμε συναντηθει σε αλλο τοπικ για λιγο! με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!

sosad περασε γρηγορα ο καιρος!!!:D:D:D με το καλο και τα γεννητουρια!!

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;;;;;

σας φιλω ολες!!:D:D:D

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

πω πω ομορφιές το βελβετομωρό!!! Τι χειλάκια τι φρυδάκια.. Φτου φτου.. Θα ναι σκληρή η μάχη για τον ηλιοκαμένο :-)

Sosad με το καλό η β επιπέδου! Περνάει γρήγορα ο καιρός τελικά.. Εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό παρελθόν η εγκυμοσύνη, άσχετα αν ακόμα έχω τη μαύρη γραμμή.. Δε λέτε καλά που δεν έχω και τις αιμορροίδες ακόμα :-)

Δομνίνα ωραίο πράγμα το γραφείο.. Έχω να πάω από το Μάιο... Και θ αργήσω πολύ ακόμα.. Μου λείπει ώρες ώρες.. Απόλαυσέ το τώρα όσο μπορείς γιατί μετά τις 26 που έχεις το ραντεβού, κάτι μου λέει ότι μπαίνεις στην τελική ευθεία και όσο να ναι το γραφείο θα μπει σε δεύτερη μοίρα.. μπορεί και σε τρίτη αν είναι δίδυμα.. :-)

Εύχομαι σε όλες όσες προσπαθείτε να ευοδώσουν οι προσπάθειες.. Λουλουδίρα καθαρή καλλιέργεια, αστραπές δε φοβάται.. :wink:

Πεταλούδα με το καλό να μας έρθει το μπεμπέ..

καλημερα καλημερα!

τι μου κανετε;

βελβετακι το μπουμπουκακι σου ειναι τρελλα..τι μαγουλακια ειναι αυτα..

αννα ,πως παει το σχεδιο ολα καλα;αν δεις οτι πολυ κουραζεται δως του μονοημερη αδεια..αλλα μεχρις εκει..δεν βγαινουμε για παραπανω..

ειρηνακι,τα τεστ ωορηξιας τα εφαγα στη μαπα..με ενδειξεις θετικες και μωρο γιοκ..οποτε μην αναλωνεσαι ..το ωραιο ειναι οτι,οταν ειδα θετικο,αμεσως τον κουτουπωσα..και περιμενα εγω η ηλιθια,την ημερα που θα κανω το τεστ κ θα βγει σιγουρα θετικο..δεν μπορεις να φανταστεις ηττα..

εγω κανω το εξης.απο τοτε που τελειωσα τον βαζω κατω μερα παρα μερα.και τωρα που ειμαι περιπου στη μεση μεση του κυκλου θα τον βαζω κατω καθε μερα.ο γιατρος μου ειπε,τον επομενο μηνα που θα δω τον αντρα σου,θελω να ειναι τουλαχιστον 10 κιλα κατω..αν με πιανεις...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πρωτη εγραψα και μαλλον και τελευταια.τι γινεται δεν μπαινει καμια μεσα κυριακη;..τεσπα..

εγω ειμαι στην αδελφη μου τη ρουλα..ειμαι ολη μερα με τη μπεμπα της και την εχω ταραξει στα φιλια..

τα λεμε......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!

τι μου κανετε;

βελβετακι το μπουμπουκακι σου ειναι τρελλα..τι μαγουλακια ειναι αυτα..

αννα ,πως παει το σχεδιο ολα καλα;αν δεις οτι πολυ κουραζεται δως του μονοημερη αδεια..αλλα μεχρις εκει..δεν βγαινουμε για παραπανω..

ειρηνακι,τα τεστ ωορηξιας τα εφαγα στη μαπα..με ενδειξεις θετικες και μωρο γιοκ..οποτε μην αναλωνεσαι ..το ωραιο ειναι οτι,οταν ειδα θετικο,αμεσως τον κουτουπωσα..και περιμενα εγω η ηλιθια,την ημερα που θα κανω το τεστ κ θα βγει σιγουρα θετικο..δεν μπορεις να φανταστεις ηττα..

εγω κανω το εξης.απο τοτε που τελειωσα τον βαζω κατω μερα παρα μερα.και τωρα που ειμαι περιπου στη μεση μεση του κυκλου θα τον βαζω κατω καθε μερα.ο γιατρος μου ειπε,τον επομενο μηνα που θα δω τον αντρα σου,θελω να ειναι τουλαχιστον 10 κιλα κατω..αν με πιανεις...

Καλησπερα τζενακι!!

αν ηταν στο χερι μου δεν θα επαιρνα καθολου τεστ ωορηξιας!! δεν ειμαι υπερ και πριν χρησιμοποιουσαμε το συστημα που περιγραφεις χιχιχιχιχι! και μια χαρα απεδωσε και τις 2 φορες!

αναγκαζομαι ομως να χρησιμοποιησω γιατι η αιματολογος μου θελει να ξερει αν ειμαι εγκυος ακομη και πριν την καθυστερηση! οποτε πρεπει να ξερω ποτε εκανα ωορηξια για να μετρησω μερες για χοριακη! ξερω αρκετα στρεσογονο και δεν συμφωνω, αλλα πρεπει να το κανω!

με τεστ ή χωρις ευχομαι συντομα να δουμε θετικο εγκυμοσυνης και να ξεμπερδευουμε!:wink:;-)

my little angel 10/5/12

Κααλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε????

Ειρηνη τι κάνεις... ??? Τα παρήγγειλα τα τεστ τελικά απ' αυτό το site ...Τώρα περιμένω να μου έρθουν.... Παρήγγειλα μόνο τεστ εγκυμοσύνης....

Εσύ πως πας?? Έχεις κάνει κανα τεστάκι ή είναι νωρίς ακόμα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...